- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
Vakit kaybetmeden yeni doktorunla tanış o zaman bence. Hemen randevu alıp gidin ortamı görün doktorla tanışın. Dediğin gibi insanın kendisini huzurlu hissetmesi lazımBen her Dr a gittiğimde stresli oluyorum yani sürekli bı gecikme oluyo. Asistanı beklediğimiz görmesine rağmen özür dileniyor sebep belirtilmiyor. Sanki devlet Hastanesi'ne gitmiscesine bekletiliyoruz ki bn devlette bile bu kadar beklemedim.
Dr dan memnundum ama sürekli bana gelince acele davranması bu son 2 gidişte ilginin de azaldığını gördüğümden soğudum açıkçası. Şimdi de bu şikayetle yazılı sözlü bildirim gidecek hiç gerginliğe girmek istemiyorum.
Şuan sıkıntılı durumumda olmadığı için yeni Dr doğuma kalan sürede pozitif destek olursa hallederiz gibi. Dr da şans işi tabi bı çok kez gidince anca anlayabiliyosun. Yani Dr için bı öneri aldım Emsey de canan yılmaz onu düşünüyorum. Açıkçası hastanenin yakın olması da önemli. Bn ilklerde Dr iyi olsun hastane önemli değil diyodum ama hiç öyle değilmiş. Hastane beni geriyomus. Ay bilemedim. Bugün yakındaki hastaneyi arayıp bilgi alicam bakalım
Aslına bakarsan pek muayene dışında bı iletisimi yok gidiyosun 5 dk sürmeyen bı muayene , her gidişte tüm ilaçları baştan yaziyo , son gittiklerinde benim unuttuğum Dr un da söylemediği bazı bilgiler ilaç kullanımlarında. Ben bu Dr u sanırım 24.haftada yorumlardan buldum ilklerde gayet iyiydi ilgiliydi sonraları değişti biraz. Keşke bnde ilk zamandan bu yana aynı Dr la devam edebilseydim. Bu stresi yaşamak gerçekten can sıkıcı.Anlattıkların tabiki sinir bozucu. Doktorla gecikmeler dışındaki iletişim ilgi ve bilgi aktarımı nasıl. Yani doğum için için rahat mı ona teslim ederken kendini ve bebeğini . Bu önemli. Bu haftadan sonra kabul eden de olabilir etmeyen de doktora göre değişir. Ama yeni gideceğin doktorla da bağ kurabilir misin hemen bu da düşünülmeli. Doktor yorumlarından araştırma yapabilirsin. Ben ilk gebeliğimde 26. Haftamda doktor değişimi yaptım. Ve internetten doktor yorumlarından bulmuştum. Şimdi bulduğum güne şükür. Hala aynı doktorumlayım.
Bn sordum normal doğuma geliyomusunuz diye sadece evet dedi yani bence ikili iletişim bu olmamalı ya biraz detaylandirabilir . Dün gittiğimde bence artık doğumla ilgili sancısı nasıl anlarım ne olursa mutlaka gelmem gerekir biraz bilgi verir diye düşündüm ama yok 35 den sonra doğum beklenir falan diyip geçiştirdi. Hastane de zaten renkli ultrason bile yok siyah beyaz görüyoruz bebeğiBen ilk hamileligimde bu sebepten doktor değiştirdim doktoru cok sevmeme rağmen ama ben ilk kontrolden sonra değiştirdim erken haftalarda. Yine de bu durumu ileriki haftalarda yaşasam yine değiştirirdim. Bunu doğumda yaşadığını düşünsene, sancin var bekliyorsun doktor gelmiyor ilgilenmiyor. Kabul eden doktor mutlaka bulursun canim bence araştır, bir de özel yani devlet olsa neyse. Hastane de senin içine sinmemis anladığım kadarıyla
Evet keşke dün hiç muayene olmadan ayrilsaydim dedim. Umarım sorun yaşamam stres resmen coccugu etkiledi içerde gerinip duruyo.Vakit kaybetmeden yeni doktorunla tanış o zaman bence. Hemen randevu alıp gidin ortamı görün doktorla tanışın. Dediğin gibi insanın kendisini huzurlu hissetmesi lazım
