Kızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi@Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim
Amin canım cok sagolunCanım en azından aylarca kalmayacaksın. İnsallah pasaport işleri hızlı hallolur zaten. Sayılı gün çabucak geçsin inşallah diye dua edelim sana
Kızlar sümüksü acık kahve akıntım oluyor normal mi nişan mı acaba bu pazartesi 1 parmak acıklıgın var demiştide doktor cuma bir daha bakalım artıyor mu demiştide
Dün baktı acıklıgıma 1 parmak acıklık var dedi onun öncesindede boyle oembemsi jölemsi akıntım gelmıstı bugunde geldi kahverengi jölemsi akıntı bel agrımda oluyor sık sık cuma gel demişti doktor cuma gidecegım sorun yoktur inşallah doktora şimdi doğursam sorun olur mu dedim 35+6 yım yok olacagını dusunmuyorum 37 haftada dogsa prematüre olmuyor dedi 36 dada sorun olacagını düşünmüyorum dediCanım yakın zamanda doktor açıklığa filan baktı mı? Nişan dediğin gibi ama belki müdahaleden dolayı geliyordur. Takip et bakalım, benim doktor nişan gelince hastahaneye gelmene gerek yok diyor
E benim kiz hic yerinde durmuyor resmen. Ondan mi zayif kaliyor acaba.
100 küsür tlydi en son ama yine bir sormak lazımFiyat ne? Cok guzel gorunuyir
sevgili hamiledaşlarım
hastaneye yatışım yapıldı hayırlısıyla bi yarım saate gireceğim doğumaAllahım bana da ben doğumdayken acile giren olursa size de hayırlı sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah dualarınıza talibim
Dün baktı acıklıgıma 1 parmak acıklık var dedi onun öncesindede boyle oembemsi jölemsi akıntım gelmıstı bugunde geldi kahverengi jölemsi akıntı bel agrımda oluyor sık sık cuma gel demişti doktor cuma gidecegım sorun yoktur inşallah doktora şimdi doğursam sorun olur mu dedim 35+6 yım yok olacagını dusunmuyorum 37 haftada dogsa prematüre olmuyor dedi 36 dada sorun olacagını düşünmüyorum dedi
Bağışıklığım düştü ama agzimda aft çıktı iştahla yemeyi isterdim vallaAllahim bu istahtan bana da ver nolurrr
Benim dr erkek gömlek giyiyor çok seviyor ben güzel bi gömlek aldım eşim de kafkastan kestane şekeri yaptirttiKizlar, doktorunuza hediye alanlar acaba ne aldınız? Ben ilkinde yazdi, babamin bahcesinden guzelce organik meyve sepeti yapmistim, recel falan ... Simdi kis, klasik cikolata falan mi alsam
Ben de almadim o yüzden kiraladim ilk 2 gün kullanamadim ben göğüslerim çok aciyordu hassasti dünden beri kullanıyorum sağım için bebek boşaltamiyor çünkü daha tüm memeyi ağrı ve gerginlik oluyor bosaltmak istiyorsun ama elle sağım da yapabilirsin sana kalmışdoğum yapan anneler elektrikli süt sağma makinesi hemen gerekli oluyor mu? Daha almadım. Almalı mıyım
İncia yi biliyorum canim bakayim o yağa teşekkürlerCanım bir de şunu onereyim sana. İncia diye bitkisel yağ satan bir marka var, ben migren için olan yağını almıştım, migren atağı başlayınca sürüyordum rahatlatıyordu. O markanın bebekler için gaz yağı varmış, sadece karın ve ayağına sürüyorsun. Ben kullanmadım ama migren yağı baya iyi gelince aldım koydum kenara. Belki sana da böyle bişey fayda eder
Ben işe başlayana kadar hiç ihtiyaç duymadım sonra işyerinde sağım için lansinoh almıştım.normal doğumlarda sütün daha çabuk indiği söyleniyor ama geçen şubatta sezeryan doğum yapan arkadaşımın da hemen geldi sütü sıcak banyo,masaj falan …ben ilk doğumda herşeyi önden almış ve bazılarına hiç ihtiyaç duymamış biri olarak,doğduktan sonra ihtiyaç olursa hemen alınır gözüyle bakıyorum artık sonuçta internetten bile sipariş versen ertesi gün geliyor geneldedoğum yapan anneler elektrikli süt sağma makinesi hemen gerekli oluyor mu? Daha almadım. Almalı mıyım
