2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Vakit kaybetmeden yeni doktorunla tanış o zaman bence. Hemen randevu alıp gidin ortamı görün doktorla tanışın. Dediğin gibi insanın kendisini huzurlu hissetmesi lazım

Aslına bakarsan pek muayene dışında bı iletisimi yok gidiyosun 5 dk sürmeyen bı muayene , her gidişte tüm ilaçları baştan yaziyo , son gittiklerinde benim unuttuğum Dr un da söylemediği bazı bilgiler ilaç kullanımlarında. Ben bu Dr u sanırım 24.haftada yorumlardan buldum ilklerde gayet iyiydi ilgiliydi sonraları değişti biraz. Keşke bnde ilk zamandan bu yana aynı Dr la devam edebilseydim. Bu stresi yaşamak gerçekten can sıkıcı.

Bn sordum normal doğuma geliyomusunuz diye sadece evet dedi yani bence ikili iletişim bu olmamalı ya biraz detaylandirabilir . Dün gittiğimde bence artık doğumla ilgili sancısı nasıl anlarım ne olursa mutlaka gelmem gerekir biraz bilgi verir diye düşündüm ama yok 35 den sonra doğum beklenir falan diyip geçiştirdi. Hastane de zaten renkli ultrason bile yok siyah beyaz görüyoruz bebeği

Vakit kaybetmeden yeni doktorunla tanış o zaman bence. Hemen randevu alıp gidin ortamı görün doktorla tanışın. Dediğin gibi insanın kendisini huzurlu hissetmesi lazım
Evet keşke dün hiç muayene olmadan ayrilsaydim dedim. Umarım sorun yaşamam stres resmen coccugu etkiledi içerde gerinip duruyo.

Hastane de içine sinmemiş . Renkli ultrason bile yoksa yenidoğan yoğun bakım var mıdır hiç bilemiyorum. Allah yaşatmasın ama her ihtimali değerlendirmek gerek şartlar açısından. Hiç vakit kaybetmeden yeni bulduğun hastane ve doktoru görmelisin bence.

Canm ben özel muanesine gidiyorum burda ve her zaman min.30 dakika bekleriz üstüne kırkta olur bı saatte burda hasta bakla hakkı 30 dakikadır ama benim doktor o kadar dolu ki AAsla saatinde almaz bunun için mahcupta olmaz ozurde dilemez öyle bı mantık yok ben girdiğimde de belki muane suremden fazla kalırım idare ediyoruz işte sinir stres bı işe yaramıyor doktoru sevdiysen kal orda bu durumu şikayet etmekte ise yaramaz çünkü burda böyle bı şikayet hakkında yok saatinde alanda var önceki doktorum da aşırı saatlik dakikalikti bı kere beş dakika geciktim bana dedi seni muane etmicem çünkü geç kaldın o an benim tansiyon düştü gözler gitti mükemmeli yok yani

Kızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı ora pozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Orası fazla aktif değil canım. Ben happy mom uygulamasında forum var oradan okuyorum pozitif doğum hikayelerini
Az önce başlık açıp soru sordum diye linçlendim kızlar tek ben mi varım bu sitede yahu sinirlerim bozuldu.
Sor canım sen. Millet çatmak için yer arıyor
Şimdide kendimi suçlu hissediyorum bebek o yüzden gelişmedimi acaba diye
Bence tamamen genetik bir şey, kendini hiç suçlama

minseo bence canim seninki sadece beslenmeden degil, bi hafta kendini iyi korusun stresten. En azindan buradan oyle gorunuyor. Stres yuzunden bir haftada 6 kg kaybeden yetiskin biliyorum. Cidden cok etkili. Ben de o yuzden bugunku kontrolum icin endiseliyim. Bakalim dikkat ettim ama bilemeyiz, ister istemez etkilendik...