Hastane de içine sinmemiş . Renkli ultrason bile yoksa yenidoğan yoğun bakım var mıdır hiç bilemiyorum. Allah yaşatmasın ama her ihtimali değerlendirmek gerek şartlar açısından. Hiç vakit kaybetmeden yeni bulduğun hastane ve doktoru görmelisin bence.Bn sordum normal doğuma geliyomusunuz diye sadece evet dedi yani bence ikili iletişim bu olmamalı ya biraz detaylandirabilir . Dün gittiğimde bence artık doğumla ilgili sancısı nasıl anlarım ne olursa mutlaka gelmem gerekir biraz bilgi verir diye düşündüm ama yok 35 den sonra doğum beklenir falan diyip geçiştirdi. Hastane de zaten renkli ultrason bile yok siyah beyaz görüyoruz bebeği
Canm ben özel muanesine gidiyorum burda ve her zaman min.30 dakika bekleriz üstüne kırkta olur bı saatte burda hasta bakla hakkı 30 dakikadır ama benim doktor o kadar dolu ki AAsla saatinde almaz bunun için mahcupta olmaz ozurde dilemez öyle bı mantık yok ben girdiğimde de belki muane suremden fazla kalırım idare ediyoruz işte sinir stres bı işe yaramıyor doktoru sevdiysen kal orda bu durumu şikayet etmekte ise yaramaz çünkü burda böyle bı şikayet hakkında yok saatinde alanda var önceki doktorum da aşırı saatlik dakikalikti bı kere beş dakika geciktim bana dedi seni muane etmicem çünkü geç kaldın o an benim tansiyon düştü gözler gitti mükemmeli yok yaniKızlar şimdi biz dün kontrole gittik randevu saatimiz her zamanki gibi geçti. Her gidisimizde sürekli geç aliniyoruz hatta bı defa sabah randevulu gittim abartmıyorum 2 saat bekledim eşim tesadüf o gün gelememişti. Bnde aşırı sabrimla bekledim. Zaten şekerle ilgili sorun yaşıyorum orada bişey yemeden beklemek beni deli etti dönüşte tüm zararlı şeyleri yedim resmen. Dün de gittik 40 dk bekledik randevu 2 deydi 2,40 da girdik. Eşim o sinirle muayene odasına da gelmedi Dr çağırdı bnde negatifligi sevmedigimden guleryuzle dedim çok bekledik biraz sinirlendi. Dr diyo ne kadar beklediniz , AA evet olabilir bazen acil hastalar olabiliyo falan. Acil hasta yok bu arada. Her giren yarım saat cikmiyor. Muayene aralığı 15 dk ile belirli ama her muayenedrn +15 le devam edince sarkmalar uzuyor da uzuyor. Neyse bebekte sıkıntı yok çok şükür. Max.10 dk da çıktık nst ye gittim. Hastaneden çıkarken eşim hasta haklarına şikayette bulundu tekrar gelmeyeceğimizi söyledi. Başka Dr bulalım dedi. Şimdi olmuşum 35+5 nasıl olacak . Bı turlu hastaneyi Dr u tutturamadik. Bu hastane de çok amatör tüm çalışanlarla birlikte.
Yani şuan ki tesellim bebeğimin iyi olması çok şükür
Eşim o kadar para veriyoruz hakkını alamıyoruz diyor haklı olarak . Dr stresine girdim son düzlükte. Böyle doğuma yakın değişim yaşayan var mı Dr lar bu duruma nasıl bakar kabul ederler mi acaba. Kafam çok karışık ya.
Orası fazla aktif değil canım. Ben happy mom uygulamasında forum var oradan okuyorum pozitif doğum hikayeleriniKızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı orapozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Sor canım sen. Millet çatmak için yer arıyorAz önce başlık açıp soru sordum diye linçlendim kızlar tek ben mi varım bu sitede yahu sinirlerim bozuldu.