ben 3.500 esim 4.500 dogmus ama bizimki oyle olmayacak gibi galiba. :) ama benim doktor da kiloya cok takilmiyor. Ben de cok merak ediyorum kac kilo oldugunu. 3 hafta arayla randevu veriyor hep benim doktor.Ya ben yanlış anlamışım. Doktor sen karbonhidrat çok yersen bebeğe besin çok ulaşmaz oda var olan enerjisinden yer kilo almaz demiş. Eşimle konuşunca ortaya çıktı. Ama bence kilo işi genetik. Benim eşimin ailesi ince uzun zayıf kişiler. Bebekte öyle geliyor. Doktor kasma hiç üzülme kilo iyi dedi. Zaten 3 kiloya yakın doğar yeter işte diyor
İnşallah canım gelsin artık bekliyorum sağlıkla39.haftadasiniz yakinda gelir. Masallah cok ideal bir kilo
Canım dediğin şey nişana benziyor ama suyun gelmezse sıklaşan düzenli sancın yoksa yada kanaman yoksa bence endişelenmene gerek yok bebeğin hareket etmeye devam ediyor değil mi?Kızlar sümüksü acık kahve akıntım oluyor normal mi nişan mı acaba bu pazartesi 1 parmak acıklıgın var demiştide doktor cuma bir daha bakalım artıyor mu demiştide
Benim nişan öyleydi canım, ama 1 kere gelmişti. Doktor tekrar gelebilir demişti.Kızlar sümüksü acık kahve akıntım oluyor normal mi nişan mı acaba bu pazartesi 1 parmak acıklıgın var demiştide doktor cuma bir daha bakalım artıyor mu demiştide
Her bebekte fsrkli oluyor. Onu da gordum bazi bebekler gazdan.dolayi daha cok emerler bazilari ise meme reddi yapar. Benim oyle olmustu arkadasimin ise aksine memeye yapismisti ama cok ağliyordu memeyle rahatlamaya calisiyordu
Süper, aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben de çok beğendim bunuBen şöyle birşey alacağım canım Eki Görüntüle 3208650
Ben de 1 ay.sonra kullandim yani gaz damlasi iyi degil vs diyorlar ama biogai bagirsak.duzenleyici ve ben mecbur verdim cunku meme reddi yapmisti artik.memeye gelince emerken tepinip bacaklarini.karnina cekiyordu ciglik cigliga sonra memeyi emmiyordu saatlerce ac kalinca nasil agliyordum. Sonra Biogai kurtaricim oldu duzenli verince tabiBiogaia damla prebiyotik canım, bağırsaklara takviye için kullanılıyor yeni doğan zamanı. Doktor bizde de vermişti kullanmıştık bir dönem. Benim kzimda aşırı gaz sorunu vardı. Çıkartsam da masaj da yapsam yediklerime dikkat etsemde gaz sorunu devam etti. Gaz için sab simplex kullanmıştık uzun süre. O biraz rahatlatmişti.
Benimkiler ikiz olduğu için ve küvez ihtimali yüksek olduğu için çantama koymuştum. Hastane özel olduğu için hemşire hastanenin süt sağma makinesini getirdi ama sütüm gelmediği için bir süre sonra başka hastalar için gelip götürdüler. Kendi makinemi kullanmak zorunda kaldım. Bebeklerim küvezde olduğu için benim için zorunlu oldu. Şimdi de 3 saatte bir süt sağıp dolapta biriktirip hastaneye götürüyorum.doğum yapan anneler elektrikli süt sağma makinesi hemen gerekli oluyor mu? Daha almadım. Almalı mıyım
İlk doğumumda hastaneden çıkmadan yazmışlardı gaz damlasını. Yani vermekten korkma ama her damla her çocuğa iyi gelmiyor. Ben piyasada ki bütün damlaları denemiştimKızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi@Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim