Gözünaydın canım. İnşallah hep böyle güzel devam eder. Ben 4. günümde olmama rağmen karın ağrım devam ediyor. Ama her şey gibi o da geçecek inanıyorum.tek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Allah sezaryen olacaklara benimki gibii nasip etsin sorunsuz ve kolay geçti ameliyatım şıp diye çıktılar
ama şu an karın acım gerçekten etkileyici boyutta. aslında dayanılmaz değil ama benim en ufak acıya tahammülüm kalmamış. ikisini birlikte emzirmeye kalkınca daha çook canım acıdı. Allah a şükür kuvöze girmediler. yanımdalar, kör topal olduğu kadar emziriyorum şu an.
biri 2400 diğeri 2600 doğdular bu arada
Eki Görüntüle 3208686
Süt konusunda rezene çayı içiyorum, tahin helvası, kuru incir yiyorum etkili oluyor. Dediğin gibi sık emzirmek de etkili olur. Benim öyle bir imkanım yok. 3 saatte bir sağmaya çalışıyorum. Lansinoh lanolin kremin varsa her emzirmeden sonra kullan canım etkili oluyor. Emzirince rahim daha çabuk toparlanıyor o açıdan şanslısın. Dediğin gibi bu günler de geçecekKızlar selam herkes iyidir umarımListeye göz attım sanırım doğum yapan olmadı benden sonra. Nasılsınız buraya yazmayı çok özledim Ben bazen iyiyim bazen kötüyüm bi değişik.. Yarın ilk doktor randevumuz var. Sütüm geldi ama çok az yeterli olmadı oğluma. Dün evimizdeki ilk gecemizdi çok zor geçti. Sabah eczaneden bebek sütü almak zorunda kaldık çok şükür şuna daha iyiyiz. Biraz ondan veriyorum ama yine aynı düzenimde emziriyorum da. Ama o yetersizlik hissini iliğime kadar yaşadım ağlamaktan mahvoldum meğer açmış çocuğum ama biz anlayamamışız derdini.. Böyle böyle tecrübe ediyoruz işte. Deneyimli annelerimiz önerileriniz var mı bu süt konusunda? Bestlak ve çay içiyorum zaten, her gün sıcak duş alıyorum duşta masaj yapıyorum memişlere. Sık emzirmeye çalışıyorum. Başka ne yapabilirim? Meme uçlarım çok fena yara oldu bu arada.. Emzirirken çok acı çekiyorum. Geçecek bu günler biliyorum..
amin hepimizin günleri bi öncekinden daha iyi geçsinGözünaydın canım. İnşallah hep böyle güzel devam eder. Ben 4. günümde olmama rağmen karın ağrım devam ediyor. Ama her şey gibi o da geçecek inanıyorum.
Canım aynı şeyleri 2-3 gün önce yaşadım ama hiç yetemiyorum diye düşünmedim öncelikle bu düşünceye son vereceksin sütün ge-le-cekKızlar selam herkes iyidir umarımListeye göz attım sanırım doğum yapan olmadı benden sonra. Nasılsınız buraya yazmayı çok özledim Ben bazen iyiyim bazen kötüyüm bi değişik.. Yarın ilk doktor randevumuz var. Sütüm geldi ama çok az yeterli olmadı oğluma. Dün evimizdeki ilk gecemizdi çok zor geçti. Sabah eczaneden bebek sütü almak zorunda kaldık çok şükür şuna daha iyiyiz. Biraz ondan veriyorum ama yine aynı düzenimde emziriyorum da. Ama o yetersizlik hissini iliğime kadar yaşadım ağlamaktan mahvoldum meğer açmış çocuğum ama biz anlayamamışız derdini.. Böyle böyle tecrübe ediyoruz işte. Deneyimli annelerimiz önerileriniz var mı bu süt konusunda? Bestlak ve çay içiyorum zaten, her gün sıcak duş alıyorum duşta masaj yapıyorum memişlere. Sık emzirmeye çalışıyorum. Başka ne yapabilirim? Meme uçlarım çok fena yara oldu bu arada.. Emzirirken çok acı çekiyorum. Geçecek bu günler biliyorum..
