2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım benim eczacı bu konularda çok bilgilidir. Tabia marka buğday ruseymi yağı içinde hazırlanmış kantoran yağı verdi, resmi ekliyorum. Bakarsın bi
Çok teşekkür ederim kaydettim bunu.
Belki hindistan cevizi şekeri ile güzel olabilir ama denemedim sadece tahmin. Evde olmadığı için deneyemedim. Bal hoş durmadı içinde o yüzden orijinal tarifindeki gibi pudra şekeri koymuştum bende.
Hindistan cevizi şekeri ben de bilemedim ki hiç kullanamdım, bunu doğumdan sonra yesem şimdi hazırlayıp buzluğa atıp sonra pişirsem olur mu acaba? Doğumdan sonra şekere dikkat etmesem de olur artık pudra şekerli yapabilirim
Üst alt takım olarak giydirildiğinde alt tek giydirilmiyor mu? Onun da mı içine bir şey giydiriliyor? EKim ayında benim oğluma tek giydirmişlerdi diye hatırlıyorum. Tekle üşür mü ki bilemedim.
İşte ben de bilemedim sordum kimisi öyle çift dedi kimisi tek kat dedi, hemşireye bağlı belki de ben fazladan koyacağım :)

Kızlar bugün kontrolüm vardı 37.haftaya giriyorum, bebek 3.100 gr kafası 9.31cm Doktor bunun miadı zaten 9.35 kafası büyük dedi, büyük olduğunu hep biliyorduk da 9.35i aşarsa sezeryan mı olmak gerekiyor demek onu anlamadım bilginiz var mı?
Ayrıca nst'ye girdim 10dk kadar sürdü, çizelgeyi almadım ama ekranda kalp işareti maksimum 160a çıktı, altındaki de sancı olduğunu sanıyorum 70 küsürleri gördü hatta sanırım 80i gördüm bebek de hep kıpır kıpırdı hiç durmadı, doktor da baya sancın var erken gelebilir bu çocuk dedi bu kadar, başka bilgi de vermedi. Sizin seviyeleriniz böyle değil mi? Bugün bi mallık var üstümde hiçbişey de sormadım o an doktora geldim burada size soruyorum, siz zaten doktordan daha detaylı bilgi veriyorsunuz bence

Canım uçuk herpes virüsü işte. Hamileyken bebeğe etki edeceğini düşünmüyorum ama doğduğumda çok ama çok aaamaaa cookk dikkatli ol. Tükürük dahi değmemeli bebeğe. Malesef sonuçları çok ağır olabiliyor. Yakın akrabamizin oğlundan biliyorum malesef k.dogum doktorunuza sorabilirsiniz yada başka doktora gidip vereceği ilacı k.dogumcuya sorup ona göre kullanabilirsiniz.

Doğumdan hemen sonra 2 kaşık şeker yiyeceğim kendime söz verdim kızımda doğumdan hemen sonra şeker duzelmisti, kimisinde biraz daha vakit alabiliyormuş düzelmesi...
Canım ben hiç buzluğa koymadım kurabiye. 1 gün önce yapar zaten çok pratik soğuyunca kaba koyar götürürüm diye düşünüyorum..

Evet canım antibiyotik kullandık hepimiz. Penisilin grubu antibiyotik verdi hatta.
Sanirim bana da penisilin grubu yazmisti,tahlillerime baktim aslinda crp cok yuksek dehil gibi 1.56 ama yine de kullandiriyor.Cok fazla agrim var,bel bacak eklem agriisi ozellikle hafif atesimde var

Kızlar bebeğin ağzını nasil temizliyorsunuz karbonatlı suyla mi? Pamucak için mendil almıştım
Evet canım karbonatlı su ile mendille silmişti annemler
Canım sanki benimkinin kafası da 9.35 ama doktorum normal yapamazsın demedi evet sancı onlar ama düzenli ve 100 üzerinde olunca doğum başladığını gösteriyor hadi bakalım dikkat et sen yine de 37 yi geçir

Sanirim bana da penisilin grubu yazmisti,tahlillerime baktim aslinda crp cok yuksek dehil gibi 1.56 ama yine de kullandiriyor.Cok fazla agrim var,bel bacak eklem agriisi ozellikle hafif atesimde var
Boğazdaki görünümü gördüklerinde daha çok veriyorlar antibiyotik. Mesela kızda 49 felandi crp yani 4.9 diyelim, tahlillerde değer aralıkları farklı oluyor. Doktor 0.1 ile 0.9 arası olması gerekiyor demisti. Antibiyotik kullanımıyla crp daha da düşer diye düşünüyorum

Boğazdaki görünümü gördüklerinde daha çok veriyorlar antibiyotik. Mesela kızda 49 felandi crp yani 4.9 diyelim, tahlillerde değer aralıkları farklı oluyor. Doktor 0.1 ile 0.9 abrası olması gerekiyor demisti. Antibiyotik kullanımıyla crp daha da düşer diye düşünüyorum

Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün kaç haftalık doğdu minnos.

Referans araligi 0-0.5 canim,insallah duser,agrilarimda hafifler

Saol cnm bilgi için. Bpd tam sınırdaymış senin de, bana da demedi aslında doğumla ilgili bişey ben pimpiriklendim. Bir sonraki kontrolünde yazar mısın bana kafası büyüdüyse ve doktor bir şey derse bu konuyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…