- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
Alaz milan kuzey benim arada kaldıklarım eşimin benim arada kaldığımdan haberi yokHangi isimler arasında kaldınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alaz milan kuzey benim arada kaldıklarım eşimin benim arada kaldığımdan haberi yokHangi isimler arasında kaldınız
Yaa geçmiş olsun canım Ihlamur demle canım hergün ballı limonlu iç birde c vitamini mandalina portakal her gün yemelisin, tavuk sulu çorba birde cidden iyi geliyorKızlar gebelik boyunca hasta olmadım olmadım doğuma 1 hafta kala şifayı kaptım Eşim sağolsun.. En hızlı nasıl toparlarım 2 gündür nane limon içtim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Halsizlik kırgınlık yok şimdilik çok şükür burun akıntısı hapşırık tıksırık vs. var. Eşim de aynı ek olarak öksürüyor bende öksürük yok. Var mı bi öneriniz doğuma kadar iyileşsem bari
Kesinlikle milan bence cok güzel isimAlaz milan kuzey benim arada kaldıklarım eşimin benim arada kaldığımdan haberi yok
Ben de en çok onu istiyorumKesinlikle milan bence cok güzel isim
Kagan kocatepeyi dinledigimde 24 saatlik idrarda cikabilir,yani herkeste cikabilir onemli olan belli bir miktarin uzerinde cikmamasi.İdrarda pozitif cikmadiysa yuzde doksan 24 saatlik idrarda da cikmaz merak etme.Şunu merak ettim normal idrar tahlilinde protein yoksa bile 24 saatlik idrarda protein çıkabilir mi acaba? Doktorum hiç gerek görmedi çünkü 24 saatlik idrara. Gönlümüzü ferah tutalım canım çoğu gitti azı kaldı sağ salim bitecek insallah
Sağol bebiş denicem yarinCanım 6 büyük havuctan koca 1 bardak çıkıyor 400 ml yaklaşık havucu bimden alıyorum ordakiler beypazarı havucu hem bol su çıkıyor hem de şekeri az. Ben çok şekerli şeyleri sevmiyorum bence de alıp sık taze taze hem
Hahaha valla sürpriz olmaz bu kadar havuca ben bile renk atmaya başlıcam yakındaSenin kiz turuncu saçlı dogmasin :)
Sağol canım inşallah beklesin minnoş kaşar çok tüketiyorum sabah kaşarlı yumurta yanında kaşar ara öğünde kaşarlı tost falan yapıyorum bol bol yemeye çalışıyorum eşim en yağlısını almış zaten sapsarı rengiminseo yaaa çok sevindim güzel haberlerle geldin inşallah daha iyiye de gider de 38 i bekler. Kilo için kaşar peyniri ye ben çok faydasını gördüm onun.
Bu hafta bir vereyim idrar tahlili bakalım canımKagan kocatepeyi dinledigimde 24 saatlik idrarda cikabilir,yani herkeste cikabilir onemli olan belli bir miktarin uzerinde cikmamasi.İdrarda pozitif cikmadiysa yuzde doksan 24 saatlik idrarda da cikmaz merak etme.
