Kızlar şimdi biz dün kontrole gittik randevu saatimiz her zamanki gibi geçti. Her gidisimizde sürekli geç aliniyoruz hatta bı defa sabah randevulu gittim abartmıyorum 2 saat bekledim eşim tesadüf o gün gelememişti. Bnde aşırı sabrimla bekledim. Zaten şekerle ilgili sorun yaşıyorum orada bişey yemeden beklemek beni deli etti dönüşte tüm zararlı şeyleri yedim resmen. Dün de gittik 40 dk bekledik randevu 2 deydi 2,40 da girdik. Eşim o sinirle muayene odasına da gelmedi Dr çağırdı bnde negatifligi sevmedigimden guleryuzle dedim çok bekledik biraz sinirlendi. Dr diyo ne kadar beklediniz , AA evet olabilir bazen acil hastalar olabiliyo falan. Acil hasta yok bu arada. Her giren yarım saat cikmiyor. Muayene aralığı 15 dk ile belirli ama her muayenedrn +15 le devam edince sarkmalar uzuyor da uzuyor. Neyse bebekte sıkıntı yok çok şükür. Max.10 dk da çıktık nst ye gittim. Hastaneden çıkarken eşim hasta haklarına şikayette bulundu tekrar gelmeyeceğimizi söyledi. Başka Dr bulalım dedi. Şimdi olmuşum 35+5 nasıl olacak . Bı turlu hastaneyi Dr u tutturamadik. Bu hastane de çok amatör tüm çalışanlarla birlikte.
Yani şuan ki tesellim bebeğimin iyi olması çok şükür
Eşim o kadar para veriyoruz hakkını alamıyoruz diyor haklı olarak . Dr stresine girdim son düzlükte. Böyle doğuma yakın değişim yaşayan var mı Dr lar bu duruma nasıl bakar kabul ederler mi acaba. Kafam çok karışık ya.