Canim ben 1 ay sonra kullanmistim. Kimse istemez vermeyi ama bizim.artik beslenmesini.etkiliyordu mesela bir defasinda gunduz 11 de emmisti taa aksam 10 da anca emmisti.Ac kalinca benim.psikolojim alt ust olmustu. Sen bak hayatini cok etkiliyorsa beslenmesini ozellikle ona gore ver Biogai temiz diye doktorumuz.onermisti ama her gun duzenli verince fayda oldu.Kızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi@Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim
AynenSüper, aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben de çok beğendim bunu
Evet canım bı umut beslenmeye odaklanicam olmazsa da yapacak başka bişey kalmaz artıkSen ve eşin yapısal olarak nasılsınız onunla ilgili olabilir. Pazartesiye kadar protein ağırlıklı beslenip bir gitsen inşallah artmıştır. Kaşar peyniri yağlı, muz, kuruyemiş, tahin, tahin helvası yumurta bunları yoğun tuketsen canım
Aslında kilo değil de karın çevresi ölçümüne göre geride olduğunu söyledi. Bende Dr larin bazılarının sezeryan için öncelik verdiklerini düşünüyorum açıkçası ama şimdi Dr a güvenmeyip normali beklersen Allah korusun birşey olursa korkusu oluyor. O yüzden Dr a guvenmekten başka çarem yokBazı doktorlar sanırım sezeryan için acele ediyor. Benim tam 33de 2250idi. On gün önceye göre de 100gr almıştı. Doktor sorun etmedi minyon bir bebek 3kilo civarı doğar büyük ihtimalle dedi. Ki cihazların yanılma payı yüksek. Oğlumda 3500 civarı demişti doğum öncesi 3750doğdu. Sağlığıyla ilgili bir sorun yoksa sıkıntı etmeyin
Bence doğumdan sonra da alabilirsin. Bazen ihtiyaç duyulmayabiliyor. İhtiyaç hissedersen alırsındoğum yapan anneler elektrikli süt sağma makinesi hemen gerekli oluyor mu? Daha almadım. Almalı mıyım
tek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Allah sezaryen olacaklara benimki gibii nasip etsin sorunsuz ve kolay geçti ameliyatım şıp diye çıktılar
ama şu an karın acım gerçekten etkileyici boyutta. aslında dayanılmaz değil ama benim en ufak acıya tahammülüm kalmamış. ikisini birlikte emzirmeye kalkınca daha çook canım acıdı. Allah a şükür kuvöze girmediler. yanımdalar, kör topal olduğu kadar emziriyorum şu an.
biri 2400 diğeri 2600 doğdular bu arada
Eki Görüntüle 3208686
Gözünüz aydın canım çok da geçmiş olsunHerkese Merhaba 35. Haftada sezeryanla doğum yaptım. Üzerine ikinci kez ameliyat oldum kanamam durmadı çünkü çok zorlu bir süreçti. Ama şükür geride kaldı Rabbim hiç birinize öyle bişey göstermesin
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsünlertek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Allah sezaryen olacaklara benimki gibii nasip etsin sorunsuz ve kolay geçti ameliyatım şıp diye çıktılar
ama şu an karın acım gerçekten etkileyici boyutta. aslında dayanılmaz değil ama benim en ufak acıya tahammülüm kalmamış. ikisini birlikte emzirmeye kalkınca daha çook canım acıdı. Allah a şükür kuvöze girmediler. yanımdalar, kör topal olduğu kadar emziriyorum şu an.
Eki Görüntüle 3208686
Çok mantıklı bir soru o zaman her bebek ağlar ama snn ki neden sadece geceleri sıkıntı yaşıyor olabilir ki bunun başka bir sebebi olabilir mi Dr ne diyor mesela. Gaz damlası kullanımı hakkında pek fikrim yok kızlar yazmıştır zaten. Başka Dr un da fikrini mi alsan acaba. Minnoşun sancıları hemen kesilirKızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi@Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim
Gözünüz aydın canımtek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3208686
Suni sancıyla bebek kalp ritmi düşebilir dedi canım genel olarak söyledi.Riski neymiş canım senin için değerlendirme sonucumu söylüyor genelmi bahsediyor ?
Heyecan basıyorCanım tahin helvası, marketlerde minik tekli paketlerde satılıyor o olabilir mi
Sen açılma hareketlerine başla canım, seninki yola çıkmış artık
Bilmiyorum ki bende onu ögrenmek istedim önde gidiyor galibaNormal. Haftasına göre biraz ilerde galiba bebeğiniz.
Yaaa ötek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3208686
maşallahtek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3208686
Kuru kayısıdan mı yaptın hiç yapmamıştım ben faydası olur mu ki ben de yapayımAn itibariyle hastane(kıyafet) çantam hazır oldu. Şimdi yiyecek kısmına başladım. Kayisidan hoşaf yaptım 2 kavanoz, küçük bir kutuya kuruyemislerimi koydum. Ani doğum olmazsa bir gün öncesinden tahinli kurabiye yapmayı planlıyorum. Süt yapan taşınması tüketilmesi pratik yiyecek önerileriniz var mı?
Benimde öyle.bebek kanala yönlendiğinden oluyormuş normalmişMerhaba,
Genital bolgesinde agri olan var mi? Gece yatarken dondugumde cok agriyor. Yururkende agriyor biraz. Yarin 39. Haftam olacak baska hic bir belirtim yok.
Canım ağlama krizine girdiğinde annen hiç bu tutma yöntemini denedi mi? Denemediyse bir denesin belki iyi gelir.Akşam bakicam bi canim
Ben doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem diyordum sıfır iştah 3 gündür zar zor biseyler atiyorum agzima istemeye istemeye
Ağlama krizindeyken sakinlesmiyor canim annem hoplata ziplata susturuyor