2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
36+5 kuzum benim de yarin kontrol var suyum biraz sınırdaydi onu takipteyiz duruma göre haftaya doğum olabilir bakalım bekliyorum ben de 🥲
Canım zamanında saglıkla kucagına alırsın inşallah seninde az kalmış belli mi normal mi sezeryan mı olucak

Hangi şehir bilmiyorum ama Ankara’da da inanılmaz uçuk fiyatlar 15/20/30/40 bin civarı hastaneye göre değişiyor.hastanede yenidoğan yoğun bakım olması önemli ona mutlaka dikkat et derim.onun dışında devlette kendi doktorunla doğuma girme ve özel oda şansın varsa o paraları bayılmaya hiç gerek yok derim✌️

Ben ilk bebeğimde kullandım ve iyiki almışım dediğim şeylerin başında gelir.çünkü tektim ve gündüz asla uyumayan bi minnoşum vardı tükenme noktasına geldiğimde keşfettim hemen almıştım sonra bebeğimi giyip her işimi yaptım yemeğimi çamaşırımı vs vs . Keşke Yenidoğandan itibaren kullansaymışım demiştim o yüzden şimdi bu doğacak minnoşuma sling de aldım doğar doğmaz giyicem minnoşumu kokumu hep alsın kendini güvende hissetsin ✌️

Hangi marka aldın canım

Kızlar bebeği kucakta taşımak için sling veya kanguru alan kullanan var mı? Hangisi kullanışlı ya da alınmalı mı? Dün bir video izlerken kadının kucağında sling vardı evde bebek mık mık yapsa kadın biraz ritimli hareket eder etmez bebek tekrar uykuya daldı benim de yeni aklıma geldi size sormak istedim🤔
4.cocugum canım erkekte takdiginin farklı modelini yurtdışından getirtmistim aşırı memnun kalmıştım çok benziyor bu ona.Klasik baglamali olanda ablm kullanmıştı cok rahattı hem bebek huzurlu hemde ağırlığı eşit dağıttığı için seni yormuyor bu sefer 2 tane de bundan aldım .Yani şuan kullandiklarimi gönderdim.İnsaallah işine yarar.

Eklentiler

• images (26).jpeg
    images (26).jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 50
  • images (25).jpeg
    images (25).jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 45
  • images (24).jpeg
    images (24).jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 47
Lansinoh elektrikli süt sağma mak kaldı eksik onu alıcam ama indirimi kaçırdım galiba🥲
Bir de mama koydunuz mu hastane için?
Hastanelerde oluyor mama veriyorlar aslında. Ama ben de 1 kutu aldım sanırım koyacağım yanıma.
Sizde de patlicakmis gibi bir his var mi? Ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. Cok huzursuz bir durum. Karnim o kadar gergin ki patlamaya hazir balon gibi ...
Ben de öyleyim. Yürüyorum gibi değil de yuvarlanıyorum gibi hissediyorum bazen. Çok gergin ve rahatsızım ben de
Hastanede kurutma makinasi olmaz mi ki? Hic aklima gelmedi bakmak... Evet gercekten lazim. Lohusalikta hemencik turuluyor insan. Cok hassas oluyoruz. Zaten deli gibi ter aticaz. Basimizi kuru tutmali...
Özel hastanelerde oluyor sanki ama hepsinde var mı bilemedim ben de şimdi.

Kızlar bebeği kucakta taşımak için sling veya kanguru alan kullanan var mı? Hangisi kullanışlı ya da alınmalı mı? Dün bir video izlerken kadının kucağında sling vardı evde bebek mık mık yapsa kadın biraz ritimli hareket eder etmez bebek tekrar uykuya daldı benim de yeni aklıma geldi size sormak istedim🤔
Ben sling alıp kullanamamıştım . Bir sürü video izledim ben de ama asla o videolar kadar kolay ve rahat gelmedi bana sattım. Sonra kanguru aldım. O rahattı. Ama şöyle söyleyeyim çok uzun saatler takıldığında(2-3 saat) sırt bel ağrısı oluşuyor. Ama kısa sürelerde çok kullanışlı kesinlikle.

