2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Orası fazla aktif değil canım. Ben happy mom uygulamasında forum var oradan okuyorum pozitif doğum hikayelerini

Sor canım sen. Millet çatmak için yer arıyor

Bence tamamen genetik bir şey, kendini hiç suçlama
Aaa çok iyi varmı özel bi başlığı orda bende de yüklü uygulama bende bakayım bulabilirsem,özel başlığı varsa atarsan bende okumak isterim

Mide yanmasını mı diyorsun canım zaten hem deprem hem doğum olacak mı diye bu hafta çok stresli geçti benim

İnşallah canım biraz geç kalmış olmak strese soktu beni. En son tüm tahlilleri yapıp kullandığım ilaç takviye ne varsa not alıp Dr a o şekilde giderim en azından bilgisi olsun detaylı ultrason u da gösteririm. Sonrası kendi kontrollerine bağlı artik

Günaydın. Benim gittiğim bütün kadın doğumlar anlattığımız gibiydi. Kendi doktorumda da her defasında en az yarım saat bekliyorum hatta bu defa az bekledik falan diye konuşuyoruz hep. Sıkıntı doktorda değil bu durumda maalesef hastane politikası. O kadar para verdikten sonra doktor on dk muayene edip çıkarsa emin olun daha sinir oluruz. Benim de işim çabuk bitiyor genelde ama bekliyorum mecburen.

Evet hastaneler hep böyle gerçekten. Doktor en az 15 dk muayne süresi istiyor ama hastane 5 dk aralıkla randevu veriyor hastalara benim dr um ben hamile kalmadan önce özel hastanedeydi 5 dk bile muayne olabilsem şükür diyordum sevdiğim için de bırakmak istemiyordum sonra o da illallah edip hastalarimla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye istifa edip özel muayne açtı şimdi oraya gidiyorum ben de ne bekleme derdi var ne oldu bittiye geliyor çok verimli geçiyor kontroller

Aynen bn şikayet ederken bu konuya da değindim ama hastane önce kendim diyerek umursamadı bile

Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden; bebeğim 3040 gr ve 49 cm olmuş çok şükür bir sıkıntı yok dedi. Nst de 1 sancı çıktı 75 üzeri, bir kere de kaydı nst kalp atışları düştü görünce ben de biraz panik oldum. Zaten nst olayına gıcık oluyorum. Belimin sol kısmındaki ağrı içinde kas sıkışması ya da bel fıtığıdır dedi. Başka doktorda kaşık ağrıların başlamış demişti. Haberler bu şekilde, inşallah daha güzel haberler de vermek kısmet olur

Doktorun verdiği krem ve kantaron yağı kullanmaya başladım arkadaşım, Allah razı olsun vallahi billahi zormuş. Sanki o bölgede kesici birşey var kımıldadıkça kesiliyor etim inşallah hemen geçer

Oh maşallah o kalp atışının düşmesi sanırım bebeğin hareketinden dün bnde de oldu zaten aşırı hareketliydi. Makinenin konduğu yerden uzaklaşıp el ayağını koyunca dusuyodu.

Kizlar bana karnım küçüldü gibi geliyor ya aşağı indiği için mi psikolojik mi acaba
Canım aşağıya indiği içinde olabilir benimde küçük gibi anlamadım
Canım benimki baş aşağı pozisyonda totosunu bir tarafa dayıyor ayağı mı elimi bilmiyorum diğer tarafıda onunla ittiriyor karnım garip şekillere giriyor
Kızlar bende gebeliğin başında tsh 3 falan çıkmıştı euthyrox 25 mg başladık.ben onu hala kullanıyorum ya doktorum unuttumu acaba bu aylarda kesiliyormuydu acaba(34.hafta) gece gece aklıma takıldı

