2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum Hastanesi nde Barış Sever diye bir doktor var , BüyükŞehir Hastanesi nde Hacer Yavşan hanımefendi var

Bu kadar stres oluyorsan ve rahat hissetmiyorsan değiştirmek doğru karar bence de. Doğumda kendini rahat ve iyi hissetmen çok önemli. Ben ilk hamileliğimde de aynı doktora gitmiştim başlarda çok geriliyorum çok soğuk ve gergin geliyordu ama alıştım çok da memnun kaldım sonrasında doktordan ikincide de aynı doktora devam ettim. Hala biraz soğuk geliyor ama çok ilgili.

Tuzu da kestin mi? Benim 16.haftada yükseldi bir kez o zamandan beri tuzu kestim limonlu su içiyorum hareket etmeye çalışıyorum falan. Umarım bir sıkıntı yaşamayız.senin de cok az kalmış sağlıkla kavuş insallah
Benimkiler de dağıtıma çıkmış güle güle güzel günlerde kullan insallah

Selam arkadaşlar. Dualarınıza çok ihtiyacım var. Bildiğiniz gibi Malatya da ilk depremden sonra yola çıkıp eşimin ailesinin yanına geldik. Apar topar çıktık. Hastane çantalarını 28. haftada hazırlamıştım ama hepsi evde kalmıştı. Eşim de bugün Malatya ya gitti hastane çantalarımızı almak için. Evimiz Ağır hasarlı çıktı. Çok korkuyorum bir şey olacak diye. Ben de gitmeyi çok istiyordum ama durumumdan dolayı gidemedim, bu halde 11 kat merdiven inip çıkmam zor olurdu. Dualarınıza çok ihtiyacım var. Eşim sağ salim gidip gelsin inşallah.

Benim babam derki on çocuğum olsa hepsi kız olur hakten üç kız kardeşiz:)o da ister belki gönlünden oğlu olsun Allah vermeyince ne yapsın:) en iyisi kadere bırakmak sanırım sadece duanı edip beklemek
Bizde 4 kızız canım en küçükleri benim en son beni erkek olur sanmışlar bende kız olmuşum kuzenlerim de çoğu kız. Torunları erkek olcak şimdi annem oğlum oğlum diye seviyor karnımı

Canim kusburnu nun bir zararı yok faydası var. Hamilelikte içilmeyen bitki çaylari adacayi ve yeşil çay bildigim kadarıyla
Adacayi olabilir benim dediğim. Karıştırıyorum onları.. ama yeşil çay da içebilirsin sıyır doktorum bu arada. Onu da sevmen ama arada icmisligim var.

Cok gecmis olsun,sanirim sag salim eve getirdiniz bebeginizi,saglicakla buyusun.İlk gebeliklerde sanirim daha fazla oluyor bu tur sorunlar.Benim de ilk gebeligimde vardi tansiyon ama preeklamsi yasamadim,kizim karnimda gelismedi kilo alamiyordu,tek sorun bu oldu.

Cok sukur bu gebelikte simdilik tansiyon sorunu gozukmuyor,insallah son haftaya kadar da boyle devam eder.

Kac haftaliksiniz? Ben de kizimi oandemi de dogurdum bu yaz ayni sekilde surpriz bir sekilde gebe oldugumu ogrendim,sureclerimiz benzer

İlgisi varsa ne güzel insanı bunlar cekiyo diğer türlü stresten başka bişey değil.