Kanguru boroosh baby idi canım,ergonomik olan hepsi olur ben markadan gayet memnun kaldım ama 2 yaşına kadar kullandım neredeyse👍 şimdi bide sling aldım Yenidoğanda kullanayım diye, o da neko 👍

Canım benim bir arkadaşım 2 normal doğumun üstüne 3. Sü makat geliş olunca sezaryen olmak zorunda kaldı. Son ana kadar özele gitti ki belki döner ya da dönmesine yardım edilir diye. Sancıları başlayınca Bursa şehir hastanesine gidiyor, ameliyat orada oluyor. Normalde 1-2 gün kalınması normalken 3 günden fazla kaldı hastanede. Özel oda, banyo.. emzirme hemşiresi, bebek bakım desteği.. eve gidersem perişan olurum diye çıkmadı hastaneden. Bana buarada dağa iyi bakıyorlar demişti
Çok para istemezlerse benim de hocaya teklif edesim var ,hocam 2 gün kalayım burda diye 🙈 şimdi eve git yemek,temizlik vs bilmem ne 🙈

Geçen kontrolde 2.86 cıkmıstı doktorum 2 buçuk altı olmasını isterim ama bu kadar yükseklik sıkıntı degil demişti doktorlar arasında fikir ayrılığı var sanırım bu konuda 🙄 şimdi Kağan kocatepeyi dinledim üç buçuğa kadar normal diyor o da. Yarın kontrolüm var yine bir sorayım canım teşekkür ederim
Ben gebeliğin başından bu yana ilaç kullanıyorum canım. Her ay tahlil veriyorum ve ilaç kullandığım halde 2,5-3,5 arası çıkıyor. Hem dahiliye doktorum hemde kadın doğum doktorum normal kabul ediyor bu durumu. İlaçsız 4,5 ün üzerine çıkıyor. Dahiliye doktorum hamilesin diye ilaç kullanıyorsun yoksa gerek yok demişti. Ama dediğin gibi sor yine de sen.

Canım sezaryen alacağım net olsaydı ben de devleti özellikle şehir hastanelerini tercih ederdim. Çünkü devlet hastanelerinin fazlası var eksiği yok bazı konularda. Benim doğum ücretine de 22 bin diyor ama çok mu memnunum elbette hayır. Sadece evladımı sağ salım kucağıma almak tek duam 🤲🏻
Çok fazla değil mi fiyatlar hangi hastane merak ettim birde içinde neler var oda farkettiriyor benim sezeryan olacak 11 bin anlastigimiz fiyat

Lansinoh elektrikli süt sağma mak kaldı eksik onu alıcam ama indirimi kaçırdım galiba🥲
Bir de mama koydunuz mu hastane için?
Canım direk sütüm gelmeyecek diye odaklanma. Makina mama bunlar son çaren olsun. Gerekli olduğu durumlarda hastanenin yanındaki eczanelerde zaten bulunur. Emziricem ben diye odaklan. Süt nasıl çabuk gelir diye ona odaklan bence

Sizde de patlicakmis gibi bir his var mi? Ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. Cok huzursuz bir durum. Karnim o kadar gergin ki patlamaya hazir balon gibi ...
Benimde aynı hatta göbek deliğimin çevresi hep çatladı sipsivri. İlk gebeliğimde bu kadar büyük değildi karnım yayvandı. Cinsiyet aynı ama gebeliklerim çok farklı

Canım direk sütüm gelmeyecek diye odaklanma. Makina mama bunlar son çaren olsun. Gerekli olduğu durumlarda hastanenin yanındaki eczanelerde zaten bulunur. Emziricem ben diye odaklan. Süt nasıl çabuk gelir diye ona odaklan bence
Canım tabi tercihim emsin 🙏🏼ama o an ne durumda olacağım bilmiyorum kullanmasam da yanımda olsun hiç tecrubem yok bebek konusunda 🙈

X