Çok teşekkür ederim kaydettim bunu.Canım benim eczacı bu konularda çok bilgilidir. Tabia marka buğday ruseymi yağı içinde hazırlanmış kantoran yağı verdi, resmi ekliyorum. Bakarsın bi
Hindistan cevizi şekeri ben de bilemedim ki hiç kullanamdım, bunu doğumdan sonra yesem şimdi hazırlayıp buzluğa atıp sonra pişirsem olur mu acaba? Doğumdan sonra şekere dikkat etmesem de olur artık pudra şekerli yapabilirimBelki hindistan cevizi şekeri ile güzel olabilir ama denemedim sadece tahmin. Evde olmadığı için deneyemedim. Bal hoş durmadı içinde o yüzden orijinal tarifindeki gibi pudra şekeri koymuştum bende.
İşte ben de bilemedim sordum kimisi öyle çift dedi kimisi tek kat dedi, hemşireye bağlı belki de ben fazladan koyacağım :)Üst alt takım olarak giydirildiğinde alt tek giydirilmiyor mu? Onun da mı içine bir şey giydiriliyor? EKim ayında benim oğluma tek giydirmişlerdi diye hatırlıyorum. Tekle üşür mü ki bilemedim.
Evet canım antibiyotik kullandık hepimiz. Penisilin grubu antibiyotik verdi hatta.Sagol canim insallah
Benim de kizdan bana gecti,aman esim olmasin o cok zor atlatiyor,cocuktan beter oluyor.Doktor antibiyotik kullan diye mesaj atmis,sen de mi antibiyotik kullanmistin?
Canım uçuk herpes virüsü işte. Hamileyken bebeğe etki edeceğini düşünmüyorum ama doğduğumda çok ama çok aaamaaa cookk dikkatli ol. Tükürük dahi değmemeli bebeğe. Malesef sonuçları çok ağır olabiliyor. Yakın akrabamizin oğlundan biliyorum malesefTaşınma işi ve annelerle ilgili problemlerden dolayı çok stres yaptım galiba ve dudaklarım silikonlu gibi şişmiş durumda 3 tane uçuğum var ve yara çatlak dolu, konuşmakta ve yemek yemekte çok zorlanıyorum.
Bu uçukların bebeğe zararı olur mu acaba enfeksiyon vs durumu oluyo mudur kafama çok takıldı, 4 gün oldu geçmedi hala, çenem de de çıkacak gibi duruyor
Doğumdan hemen sonra 2 kaşık şeker yiyeceğim kendime söz verdimÇok teşekkür ederim kaydettim bunu.
Hindistan cevizi şekeri ben de bilemedim ki hiç kullanamdım, bunu doğumdan sonra yesem şimdi hazırlayıp buzluğa atıp sonra pişirsem olur mu acaba? Doğumdan sonra şekere dikkat etmesem de olur artık pudra şekerli yapabilirim
İşte ben de bilemedim sordum kimisi öyle çift dedi kimisi tek kat dedi, hemşireye bağlı belki de ben fazladan koyacağım :)
Sanirim bana da penisilin grubu yazmisti,tahlillerime baktim aslinda crp cok yuksek dehil gibi 1.56 ama yine de kullandiriyor.Cok fazla agrim var,bel bacak eklem agriisi ozellikle hafif atesimde varEvet canım antibiyotik kullandık hepimiz. Penisilin grubu antibiyotik verdi hatta.
Evet canım karbonatlı su ile mendille silmişti annemlerKızlar bebeğin ağzını nasil temizliyorsunuz karbonatlı suyla mi? Pamucak için mendil almıştım
Canım sanki benimkinin kafası da 9.35 ama doktorum normal yapamazsın demedi evet sancı onlar ama düzenli ve 100 üzerinde olunca doğum başladığını gösteriyor hadi bakalım dikkat et sen yine de 37 yi geçirKızlar bugün kontrolüm vardı 37.haftaya giriyorum, bebek 3.100 gr kafası 9.31cm Doktor bunun miadı zaten 9.35 kafası büyük dedi, büyük olduğunu hep biliyorduk da 9.35i aşarsa sezeryan mı olmak gerekiyor demek onu anlamadım bilginiz var mı?
