2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu arada bebeğim pozisyonu çok uzun zamandır baş aşağıda doğum kanalına son 2 hafta girer ded doktorum

Ayy çok sevindim bebisin iyi olmasına sen iyisin ki iyilerle karşılaştın canım Allah senden de razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımiza alıp sağlıkla büyütelim evlatlarımızı
Cok sukur diyorum sizle karsilastim bebegim iyi kiyameti yasadik evim yok oldu ama elhamdulillah denecekte cok sey var diye kendimi motive etmeye calisiyorum , dualarim hep sizinle allah hepinizden razi olsun hakkinizi odeyememm

Orası fazla aktif değil canım. Ben happy mom uygulamasında forum var oradan okuyorum pozitif doğum hikayelerini

Sor canım sen. Millet çatmak için yer arıyor

Bence tamamen genetik bir şey, kendini hiç suçlama
Bende happy mom dan okuyorum canım

Cok tesekkur ederim kucuk kiyameti yasadik canimi bebegimi allah bagisladi elhamdulillah cok kaybim var evim enkaz her sey dagildi fakat hayat devam ediyor bebegim icin guclu olmaliyim rabbim kimseye yasatmasin allahim sizi korusun saglikli dogumlar nasip etsin

Yaaa hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallahh

Benim bebek de birkaç gün geride doktor bunun bir sorun olmadığını ilkokula giden çocuklar nasıl hepsi birbirinin aynısı değilse bu da öyle bir şey dedi herkesin bebeği farklı oluyor bir tehlike olsa zaten söylerim dedi
Kaçinci haftada seni muayene etti

Ultrason da her zaman net olmaz canımm sıkma canını tahmini oluyor genelde belkide normaldir

Yok sorun olmadığını ben de biliyorum o yüzden sormadım aslında. Sadece 49 cm şuan haftama göre normal görünüyorken ultrasonda neden 36+3 olarak görünüyor onu çözemedim

Yok sorun olmadığını ben de biliyorum o yüzden sormadım aslında. Sadece 49 cm şuan haftama göre normal görünüyorken ultrasonda neden 36+3 olarak görünüyor onu çözemedim
Ben de anlamadim normalde benim de kilosu falan haftasına göre normaldi ama her bebek birbirine benzemiyormuş sorun yoksa fazla kafaya takıp stres yapmadım. Doktor da kızdı neden olumsuz düsünüp kendini strese sokuyorsun diye, artik kafaya takmamaya calisiyorum

Kizlar sizce bu küvetler kullanışlı mı? Eşimi e bebek mağazasına yolladım alsın diye küvetlerde indirim varmış. Ya da önerisi olan var mı?
ben de bu konuda kararsız kaldım.bana küçük gibi geliyo sanki.ama yer açısından katlanabilir olduğundan iyi.
baby jam in şeffaf olanı var takım halinde sanki o daha kullanışlı gibi geliyo bana ama ben de çok kararsızım

Merhabalar benim de 28. Haftadan bu yana doğum pozisyonunda başıyla baskı yapıyor azıcık ayakta kalsam acı vuruyor. İlaç başlamıştı doktorum ve hep yatak istirahati vermişti ayağa kalınca başının baskısıyla doğum olabilir diye ama 35. Haftaya giricem yata yata büyüdü bi şekilde günlerini daha sakin geçirmeni tavsiye ederim

Ben aldim gitti valla indirimde görünce zaten belli bir süre sonra oturak alıp yıkıyorlarmis koca küveti napicam diye düsündüm. Bir de yanimda tasiyabilirim bir yere gidersem diye aldim gitti

Bende iki isim arasında kalmıştım ayrıntılı ultrasonnda yüzünü görünce hangi isme benziyor diye doktor ile birlikte karar vermiştik, 1 ay önce doğum yapan arkadaşım bebeğini kucağına alınca karar verdi

Aynen öyle canım takmaya gerek yok çok yakında kucağımıza alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…