Benim oğlum öyleydi canım. Gelişimi 1-2 hafta sürekli öndeydi, kafası 3 hafta önde gidiyordu. Ben de iri bebekmisim. Biraz da koca kafaliydim galiba
Eşim de öyleymiş. Genetik dedik sonra.. Bir de gebelik şekeri vardı. Tabi diyet falan yapıyordum ama kiloya, gelişime onun da etkisi olabilir, sende var mı bilmiyorum. Şimdi kızım olacak. Onun da kilosu fena değil maşallah, ama oğlan kadar değil kafası falan.. Oğlum 38 haftada 37 cm kafa çevresi ile doğdu. Sezaryen oldum. O minnoş :) kafa ile normale cesaret edemedim. Doktorun detaylida falan bakmıştır zaten sanıyorum kafasına falan di mi..? Bir şey olsa görürdü söylerdi zaten.. Biz sanıyorum bir kaç aylık olduktan sonra yine de önlem amaçlı kafa tomografisi çektirdik. Hani korkma ama sakın. Allah korusun her şey net olsun diye.. Genetik olabiliyor canım yani. Strese girme. Önemli bir şey olsa doktorun söylerdi
Ayyy
Sağlıkla mutlulukla kullanın canım
Allah bundan sonra hep mutlu güzel sağlıklı günler yaşatsın inşallah hep beraber sizlere
Ben de pek hatırlamıyorum ya, 7 sene oldu :) Çok takilmamisim demek. Zaten kalkıp fıldır fıldır gezememisimdir :)
İğnenin battığını bile çok anlamadım canım ya Allah'a şükür
Sanırım anestezi uzmanına da bağlı. İnşallah yine öyle olur hepimiz için
Doktorun, oradaki uzmanlar falan seni rahatlatirlar canım. İnşallah iyi insanlara iyi doktorlara uzman bir ekibe denk gelelim
Eşim de yanımdaydı. Çok korkmamistim. Simdi 2.de biraz daha endişeliyim hatta
Farklı da bir doktora gidiyorum. Sanırım bilince daha zor