Ben de 1 ay.sonra kullandim yani gaz damlasi iyi degil vs diyorlar ama biogai bagirsak.duzenleyici ve ben mecbur verdim cunku meme reddi yapmisti artik.memeye gelince emerken tepinip bacaklarini.karnina cekiyordu ciglik cigliga sonra memeyi emmiyordu saatlerce ac kalinca nasil agliyordum. Sonra Biogai kurtaricim oldu duzenli verince tabi
Canım 4 gündür eti kesilmiş gibi ağlıyordu dediğin gibi o sinirle memeyi de tutmuyor susturana kadar akla karayı seçtik sabaha kadar. Bugün gazı rahat çıkarsın diye şurup aldim nurse Harveys in bitkisel içerik bir de mama vermedim bugün hiç. Yine miziklandi ağladı ama hem emzirebildim hem kolay yatıştı çünkü gazını rahat çıkardı hem alttan hem üstten onun etkisi olduğunu düşünüyorum düzenli kullanacağım bakalım. Biogai yi de deneyeceğim bi bu bitince eğer düzelme olmazsaCanim ben 1 ay sonra kullanmistim. Kimse istemez vermeyi ama bizim.artik beslenmesini.etkiliyordu mesela bir defasinda gunduz 11 de emmisti taa aksam 10 da anca emmisti.Ac kalinca benim.psikolojim alt ust olmustu. Sen bak hayatini cok etkiliyorsa beslenmesini ozellikle ona gore ver Biogai temiz diye doktorumuz.onermisti ama her gun duzenli verince fayda oldu.
Sancı geceleri geliyor kuzum bazı bebeklerde farkli saat dilimlerinde geliyor. Dr şunu diyor çok normal bağırsakları midesi yeni besinle tanıştı alışana kadar olacak diyor.Çok mantıklı bir soru o zaman her bebek ağlar ama snn ki neden sadece geceleri sıkıntı yaşıyor olabilir ki bunun başka bir sebebi olabilir mi Dr ne diyor mesela. Gaz damlası kullanımı hakkında pek fikrim yok kızlar yazmıştır zaten. Başka Dr un da fikrini mi alsan acaba. Minnoşun sancıları hemen kesilir
Yok kuzum buna benzer tutuyoruz gaz cikarirken ama böyle denemedik deneyelimCanım ağlama krizine girdiğinde annen hiç bu tutma yöntemini denedi mi? Denemediyse bir denesin belki iyi gelir.
Oyyy yerim sizitek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Allah sezaryen olacaklara benimki gibii nasip etsin sorunsuz ve kolay geçti ameliyatım şıp diye çıktılar
ama şu an karın acım gerçekten etkileyici boyutta. aslında dayanılmaz değil ama benim en ufak acıya tahammülüm kalmamış. ikisini birlikte emzirmeye kalkınca daha çook canım acıdı. Allah a şükür kuvöze girmediler. yanımdalar, kör topal olduğu kadar emziriyorum şu an.
