2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sipariş ettim canım şimdi
Emzirme sütyeni kolaylık sağlıyormuş canım bence bir kaç tane daha almalısın
E bebekte indirim varmış sipariş ettim canım teşekkür ederim
Ya böyle becerikli insanlara cok özeniyorum cok güzel olmuş Allah bana el becerisi vermemiş maalesef

Canım bence bu tabir iri bebeklerde geçerli değil göbek aşağıda çok bariz belli aynada ama nasıl bir mide yapmalarım var anlatamam. Benim ki iri olunca aşağı inse de olmadı yani

Vayyy cok guzel olmus canim bitmis.iste fazla.suslemeye gerek yok sadelik guzeldir

Karton bardak, hurma arabanın bagajına bol bol şişe su

Kızlar havalar baya iyi oldu ya hastane valizie kalın polar sabahlık koymuştum çıkartasım geldi. Ama ameliyattan sonra bi titreme geliyormuş gerçi yatağın içinde üstümü örterim dye düşündüm
Dogumdan sonra polar giyemezsiniz bence cnm ... O titreme ile ter atiyor insan. ..ates basiyor. Ne varsa uzerinde atasi geliyor ama atarsak da tutuluruz. O yuzden ince normal takimlardan da almali, bunu aliyorsaniz bile...

Canım bence bu tabir iri bebeklerde geçerli değil göbek aşağıda çok bariz belli aynada ama nasıl bir mide yapmalarım var anlatamam. Benim ki iri olunca aşağı inse de olmadı yani
Genelde öyle oluyor canim ama seninki ayaklarıyla mideni mi tepikliyor bilemedim :) senin doğum kanalında görünüyor muydu kontrolde, ozaman az kalmış

Merhaba kizlar,cok sancim ve agrim olunca doktora gittik,nst ye girdim basta sanki hareket yok gibiydi,neyseki sonlara dogru minnosum hareketlendi.Kontrol iyi gecti,grip icin tahlil istedi,sonucuna gore antibiyotik baslayacak asiri xerecede agrim var,dizlerim kopuyor gibi,bas agrim bel agrimda var corona mi oldum ne oldum anlamadim.Gorumcemin kizi hastalandi once,sonra benim kizim hastalandi,ondan sonra da ben.En son ne zaman bu kadar kotu oldum hatirlamiyorum Tek tesellim daha doguma var,insallah o zamana kadar toparlarim

Dogumdan sonra polar giyemezsiniz bence cnm ... O titreme ile ter atiyor insan. ..ates basiyor. Ne varsa uzerinde atasi geliyor ama atarsak da tutuluruz. O yuzden ince normal takimlardan da almali, bunu aliyorsaniz bile...
Anladım canım gereksiz o zaman yer kaplamasınsağol

Sipariş ettim canım şimdi

E bebekte indirim varmış sipariş ettim canım teşekkür ederim

Ya böyle becerikli insanlara cok özeniyorum cok güzel olmuş Allah bana el becerisi vermemiş maalesef
İyi yapmışsın canım enfeksiyon geçtimi senin canım? Benim dün kontrolüm vardı idrara bakıldı kültürde bakıldı temiz çıktı canım tek kullanımlık saşe ve su işe yaradı demekki sen ne durumdasın acaba tekrar baktırdınmı??

İnşallah toparlanırsın canım geçmiş olsun

Genelde öyle oluyor canim ama seninki ayaklarıyla mideni mi tepikliyor bilemedim :) senin doğum kanalında görünüyor muydu kontrolde, ozaman az kalmış
Girmek üzere demisti doktor cuma günü. Valla günde 1 şişe rennie bitiyor bazen 1 gecede resmen kanala girmediyse niye bu kadar vajinada yanma var, girdiyse neden rahat nefes alıp midem halen yanıyor anlamadım bir türlü... valla bana rahat yok anlaşıldı.

Ben hiç yazmayayım cantalarda eşime hiçbir şey koymadım desem
Göğüs ucu kremi, pişik kremi kullanıyor musun bilmiyorum ama onları ekleyebilirsin.
Esimmm, canimm... Onu dusunmesem buyuk haksizlik etmis olurum canim. Gorsen nasil ilgili masallah... Gece kalkar masaj yapar, su getirir, kendini rahat uyuyayim diye siper eder o da rahat etsin... Ben dogumdayken eminim o da benim kadar ter atar, uzerini degisir rahat eder sonra

Yok canim pisik kremi kullanmiyorum. Zeytin yagi kullaniyorum ben. Gogus ucum zaten var gerekmez aparat, krem de hic kullanmadim ben. Emzirmeden sonra yikayip kurulayip gogus kalkani takiyorum bir hafta, yara olmuyor. Aa bak gogus kalkanini yazmayi unutmusum :)

Yaaa ne güzel olmuş canım ellerine sağlık çok beğendim malzemeleri nasıl temin ettin acaba canım bende bi heveslendim şimdi yapmaya

Gecmis olsun canım, benim kızım beta geçirdikten sonra bana da gecmisti hastalık. Sonra eşime geçti. Umarım siz daha hafif atlatirsiniz çok geçmiş olsun....

Cok gecmis olsun canim. Şuan gorumcemin de tum vucudu agriyor. Hepsinin bogazi falan insallah bana bulastirmazlar zaten yorgun bitkinim bir de hastalikla ugrasmayayim

Cok gecmis olsun canim. Şuan gorumcemin de tum vucudu agriyor. Hepsinin bogazi falan insallah bana bulastirmazlar zaten yorgun bitkinim bir de hastalikla ugrasmayayim
Bu ara herkeste yine bir boğaz ağrısı grip var dikkat edelim canım

He işte göğüs kremi, kalkanı ne bileyim silikon gogus ucu. Bende pişik kremi kullanmıyorum.fıs fıslı küçük şişelere kantaron yağı koydum onu alicam yanıma. Hem göğüs ucuna sürmek.icin hem poposuna sürmek için
Eşimin pek rahat edebileceğini sanmıyorum çünkü evle hastane arasında mekik dokuyacak kesin kızıma evde annem bakacak oda sürekli eve git gel yapacak. Bu ilgili babalara kocaman bir inşallah hep böyle devam ederler benim eşimde ilgili ama ben biraz şeyim ya naisl diyim ben orda ağrılı sancılı uyuyamazken o da rahat rahat uyumasın yani duş almak isterse evde alır hemen. 10 dakika mesafede. Bir terlik alırım yanıma ama surekli ayakkabiyla zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…