2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sizede geçmiş olsun darısı başımıza artık

Canım kayısı gaz yapar diye biliyorum ben, emzirirken sıkıntı olmasin

ben 3.500 esim 4.500 dogmus ama bizimki oyle olmayacak gibi galiba. :) ama benim doktor da kiloya cok takilmiyor. Ben de cok merak ediyorum kac kilo oldugunu. 3 hafta arayla randevu veriyor hep benim doktor.
Kaçıncı haftadasin canım, 34 den sonra her iki haftada bir çağırıyor doktorlar genelde. İnsallah güzel güzel kilo alış bebisler

Gözünüz aydın canım, Maşallah minnoş kızlaraa Kapı süsünüzde çok güzelmiişş İnşallah bir an önce toparlanırsın sende

Gözünaydın canım.Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sanirim ilk rapor yeterli oluyor orda dedigin gibi hangi tarihe kadar calisilacagi yazıyor ama bugün sirketimdeki görevli 32de raporun verildiği tarihi izne ayrilmisim gibi gördüğünu söyledi. Bebek doğduktan sonra hastane çalışamaz raporunu düzenliyormus sanirim ozaman sgk sistemi düzelmiş olacak, hallederiz dediler umarım bir sorun çıkmaz, baktığımda 32deki raporda tarihler doğru görünüyor

Darısı başımıza, ben de çok geriliyorum. Korkmuyorum ama rahatta olamıyorum. Neyse negatif olmamak lazım ben de sizin gibi hissedeceğim kontrol sonrası

Maşallah size canim isimleri de cok güzelmiş. cok şükür sağlıkla kavustunuz, darisi basimiza. küvoze girmemeleri de super olmuş ne güzel yanındalar

Canım kayısı gaz yapar diye biliyorum ben, emzirirken sıkıntı olmasin
Kızımda kullanmıştım. Evet canım çiğ tuketildiginde gaz yapıyor. Ama meyveleri kaynatıp hosaf şeklinde tuketebilirsin demisti doktorum. Kızım Ağustos doğumlu o zaman çok zorlanmıştım bu durumda taze taze yemek.varken hosafini tuketmek pek iyi olmuyor tabi. Elma , armut, seftali, kayısı vs hepsini hoşaf şeklinde tüketmistim.

Tabiki kesinlikle doktoru dinlerim ben de asla riske atamam ki ilk doğumda da öyle yaptım. Sadece canınızı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…