2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba herkese biz bebeğin kordon kanini aldiracagiz kısmetse toplamda 5500 TL bir ücreti var senelik saklamak için de 1100 TL kira bedeli var düşünenler varsa 35. Haftada size kit gonderiyorlar bize fiyat makul geldi ileride Allah korusun hastalığı olursa diye saklamak istedik düşünen varsa ya da bilgisi olmayan bu konuda onkim diye bir firmadan yaptırdık çok ilgilendiler

Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın 🙏🤍☺️

Hayırlı uğurlu olsun canım, tebrik ederim. Sezaryen olacak dediğini hatırlıyorum. Kaç kilo doğdu tosbik 🥰

Canım sana epidural/spinal falan mı yapmışlardı yoksa genel anestezi mi? Çok şükür kanaman da olmamış 🙏
Bana genel anestezi demişlerdi aslında en başında. Ben istemedim doğum sırasında oğlumu görmek istedim. Onlar da spinal yaptılar eğer kanamam olsaydı çocuk doğduktan sonra beni uyutacaklardı tamamen. Ama çok şükür gerek kalmadı ona canım 🙏😊

Uc asagi bes yukari kilolar benzer aslinda,neyse cok sıkınti yapmayayim o zaman☺️

S Smgc erkeklerin konusmasi ne kadar cok olsada kadinlar kadar olmaz sanki😄 Ay bir de bazen esimle bir sey konusuyoruz kendi aramizda hemen atlayip yorum yapiyor.Aksam sessizce esime diyorum ki "hayatim pijaman kotu gorunuyor degis istersen" nerden duyduysa "ne varmis pijamada evde giyor ne olacak,hic bir sey olmamis.Ben de dedim ki "belki esimi şık ve bakimli gormek istiyorum "🤣
Yaşlılar öyle çok konuşuyor. Bizim kv ve kp de öyle. Oğlum bana bir şey anlatıyor. Kv ne söylediysen bana da söyle diyor. Oğlum da diyor ki ben ve annemle ilgili. Kv de küstüm o zaman diyor :) Ben eşimin hatrına içime atıp hiç cevap vermemeye veya geçiştirmeye çalışıyorum. Eşim de bugün çok zorlandı. Annesine “sen böyle söyleyince kendimi fazlalık gibi hissediyorum” dedi. Gerçekten yaşlılarla birlikte olmak çok zor. Eşim onlara kızıp sinirini benden çıkarıyor. Tabi bu her zaman mümkün olmayacak. Bakalım sonumuz ne olacak.

Bugün benim de akşam üzeri bariz sancılarım vardı, belden gelen. Şimdi yattım daha iyiyim. Sancı başlayınca beni bir panik alıyor yaa 🥹
Artık zamanı geldi canım, Allah'ın izniyle bize de gelecek sıra, kolay bir doğum olur inşallah
Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın 🙏🤍☺️
Cok sevindim senin adına. Maşallah herkes sırayla doğuruyor. Nasıl oldu canım doğumun
Yaşlılar öyle çok konuşuyor. Bizim kv ve kp de öyle. Oğlum bana bir şey anlatıyor. Kv ne söylediysen bana da söyle diyor. Oğlum da diyor ki ben ve annemle ilgili. Kv de küstüm o zaman diyor :) Ben eşimin hatrına içime atıp hiç cevap vermemeye veya geçiştirmeye çalışıyorum. Eşim de bugün çok zorlandı. Annesine “sen böyle söyleyince kendimi fazlalık gibi hissediyorum” dedi. Gerçekten yaşlılarla birlikte olmak çok zor. Eşim onlara kızıp sinirini benden çıkarıyor. Tabi bu her zaman mümkün olmayacak. Bakalım sonumuz ne olacak.
Ay aynı bizim kv, ufacık çocuğa alınır küser. Çocuk abur cubur yese ister, oğlum vermek istemezse çocuk gibi kocama şikayet eder. Dudaklarımın etini yemekten kanatıyorum artık sinirden. Dediğin gibi oğlum bişey dese, hı ne oldu hemen.😠

Kızlar🌸 herkese merhaba,depremden bu yana doğru dürüst giremedim sayfaya.çok zor bir süreçten geçtik,hala da aşmaya çalışıyoruz :KK43: Diyarbakır da çok sallandı,çok şükür bizde can kaybı olmadıı ama sevdiğimiz tandığımız dostlarımızı kaybettik 😞 kv evi de ağır hasarlı olduğundan yıkılacak binalar arasına girdi.Depremden bu yana yaralarımızı sarmaya ve bir arada yaşamaya çalışıyoruz.Zaten deprem gecesi o soğukta dışarı çıktığımız için çok kötü soğuk aldım,2 gün hastanede yattım bebeğin ritim bozuklukları oluşmuştu nst de. Şimdi iyiyiz toparlandık çok şükür 🙏 Aramızda bazı arkadaşlar doğum yapmış çok sevindim, şükür herkes de iyiymiş.Deprem bölgesinde olan arkadaşlara tekrardan çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bu travmayı atlatırız yaa 🤲
Canim ya benim de durumlar ayni. Tam unuttuyorum yine salliyor.Bu aksam yine ssllandik Rabbim tekrar yasatmasin insallah.

Masallah 🍀 canim detaylica dogum hikayesi istiyoruz sizden 🤗 bize de moral oluyor her hikaye...

Canim ya benim de durumlar ayni. Tam unuttuyorum yine salliyor.Bu aksam yine ssllandik Rabbim tekrar yasatmasin insallah.
Öyle bir kaygıki Allah kimseye yaşatmasın,biri yanımda ayağını stres sebebiyle sallayınca bile ağlayasım geliyor,deprem oldu sanıyorum.Stres yapmayalım ama yine de,çok şükür her şeye rağmen 🙏🌸

X