Ayrıca nst'ye girdim 10dk kadar sürdü, çizelgeyi almadım ama ekranda kalp işareti maksimum 160a çıktı, altındaki de sancı olduğunu sanıyorum 70 küsürleri gördü hatta sanırım 80i gördüm bebek de hep kıpır kıpırdı hiç durmadı, doktor da baya sancın var erken gelebilir bu çocuk dedi bu kadar, başka bilgi de vermedi. Sizin seviyeleriniz böyle değil mi? Bugün bi mallık var üstümde hiçbişey de sormadım o an doktora geldim burada size soruyorum, siz zaten doktordan daha detaylı bilgi veriyorsunuz bence
Deneyeceğim canım teşekkür ederimCanim gun içinde içtiğin suya karbonat at ben surekli karbonatlı olarak tuketiyorum suyu o iyi geliyor bana
Karbonatlı suyu mendili batırıp parmağıma dolayıp tüm ağız içini güzelce siliyordum.Kızlar bebeğin ağzını nasil temizliyorsunuz karbonatlı suyla mi? Pamucak için mendil almıştım
Ben PembeMavi de doğuracağım. Fakat doktorum dışardan geliyor. Odaları gezdim. Gayet temiz.Evet acıbadem gidiyorum. Ben bursada oturmuyorum. Bursa'daki diğer hastanelerin doğum fiyatları ile bilginiz var mı? Pembe maviyi hiç duydunuz mu?
Boğazdaki görünümü gördüklerinde daha çok veriyorlar antibiyotik. Mesela kızda 49 felandi crp yani 4.9 diyelim, tahlillerde değer aralıkları farklı oluyor. Doktor 0.1 ile 0.9 arası olması gerekiyor demisti. Antibiyotik kullanımıyla crp daha da düşer diye düşünüyorumSanirim bana da penisilin grubu yazmisti,tahlillerime baktim aslinda crp cok yuksek dehil gibi 1.56 ama yine de kullandiriyor.Cok fazla agrim var,bel bacak eklem agriisi ozellikle hafif atesimde var
Boğazdaki görünümü gördüklerinde daha çok veriyorlar antibiyotik. Mesela kızda 49 felandi crp yani 4.9 diyelim, tahlillerde değer aralıkları farklı oluyor. Doktor 0.1 ile 0.9 abrası olması gerekiyor demisti. Antibiyotik kullanımıyla crp daha da düşer diye düşünüyorumSanirim bana da penisilin grubu yazmisti,tahlillerime baktim aslinda crp cok yuksek dehil gibi 1.56 ama yine de kullandiriyor.Cok fazla agrim var,bel bacak eklem agriisi ozellikle hafif atesimde var
Hayırlısı olsun canımKızlar 23.02.2023 16.16'da sezeryanla ben bebeğimi kucağıma aldım
2550 gram doğdu çok şükür ikimizde çok iyiyiz.
15 dakika içinde doğuma alma kararı aldı doktorumuz su gibi geçtisağlıkla hepiniz zamanında kucağınıza alın inşallah
Canim ben muslin agiz bezleri var ya onu islatip serce parmagima doluyordum. Parmakla kivrak bir hareketi var onun... Cevirerek sikiyoraun bir kez, sonra alt damak. Sadece su ile ve bebek acken...Kızlar bebeğin ağzını nasil temizliyorsunuz karbonatlı suyla mi? Pamucak için mendil almıştım
Referans araligi 0-0.5 canim,insallah duser,agrilarimda hafiflerBoğazdaki görünümü gördüklerinde daha çok veriyorlar antibiyotik. Mesela kızda 49 felandi crp yani 4.9 diyelim, tahlillerde değer aralıkları farklı oluyor. Doktor 0.1 ile 0.9 arası olması gerekiyor demisti. Antibiyotik kullanımıyla crp daha da düşer diye düşünüyorum
Saol cnm bilgi için. Bpd tam sınırdaymış senin de, bana da demedi aslında doğumla ilgili bişey ben pimpiriklendim. Bir sonraki kontrolünde yazar mısın bana kafası büyüdüyse ve doktor bir şey derse bu konuyla ilgili.Evet canım karbonatlı su ile mendille silmişti annemler
Canım sanki benimkinin kafası da 9.35 ama doktorum normal yapamazsın demedi evet sancı onlar ama düzenli ve 100 üzerinde olunca doğum başladığını gösteriyor hadi bakalım dikkat et sen yine de 37 yi geçir
Agzi pamukçuk mu olmus canim. Eger oyle ise karbonatli su yap beyaz tulbent varsa batir onunla temizle canim.Kızlar bebeğin ağzını nasil temizliyorsunuz karbonatlı suyla mi? Pamucak için mendil almıştım