Böyle bir felaket sonrasında hele de torununu taşıyan kadını insan nasıl üzer hiç anlayamadım. Gerçekten bazı insanlar çok sinir bozucu. Ben burada oturduğum yerden sinirlendim, sabır diliyorum. Eşin biraz durumu yönetebiliyordur umarım. Bebek hepinize iyi gelecek bence.Gecen bunaldıgım için eşimle dısarı cıktık mesela yürüyüş yaparız iyi gelır dıye dusunduk kardeslerimide aldık onlarında psikolojileri iyi değil depremden kaynaklı kayınvalidem arayıp durdu eşimi nerdesınız kız hamile napıyosunuz dıye kayınbabamıda aratıyor bir yandan donduk 21.00 da kardeslerimin onunde bana sokkaklarda napıyorsun hamile hamile bu saatte dedi bir nefes almamı bile fazla buluyor psikolojik olarak hiç iyi değilim rabbim hepimize yardım etsin
Gerçekten bunları duydukça çok kontrol yapmayan ülkede olduğuma seviniyorum. Şöyle söyleyeyim, bebek sağlığı açısından istatistiği en iyi olan ülkelerden birindeyim ve bir sorun tetiklemedikçe 20. haftadan sonra ultrason yok. Yok bacağı biraz ileriydi, karnı biraz geriydi derken boş yere anneleri strese sokuyorlar. Korkudan da bir çok insan normal doğum yapamıyor. Kafaya takmamaya çalış bence. Umarım sağlıklı bebeğine zamanında kavuşursun.Kizlar bir de ben normalde ozele gidiyorum fakat bulundugum sehirde ozel hastane yok. Olur da doguma yetisemezsem diye arada devlet hastanesine de gidiyorum muayeneye randevu buldukca. 4 subatta en son ozele gittim her sey yolundaydi, sadece minik kalmis protein agirlikli beslen demisti. Ayin 13 unde devlette randevum vardi. Ozele de gittigimi biliyor o doktor, bacak boyuyla ilgili bisey soyledi mi dedi. Hayir dedim her sey normal demisti dedim. Bacak boyu 2-3 hafta geride, en son 25 haftalikken bana gelmissin normalmis, hangi haftada bozuldu bilemiyorum dedi. Eve geldim butun ultrason kagitlarini doktum hic bir haftada uyumsuzluk yok.
Sorum su ki 9 gunde 2-3 hafta bacak boyu geriler mi? Once panikle hemen ozeldeki doktora, perinatologa gideyim dedim ama sonra vazgectim. Bu devletteki doktor her gittigimde beni panikletecek bisey buluyor. Doktor doktor geziyorum bir sey cikmiyor sonra. Hem kosturdugum hem de harcadigim parayla kaliyorum. 27 sine vermisti randevu doktorum, sakince beklemeye calisiyorum.
merhaba konya selçukludayım. bazı doktorlar depremzedelerle ücretsiz ilgileceklerini belirtmişti. özel hastaneleri arayıp böyle bir durum olup olmadığını sorabilirsin. ben 3 cocuğumdan 2 sini medovada fuat demire yaptırdım. konyanın en meşhur ve iyi doktorudur. araştırabilirsin. sormak istediğin birşey olrsa yaz yardımcı olurumKonya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Maşallah boyu posu nasılmışDoktordan çıktım kızlar sancım çıktı, açıklık kontrolü yaptı doktor. Biraz canım yandı yumuşama başlamış 2-3 cm açıklık var. Haftaya gelir dedi
49 cm 3050 kilosu , gecen haftadan pek kilo almamış. Yaptığın egzersizler yaramış dedi, inşallah kolay doğum olurMaşallah boyu posu nasılmış
Göğüs kalkanı benim plastik olanlardan mememe kapatınca sudyen ya da atlet tutuyor. Sütün de artıyor endişe etme hiç ki ben aşırı iştahsız oldum doğumdan sonra inan yemek bile yemiyorum doğru düzgün sadece süt yaptığına inandığım şeyleri her gün yemeye dikkat ediyorum. Hoşaf, tahin helvası, bestlak süt damlası icebiliyorsan boza da arttırıyormus ben ilk günler sağım bile yapamadim memelerimin acisından. Elinle masaj yap, sıcak duş, sıcak su torbası bunlar iyi geliyorNe güzel moral oldu..Göğüs kalkanı almıştım kullanamadım bi türlü sürekli düşüyor. Silikon göğüs ucu alayım bari canım. Ben de zeytinyağı kullanmaya başladım iyi geliyor şuan bakalım. Sen ne durumdasın peki arttı mı sütün sonradan? Takviyeye devam ediyor musun
Gerçekten mucize gibi bir şey kantoronu sürmeye başladığimdan beri krem sürmedim direk iyilestirici etki yapiyorŞu kantaron neye iyi gelmiyor ki
Ben gebelik sürecimde kullandım yumuşatma etkisi çok iyi
Eki Görüntüle 3208777
Anlayan var mı kızlar
Sancın var ama düzensiz diyecektim sen yazmışsın zatenDoktordan çıktım kızlar sancım çıktı, açıklık kontrolü yaptı doktor. Biraz canım yandı yumuşama başlamış 2-3 cm açıklık var. Haftaya gelir dedi
Bugün tam 38 olduk canım.Sancın var ama düzensiz diyecektim sen yazmışsın zaten2/3 cm varsa açıklık aynen 3/5 bilemedin 1 hafta ayyyy çok heyecanlı peki tam kaçıncı haftadasın Şuan kuzum bide ne hareketleri yaptın ?
