2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim ben 1 ay sonra kullanmistim. Kimse istemez vermeyi ama bizim.artik beslenmesini.etkiliyordu mesela bir defasinda gunduz 11 de emmisti taa aksam 10 da anca emmisti.Ac kalinca benim.psikolojim alt ust olmustu. Sen bak hayatini cok etkiliyorsa beslenmesini ozellikle ona gore ver Biogai temiz diye doktorumuz.onermisti ama her gun duzenli verince fayda oldu.

Evet canım bı umut beslenmeye odaklanicam olmazsa da yapacak başka bişey kalmaz artık

Aslında kilo değil de karın çevresi ölçümüne göre geride olduğunu söyledi. Bende Dr larin bazılarının sezeryan için öncelik verdiklerini düşünüyorum açıkçası ama şimdi Dr a güvenmeyip normali beklersen Allah korusun birşey olursa korkusu oluyor. O yüzden Dr a guvenmekten başka çarem yok

tek tek alıntılayamadım ama hepinize iyi dilekler dualarınız için teşekkür ederim
Allah sezaryen olacaklara benimki gibii nasip etsin sorunsuz ve kolay geçti ameliyatım şıp diye çıktılar
ama şu an karın acım gerçekten etkileyici boyutta. aslında dayanılmaz değil ama benim en ufak acıya tahammülüm kalmamış. ikisini birlikte emzirmeye kalkınca daha çook canım acıdı. Allah a şükür kuvöze girmediler. yanımdalar, kör topal olduğu kadar emziriyorum şu an.
biri 2400 diğeri 2600 doğdular bu arada

Maşallah Maşallah Allah analı babalı büyütsün, tebrik ederim canım

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsünler maşallah miniklere annelerine zorluk çıkartmak istememisler

Çok mantıklı bir soru o zaman her bebek ağlar ama snn ki neden sadece geceleri sıkıntı yaşıyor olabilir ki bunun başka bir sebebi olabilir mi Dr ne diyor mesela. Gaz damlası kullanımı hakkında pek fikrim yok kızlar yazmıştır zaten. Başka Dr un da fikrini mi alsan acaba. Minnoşun sancıları hemen kesilir

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün ikizler

Canım tahin helvası, marketlerde minik tekli paketlerde satılıyor o olabilir mi

Sen açılma hareketlerine başla canım, seninki yola çıkmış artık
Heyecan basıyor Hep bugünleri bekledik,şimdi gelince hiçbir şey bilememekten korkuyorum galiba Bugün Lale hanım anlattı biraz hareketleri ama o heyecanla ne kadar dinledim bilemiyorum yarın merdiven çıkıp squat yapacağım bol bol‍♀

Yaaa ö
maşallah kapı süsünüze de bayıldım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kuru kayısıdan mı yaptın hiç yapmamıştım ben faydası olur mu ki ben de yapayım

Akşam bakicam bi canim

Ben doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem diyordum sıfır iştah 3 gündür zar zor biseyler atiyorum agzima istemeye istemeye

Ağlama krizindeyken sakinlesmiyor canim annem hoplata ziplata susturuyor
Canım ağlama krizine girdiğinde annen hiç bu tutma yöntemini denedi mi? Denemediyse bir denesin belki iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…