2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydınnn hanımlar bende Dün ilk keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışını duyucam ama içimde bir endişe var dün kan testi verdim kızamıkçık pozitif çıktı + gebeligimi bilmiyordum tomografiye girdim herşey üst üste geldi
Sagol canım aynısını doktor dedi tomografiye girdiğim zaman döllenme zamanıymış bilmiyordum ki test yapsam bile çıkmazdı testte, 8 haziranda döllenme olmuş hesaplamalara göre ve 8 haziranda tomografiye girdim bel fıtıgından doktorda ya hep hiç kuralı var dedi canım dedin gibi ama işte hep bir korku endişe

Gunaydinnn..Ya kizlar bugun 6.gune giriyorum ve de tek belirti yok cok canim sıkılıyor en ufak bir sey olmaz mi pozitif olsa ya..

Bel kasik göğüs ağrısı batması hic bir sey yok
Daha erken canımm hemen kendini strese sokma, biraz daha bekle bakalım.
Herkeste belirtiler farklı olur, hiçbişey hissetmeden öğrenenler var.
Hayırlısıyla haftaya pozitifi görürsün inşaAllah

Daha gebeliğin başıymış kuzum Allahın izniyle bişey olmamıştır inşaAllahh
Kendini rahatlatmaya çalış bol bol dua et
10 gün sonra hayırlısıyla pıt pıt atan kalbi duyarsın inşaAllah

Daha gebeliğin başıymış kuzum Allahın izniyle bişey olmamıştır inşaAllahh
Kendini rahatlatmaya çalış bol bol dua et
10 gün sonra hayırlısıyla pıt pıt atan kalbi duyarsın inşaAllah
Amin canım Allah razı olsun inşallah duyarım kalp atışlarını kızım var o daha çok heyecanlı hayırlısı Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim isteyen annelerimize saglıklı hayırlı evlat nasip etsin

Ben tomografide çalışırken hamile kaldım 2bucuk hafta orda çalıştım. Kalbinizi bozmayın umarım her sey hepimiz için yolunda ilerler

Hiçbir belirtim olmadan öğrendim geçen hafta inşallah sizin de öyle olur
Insallah canim ya ne bileyim hiç mi birsey olmaz ille de olmalı gibi geliyor insana valla en zoru bu bekleme aşaması sanirim tedavinin

Ben yaklaşık 10 yıldır tup bebek ile uğraşıyorum evde de vardır hep gebelik testim karıştırdım engel olamadım kendime sabah yapayim dedim bi test ayy yaptim ama testin tarihi gecmis
Damlattim darlandım islanmadi ilerlemedi hic sabah şoku yasadim

Daha erken canımm hemen kendini strese sokma, biraz daha bekle bakalım.
Herkeste belirtiler farklı olur, hiçbişey hissetmeden öğrenenler var.
Hayırlısıyla haftaya pozitifi görürsün inşaAllah
Var demi ya insllah ben de oyleyimdir

Ben tomografide çalışırken hamile kaldım 2bucuk hafta orda çalıştım. Kalbinizi bozmayın umarım her sey hepimiz için yolunda ilerler
Sagol canım bana yardımcı oldun bana moral verdin sagollasın bilgilerinle beni aydınlattın senin kaç aylık veya haftalık

Sagol canım bana yardımcı oldun bana moral verdin sagollasın bilgilerinle beni aydınlattın senin kaç aylık veya haftalık
Benim 5+5 gözüküyor ama sanırım geç döllenme. Çünkü ben tomografide çalışırken korundum o zaman yumurtlama zamanimdi. O dönem bitince korunmasız ilişki oldu. Bat 23 mayis. Pazar günü 157 salı günü 385 çıktı betam. Baktirmadim bi daha. P.tesi keseyi görürüm sanırım.

Görürsün canım sonra kalp atışı o heyecan çok farklı Rabbim herkese tattırsın ilk hamileliğimde kalbim durucak gibi olmuştu Benimde bat 26 mayıs ilk kan tahlili 266 ilk doktorum deger düşük dedi kimyasal veya geç döllenme dedi başka doktora gittim 4 gün sonra yine kan verdim ikincisi1860 oldu doktor iyi güzel dedi 4 gün sonrada yani dünde şükür keseyi gördük beta ya gerek yok dedi doktor keseyi gördük artık tek kalp atışı kaldı dedi 10 gün sonra gidicez bakalım

Inşallah sağlıkla ilerlesin gecen seneden bi kürtajım var benim o yüzden biraz tedirginim bakalım allaha emanet.

Inşallah sağlıkla ilerlesin gecen seneden bi kürtajım var benim o yüzden biraz tedirginim bakalım allaha emanet.
Anlıyorum insanda hep bir korku tereddüt oluyor herşey de benimde var boş gebelik yaşadım kürtaj oldum 1 sene bu aylarda olmuştu, daha bu hamileligimi kimseye söylemedim kalp atışını duyana kadar

Anlıyorum insanda hep bir korku tereddüt oluyor herşey de benimde var boş gebelik yaşadım kürtaj oldum 1 sene bu aylarda olmuştu, daha bu hamileligimi kimseye söylemedim kalp atışını duyana kadar
Ben de geçen sene bu zamanlar hamileydim. Ikizdi tutunamamışlar. Düşük başlamıştı Ben de süreç yıpratıcı olduğu için kürtaj oldum. Kimseye söylemedim ailem dışında. Is yerindekiler mecburen biliyor yer değişikliği için. Kalp atışını duyana kadar da sanırım söylemeyeceğim.

Allahım o acıları tekrar yasatmasin bize. Birbirimize dua edelim

Allah Birdaha yaşatmasın canım acını çok iyi anlıyorum inşallah bebegin dogar ailesiyle birlikte bir ömür boyu saglıkla mutlulukla yaşarsınız dualarım seninle ve tüm dua bekleyenler için olucak

Gunaydinnn..Ya kizlar bugun 6.gune giriyorum ve de tek belirti yok cok canim sıkılıyor en ufak bir sey olmaz mi pozitif olsa ya..

Bel kasik göğüs ağrısı batması hic bir sey yok
Hiç sıkma canını bende de hiç yok sen neyin 6. Gününe giriyorsun adet gecikmesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…