- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Bence zorlama cnm bırak çocuk 'e zaman isterse o zaman gelsin illaki normal olsun diye çocuk hazır değilken gelmesi için zorlamak olur doktorunda paraci değilse kabul etmez zaten nasibine razı ol bekle bence hayatı bı durum yoksa bebek gelmek isteyince ister normal ister sezaryen olsun sağlıkla gelsin de doğum anı mucizevi bişey Allah bı yol açar inşallahKızlar selam tekrar geldim hastaneden öyle bi uyumuşum ki yeni kalktım. Nst ve ultrason iyi çok şükür. Ama bebiş önden gidiyor biraz.doktor şuan doğsa bi sıkıntı yok diyor. Bdp bakıyorum 9.54 çıkmış. 10 cmi geçerse normal doğum zor deniyor ben normal doğum istiyorum ilk etapta. Aklıma şöyle bişey geliyor sizce mantıklı mı bilmiyorumda haftaya suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif etsem sizce? Var mı böyle bişey ondan sonrada olmazsa normal doğum yapıcak bişey yok yani. Haftaya pazartesi 38 oluyor
İnşallah arkadaşım, teşekkür ederim, sana da geçmiş olsuncanım seni çok merak ettik çok şükür ki iyisiniz kaç gündür giremiyordum geçmişe dönük okuyunca ancak yazabildim. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin size umut neşe olsun minik kuzunuz. Vefat eden yakınlarınız için de çok üzgünüm Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallahsizlere de sabırlar versin canım benim. Her zaman yanındayız her ihtiyacında yanında olmak isteriz maddi manevi ne gerekiyorsa
maşallah canım sağlıcakla gelsinler artık zaman daralıyor arka arkaya doğum haberleri ile dolacak burası
canım bende elle baktı doktor bebeğin nerede olduğuna ve normal doğuma engel bir durum olup olmadığına bakıyor
canım akıntı bende de oldu doktor turnusol kağıdı iile baktı amniyon olup olmadığına birde amniyon olsa sürekli devam eder sızıntı şeklinde olsa bile
maşallah canım çok sevindimbekleyecek annesi 38 i sağlıcakla da gelecek inşallah
canım ben 1 ay önce oldum procto-gylenovol fitil verdi çok fayda etti bunun dışında ılık su tuttum ve kantaron yağı kullandım her lavaboda yumuşak tutmak için birde bol su iç sıvı ve lifli beslenmeye gayret et 1 haftada geçti ama çok ağrılı yaşayan bilir Rabbim şifa versin inşallah asitli ve baharatlı yiyeceklerden de uzak durmaya çalış
canım su daha berrak akıntı biraz daha kıvamlı ve renkli olabiliyormuş birde su sürekli diye biliyorum ama ihmal etme sürekli akıntı bile olsa
canım c vitamini takviyesi ıhlamur nane limon tüketebilirsin çok geçmiş olsun
canım 2 parmakla muayene etti beni de bebeğin kesesinin aşağıya inip inmediğine bakıyor birde normal doğuma uygun olup olmadığına kısa bir işlem kendini sıkmazsan agrısız bir durum
amin canım umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırsınız eşinle bebeğinle güzel umutlu günler geçirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Ben olsam sürece müdahale etmezdim çünkü bu işlerde her an her şey değişebiliyor. Normal doğum zor derler belki 2 saatte doğurursun bebek küçük kolay olacak derler 10 saat sancı çeker sezeryan olursun. Kendini şartlama akışa bırak zor diyenlere aldırış etme suniyle de bebeği hiç rahatsız etme şimdilikKızlar selam tekrar geldim hastaneden öyle bi uyumuşum ki yeni kalktım. Nst ve ultrason iyi çok şükür. Ama bebiş önden gidiyor biraz.doktor şuan doğsa bi sıkıntı yok diyor. Bdp bakıyorum 9.54 çıkmış. 10 cmi geçerse normal doğum zor deniyor ben normal doğum istiyorum ilk etapta. Aklıma şöyle bişey geliyor sizce mantıklı mı bilmiyorumda haftaya suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif etsem sizce? Var mı böyle bişey ondan sonrada olmazsa normal doğum yapıcak bişey yok yani. Haftaya pazartesi 38 oluyor
Maşallah canım benzer şeyleri yaşamışız bebekler son haftalarda neden böyle yapıyormerhaba kızlar cuma gününden bu yana giremiyordum birikenleri okuyup ancak yetişebildim geçirdiğimiz son bir hafta hepimizi çok etkiledi. dün kontrolüm vardı çalışamaz raporumu aldım 37+0 ama bebeğim son 1 haftada çok az kilo almış suyum azalmış doktor stres kaynaklı olabilir bol su iç ve havuç ye yada suyunu iç dediminseo canım havuç suyu bardaklarımızı tokuşturabiliriz bu arada taze sıkılmış çok başarılı denedim 4 büyük havuç 1 büyük bardak 1 hafta önden gidiyordu şimdi haftasıyla uyumluymuş çok şükür ki haftaya tekrar kontrole çağırdı sancım çıkmadı nst de
Sezeryan olacağım kesinleşti canım artık suni sancıdan da gözüm korkmuştu biraz. Gerçi sezeryandan da korkmuyor değilim ameliyat sonuçta. Bence başka bi doğum yöntemi daha olmalı yaCanım aşağıya indiği içinde olabilir benimde küçük gibi anlamadım
Canım benimki baş aşağı pozisyonda totosunu bir tarafa dayıyorayağı mı elimi bilmiyorum diğer tarafıda onunla ittiriyor karnım garip şekillere giriyor
Canım bu kullandıklarını hepsini bende kullanıyorum aspirin dışında hepsine de doğuma kadar devam dedi sadece oksapar a sancım başlayınca kes dedi sezeryan olacaksan da muhtemelen 1 gün önce bıraktırır.