Eki Görüntüle 3208686
Ne güzel moral oldu..Canım aynı şeyleri 2-3 gün önce yaşadım ama hiç yetemiyorum diye düşünmedim öncelikle bu düşünceye son vereceksin sütün ge-le-cekvücuduna zaman tanı 2-3 gün mama takviyesi yapmak dünyanın sonu değil ki ilk 2-3 gün en önemlisiymis bana doktor iyi ki vermişsin dedi. Meme acısına gelince acilen silikon uç al kendine onunla emzir her emzirmeden sonra göğsünü iyice kurula sonra kremle kremledikten sonra göğüs kalkani kapat atletle sudyenle teması kes. Ben lansinoh kremden ziyade kantoron yağının faydasını gördüm bi pamuğa yağı döküp mememe sürüyorum sonra o yağlı pamuğu mememe kapatıp üstüne kalkanı koyuyorum diğer emzirmeye kadar tutuyorum emzirmeden önce suyla silip silikon ucu takıp emziriyorum. Şu an çok şükür iyi durumdalar kantoron tedavi etti yeni doğum yapacak kızlara da bu yöntemleri öneriyorum benim 6 günlük tecrübem bu şekilde
Yani ben bile yapabildiysem sen çok daha rahat yaparsin emin olDarısı başımıza, ben de çok geriliyorum. Korkmuyorum ama rahatta olamıyorum. Neyse negatif olmamak lazım ben de sizin gibi hissedeceğim kontrol sonrası
Muhtemelen canimKızlar sümüksü acık kahve akıntım oluyor normal mi nişan mı acaba bu pazartesi 1 parmak acıklıgın var demiştide doktor cuma bir daha bakalım artıyor mu demiştide
Degisik bir hediye ... Guzel zamanlarda kullansinBen şöyle birşey alacağım canım Eki Görüntüle 3208650
Ay masallah... Allahim tez sifa versin, omurleri bahtlari guzel olsuntek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3208686
Evet sık sık etmıyor cok hareketli bir bebek değil basından beri bu sekılde ama harekettlerini net hissediyorumİnşallah canım gelsin artık bekliyorum sağlıkla
Canım dediğin şey nişana benziyor ama suyun gelmezse sıklaşan düzenli sancın yoksa yada kanaman yoksa bence endişelenmene gerek yok bebeğin hareket etmeye devam ediyor değil mi?
Evet, benim kizimda oyle oldu. Cihaz birden alarm verdi. Doktorlar kostu geldi. Sanciyi kestiler. Nefes egzersizi yaptirdilar. Bebek normale dondu. Sonra bana aciklama yaptilar. Ikinci defa deneyecegiz. Eger bebek gene kaldiramazsa sezeryan olacaksin. Saglik bakanligi protokolu iki defa izin veriyor. 3. Denemeyi yapmayiz dediler. Allahtan ikinciyi kaldirdi da dogdu :) bunun disinda risk var mi merak etmistim...Suni sancı bebeğin kalp atışlarını düşürebilir o zaman da anı olarak sezeryan ile alınır dedi canım
Tebriklertek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3208686
Şu kantaron neye iyi gelmiyor kiCanım aynı şeyleri 2-3 gün önce yaşadım ama hiç yetemiyorum diye düşünmedim öncelikle bu düşünceye son vereceksin sütün ge-le-cekvücuduna zaman tanı 2-3 gün mama takviyesi yapmak dünyanın sonu değil ki ilk 2-3 gün en önemlisiymis bana doktor iyi ki vermişsin dedi. Meme acısına gelince acilen silikon uç al kendine onunla emzir her emzirmeden sonra göğsünü iyice kurula sonra kremle kremledikten sonra göğüs kalkani kapat atletle sudyenle teması kes. Ben lansinoh kremden ziyade kantoron yağının faydasını gördüm bi pamuğa yağı döküp mememe sürüyorum sonra o yağlı pamuğu mememe kapatıp üstüne kalkanı koyuyorum diğer emzirmeye kadar tutuyorum emzirmeden önce suyla silip silikon ucu takıp emziriyorum. Şu an çok şükür iyi durumdalar kantoron tedavi etti yeni doğum yapacak kızlara da bu yöntemleri öneriyorum benim 6 günlük tecrübem bu şekilde
Henuz dogmadi kiCanım günümüz aynı peş peşe doğuracaktık sen aceleci çıktınSağ sağlim kavuş bebişine artık heyecanlı zamanlar Benim doktor daha bekletecek gibi cuma randevum var bakalım ne dicek. En son gittiğimde 20 mart demişti
Simge duman ın videoları var canım lale hanımın anlattıklarına benzeyen. Senin şuan kaçıncı haftaHeyecan basıyorHep bugünleri bekledik,şimdi gelince hiçbir şey bilememekten korkuyorum galiba Bugün Lale hanım anlattı biraz hareketleri ama o heyecanla ne kadar dinledim bilemiyorum yarın merdiven çıkıp squat yapacağım bol bol ♀
Yatakta dönerken ve ayağa kalkınca ağrı var bende deMerhaba,
Genital bolgesinde agri olan var mi? Gece yatarken dondugumde cok agriyor. Yururkende agriyor biraz. Yarin 39. Haftam olacak baska hic bir belirtim yok.