Bence tamamen genetik bir şey, kendini hiç suçlamaŞimdide kendimi suçlu hissediyorum bebek o yüzden gelişmedimi acaba diye
Benim anladığım canım, başkaları 30 dk falan muayenede kalırken onun muayenesi 10 dk da bitiyor ve çıkıyor.Bence bu beklemekten de sinir bozucu bir durum. Hem bekleyip hem yeterince ilgi görmemek ama diğerleriyle aynı ücreti ödemek insanı olumsuz etkiler. Yoksa seninki gibi olsa insan tabiki tolerans gösterir.Canm ben özel muanesine gidiyorum burda ve her zaman min.30 dakika bekleriz üstüne kırkta olur bı saatte burda hasta bakla hakkı 30 dakikadır ama benim doktor o kadar dolu ki AAsla saatinde almaz bunun için mahcupta olmaz ozurde dilemez öyle bı mantık yok ben girdiğimde de belki muane suremden fazla kalırım idare ediyoruz işte sinir stres bı işe yaramıyor doktoru sevdiysen kal orda bu durumu şikayet etmekte ise yaramaz çünkü burda böyle bı şikayet hakkında yok saatinde alanda var önceki doktorum da aşırı saatlik dakikalikti bı kere beş dakika geciktim bana dedi seni muane etmicem çünkü geç kaldın o an benim tansiyon düştü gözler gitti mükemmeli yok yani
Inşallah ya ben de iri biriyim eşimde iri çocuk minnak ilerde büyür inşallah gerçi minyon insanlar daha avnatajliOrası fazla aktif değil canım. Ben happy mom uygulamasında forum var oradan okuyorum pozitif doğum hikayelerini
Sor canım sen. Millet çatmak için yer arıyor
Bence tamamen genetik bir şey, kendini hiç suçlama
İnsan bu isteyebilir bence, biz de 2 kız kardeşiz başka yok. Bizimkiler hep erkek istiyolardı Allah gönüllerince verdi 2 erkek torunları olacak nasipse. Saraçoğlunun du sanırım bununla ilgili videosu vardı YouTube daBenim bir kızım var bir de erkek evladım olsun istyiorum allah nasip ederse,binlerce sayfa yazı yazılmış ama konu güncelliğini bi tık yitirmiş,işte regli bitimi yapın ya da tam yumurtlama günü yapın diye, ben bu konuyla ilgili başlık açtım deneyen vardır belki bunu diye.Kız erkek ayırmam asla ama pipi sevdalısı yazan bile oldu, köt bi soru sorduğumu sanmıyorum.
Benim doktorumda çok dolu hiç saatinde giremem. ama geç kalsam vs alır. Çok tatlı bir kadın, çok seviyorum. Hastaneyi değil ama doktorumu seviyorumCanm ben özel muanesine gidiyorum burda ve her zaman min.30 dakika bekleriz üstüne kırkta olur bı saatte burda hasta bakla hakkı 30 dakikadır ama benim doktor o kadar dolu ki AAsla saatinde almaz bunun için mahcupta olmaz ozurde dilemez öyle bı mantık yok ben girdiğimde de belki muane suremden fazla kalırım idare ediyoruz işte sinir stres bı işe yaramıyor doktoru sevdiysen kal orda bu durumu şikayet etmekte ise yaramaz çünkü burda böyle bı şikayet hakkında yok saatinde alanda var önceki doktorum da aşırı saatlik dakikalikti bı kere beş dakika geciktim bana dedi seni muane etmicem çünkü geç kaldın o an benim tansiyon düştü gözler gitti mükemmeli yok yani
Ah eğer ilgide sorun varsa bu durum can sıkıcı olur aslında benim doktorun ilgiside sorun olduğu zamanlarda sorun yoksa tamam hızlı bitiyor sormak istediğin bişey varmı diye sorar hep en azından o bile bı ilgi artıkBenim anladığım canım, başkaları 30 dk falan muayenede kalırken onun muayenesi 10 dk da bitiyor ve çıkıyor.Bence bu beklemekten de sinir bozucu bir durum. Hem bekleyip hem yeterince ilgi görmemek ama diğerleriyle aynı ücreti ödemek insanı olumsuz etkiler. Yoksa seninki gibi olsa insan tabiki tolerans gösterir.
Doğduktan sonra nasıl bir anda büyüyorlar bak gör senInşallah ya ben de iri biriyim eşimde iri çocuk minnak ilerde büyür inşallah gerçi minyon insanlar daha avnatajli
Tabiki . Sonuçta sana o fırsatı vermiş oluyor. Bizlerin de malum aklımız hep sorularla doluAh eğer ilgide sorun varsa bu durum can sıkıcı olur aslında benim doktorun ilgiside sorun olduğu zamanlarda sorun yoksa tamam hızlı bitiyor sormak istediğin bişey varmı diye sorar hep en azından o bile bı ilgi artık
Her anlamda memnun kalınan bı doktor yok demek ki ya şans en azından sevdiğin bı doktor olmuş...ben de ilk ırkçı ama işini aşırı profesyonel yapan bı doktora gitmiştim sonra değiştirdim bu seferde iyi ama işini beceremeyen bı doktora düştüm yanlış reçete yaziyodu sonra reçete yazmayı unutuyodu yazdım verdim diodu teşhiste yaniliyodu ama insanlığı on numaraydi:)İnsan bu isteyebilir bence, biz de 2 kız kardeşiz başka yok. Bizimkiler hep erkek istiyolardı Allah gönüllerince verdi 2 erkek torunları olacak nasipse. Saraçoğlunun du sanırım bununla ilgili videosu vardı YouTube da
Benim doktorumda çok dolu hiç saatinde giremem. ama geç kalsam vs alır. Çok tatlı bir kadın, çok seviyorum. Hastaneyi değil ama doktorumu seviyorum
Kurtköy emsey mi?Ben her Dr a gittiğimde stresli oluyorum yani sürekli bı gecikme oluyo. Asistanı beklediğimiz görmesine rağmen özür dileniyor sebep belirtilmiyor. Sanki devlet Hastanesi'ne gitmiscesine bekletiliyoruz ki bn devlette bile bu kadar beklemedim.