Bi an panik oldum acaba kesmeyi unuttumu falan diye .coraspirin oksapar bin tane vitamin falan aradan atlar falan diye aklıma düştü bu saatte mesaj da atmak istemedim
Canım bu kullandıklarını hepsini bende kullanıyorum aspirin dışında hepsine de doğuma kadar devam dedi sadece oksapar a sancım başlayınca kes dedi sezeryan olacaksan da muhtemelen 1 gün önce bıraktırır.
Canım benim kızımda eşim doğuma girmedi ama ben doğumhane kapısından çıkıpta annemi görünce ağlamıştım duygusallıktan eşimde çok ağlamış beni öyle görünce erkekler bence de çok hassas oluyorlar sezeryan olsa belki isterdim ama normal gibi duruyor şimdilik o yüzden istemiyorum eşimin girmesini doğuma yoksa bence çok güzel bir anı beraber paylaşmak güzel olurdu
Canım baskı bende de var doğum pozisyonuna girdiği için oluyor diye düşünüyorum ama aşağıya baskı artıyor
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah gayet güzel doğmuş bir an önce de toparlanır
Canım hobi bahçeleri merkeze uzak oluyor bence TOKİ düşünün bebekle daha mantıklı soba zor olur ben medicanaya gidiyorum ama bilkent şehir hastanesi bayağı donanımlı senin özel durumundan dolayı diyorum birde 1071 de Zahide küçük var ücretsiz doğum yaptırıyor bu özel durumdan dolayı diye biliyorum doğumlarını koruda yaptırıyor onu da araştırabilirsiniz Rabbim yardımcınız olsun bir ihtiyacınız olursa haber ver elimizden geleni yaparız inşallah canım
Canım suni sancı bence normal sancıdan zor ama sebebi serumla yatağa bağlanıp kalmak sancıyı karşılayacak birşey yapamıyorsun hareketin kısıtlanıyor ama sonuçta bir süreç ve geçiyor o yüzden çok da düşünme her doğum kendine özeldir stres yapma hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Vallahi sevindim snn adına çünkü hamileyken beklemek stres yaşamak daha zor. Hastaneler de hep kendi açısından düşünüp dayiyo muayeneleri aralarda boşluk olmalı çünkü hamileler için kontrollerde bazen randevu almadan gel kayıt açtır diyo dr. o zaman da gecikmeler ard arda geliyo işte .

Su an iyi misiniz peki nasil bir önlem alındı?
Çok şükür iyiyim. Gebelik haberi alır almaz zaten coraspin başlandı. Beyaz ekmek hamur tüketmiyorum . Yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça. Akşam 6-7 gibi yemek sonra hiç bir şey yemiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Bu şekilde 32 haftaya geldik

Kızlar selam tekrar geldim hastaneden öyle bi uyumuşum ki yeni kalktım. Nst ve ultrason iyi çok şükür. Ama bebiş önden gidiyor biraz.doktor şuan doğsa bi sıkıntı yok diyor. Bdp bakıyorum 9.54 çıkmış. 10 cmi geçerse normal doğum zor deniyor ben normal doğum istiyorum ilk etapta. Aklıma şöyle bişey geliyor sizce mantıklı mı bilmiyorumda haftaya suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif etsem sizce? Var mı böyle bişey ondan sonrada olmazsa normal doğum yapıcak bişey yok yani. Haftaya pazartesi 38 oluyor

Daha iyiyim elhamdulilliah bugunde gittim doktora iyi dedi doktor 3 gune bir gelmemi istedi , yavas yavas kargolar geliyor sanirim siz nasil iyi insanlarsiniz cok sansliyim allah sizden razi olsun az once ilk kargo geldi nevresim takimi cok guzel cok tesekkur edeeerim Allah razi olsun hep dualarimdasiniz dua ediyorum her iki lafimdan birinde varsiniz

Ben ikinci gebeliğimden preeklampsiden habersizdim. Pandemiydi haberleri okumaktan bihal oluyordum sonra birden nöbetler geçirerek erken doğum yaptım kızım 40 gün küvezde kaldı. Bu yaz sürpriz bir şekilde gebe kaldığımı öğrendim. Çok tedirgin oldum . Hem uzun süre gebelik istemiyordum hem de korktuğum için . 24 haftalarda perinatoloğum 14-9 görürsen hemen acile gel dedi. Çok şükür şimdiye kadar yükselmedi . Tüm sosyal medyaya kapattım . Bu haftalar çok psikolojik hassas dönem. Bu yüzden size hemen yazmak istedim. Boşuna telaşlandırdıysam hakkınızı helal edin lütfen . Ödeminiz yoksa idrarda köpük yoksa kaçak yoksa rvet tek tansiyon sorun olmuyor ilk başta. Yine de dikkatli olun. Limonlu su İçin yürüyüş yapın . İnşallah sorunsuz bir doğumla alırsınız bebeğinizi kucağınıza hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…