Oh oh bol bol kilo yapsın can kan olsunSağol bebiş denicem yarin
Hahaha valla sürpriz olmaz bu kadar havuca ben bile renk atmaya başlıcam yakında
Sağol canım inşallah beklesin minnoş kaşar çok tüketiyorum sabah kaşarlı yumurta yanında kaşar ara öğünde kaşarlı tost falan yapıyorum bol bol yemeye çalışıyorum eşim en yağlısını almış zaten sapsarı rengi
Ankarada eşyalı kiralık evler çok aslında ama fiyatları yüksek. Biz eşim uzun göreve gittiğinde 6 aylık öyle bir ev tutmuştuk. Parasina göre eşya değişiyorKızlar Ankara Sincan’a geldik toki evindeyiz ama berbat bir durumda ev hiç temiz değil banyoda sıcak su yok klozetin suyu çalışmıyor. Doğal gaz yok. Isıtıcı var ev ısınıyor ama hijyen sıfır. Kafam çok bozuk oturdum ağladım sinirlerim bozuldu. Çok yardım severler gıda kap kaçak kıyafet vs getirecekler ama mikrop kapmaktan çok korkuyorum. Ankarada olanlar bana başka alternatif sunabilir mi, temiz eşyalı bir ev ve sıcak su oğlum 8 gündür yıkanmadı çocuğum renk attı resmen. Oğlumda hastalanacak diye çok korkuyorum
Baktık 6-9 arası en uygunları diğer evinde kirasını vericez yani bizi çok zorlarAnkarada eşyalı kiralık evler çok aslında ama fiyatları yüksek. Biz eşim uzun göreve gittiğinde 6 aylık öyle bir ev tutmuştuk. Parasina göre eşya değişiyor
Tabikide canım, ilk sayfada yer alan tablodaki bilgileri paylaşırsanız hemen eklerimBeni de listeye ekleme şansınız var mııı
Tabikide canım, ilk sayfada yer alan tablodaki bilgileri paylaşırsanız hemen eklerimBeni de listeye ekleme şansınız var mııı
Doktoruna bi danış istersen kuzum ama benim doktorum günde sadece 1 fincan ıhlamura izin vermişti ama ileri hamilelik haftasında nasıl olur bilemiyorum bide halk tabiriyle belki “sarı seron” verirse dipçik gibi olursun inşallahEfa mom kullanıyorum uzun zamandır canım. Hep nane limon içtim bi de ıhlamur deniyim. Kuşburnu da var aslında karıştırsam nasıl olur? Bunları üst üste tüketmekte sıkıntı var mı acaba öğleden sonra nane limon içmiştim
Sağol canım mandalina portakal şekerimi yükseltiyor o yüzden ayva yeşil elma kivi nar tüketiyorum. Ihlamur kaynattım içtim bakalım işe yarar inşallahYaa geçmiş olsun canım Ihlamur demle canım hergün ballı limonlu iç birde c vitamini mandalina portakal her gün yemelisin, tavuk sulu çorba birde cidden iyi geliyor
Sarı seron neymiş kız ilk defa duydum Şuan çok yıkık halde değilim ama hemen toparlamazsam kötüye gidecek gibi duruyor. Meyveye yüklendim bi de ıhlamur içtim bakalımDoktoruna bi danış istersen kuzum ama benim doktorum günde sadece 1 fincan ıhlamura izin vermişti ama ileri hamilelik haftasında nasıl olur bilemiyorum bide halk tabiriyle belki “sarı seron” verirse dipçik gibi olursun inşallah
Çok güzel bir düşünce ama bana kalırsa şuan bir bebeğiniz olacak birde kiziniz var yaralari olan bir çocuk icin yeterli vakit ayirabileceginizi düşünmüyorum bence bir sure daha ertelemelisinizKızlar bir konuda çok arada kaldım, sizlerle paylasmak istedim...
