- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 32
İnceleyim canım teşekkür ederimEki Görüntüle 3207276 ben şöyle aldım canım oda takımı da gri ben özellikle dokuma tercih ettim daha kalın olsun diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnceleyim canım teşekkür ederimEki Görüntüle 3207276 ben şöyle aldım canım oda takımı da gri ben özellikle dokuma tercih ettim daha kalın olsun diye
Her ikisini de kangurunun yenidoğan aparatı var ama daha sert bişey olduğu için kalçasını zorlar diye düşündüm,sling ilk 3 ay daha esnek olduğu için ve anne karnı hissi yarattığı için daha mantıklı geldi banaKızlar sling mi aldınız kanguru mu?
Hadi hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah peki açılma hızlanması için bişeyler önerdimi ya da yatış ne zaman yapacak,neler söyledi bizi de bilgilendir lütfenDoktor kontrol etti 1.5 cm açılmam varmış ayağa kalkınca su geliyor biraz ama kontrol etti bebeğin suyu değil dedi. Ben de panik yaptım biraz bakalım hayırlısı
Aslında benim açılmam 25. Haftadan beriHadi hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah peki açılma hızlanması için bişeyler önerdimi ya da yatış ne zaman yapacak,neler söyledi bizi de bilgilendir lütfen
Sivi geliyor ise enfeksiyona acik oluyor bebek. Hemen Doktora gitmek gerekiyor...Aslında benim açılmam 25. Haftadan beri
1 cm olarak vardı istirahat vermişti kalkmadan yatıyodum. 3 gün sonra tekrar gel ddi ama acaba suyum mu geldi geldiyse 3 gün duramam ayağa kalkınca kokusuz bir sıvı geliyor azar azar
suyu çok içiyorsan idrar da çok kokulu olmuyor canım. doktor kontrol etmiş su olsaydı ona göre önlem alırdı diye düşünüyorum.Aslında benim açılmam 25. Haftadan beri
1 cm olarak vardı istirahat vermişti kalkmadan yatıyodum. 3 gün sonra tekrar gel ddi ama acaba suyum mu geldi geldiyse 3 gün duramam ayağa kalkınca kokusuz bir sıvı geliyor azar azar
Bebekler aşağıya baskı yaptığı için idrar kaçırıyor da olabilirsin,tekrar ayağa kalktığında bi bak idrarı tutabilirsin ama suyu tutamıyosun tabi ona dikkat et bazen su azar azar olsa da gelebiliyor benim direk gelmişti suyum kızımda ama baya baya boşalan bişeydi anlaşılmayacak gibi değildi.normal doğum bekliyor o zaman doktorun dimiAslında benim açılmam 25. Haftadan beri
Evet bebeğin suyu değil dedi dün de sınırdaydı bi bebeğin suyu bugun de sınırda çıktı amasuyu çok içiyorsan idrar da çok kokulu olmuyor canım. doktor kontrol etmiş su olsaydı ona göre önlem alırdı diye düşünüyorum.
Ayy maşallah hayırlısıyla inşallah Rabbimm sağ salim kucağına almayı nasip etsinmerhaba sevgili hamiledaşlarım
benim bugün kontrolüm vardı. bebeklerin gelişimleri iyi şükürler olsun. ama artık bebeğin birinin kafası yani çık desen çıkacak durumda , diğeri daha dursa 40 ı bulur.
o sebeple pazartesi 1 doz ciğer iğnesi daha olup salı günü (36+0) sezaryene gireceğim hayırlısıyla , böyle planladık. hepinizden dualar bekliyorum, hepiniz de dualarımdasınız
hayırla sağlıkla kavuşmalar nasip olsun hepimize
Yok normal doğum değil benim bebişler yan duruyor çünkü. Bugün bi takip edeyim olmazsa yarın yine giderim artık napayımBebekler aşağıya baskı yaptığı için idrar kaçırıyor da olabilirsin,tekrar ayağa kalktığında bi bak idrarı tutabilirsin ama suyu tutamıyosun tabi ona dikkat et bazen su azar azar olsa da gelebiliyor benim direk gelmişti suyum kızımda ama baya baya boşalan bişeydi anlaşılmayacak gibi değildi.normal doğum bekliyor o zaman doktorun dimi
yani seni yanılgıya da sokmak istemiyorum endişen varsa , emin olamadıysan yine görüş doktorunla. ama benim de su gibi akıntım oluyor, hatta idrar kaçağı yaşıyorum azar azar ( kokusuz çünkü 4-5 lt su içiyorum) çünkü birinin kafası bildiğin aşağıda benim.Evet bebeğin suyu değil dedi dün de sınırdaydı bi bebeğin suyu bugun de sınırda çıktı ama