Canım benim 3. Gün aksam gelmişti, o zaman humana iciyordumKızlar selam herkes iyidir umarımListeye göz attım sanırım doğum yapan olmadı benden sonra. Nasılsınız buraya yazmayı çok özledim Ben bazen iyiyim bazen kötüyüm bi değişik.. Yarın ilk doktor randevumuz var. Sütüm geldi ama çok az yeterli olmadı oğluma. Dün evimizdeki ilk gecemizdi çok zor geçti. Sabah eczaneden bebek sütü almak zorunda kaldık çok şükür şuna daha iyiyiz. Biraz ondan veriyorum ama yine aynı düzenimde emziriyorum da. Ama o yetersizlik hissini iliğime kadar yaşadım ağlamaktan mahvoldum meğer açmış çocuğum ama biz anlayamamışız derdini.. Böyle böyle tecrübe ediyoruz işte. Deneyimli annelerimiz önerileriniz var mı bu süt konusunda? Bestlak ve çay içiyorum zaten, her gün sıcak duş alıyorum duşta masaj yapıyorum memişlere. Sık emzirmeye çalışıyorum. Başka ne yapabilirim? Meme uçlarım çok fena yara oldu bu arada.. Emzirirken çok acı çekiyorum. Geçecek bu günler biliyorum..
Canim benim henuz yeni.dogum yaptin lohusa psikolojisi cok cok farkli bir sey en fazla 1 ay icinde her seye tam olarak alisacaksin. Ben her gun agliyordum. Sut konusun da bol su ve.corba turleri cok ic dereotu, kuru incir ye canim.bebegin her uyudugunda sen de uyu dinlen aklindan sutum gelmezse.psikolojisini at bak az da olsa geliyormus. Ablam.dogum yapti bir damla sut gelmedi 1 hafta sonra geldi. Bebegini once emzir sonra mama ver bunu her zaman tekrar et ben oyle yaptim sahsen doktorum da o sekilde.soylemisti. Meme ucuna da tahinin.ustunde biriken yaği sur o cok iyi gelmisti bana.Kızlar selam herkes iyidir umarımListeye göz attım sanırım doğum yapan olmadı benden sonra. Nasılsınız buraya yazmayı çok özledim Ben bazen iyiyim bazen kötüyüm bi değişik.. Yarın ilk doktor randevumuz var. Sütüm geldi ama çok az yeterli olmadı oğluma. Dün evimizdeki ilk gecemizdi çok zor geçti. Sabah eczaneden bebek sütü almak zorunda kaldık çok şükür şuna daha iyiyiz. Biraz ondan veriyorum ama yine aynı düzenimde emziriyorum da. Ama o yetersizlik hissini iliğime kadar yaşadım ağlamaktan mahvoldum meğer açmış çocuğum ama biz anlayamamışız derdini.. Böyle böyle tecrübe ediyoruz işte. Deneyimli annelerimiz önerileriniz var mı bu süt konusunda? Bestlak ve çay içiyorum zaten, her gün sıcak duş alıyorum duşta masaj yapıyorum memişlere. Sık emzirmeye çalışıyorum. Başka ne yapabilirim? Meme uçlarım çok fena yara oldu bu arada.. Emzirirken çok acı çekiyorum. Geçecek bu günler biliyorum..