Ben kendimi bildim bileli her zaman ilerde bir gün bir çocuğu sahipleneceğimi, ona kol kanat gereceğimi söyleyip durdum yıllarca. Hatta eşimle evlilik kararı aldığımızda bu konuyu onunla da konuşmuştum açık açık. Simdi bu yaşadığımız deprem felaketin sonrası sürekli karşıma koruyucu aile başvuruları ile ilgili şeyler geliyor ve bu bana eskiden söylediğim sözleri hatırlatıyor.. sanki zamanı gelmiş şimdi yapmam gerekiyormuş gibi.. kaç kere başvuru ekranını kapattım sayısını bilmiyorum bir yanım şimdi sanırım zamanı geldi diyor diğer yanım kızın küçük, şuan hamilesin birkaç hafta içinde yeni bir can doğacakken travma atlatmış bir çocuğa yenebilecek miyim düşüncesi benim kafamı çok karıştırıyor. Tabi daha ilk gün eşime söyledim bu durumu ben her türlü hepsine yeterim, hiçbirini ayırmam sen kendinden eminsen hemen başvur dedi. Ama içimde bir yandan da tarif edemediğim bir huzursuzluk şuanda gebelik kaynaklı duyguları çok üst perdeden yaşıyoruz, haberlerden etkilenmemek imkansız bu yüzden mi bu kadar kendimi sorumlu tutuyorum eski söylediğim sözler için diye düşünüyorum. Bu arada düşüncemde hala bir değişiklik yok. Çocuklarım biraz büyüyüp biz kendimize ait kurduğumuz planlara adım attığımızda bir çocuğa kol kanat germeyi düşünüyoruz hala. Ama vakti şimdi mi, yoksa beklemeli mi. Bu ikilem çok arada bırakıyor beni.
Kuzum bölge farkedermi ona göre bakalım bişeyler elimizden gelen neler var ? Doğalgaz vs açıkmı acaba ondan olabilir mi sıcak su olmayışıBaktık 6-9 arası en uygunları diğer evinde kirasını vericez yani bizi çok zorlar
TabikiTabikide canım, ilk sayfada yer alan tablodaki bilgileri paylaşırsanız hemen eklerim
Sehir, yaş, son adet tarihi başlangıcı, şehir, kaçıncı çocuk, hamilelik baslangic.kilosu , bebeğin cinsiyeti, belirli ise ismi,
Çok güzel bir düşünce ben de çok istemişimdir ama dediğin gibi hem 1 evladin var hem de yeni bir bebek geliyor 3. 'ye yetemeyebilirsin hem de travmaları olan bir çocuk onu iyileştirmen gerek yaralarını sarman gerek yeterli vakit ayıramazsın üzülürsün tüm çocukların için.bence beklemek hepiniz için en doğrusu gibiKızlar bir konuda çok arada kaldım, sizlerle paylasmak istedim...
Ben kendimi bildim bileli her zaman ilerde bir gün bir çocuğu sahipleneceğimi, ona kol kanat gereceğimi söyleyip durdum yıllarca. Hatta eşimle evlilik kararı aldığımızda bu konuyu onunla da konuşmuştum açık açık. Simdi bu yaşadığımız deprem felaketin sonrası sürekli karşıma koruyucu aile başvuruları ile ilgili şeyler geliyor ve bu bana eskiden söylediğim sözleri hatırlatıyor.. sanki zamanı gelmiş şimdi yapmam gerekiyormuş gibi.. kaç kere başvuru ekranını kapattım sayısını bilmiyorum bir yanım şimdi sanırım zamanı geldi diyor diğer yanım kızın küçük, şuan hamilesin birkaç hafta içinde yeni bir can doğacakken travma atlatmış bir çocuğa yetebilecek miyim düşüncesi benim kafamı çok karıştırıyor. Tabi daha ilk gün eşime söyledim bu durumu ben her türlü hepsine yeterim, hiçbirini ayırmam sen kendinden eminsen hemen başvur dedi. Ama içimde bir yandan da tarif edemediğim bir huzursuzluk şuanda gebelik kaynaklı duyguları çok üst perdeden yaşıyoruz, haberlerden etkilenmemek imkansız bu yüzden mi bu kadar kendimi sorumlu tutuyorum eski söylediğim sözler için diye düşünüyorum. Bu arada düşüncemde hala bir değişiklik yok. Çocuklarım biraz büyüyüp biz kendimize ait kurduğumuz planlara adım attığımızda bir çocuğa kol kanat germeyi düşünüyoruz hala. Ama vakti şimdi mi, yoksa beklemeli mi. Bu ikilem çok arada bırakıyor beni.