Acı eşiği ile alakalı olabilir bilmiyorum ama ben öyle öldüm bittim diyemem. Kaldı ki ben regl olunca ağrıdan okula, işe gidemeyen bir insandım. Sancım gelince ne bağırdım ne çağırdım. Sadece yürüdüm, dua ettim, derin nefesler alıp verdim. Hemşire bana gelip suni sancı verilmedi mi diye sordu hatta. Sancıdan sonra doğum en kolay evre zaten 3-4 ıkınmada geliyor, doğru teknikleri yaparsan. Ben inşallah gene normal istiyorumAyyy peki çok sancılı geçti mi ? Epidural ile mi oldun? Doğum fobisi oluşmaya başladı bende
Hastanede hemen toparlarsin canım, ev ortamı rahat olsa da hastane gibi dikkat edemiyoruz , sen gene yanına meyve falan götür. Keşke bir şey yapabilsek senin için inşallah sağ salim kavuşursun bebeğineKızlar pazartesi saat sabah 9da sezeryan olacağım. Ama doktor halimi görünce bu şekilde olmaz acil toparlaman lazım dedi. Crp çok yükselmiş enfeksiyon var baya o yüzden 1 gün yatış verdi. Antibiyotik tedavisi uygulanacak. Doğumu erteleyemem dedi çünkü nstde sancılarım çıktı. Umarım 1 günde toparlarım pazartesi doğuma kadar iyileşirim bana dua edin
Sağlıcakla gelsinler inşallah canımmerhaba sevgili hamiledaşlarım
benim bugün kontrolüm vardı. bebeklerin gelişimleri iyi şükürler olsun. ama artık bebeğin birinin kafası yani çık desen çıkacak durumda , diğeri daha dursa 40 ı bulur.
o sebeple pazartesi 1 doz ciğer iğnesi daha olup salı günü (36+0) sezaryene gireceğim hayırlısıyla , böyle planladık. hepinizden dualar bekliyorum, hepiniz de dualarımdasınız
Canım ben oda yapmıyorum oğlum var evde 9 yaşında onun odasında bambu halı var, çok memnunumKızlar çocuk odası için halı ne aldınız? Makinede yıkanabilen olsun istiyorum ama güzel de olsun odasına beyaz olur bi tek.. pahalı bi şey de almak gelmiyor içimden kirletecek nasılsa
Aa maske olayını ilk defa duydumKızlar merhaba 35+4 te perşmbe günü nst ye girdim. Taşikardi 160 üzernde çıktı ve hiç bilmediğim duymadığım bir şeydi. Doktorum grip misin dedi yok dedim. Büyük bir serum takıldı tekrar nst ye gir gel dedi. Nst de maskem takılıydı hemşire maskeni indir bebeğin oksijensiz kalmış dedi buna da şaşırdım Sonraki nst de herşey normal çıktı çok şükür Doktorum bebek kendine gelmiş su içmedin mi sen dedi günlük 1.5 litre içiyodum en azından 2 iç dedi suyun önemini bir kez daha anladım
İkisini de aldım canım.Kızlar sling mi aldınız kanguru mu?
Bi doktora mi gitsen canım. Benim suyum fa ayağa kalkınca geliyordu ve idrar sanıp anlamamıştım. Ya da doktorunu arasanAslında benim açılmam 25. Haftadan beri
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşun miniklerinize bu durumda kanala girmiş oluyor dimi bebeklerden biri ?merhaba sevgili hamiledaşlarım
Doktorun neden bişey demedi onu anlayamadım bende ama git tabi ikiz gebelik olduğu için ekstra temkinli olmakta fayda varYok normal doğum değil benim bebişler yan duruyor çünkü. Bugün bi takip edeyim olmazsa yarın yine giderim artık napayım
Tamam canım inşallah kontrolün güzel geçer
Her ikisini de kangurunun yenidoğan aparatı var ama daha sert bişey olduğu için kalçasını zorlar diye düşündüm,sling ilk 3 ay daha esnek olduğu için ve anne karnı hissi yarattığı için daha mantıklı geldi bana
Hadi hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah peki açılma hızlanması için bişeyler önerdimi ya da yatış ne zaman yapacak,neler söyledi bizi de bilgilendir lütfen
Hangi markaları aldınızCanım ben oda yapmıyorum oğlum var evde 9 yaşında onun odasında bambu halı var, çok memnunum
Aa maske olayını ilk defa duydum
İkisini de aldım canım.
Bi doktora mi gitsen canım. Benim suyum fa ayağa kalkınca geliyordu ve idrar sanıp anlamamıştım. Ya da doktorunu arasan
Kanguru solomombaby yeni doğan aparatı var. Sling MobyHangi markaları aldınız
2ser 2ser merdiven çık canım, squat ama bacağını bayağı bir aç. Bir de sanki alaturka tuvalete oturur gibi otur yere ama gene bacağını açarak.Kontrolden çıktım şimdi
Bebeğin boyu 52 cm kilosu 3540 olmuş .
Sancım çıkmadı ancak hafta içi çıktığından doktorum açıklık kontrolü yaptı . 2 cm açıklığım var. Bu açılma nasıl artar acaba deneyimli olan anneler yazabilir mi acaba