2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yakın zamanda doğum olursa bebeğime emzirme haricinde yanaşmamam mı gerekiyo canım? Ahh içim gider böyle bi durumda
Yarın bi doktoruma msj atayım en iyisi doğumdan önce geçer inşaAllah

Bugün ki havayı görünce kalın herşeyi cikarasim geldi ama ne olur ne olmaz dursun diyorum. Bende abur cubur fındık ceviz falan koyucam hazır el altında olsun

Evet canım gecen hafta izne ayrıldım:) aynen iyi ki erken ayrılmışsin herseyde bir hayır var:) Sen islerini de erkenden hallettin iyi oldu ben daha toparlanamadim

Maşallah sağlıkla büyüsün anı doğum kararı neyden kaynakliydi canım

Canım moralini bozma lütfen, modunu yüksek tutmaya çalış bu ortamda çok zor biliyorum ama…hastane müdürü ile falan mı konuşsanız hangi hastane bu ya, pandemi mi kaldı gerçekten…belki bir yolu bulunur bulunmazsa da dağlık olsun dağlıkla gelsin demek lazım Allah beterinden korusun…benim yaramaz da durdu durdu 35. Haftada ters pozisyona döndü canım çok sıkıldı şu an kafa yukarda bu haftadan sonra dönmesi de zorlaşıyor malum,ilk doğum normaldi bu şimdi böyle olur da dönmezse mecbur sezeryan olacak benim de canım bu duruma sıkıldı..sürekli egzersiz falan yapıyorum bakalım işe yarayacak mı…sen yine evden dert yanıyorsun dağınık falan diye,bende ne hastane çantası var ne birşey, durumum senden vahim inan,doğumda da eşim yabımda olabilecek mi o bile meçhul

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı evlat olsun.Maşallah erkenci kuşlara biz hala bekliyoruz

Gözün aydın cnm kendini üzmüşsün ama neyse ki mutlu sona kavuşmuşsun keşke baştan üzmesek kendimizi ama yapamıyoruz işte.
bebeğin tekmeleri artık camımı fena yakmaya başladı hani morarır gibi hassaslaşır da dokununca ağrır ya öyle :/ sizde de öyle oldu mu? Sağa sola döneniyorum her tarafım ağrıyor
Benim de öyle, özellikle sol taraf çok hassas birisi hafif sert dokunsa bile ağrıyor artık, benim çocuk başından beri tekme şov zaten şimdi iyice güçlendi, doktora söyledim sağlıklı güçlü bebek ne güzel dedi pozitif yanından bakmaya çalışırsam.
Terlik geldi aklıma benim de.
Her şey hallolur daha vaktiniz çok strese girmeyin, boyu benim doktor hiç söylemiyor o belli olmaz diyor ona da hiç takılmayın. Fotoğrafçı ve eşin konusunda çok haklısın yalnız boşver takma diyemedim ona. Ben de süs falan almadım, çikolatayı da hazır alıcam isimli falan yaptırmadım ben de, o gün hatta eşim arayacak hastaneye sipariş getirecekler kutuyu, süs almadım ben de o motivasyon bana gelmedi hala düşünüyorum bir kapı süsü en azından yaptırsam mı diye ama hiçbiri olmazsa olmaz değil nasılsa modunuz düşmesin, sağlıklı ya bebiş gerisi hallolur, bazı günler diğerlerinden daha kötü geçiyor her şey stres yapıyor bende de sonraki gün geçiyor.

Canim ben muslin agiz bezleri var ya onu islatip serce parmagima doluyordum. Parmakla kivrak bir hareketi var onun... Cevirerek sikiyoraun bir kez, sonra alt damak. Sadece su ile ve bebek acken...
Ben onu bi youtubedan araştırayım canım
Agzi pamukçuk mu olmus canim. Eger oyle ise karbonatli su yap beyaz tulbent varsa batir onunla temizle canim.
Yok kuzum olmadan 2-3 günde bir temizleyim diyorum mama da alıyor ya
Evet canım gecen hafta izne ayrıldım:) aynen iyi ki erken ayrılmışsin herseyde bir hayır var:) Sen islerini de erkenden hallettin iyi oldu ben daha toparlanamadim
Valla benim de annem halletti çoğunu canım yoksa ben de toparlanamazdim olduğu kadar boşver çantan hazir olsun gerisi hallolur

Canım bence bu tabir iri bebeklerde geçerli değil göbek aşağıda çok bariz belli aynada ama nasıl bir mide yapmalarım var anlatamam. Benim ki iri olunca aşağı inse de olmadı yani
Banada iri olucak dedi göğüsümün altından kasıklarıma kadar her yerde sanki boşluk yok aşağı insede çok anlamam gibi Alev alev yanıyor midem

Bende spinal olucam canım anladım üşüme kaynaklı bir problem olmayacak zaten odalarda sıcak teşekkür ederim

Yaaa ne güzel olmuş canım ellerine sağlık çok beğendim malzemeleri nasıl temin ettin acaba canım bende bi heveslendim şimdi yapmaya
Çok teşekkür ediyorum canım alttaki mdf yi baslazerkesim diye bi sayfa var instagramda onlara yaptırdım 55 tl idi sanırım.kuru çiçekleri de kimini instagramdan kimini değişik sitelerden
Kızlar benim sancılar biraz sıklaştı, gitsem mi acaba bi

10-12 dk arası 20 sn ortalama sancılar. Bebek de çok hareketli

Yatıyorum da pek geçmiyor
Kuzum doğum sancıları süre olarak 60 saniye gibi uzun süren sancılar diye biliyorum bide pozisyon değiştirince geçmez derler ona bi bak yürümekle şiddeti artıyormu mesela ? Ama düzenli geliyorsa bugün nişanda geldi gibi senin bi git istersen

Benim doktorum bebek hareketini de takip et sancin oldugunda dedi. 2-3 saat hareket etmezse gel hemen dedi... Yani sadece Nisan, kan, su, sanci degil... Bebek hareketi de onemliymis

Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah ikinize de sağlık diliyorum kaç haftalık doğdu
Tamam canım pazartesi kontrol eğer gelmezse benim minik kuş o zamana kadar

Canım ılık duşa gir yürüyüş yap hala geçmezse doktorunla iletişime geç düzenli devam ederse hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…