2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kontrolden çıktım şimdi ☺️

Bebeğin boyu 52 cm kilosu 3540 olmuş .

Sancım çıkmadı ancak hafta içi çıktığından doktorum açıklık kontrolü yaptı . 2 cm açıklığım var. Bu açılma nasıl artar acaba deneyimli olan anneler yazabilir mi acaba ☺️
YouTube activating labor videosunu yapabilirsiniz orada daha detaylı

36 da bırakıcaz dedi bana doktor hala kullanıyorum haftaya bırakırım canım

34 bittiğiniz bıraktırdı doktor bana canım

Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum coraspirini 32. Hafta dolunca bıraktırdı doktorum

@mines

33+2 de bıraktırdı doktor normalde 32. Haftada kesmeniz gerekti ama kontrol o zamana denk geldi ayrıca iğne de kullanıyorum ben onu da doğumdan 1 hafta önce kesti

Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum doktorum 1 hafta öncesine kadar coraspirini kullandiracagim dedi canım ama sen bir sonraki kontrolde unutma sor farklı olabilir

35 artı da bıraktım ben canım, gününü tam hatırlamıyorum

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için 😊🌺 Randevum 2 hafta sonra. Ama söylediklerinize göre o zaman geç olacak gibi. Hafta içi gidip sorarım doktoruma

34+1 2416 gram çıktı canım

Olabildiği kadar dinlen canım kaç haftalıksın tam olarak
34+0 da 2410 gr 48 cm idi, suan 34+3teyim. Bucuk olmustur.. benim de erken dogum riskin var, duzenli sancilar hala da var. Insallah 36+0 olurum da oyle gelir.

Senin için baktım canım 34+6 da gitmişiz bizde ve boyu 47 kilosu 2600 Muş☺️

Kızlar bebise şu oyun halısını almıştım cok tatlı geldi ya 😍 sağlıkla oynasın insallah 🙏🏻

Canım sana epidural/spinal falan mı yapmışlardı yoksa genel anestezi mi? Çok şükür kanaman da olmamış 🙏

Allah gönlüne göre versin her şeyi inşallah 🙏🥰

O üşüme falan genel anestezi de oluyor galiba. Belden aşağı olunca sıkıntı olmuyor canım.. Yani duymadım pek kimseden.

Hala mı ağrıyor ya.. Bana covidken parol iyi geliyordu ağrılara. Etkisi geçince yine hissediyordum. Hatta şaşırmıştım baş ağrımı bile kesmeyen parol bu ağrıları nasıl geçiriyor diye :) Sen covid değilmişsin ama eklem ağrılarını geçirir diye düşünmüştüm. İnşallah iyi olursun artık 🙏 Zamanın da gelmiş senin. Doğar artık bence yaa :emir_bebek: Doğsun yani di mi :KK55::KK48:

Ben 1 kutu Lierac kullandım. Onun dışında bebe yağı, kantaron, hindistan cevizi yağı falan sürdüm aklıma geldikçe. Tek tük çatlaklar var ama çok değil sanırım. Aşağıları pek görmüyorum. Daha da 4 haftam falan var tabi.. Bakalım ne olacak.. Sen de başka yağlar falan mı denesen..?

Yaştan ve karakter kaynakli sanirim cok konuşmaları. Benim babam da cok konuşur, simdi yanımdalar vallahi basim ağrıyo😄
Uc asagi bes yukari kilolar benzer aslinda,neyse cok sıkınti yapmayayim o zaman☺️

S Smgc erkeklerin konusmasi ne kadar cok olsada kadinlar kadar olmaz sanki😄 Ay bir de bazen esimle bir sey konusuyoruz kendi aramizda hemen atlayip yorum yapiyor.Aksam sessizce esime diyorum ki "hayatim pijaman kotu gorunuyor degis istersen" nerden duyduysa "ne varmis pijamada evde giyor ne olacak,hic bir sey olmamis.Ben de dedim ki "belki esimi şık ve bakimli gormek istiyorum "🤣

Kontrolden çıktım şimdi ☺️

Bebeğin boyu 52 cm kilosu 3540 olmuş .

Sancım çıkmadı ancak hafta içi çıktığından doktorum açıklık kontrolü yaptı . 2 cm açıklığım var. Bu açılma nasıl artar acaba deneyimli olan anneler yazabilir mi acaba ☺️
Doktorun birazcik sert muayenesi, yuruyus, otur-kalk... Masallah 🍀

Kızlar🌸 herkese merhaba,depremden bu yana doğru dürüst giremedim sayfaya.çok zor bir süreçten geçtik,hala da aşmaya çalışıyoruz :KK43: Diyarbakır da çok sallandı,çok şükür bizde can kaybı olmadıı ama sevdiğimiz tandığımız dostlarımızı kaybettik 😞 kv evi de ağır hasarlı olduğundan yıkılacak binalar arasına girdi.Depremden bu yana yaralarımızı sarmaya ve bir arada yaşamaya çalışıyoruz.Zaten deprem gecesi o soğukta dışarı çıktığımız için çok kötü soğuk aldım,2 gün hastanede yattım bebeğin ritim bozuklukları oluşmuştu nst de. Şimdi iyiyiz toparlandık çok şükür 🙏 Aramızda bazı arkadaşlar doğum yapmış çok sevindim, şükür herkes de iyiymiş.Deprem bölgesinde olan arkadaşlara tekrardan çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bu travmayı atlatırız yaa 🤲

Kızlar selam ben doğurdum Allah sıradakilerin yardımcısı olsun. Doğumum çok kolay geçti. Kızımı 1 saat gözlem altında tuttular sonra yanıma geldi. Bir sorun yok çok şükür 2500 doğdu. Memeyi tuttu emziriyorum sütüm gelsin diye hoşaf içiyorum ilk sütüm geldi çok şükür inşallah böyle gider 🙏
Ay çok sevindim canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :))) darısı bize artık :)

Aycoregi1 Aycoregi1 doktora gittim amniyon sıvısı değil dedi ayağa kalkınca geliyor ama bide şeffaf sümüksü akıntım oluyor bilmiyorum biraz takip edeyim 3 gün sonra gitcem tekrar 😔
Şeffaf akıntı bende de var canım, şeffaf ve beyaz için kokusuz ise normal demişti bu Çarşamba doktorum
Sancım çıktı yatırdılar beni ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba sezeryana alacaklar bugün yada yarın sancıların sıklığına göre belli olacak
Korkma canım Allah'ın izniyle hic bir şey olmaz. Mübarek günün hürmetine rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah

Kızlar🌸 herkese merhaba,depremden bu yana doğru dürüst giremedim sayfaya.çok zor bir süreçten geçtik,hala da aşmaya çalışıyoruz :KK43: Diyarbakır da çok sallandı,çok şükür bizde can kaybı olmadıı ama sevdiğimiz tandığımız dostlarımızı kaybettik 😞 kv evi de ağır hasarlı olduğundan yıkılacak binalar arasına girdi.Depremden bu yana yaralarımızı sarmaya ve bir arada yaşamaya çalışıyoruz.Zaten deprem gecesi o soğukta dışarı çıktığımız için çok kötü soğuk aldım,2 gün hastanede yattım bebeğin ritim bozuklukları oluşmuştu nst de. Şimdi iyiyiz toparlandık çok şükür 🙏 Aramızda bazı arkadaşlar doğum yapmış çok sevindim, şükür herkes de iyiymiş.Deprem bölgesinde olan arkadaşlara tekrardan çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bu travmayı atlatırız yaa 🤲

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim sizleri korusun kollasın inşallah 💐 dualarımız sizinle..

X