2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim gunaydin,
Bana kalirsa yazdiklarindan kesinlikle zamani degil canim. Cok guzel bir dusunce. Masallah. Ancak iki tane cocugun olacak herkes de demis bence cocuklarimdan ayirmiyayim derken onu kayiriyor da olabilirsin Bu da kendi cocuklarina da ona zarar verir. Suan hassas bir donem gibi. Belki cocuklarin buyudugunde iste 18 falan olduklarinda boyle bir sey yapsan daha iyi gibi. Hem cocuklarin farkli rahatlikla anlar, hem sen kucuk cocugu ozlemis olursun hem de gelen cocuk da farkinda olur. Isler de kolaylasir bana kalirsa ... Ayrica boyle bir dusuncen varken uygulayamayadabilirsin. Insanlar degisir. Sorumluluk bilinci olan bir insanin bu kadar hassas olmasi cok normal. Kendini yargilama olmazsa da. Onemli olan niyet

Canim kusburnu nun bir zararı yok faydası var. Hamilelikte içilmeyen bitki çaylari adacayi ve yeşil çay bildigim kadarıyla

Kızlar şimdi biz dün kontrole gittik randevu saatimiz her zamanki gibi geçti. Her gidisimizde sürekli geç aliniyoruz hatta bı defa sabah randevulu gittim abartmıyorum 2 saat bekledim eşim tesadüf o gün gelememişti. Bnde aşırı sabrimla bekledim. Zaten şekerle ilgili sorun yaşıyorum orada bişey yemeden beklemek beni deli etti dönüşte tüm zararlı şeyleri yedim resmen. Dün de gittik 40 dk bekledik randevu 2 deydi 2,40 da girdik. Eşim o sinirle muayene odasına da gelmedi Dr çağırdı bnde negatifligi sevmedigimden guleryuzle dedim çok bekledik biraz sinirlendi. Dr diyo ne kadar beklediniz , AA evet olabilir bazen acil hastalar olabiliyo falan. Acil hasta yok bu arada. Her giren yarım saat cikmiyor. Muayene aralığı 15 dk ile belirli ama her muayenedrn +15 le devam edince sarkmalar uzuyor da uzuyor. Neyse bebekte sıkıntı yok çok şükür. Max.10 dk da çıktık nst ye gittim. Hastaneden çıkarken eşim hasta haklarına şikayette bulundu tekrar gelmeyeceğimizi söyledi. Başka Dr bulalım dedi. Şimdi olmuşum 35+5 nasıl olacak . Bı turlu hastaneyi Dr u tutturamadik. Bu hastane de çok amatör tüm çalışanlarla birlikte.
Yani şuan ki tesellim bebeğimin iyi olması çok şükür
Eşim o kadar para veriyoruz hakkını alamıyoruz diyor haklı olarak . Dr stresine girdim son düzlükte. Böyle doğuma yakın değişim yaşayan var mı Dr lar bu duruma nasıl bakar kabul ederler mi acaba. Kafam çok karışık ya.

Özel hastaneler genelde kabul ediyorlar ama hafta baya ileri kabul etmeyen doktor da olabilir,aklı selim düşünmek gerek artılar eksiler falan

Canım sen doktorundan memnun musun? Onu tam anlayamadım yazdıklarından evet senin de şikayetlerin var ama bırakmaya değecek kadar büyük mü sence bunu biraz düşün derim bu kadar gitmişsin bütün takiplerini o yapmış
Eğer sen de memnun değilsen hiçbir şey için geç değil bu hayatta ben bunu öğrendim diyebilirim seni rahatsız edecekse son günlerde değiştirebilirsin tabiki strese girmekten iyidir

Kızlar günaydın güzel bir gün olsun bugün hem kontrolüm var hem de arkadaşım doğum yapacak aynı hastane aynı doktorla ona ne götürsem diye düşünüyorum,hoşaf ve süt yapan irmik topları geldi aklıma ama daha iyi fikri olan varsa önerilere açığım

Canım doktorla bu durumun dışında iletişimin nasil peki? Yani çok az kaldı doğuma yeni bulacağın doktorla da frekansının tutacağı garanti degil bilemedim şimdi.

Bana doktorum belli bir haftadan sonra bitki çayları serbest dedi. Ben her gün bir ihlamur bir de kusburnu içiyorum bir sorun yaşamadım cok şükür. İçin rahat değilse yine doktoruna sor istersen canim.
Kus burnu ya da ihlamur ilk haftalarda da iciliyor sorun olmuyor.Hatta kus burnunun bir cok faydasi bile var.