Canım benim kızımda eşim doğuma girmedi ama ben doğumhane kapısından çıkıpta annemi görünce ağlamıştım duygusallıktan eşimde çok ağlamış beni öyle görünce erkekler bence de çok hassas oluyorlar sezeryan olsa belki isterdim ama normal gibi duruyor şimdilik o yüzden istemiyorum eşimin girmesini doğuma yoksa bence çok güzel bir anı beraber paylaşmak güzel olurdu
Canım baskı bende de var doğum pozisyonuna girdiği için oluyor diye düşünüyorum ama aşağıya baskı artıyor
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah gayet güzel doğmuş bir an önce de toparlanır
Canım hobi bahçeleri merkeze uzak oluyor bence TOKİ düşünün bebekle daha mantıklı soba zor olur ben medicanaya gidiyorum ama bilkent şehir hastanesi bayağı donanımlı senin özel durumundan dolayı diyorum birde 1071 de Zahide küçük var ücretsiz doğum yaptırıyor bu özel durumdan dolayı diye biliyorum doğumlarını koruda yaptırıyor onu da araştırabilirsiniz Rabbim yardımcınız olsun bir ihtiyacınız olursa haber ver elimizden geleni yaparız inşallah canım
Canım suni sancı bence normal sancıdan zor ama sebebi serumla yatağa bağlanıp kalmak sancıyı karşılayacak birşey yapamıyorsun hareketin kısıtlanıyor ama sonuçta bir süreç ve geçiyor o yüzden çok da düşünme her doğum kendine özeldir stres yapma hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah
canım bence en büyük etken stres sende son dönemde iş yerinde büyük stres altındaydın bende deprem felaketi sonrası bunları yaşadım. ama çok şükür ki riskli haftaları atlattık hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalımMaşallah canım benzer şeyleri yaşamışız bebekler son haftalarda neden böyle yapıyorhavuca düştük artik yapacak bir şey yok
hiç stres yapma canım normal de olsa sezaryan da olsa sonucu o kadar muhteşem ki hiç biri aklında kalmayacak yoksa bence kimse 2. yi düşünmezdi.Sezeryan olacağım kesinleşti canım artık suni sancıdan da gözüm korkmuştu biraz. Gerçi sezeryandan da korkmuyor değilim ameliyat sonuçta. Bence başka bi doğum yöntemi daha olmalı ya
Aaa çok iyi varmı özel bi başlığı orda bende de yüklü uygulama bende bakayım bulabilirsem,özel başlığı varsa atarsan bende okumak isterim
Benim doktorum paylaşmıştı bi ara 5 kg bir bebeği normal doğum ile doğurmuştuKızlar selam tekrar geldim hastaneden öyle bi uyumuşum ki yeni kalktım. Nst ve ultrason iyi çok şükür. Ama bebiş önden gidiyor biraz.doktor şuan doğsa bi sıkıntı yok diyor. Bdp bakıyorum 9.54 çıkmış. 10 cmi geçerse normal doğum zor deniyor ben normal doğum istiyorum ilk etapta. Aklıma şöyle bişey geliyor sizce mantıklı mı bilmiyorumda haftaya suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif etsem sizce? Var mı böyle bişey ondan sonrada olmazsa normal doğum yapıcak bişey yok yani. Haftaya pazartesi 38 oluyor
ben normalde kararsız bir insanım kaç aydır düşünüyorum en son 2 isim koyucamBurada çok kişiye yardımcı olundu isim anneliği yapıldıben de kuzey’i çok sevdim içlerinden bir arkadaş yazmıştı çok güzel gelmişti o zaman bana sesli bir şekilde çocuğuna seslen ismi tekrarla mutlaka birine daha çok ısınacaksın
İnşallah hepimizin doğumu güzel geçsinhiç stres yapma canım normal de olsa sezaryan da olsa sonucu o kadar muhteşem ki hiç biri aklında kalmayacak yoksa bence kimse 2. yi düşünmezdi.3. doğum şekli olsa o da fena olmazdı hani
Ben olsam sürece müdahale etmezdim çünkü bu işlerde her an her şey değişebiliyor. Normal doğum zor derler belki 2 saatte doğurursun bebek küçük kolay olacak derler 10 saat sancı çeker sezeryan olursun. Kendini şartlama akışa bırak zor diyenlere aldırış etme suniyle de bebeği hiç rahatsız etme şimdilik