Benim anladığım canım, başkaları 30 dk falan muayenede kalırken onun muayenesi 10 dk da bitiyor ve çıkıyor.Bence bu beklemekten de sinir bozucu bir durum. Hem bekleyip hem yeterince ilgi görmemek ama diğerleriyle aynı ücreti ödemek insanı olumsuz etkiler. Yoksa seninki gibi olsa insan tabiki tolerans gösterir.

Orası fazla aktif değil canım. Ben happy mom uygulamasında forum var oradan okuyorum pozitif doğum hikayelerini

Sor canım sen. Millet çatmak için yer arıyor

Bence tamamen genetik bir şey, kendini hiç suçlama
Inşallah ya ben de iri biriyim eşimde iri çocuk minnak ilerde büyür inşallah gerçi minyon insanlar daha avnatajli

İnsan bu isteyebilir bence, biz de 2 kız kardeşiz başka yok. Bizimkiler hep erkek istiyolardı Allah gönüllerince verdi 2 erkek torunları olacak nasipse. Saraçoğlunun du sanırım bununla ilgili videosu vardı YouTube da

Benim doktorumda çok dolu hiç saatinde giremem. ama geç kalsam vs alır. Çok tatlı bir kadın, çok seviyorum. Hastaneyi değil ama doktorumu seviyorum

Ah eğer ilgide sorun varsa bu durum can sıkıcı olur aslında benim doktorun ilgiside sorun olduğu zamanlarda sorun yoksa tamam hızlı bitiyor sormak istediğin bişey varmı diye sorar hep en azından o bile bı ilgi artık

Tabiki . Sonuçta sana o fırsatı vermiş oluyor. Bizlerin de malum aklımız hep sorularla dolu

Her anlamda memnun kalınan bı doktor yok demek ki ya şans en azından sevdiğin bı doktor olmuş...ben de ilk ırkçı ama işini aşırı profesyonel yapan bı doktora gitmiştim sonra değiştirdim bu seferde iyi ama işini beceremeyen bı doktora düştüm yanlış reçete yaziyodu sonra reçete yazmayı unutuyodu yazdım verdim diodu teşhiste yaniliyodu ama insanlığı on numaraydi:)

Kurtköy emsey mi?

Evet keşke dün hiç muayene olmadan ayrilsaydim dedim. Umarım sorun yaşamam stres resmen coccugu etkiledi içerde gerinip duruyo.
Dediğin gibi özele gidiyorsun o kadar bekleme her defasında olmaz. Doğum zaten başlı başına endişe ve stres doktorunla iletişim çok önemli bu noktada bence kabul edecek doktorlar vardır mutlaka inşallah son düzlükte gönlüne gore bir doktor bulursun canım

Yenidogan vardı olmasa ilk secmicektim zaten. Şansıma işte
Yani mesela snn Dr un işleyişi bu hastalar kabul etmiş öyle gidiyor. Bnimki hastaneye bağlı bı Dr ve muayene aralıkları hep 15 dk yani 15.15 15.30 gibi randevu var. Aslında
Biraz ilgi olsa hani kusura bakmayın bekletiyoruz falan biz de öyle geri insanlar değiliz her zaman anlayışlı olmaya çalışırız. Yani asistan bn 2 saat beklerken yanıma gelip 'siz demir eksikliği için ücretsiz kart aldınız mı 'diye sordu. Onun sebebi de şu kartı alıp yorum yapman lazım eğer yorum yapmazsan ücretsiz diye birşey olmayacakmış. Yani her şey kendilerine yönelik olacak. Hasta çok da önemli değil gibi

Aynen bn sürekli aceleye geliyorum yani hamileyim orada üstüme bı ton jel sürülmüş onu silmeye çalışıyorum Dr ordan biseyler soruyo duyamıyorum bile takma mı diyo ne tmm mi hadi hazırlan çık der gibi.

Şubat anneleri grubu duruyormuş ama dediğin gibi pasif olduğu için göremiyormuşum sanırım pozitif doğum hikayeleri de pek yazılmamış zaten

Aynen süt yapacak onlar geldi aklıma,hazırladım artık onları götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…