Benim de yatakta saga sola donerken o genital bolgemdeki kemiklerim cok agriyor.Merhaba,
Genital bolgesinde agri olan var mi? Gece yatarken dondugumde cok agriyor. Yururkende agriyor biraz. Yarin 39. Haftam olacak baska hic bir belirtim yok.
Maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sizede geçmiş olsuntek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Allah sezaryen olacaklara benimki gibii nasip etsin sorunsuz ve kolay geçti ameliyatım şıp diye çıktılar
ama şu an karın acım gerçekten etkileyici boyutta. aslında dayanılmaz değil ama benim en ufak acıya tahammülüm kalmamış. ikisini birlikte emzirmeye kalkınca daha çook canım acıdı. Allah a şükür kuvöze girmediler. yanımdalar, kör topal olduğu kadar emziriyorum şu an.
biri 2400 diğeri 2600 doğdular bu arada
Eki Görüntüle 3208686
İlk zamanlar biz de eşimle paylaşamıyorduk o bi tarafına ben bi tarafına yatıyodumSüperen doğru alışverişlerimden oldu benim de. Eşim şimdi göz koydu yastığa doğumdan sonra da biraz ben kullanıcam diyor
Suni sancı bebeğin kalp atışlarını düşürebilir o zaman da anı olarak sezeryan ile alınır dedi canımRisk nedir ?
Çok teşekkür ederimYoutubedan atayim, dr da masaj önerdi
Bebek kalp atımı yavaşlar anı sezeryan olur dedi canımNe dedi riskine acaba?
Gözünüz aydın canım,Allah analı babalı büyütsün inşallahHerkese Merhaba 35. Haftada sezeryanla doğum yaptım. Üzerine ikinci kez ameliyat oldum kanamam durmadı çünkü çok zorlu bir süreçti. Ama şükür geride kaldı Rabbim hiç birinize öyle bişey göstermesin
Canım kayısı gaz yapar diye biliyorum ben, emzirirken sıkıntı olmasinAn itibariyle hastane(kıyafet) çantam hazır oldu. Şimdi yiyecek kısmına başladım. Kayisidan hoşaf yaptım 2 kavanoz, küçük bir kutuya kuruyemislerimi koydum. Ani doğum olmazsa bir gün öncesinden tahinli kurabiye yapmayı planlıyorum. Süt yapan taşınması tüketilmesi pratik yiyecek önerileriniz var mı?
Kaçıncı haftadasin canım, 34 den sonra her iki haftada bir çağırıyor doktorlar genelde. İnsallah güzel güzel kilo alış bebislerben 3.500 esim 4.500 dogmus ama bizimki oyle olmayacak gibi galiba. :) ama benim doktor da kiloya cok takilmiyor. Ben de cok merak ediyorum kac kilo oldugunu. 3 hafta arayla randevu veriyor hep benim doktor.
Gözünüz aydın canım, Maşallah minnoş kızlaraatek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Allah sezaryen olacaklara benimki gibii nasip etsin sorunsuz ve kolay geçti ameliyatım şıp diye çıktılar
ama şu an karın acım gerçekten etkileyici boyutta. aslında dayanılmaz değil ama benim en ufak acıya tahammülüm kalmamış. ikisini birlikte emzirmeye kalkınca daha çook canım acıdı. Allah a şükür kuvöze girmediler. yanımdalar, kör topal olduğu kadar emziriyorum şu an.
Eki Görüntüle 3208686
Yok canım 32 de çalışabilir raporu aldimDaydream_ acaba sen 32 den sonra mi ayrıldın o zaman gerek olmayabilir
Gözünaydın canım.Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsintek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3208686
Sanirim ilk rapor yeterli oluyor orda dedigin gibi hangi tarihe kadar calisilacagi yazıyor ama bugün sirketimdeki görevli 32de raporun verildiği tarihi izne ayrilmisim gibi gördüğünu söyledi. Bebek doğduktan sonra hastane çalışamaz raporunu düzenliyormus sanirim ozaman sgk sistemi düzelmiş olacak, hallederiz dediler umarım bir sorun çıkmaz, baktığımda 32deki raporda tarihler doğru görünüyorZaten verilen raporda hangi tarihe kadar calisilacagi yazıyor ayrıca rapor değil ama istersen dilekçe yazıp önceki raporu da ek olarak verebilirsiniz. Bizim müdür hiç gerek yok ilk rapor yeterli demişti ama sorun çıkaran müdürler de dilekçe istemişler
Darısı başımıza, ben de çok geriliyorum. Korkmuyorum ama rahatta olamıyorum. Neyse negatif olmamak lazım ben de sizin gibi hissedeceğim kontrol sonrasıKizlar bugun muayeneye gittim bebiş 3 kg olmuş. En çok korktuğum çatı muayenesiydi, daha önce vajinusmusu yaşadığım için nasil bir tepki verecegimi bilemiyordum. Doktor ebelere muayeneye gönderdi o koltuk ne kadar korkunctu ama hic agri vs hissetmeden 2 farkli ebeye muayene oldum. Yani bir insan buna mutlu olur mu ben oldum hahswh bi de bana helal olsun kiz masallah diyolar vajinusmus okmayan bile zorlaniyor bu konuda dediler
Evet canım, kuru kayisiyi küçük küçük doğradım üzerine su ilave edip kaynattim. Sonra blendrla parçaladım meyve suyu gibi oldu. Sonra biraz daha kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara koydum.Kuru kayısıdan mı yaptın hiç yapmamıştım ben faydası olur mu ki ben de yapayım
Maşallah size canimtek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3208686
Kızımda kullanmıştım. Evet canım çiğ tuketildiginde gaz yapıyor. Ama meyveleri kaynatıp hosaf şeklinde tuketebilirsin demisti doktorum. Kızım Ağustos doğumlu o zaman çok zorlanmıştım bu durumda taze taze yemek.varken hosafini tuketmek pek iyi olmuyor tabi. Elma , armut, seftali, kayısı vs hepsini hoşaf şeklinde tüketmistim.Canım kayısı gaz yapar diye biliyorum ben, emzirirken sıkıntı olmasin
Teşekkür ederim canım ben de yapayımEvet canım, kuru kayisiyi küçük küçük doğradım üzerine su ilave edip kaynattim. Sonra blendrla parçaladım meyve suyu gibi oldu. Sonra biraz daha kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara koydum.
Tabiki kesinlikle doktoru dinlerim ben de asla riske atamam ki ilk doğumda da öyle yaptım. Sadece canınızı sıkmayınAslında kilo değil de karın çevresi ölçümüne göre geride olduğunu söyledi. Bende Dr larin bazılarının sezeryan için öncelik verdiklerini düşünüyorum açıkçası ama şimdi Dr a güvenmeyip normali beklersen Allah korusun birşey olursa korkusu oluyor. O yüzden Dr a guvenmekten başka çarem yok
36. haftadayim. 37. haftaya randevu verdi, en son 33+5 te gitmistim. Umarim sonrasinda 40. haftada cagirmaz :)Kaçıncı haftadasin canım, 34 den sonra her iki haftada bir çağırıyor doktorlar genelde. İnsallah güzel güzel kilo alış bebisler