Bence zorlama cnm bırak çocuk 'e zaman isterse o zaman gelsin illaki normal olsun diye çocuk hazır değilken gelmesi için zorlamak olur doktorunda paraci değilse kabul etmez zaten nasibine razı ol bekle bence hayatı bı durum yoksa bebek gelmek isteyince ister normal ister sezaryen olsun sağlıkla gelsin de doğum anı mucizevi bişey Allah bı yol açar inşallah
kesinlikle haklısınız haftaya bi alttan muayene edelim bakalım dedi.sanırım pazartesi herşey belli olucak şaka maka doğuruyoruz artık tek tek :))Eki Görüntüle 3206286 bu başlık altında denk geliyor canım, ya da YouTube pozitif doğum hikayelerini dinliyorum
Benim doktorum paylaşmıştı bi ara 5 kg bir bebeği normal doğum ile doğurmuştuama sen gene doktoruna bir sor istersen , bebisin pozisyonu falan nasıldı
Evet canım ister istemez etkileniyorlar biraz daha dikkat etmemiz gerekiyorcanım bence en büyük etken stres sende son dönemde iş yerinde büyük stres altındaydın bende deprem felaketi sonrası bunları yaşadım. ama çok şükür ki riskli haftaları atlattık hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım
Canım dün doktora gittim sükür sıkıntı çıkmadı normal akıntıymışcanım seni çok merak ettik çok şükür ki iyisiniz kaç gündür giremiyordum geçmişe dönük okuyunca ancak yazabildim. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin size umut neşe olsun minik kuzunuz. Vefat eden yakınlarınız için de çok üzgünüm Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallahsizlere de sabırlar versin canım benim. Her zaman yanındayız her ihtiyacında yanında olmak isteriz maddi manevi ne gerekiyorsa
maşallah canım sağlıcakla gelsinler artık zaman daralıyor arka arkaya doğum haberleri ile dolacak burası
canım bende elle baktı doktor bebeğin nerede olduğuna ve normal doğuma engel bir durum olup olmadığına bakıyor
canım akıntı bende de oldu doktor turnusol kağıdı iile baktı amniyon olup olmadığına birde amniyon olsa sürekli devam eder sızıntı şeklinde olsa bile
maşallah canım çok sevindimbekleyecek annesi 38 i sağlıcakla da gelecek inşallah
canım ben 1 ay önce oldum procto-gylenovol fitil verdi çok fayda etti bunun dışında ılık su tuttum ve kantaron yağı kullandım her lavaboda yumuşak tutmak için birde bol su iç sıvı ve lifli beslenmeye gayret et 1 haftada geçti ama çok ağrılı yaşayan bilir Rabbim şifa versin inşallah asitli ve baharatlı yiyeceklerden de uzak durmaya çalış
canım su daha berrak akıntı biraz daha kıvamlı ve renkli olabiliyormuş birde su sürekli diye biliyorum ama ihmal etme sürekli akıntı bile olsa
canım c vitamini takviyesi ıhlamur nane limon tüketebilirsin çok geçmiş olsun
canım 2 parmakla muayene etti beni de bebeğin kesesinin aşağıya inip inmediğine bakıyor birde normal doğuma uygun olup olmadığına kısa bir işlem kendini sıkmazsan agrısız bir durum
amin canım umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırsınız eşinle bebeğinle güzel umutlu günler geçirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Ayy çok sevindim bebisin iyi olmasına sen iyisin ki iyilerle karşılaştın canım Allah senden de razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımiza alıp sağlıkla büyütelim evlatlarımızıDaha iyiyim elhamdulilliah bugunde gittim doktora iyi dedi doktor 3 gune bir gelmemi istedi , yavas yavas kargolar geliyor sanirim siz nasil iyi insanlarsiniz cok sansliyim allah sizden razi olsun az once ilk kargo geldi nevresim takimi cok guzel cok tesekkur edeeerim Allah razi olsunhep dualarimdasiniz dua ediyorum her iki lafimdan birinde varsiniz
Hemşireyi durtseydin yine de salıp gidiyolar öylece. Bı düğme veriyo kalp atışı düşünce baş geleyim diyo öyle bişi vermediler mi
kesinlikle haklısınız haftaya bi alttan muayene edelim bakalım dedi.sanırım pazartesi herşey belli olucak şaka maka doğuruyoruz artık tek tek :))