Kantaron aktardan mı aldın acabaGöğüs kalkanı benim plastik olanlardan mememe kapatınca sudyen ya da atlet tutuyor. Sütün de artıyor endişe etme hiç ki ben aşırı iştahsız oldum doğumdan sonra inan yemek bile yemiyorum doğru düzgün sadece süt yaptığına inandığım şeyleri her gün yemeye dikkat ediyorum. Hoşaf, tahin helvası, bestlak süt damlası icebiliyorsan boza da arttırıyormus ben ilk günler sağım bile yapamadim memelerimin acisından. Elinle masaj yap, sıcak duş, sıcak su torbası bunlar iyi geliyor
Gerçekten mucize gibi bir şey kantoronu sürmeye başladığimdan beri krem sürmedim direk iyilestirici etki yapiyor
Sarı kantoron değil mi canım ben duydum ama hiç kullanmadım belli bir marka var mı aktardan mi alınacakGöğüs kalkanı benim plastik olanlardan mememe kapatınca sudyen ya da atlet tutuyor. Sütün de artıyor endişe etme hiç ki ben aşırı iştahsız oldum doğumdan sonra inan yemek bile yemiyorum doğru düzgün sadece süt yaptığına inandığım şeyleri her gün yemeye dikkat ediyorum. Hoşaf, tahin helvası, bestlak süt damlası icebiliyorsan boza da arttırıyormus ben ilk günler sağım bile yapamadim memelerimin acisından. Elinle masaj yap, sıcak duş, sıcak su torbası bunlar iyi geliyor
Gerçekten mucize gibi bir şey kantoronu sürmeye başladığimdan beri krem sürmedim direk iyilestirici etki yapiyor
Benim kullandığım bir marka var ve içeriği güvenilir. Onu paylaşabilirim güvenle, glandKantaron aktardan mı aldın acaba
Çünkü aktardan alınanlar denetli mi güvenemiyorumKantaron aktardan mı aldın acaba
Yok canım dediğin gibi tek risk buymuşEvet, benim kizimda oyle oldu. Cihaz birden alarm verdi. Doktorlar kostu geldi. Sanciyi kestiler. Nefes egzersizi yaptirdilar. Bebek normale dondu. Sonra bana aciklama yaptilar. Ikinci defa deneyecegiz. Eger bebek gene kaldiramazsa sezeryan olacaksin. Saglik bakanligi protokolu iki defa izin veriyor. 3. Denemeyi yapmayiz dediler. Allahtan ikinciyi kaldirdi da dogdu :) bunun disinda risk var mi merak etmistim...
Ay süper çok çabuk gelir bu gidişle inşallahBugün tam 38 olduk canım.
Evimiz asansörsüz merdivenleri ikişer ikişer çıkıyorum. Activating labor egzersizi var YouTube da yabancı onu yapıyorum. Yere sanki wc ye oturur gibi çömelip yürüyorum elimden oğlum ya da eşim tutuyor, hurma yiyorum, squat mesela her mutfağa gittiğimde 5 tane yapicam demiştim. Bir de simge duman ın doğum egzersizleri
Tabi canım resim paylaşırsan sevinirimBenim kullandığım bir marka var ve içeriği güvenilir. Onu paylaşabilirim güvenle, gland
Bi tane sancın çıkmış diğerleri bebeğin hareketi gibi duruyor canım. Muayene oldun mu doktorun ne dediEki Görüntüle 3208777
Anlayan var mı kızlar