Alaz milan kuzey benim arada kaldıklarım eşimin benim arada kaldığımdan haberi yok
Burada çok kişiye yardımcı olundu isim anneliği yapıldı ben de kuzey’i çok sevdim içlerinden bir arkadaş yazmıştı çok güzel gelmişti o zaman bana sesli bir şekilde çocuğuna seslen ismi tekrarla mutlaka birine daha çok ısınacaksın

Çok güzel düşünmüşsün canım zaten herkes hemen hemen aynı düşünceleri paylaşıyor ben de diğer arkadaşlara katılıyorum zaman her şeyin ilacı inşallah en hayırlı zamanda içinize sinen şekilde bu hayalini gerçekleştirirsiniz eşinizle Her nasip vaktine esirdir demişler bir gün elbet bununda günü gelir

Anlattıkların tabiki sinir bozucu. Doktorla gecikmeler dışındaki iletişim ilgi ve bilgi aktarımı nasıl. Yani doğum için için rahat mı ona teslim ederken kendini ve bebeğini . Bu önemli. Bu haftadan sonra kabul eden de olabilir etmeyen de doktora göre değişir. Ama yeni gideceğin doktorla da bağ kurabilir misin hemen bu da düşünülmeli. Doktor yorumlarından araştırma yapabilirsin. Ben ilk gebeliğimde 26. Haftamda doktor değişimi yaptım. Ve internetten doktor yorumlarından bulmuştum. Şimdi bulduğum güne şükür. Hala aynı doktorumlayım.

Sen yarın taze taze sıkıp iç canım ilk gün bende hiç sevmedim ama şu an baya baya alıştım havuç suyuna ekşime felan yapmıyor tazesi
Tamam bi de öyle denicem
Kızlar bişi sorcam şubat anneleri başlığı vardı ya kapandımı ora pozitif doğum hikayesi okuyayım biraz moralim yerine gelsin diye bakıyordum ama bulamadım
Onların %70 i site yönetimi tarafından banlandi kendi aralarinda WhatsApp grubu kurmuşlar o yüzden aktifliklerini yitirdikleri için bulamiyorsundur
Canım C vitamini vücuduna fazla gelmiş olabilir mi? Çünkü belirtiler sanki onun işareti gibi geldi.
Olabilir canım aslında çok abartılı da içmedim ama midemi fena ekşikti valla
Kızlar hatırlar mısın bebeklerin cinsiyet belli olma aşamasında bir arkadaş erkek olur mu acaba diye yazardı. Onun cinsiyet ne oldu acaba, okuyorsa yazabilir mi
Gulce Ada yi mi diyorsun o geçen benim de aklıma geldi hiç yazmadi uzun zamandır en son dr u erkek diyordu kıza dönmüştü falan sonra noldu hiç ses vermedi
Günaydın canım bence süt yapacak şeyler güzel düşünmüşsün

Ben ilk hamileligimde bu sebepten doktor değiştirdim doktoru cok sevmeme rağmen ama ben ilk kontrolden sonra değiştirdim erken haftalarda. Yine de bu durumu ileriki haftalarda yaşasam yine değiştirirdim. Bunu doğumda yaşadığını düşünsene, sancin var bekliyorsun doktor gelmiyor ilgilenmiyor. Kabul eden doktor mutlaka bulursun canim bence araştır, bir de özel yani devlet olsa neyse. Hastane de senin içine sinmemis anladığım kadarıyla

Özel hastaneler genelde kabul ediyorlar ama hafta baya ileri kabul etmeyen doktor da olabilir,aklı selim düşünmek gerek artılar eksiler falan

Canım doktorla bu durumun dışında iletişimin nasil peki? Yani çok az kaldı doğuma yeni bulacağın doktorla da frekansının tutacağı garanti degil bilemedim şimdi.
Ben her Dr a gittiğimde stresli oluyorum yani sürekli bı gecikme oluyo. Asistanı beklediğimiz görmesine rağmen özür dileniyor sebep belirtilmiyor. Sanki devlet Hastanesi'ne gitmiscesine bekletiliyoruz ki bn devlette bile bu kadar beklemedim.
Dr dan memnundum ama sürekli bana gelince acele davranması bu son 2 gidişte ilginin de azaldığını gördüğümden soğudum açıkçası. Şimdi de bu şikayetle yazılı sözlü bildirim gidecek hiç gerginliğe girmek istemiyorum.
Şuan sıkıntılı durumumda olmadığı için yeni Dr doğuma kalan sürede pozitif destek olursa hallederiz gibi. Dr da şans işi tabi bı çok kez gidince anca anlayabiliyosun. Yani Dr için bı öneri aldım Emsey de canan yılmaz onu düşünüyorum. Açıkçası hastanenin yakın olması da önemli. Bn ilklerde Dr iyi olsun hastane önemli değil diyodum ama hiç öyle değilmiş. Hastane beni geriyomus. Ay bilemedim. Bugün yakındaki hastaneyi arayıp bilgi alicam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…