2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence zorlama cnm bırak çocuk 'e zaman isterse o zaman gelsin illaki normal olsun diye çocuk hazır değilken gelmesi için zorlamak olur doktorunda paraci değilse kabul etmez zaten nasibine razı ol bekle bence hayatı bı durum yoksa bebek gelmek isteyince ister normal ister sezaryen olsun sağlıkla gelsin de doğum anı mucizevi bişey Allah bı yol açar inşallah

İnşallah arkadaşım, teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun inşallah benimki de o kadar kısa sürede geçer

merhaba kızlar cuma gününden bu yana giremiyordum birikenleri okuyup ancak yetişebildim geçirdiğimiz son bir hafta hepimizi çok etkiledi. dün kontrolüm vardı çalışamaz raporumu aldım 37+0 ama bebeğim son 1 haftada çok az kilo almış suyum azalmış doktor stres kaynaklı olabilir bol su iç ve havuç ye yada suyunu iç dedi minseo canım havuç suyu bardaklarımızı tokuşturabiliriz bu arada taze sıkılmış çok başarılı denedim 4 büyük havuç 1 büyük bardak 1 hafta önden gidiyordu şimdi haftasıyla uyumluymuş çok şükür ki haftaya tekrar kontrole çağırdı sancım çıkmadı nst de. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

bu arada bana da ıban gönderirseniz bende az da olsa yardımcı olmak isterim Y yazosey arkadaşımıza. baktım eksikler tamamlanmış. ihtiyacı dahilinde kullanır hem.

bu grubu böyle görmek beni çok mutlu etti birbirimizi hiç görmeden kocaman bir aile olduk. Hepinizin emeğine sağlık. Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar

Ben olsam sürece müdahale etmezdim çünkü bu işlerde her an her şey değişebiliyor. Normal doğum zor derler belki 2 saatte doğurursun bebek küçük kolay olacak derler 10 saat sancı çeker sezeryan olursun. Kendini şartlama akışa bırak zor diyenlere aldırış etme suniyle de bebeği hiç rahatsız etme şimdilik

Maşallah canım benzer şeyleri yaşamışız bebekler son haftalarda neden böyle yapıyor havuca düştük artik yapacak bir şey yok

kızlar bu arada bende dün doktora gittiğimde hastane felaket kalabalıktı depremden etkilenen çok kişi vardı Rabbim yardımcıları olsun. normalde 5-10 dk bekleme oluyordu ama dün 45 dk bekledik. doktorum çok yorgun ve yoğundu bu felaket herkesi etkiledi dedi. Bebişler gününü beklemiyor erkenden geliyorlar dedi. kendinize çok dikkat edin çok zor biliyorum ama uzak kalmaya çalışın bebeklerimize bunu borçluyuz ben de denesem de şu son 1 haftada çok başarılı olamadım ve bebeğimin suyu azalmış kilo almamış o yüzden şu anda olabildiğince uzak kalmaya çalışıyorum.

Sezeryan olacağım kesinleşti canım artık suni sancıdan da gözüm korkmuştu biraz. Gerçi sezeryandan da korkmuyor değilim ameliyat sonuçta. Bence başka bi doğum yöntemi daha olmalı ya

Maşallah canım benzer şeyleri yaşamışız bebekler son haftalarda neden böyle yapıyor havuca düştük artik yapacak bir şey yok
canım bence en büyük etken stres sende son dönemde iş yerinde büyük stres altındaydın bende deprem felaketi sonrası bunları yaşadım. ama çok şükür ki riskli haftaları atlattık hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım

Sezeryan olacağım kesinleşti canım artık suni sancıdan da gözüm korkmuştu biraz. Gerçi sezeryandan da korkmuyor değilim ameliyat sonuçta. Bence başka bi doğum yöntemi daha olmalı ya
hiç stres yapma canım normal de olsa sezaryan da olsa sonucu o kadar muhteşem ki hiç biri aklında kalmayacak yoksa bence kimse 2. yi düşünmezdi. 3. doğum şekli olsa o da fena olmazdı hani

Aaa çok iyi varmı özel bi başlığı orda bende de yüklü uygulama bende bakayım bulabilirsem,özel başlığı varsa atarsan bende okumak isterim
bu başlık altında denk geliyor canım, ya da YouTube pozitif doğum hikayelerini dinliyorum
Benim doktorum paylaşmıştı bi ara 5 kg bir bebeği normal doğum ile doğurmuştu ama sen gene doktoruna bir sor istersen , bebisin pozisyonu falan nasıldı

ben normalde kararsız bir insanım kaç aydır düşünüyorum en son 2 isim koyucam burcumdan dolayı mı bilmiyorum başak burcuyum hiç sevmiyorum ne yaparsam yapayim karar vermem çok uzun sürüyor inş doğuma gitmeden karar vericem evde biraz sesleneyim dediğin gibi isimsiz kaldı oğluşum kız olsaydı o kadar çok çeşit ve tatli isimler var ki erkeklerde çok seçenwk de yok

kesinlikle haklısınız haftaya bi alttan muayene edelim bakalım dedi.sanırım pazartesi herşey belli olucak şaka maka doğuruyoruz artık tek tek :))

Kızlar benim aklıma takılan bir şey var. Bebeğimin bütün ölçümleri şuan 40 haftayla uyumlu yani 2 hafta önde. Sadece FL 36+3 çıktı dün. Doktorum sürekli söylüyodu zaten minyon bu bebek boyu uzun değil vs diye. Ama boyunu öğrenmek için flyi 7 ile çarpıyormuşuz galiba. 71 mm yazıyor ultrasonda yani 7 cm. 7*7=49 çıkıyor. Aşağıdaki imzada da 38.haftadayım mesela bebeğinizin yaklaşık boyu 49 cm yazıyor. Normal değil mi? O zaman ultrasonda niye 36+3 çıkıyor kafam çok karıştı :/

Kizlar sizce bu küvetler kullanışlı mı? Eşimi e bebek mağazasına yolladım alsın diye küvetlerde indirim varmış. Ya da önerisi olan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20230214_142130_ebebek.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım ister istemez etkileniyorlar biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor

Canım dün doktora gittim sükür sıkıntı çıkmadı normal akıntıymış

Ayy çok sevindim bebisin iyi olmasına sen iyisin ki iyilerle karşılaştın canım Allah senden de razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımiza alıp sağlıkla büyütelim evlatlarımızı

Hemşireyi durtseydin yine de salıp gidiyolar öylece. Bı düğme veriyo kalp atışı düşünce baş geleyim diyo öyle bişi vermediler mi

O basmamız için verdiği şey bebek hareketleri için değil mi? Seslendim geldi zaten asistan

kesinlikle haklısınız haftaya bi alttan muayene edelim bakalım dedi.sanırım pazartesi herşey belli olucak şaka maka doğuruyoruz artık tek tek :))

Canım kızlarda yazmış, sürece müdahale etme. Özellikle ilk doğumda suni sanci denemelerinde sezaryen ihtimali daha yüksek. Bari bebiş karnında kalmaya devam etsin. Ben de bugün doktora, bazen doğsun istiyorum dedim. O da planlı sezaryenleri bile 39. haftada alıyoruz sen ne diyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…