Dr dan memnundum ama sürekli bana gelince acele davranması bu son 2 gidişte ilginin de azaldığını gördüğümden soğudum açıkçası. Şimdi de bu şikayetle yazılı sözlü bildirim gidecek hiç gerginliğe girmek istemiyorum.
Şuan sıkıntılı durumumda olmadığı için yeni Dr doğuma kalan sürede pozitif destek olursa hallederiz gibi. Dr da şans işi tabi bı çok kez gidince anca anlayabiliyosun. Yani Dr için bı öneri aldım Emsey de canan yılmaz onu düşünüyorum. Açıkçası hastanenin yakın olması da önemli. Bn ilklerde Dr iyi olsun hastane önemli değil diyodum ama hiç öyle değilmiş. Hastane beni geriyomus. Ay bilemedim. Bugün yakındaki hastaneyi arayıp bilgi alicam bakalım
Dediğin gibi özele gidiyorsun o kadar bekleme her defasında olmaz. Doğum zaten başlı başına endişe ve stres doktorunla iletişim çok önemli bu noktada bence kabul edecek doktorlar vardır mutlaka inşallah son düzlükte gönlüne gore bir doktor bulursun canımEvet keşke dün hiç muayene olmadan ayrilsaydim dedim. Umarım sorun yaşamam stres resmen coccugu etkiledi içerde gerinip duruyo.
Yenidogan vardı olmasa ilk secmicektim zaten. Şansıma işteHastane de içine sinmemiş . Renkli ultrason bile yoksa yenidoğan yoğun bakım var mıdır hiç bilemiyorum. Allah yaşatmasın ama her ihtimali değerlendirmek gerek şartlar açısından. Hiç vakit kaybetmeden yeni bulduğun hastane ve doktoru görmelisin bence.
Yani mesela snn Dr un işleyişi bu hastalar kabul etmiş öyle gidiyor. Bnimki hastaneye bağlı bı Dr ve muayene aralıkları hep 15 dk yani 15.15 15.30 gibi randevu var. AslındaCanm ben özel muanesine gidiyorum burda ve her zaman min.30 dakika bekleriz üstüne kırkta olur bı saatte burda hasta bakla hakkı 30 dakikadır ama benim doktor o kadar dolu ki AAsla saatinde almaz bunun için mahcupta olmaz ozurde dilemez öyle bı mantık yok ben girdiğimde de belki muane suremden fazla kalırım idare ediyoruz işte sinir stres bı işe yaramıyor doktoru sevdiysen kal orda bu durumu şikayet etmekte ise yaramaz çünkü burda böyle bı şikayet hakkında yok saatinde alanda var önceki doktorum da aşırı saatlik dakikalikti bı kere beş dakika geciktim bana dedi seni muane etmicem çünkü geç kaldın o an benim tansiyon düştü gözler gitti mükemmeli yok yani
Aynen bn sürekli aceleye geliyorum yani hamileyim orada üstüme bı ton jel sürülmüş onu silmeye çalışıyorum Dr ordan biseyler soruyo duyamıyorum bile takma mı diyo ne tmm mi hadi hazırlan çık der gibi.Benim anladığım canım, başkaları 30 dk falan muayenede kalırken onun muayenesi 10 dk da bitiyor ve çıkıyor.Bence bu beklemekten de sinir bozucu bir durum. Hem bekleyip hem yeterince ilgi görmemek ama diğerleriyle aynı ücreti ödemek insanı olumsuz etkiler. Yoksa seninki gibi olsa insan tabiki tolerans gösterir.
Şubat anneleri grubu duruyormuş ama dediğin gibi pasif olduğu için göremiyormuşum sanırım pozitif doğum hikayeleri de pek yazılmamış zatenTamam bi de öyle denicem
Onların %70 i site yönetimi tarafından banlandi kendi aralarinda WhatsApp grubu kurmuşlar o yüzden aktifliklerini yitirdikleri için bulamiyorsundur
Olabilir canım aslında çok abartılı da içmedim ama midemi fena ekşikti valla
@Gulce Ada yi mi diyorsun o geçen benim de aklıma geldi hiç yazmadi uzun zamandır en son dr u erkek diyordu kıza dönmüştü falan sonra noldu hiç ses vermedi
Günaydın canım bence süt yapacak şeyler güzel düşünmüşsün