O zaman değiştir sen vakit kaybetmeden yeni bı doktora geç ya da hastaneye bu mesleklerinde bıkkınlık oluşuyor bazılarında enerjisiz mutsuz daha kapıdan girer girmez etkiliyor insanı kendini zorlama enerjin tutmuyosa

Sagsalim gelicektir canım endiselenme dualarımız sizinle bize de haber ver canım

Bizde 4 kızız canım en küçükleri benim en son beni erkek olur sanmışlar bende kız olmuşum kuzenlerim de çoğu kız. Torunları erkek olcak şimdi annem oğlum oğlum diye seviyor karnımı
bizim komşu oğlan olcak diye 8 kız yaptı aklıma geldi şimdi kadın:))Çok şükür ailenin umudusun o zaman:))bide onu tatsinlar

Benim anne tarafım komple Kız çocuk, aynı şekilde baba tarafımda. Eşimin tarafida komple Erkek. Kızım olduğunda eşimin tarafı çok sevindi ilk Kız bebek diye, şimdi ikinci Erkek olunca benim tarafımda ilk Erkek torun diyorlar.

Ayy bizimde hep kız sülale annem babam akraba zaten hepside kız kuzenlerim bide yaşıtız hep bir araya gelince cümbüş oluyor çok güzel oluyor

Kizlar merhaba ben bir sey sormak istiyorum siz onden daha tecrubelisiniz :) Bebek dogum pozisyonunda kafasi asagida yaklasik 20 gundur dun gece sanki doguruyormusum gibi uyandim.Sanki kafasi cikcak gibi geldi bi anda vajinami siktim bi 15-20 saniye sonra gecti.. Yasayan var mi bu durumu acaba kafasiyla baska yaptigi icin mi boyle hissettirdi

canım seni çok merak ettik çok şükür ki iyisiniz kaç gündür giremiyordum geçmişe dönük okuyunca ancak yazabildim. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin size umut neşe olsun minik kuzunuz. Vefat eden yakınlarınız için de çok üzgünüm Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah sizlere de sabırlar versin canım benim. Her zaman yanındayız her ihtiyacında yanında olmak isteriz maddi manevi ne gerekiyorsa

maşallah canım sağlıcakla gelsinler artık zaman daralıyor arka arkaya doğum haberleri ile dolacak burası
Hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebişin çok az kalmış kavuşmaya
Şu çatal muayenesinde spekulumla açıp elle bakıyo dimi canım ben de doğumdan çok şu çatal muayenesinden korkuyorum
canım bende elle baktı doktor bebeğin nerede olduğuna ve normal doğuma engel bir durum olup olmadığına bakıyor
Kızlar şu gibi akıntım gelmiş iç camasırım ıslanmış normal mi bu
canım akıntı bende de oldu doktor turnusol kağıdı iile baktı amniyon olup olmadığına birde amniyon olsa sürekli devam eder sızıntı şeklinde olsa bile
maşallah canım çok sevindim bekleyecek annesi 38 i sağlıcakla da gelecek inşallah
canım ben 1 ay önce oldum procto-gylenovol fitil verdi çok fayda etti bunun dışında ılık su tuttum ve kantaron yağı kullandım her lavaboda yumuşak tutmak için birde bol su iç sıvı ve lifli beslenmeye gayret et 1 haftada geçti ama çok ağrılı yaşayan bilir Rabbim şifa versin inşallah asitli ve baharatlı yiyeceklerden de uzak durmaya çalış

Doktor su olduğundan şüpheleniyorsan gelmen lazım dedi de kızlar suyla akıntının farkı ne ki
canım su daha berrak akıntı biraz daha kıvamlı ve renkli olabiliyormuş birde su sürekli diye biliyorum ama ihmal etme sürekli akıntı bile olsa

canım c vitamini takviyesi ıhlamur nane limon tüketebilirsin çok geçmiş olsun
Yaa bilmiyordum bunu olmadi 37+1de falan giderim hastaneye zaten az kaldi 36+2yim. Muayene tam olarak nasıl oluyor bazilari 2 parmakla muayene ediyorlar diyo bazilari bir cihazla diyor tam net bir sey bilmiyorum
canım 2 parmakla muayene etti beni de bebeğin kesesinin aşağıya inip inmediğine bakıyor birde normal doğuma uygun olup olmadığına kısa bir işlem kendini sıkmazsan agrısız bir durum
amin canım umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırsınız eşinle bebeğinle güzel umutlu günler geçirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…