2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende aynı şekilde doğuma 10 gun kaldı önce oğlum grip oldu sonra bana geçti her tarafım çok ağrıyor ne yapabilirim bilmiyorum yarın doktora gidicem belki ilaç yazar
Ağrılar için parol içebilirsin canım doktor da muhtemelen onu verecektir. Malesef hamileyken çok da yapılacak bir şey olmuyor doğal yöntemler dışında 🥴

Bende aynı şekilde doğuma 10 gun kaldı önce oğlum grip oldu sonra bana geçti her tarafım çok ağrıyor ne yapabilirim bilmiyorum yarın doktora gidicem belki ilaç yazar
Canım bana ilaç vermedi doktor, sadece parol dedi. Portakal ve limon bol bol sıkıp iç, birde tavuk suyu çorba

Anladım canım benim de vajinismus geçmişim var atlattıysan yaparsın hiç merak etme. Ama en azından 38.haftada yapılması daha sağlıklı olabilir tekrar bi danış istersen doktoruna. Bazen çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor çünkü
Yaa bilmiyordum bunu olmadi 37+1de falan giderim hastaneye zaten az kaldi 36+2yim. Muayene tam olarak nasıl oluyor bazilari 2 parmakla muayene ediyorlar diyo bazilari bir cihazla diyor tam net bir sey bilmiyorum

Kızlar gebelik boyunca hasta olmadım olmadım doğuma 1 hafta kala şifayı kaptım 🙃 Eşim sağolsun.. En hızlı nasıl toparlarım 2 gündür nane limon içtim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Halsizlik kırgınlık yok şimdilik çok şükür burun akıntısı hapşırık tıksırık vs. var. Eşim de aynı ek olarak öksürüyor bende öksürük yok. Var mı bi öneriniz doğuma kadar iyileşsem bari 🥴
Kuzum takviye kullanmıyorsan gebelikte kullanılabilen takviyelerle mutlaka destekle(ben en başından beri ocean mummy ve osteocare kullanıyorum) onun dışında c vitamini takviye edip günde 1 fincan ıhlamur ve bol ılık limonlu su.benim yöntemlerim bunlardı

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Merhabalar özel hastaneler ücretsiz yardımcı olacaklarını açıkladılar öncelikle Farabi hastanesi oraya gidebilir siniz

Kuzum takviye kullanmıyorsan gebelikte kullanılabilen takviyelerle mutlaka destekle(ben en başından beri ocean mummy ve osteocare kullanıyorum) onun dışında c vitamini takviye edip günde 1 fincan ıhlamur ve bol ılık limonlu su.benim yöntemlerim bunlardı
Efa mom kullanıyorum uzun zamandır canım. Hep nane limon içtim bi de ıhlamur deniyim. Kuşburnu da var aslında karıştırsam nasıl olur? Bunları üst üste tüketmekte sıkıntı var mı acaba öğleden sonra nane limon içmiştim

Yaa bilmiyordum bunu olmadi 37+1de falan giderim hastaneye zaten az kaldi 36+2yim. Muayene tam olarak nasıl oluyor bazilari 2 parmakla muayene ediyorlar diyo bazilari bir cihazla diyor tam net bir sey bilmiyorum
Benim doktorum 2 parmakla yaptı kontrolü canım. Hiçbir cihaz kullanmadı

Kızlar gebelik boyunca hasta olmadım olmadım doğuma 1 hafta kala şifayı kaptım 🙃 Eşim sağolsun.. En hızlı nasıl toparlarım 2 gündür nane limon içtim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Halsizlik kırgınlık yok şimdilik çok şükür burun akıntısı hapşırık tıksırık vs. var. Eşim de aynı ek olarak öksürüyor bende öksürük yok. Var mı bi öneriniz doğuma kadar iyileşsem bari 🥴
Geçmiş olsun canım doktorunu bilgilendir istersen nst de doğuma 1 hafta kala grip olan biriyle karşılaştım doktor serum vermiş toparlanması için öyle bir yapabilir

Geçmiş olsun canım doktorunu bilgilendir istersen nst de doğuma 1 hafta kala grip olan biriyle karşılaştım doktor serum vermiş toparlanması için öyle bir yapabilir
Sağol canım bugün gittim keşke bi serum taktırsaydım ya :/ Ama iyiydim o zaman eve dönünce farkettim yavaştan hasta olduğumu. Daha kötü hissedersem acile falan giderim olmadı hastane yakın allahtan

Sağol canım bugün gittim keşke bi serum taktırsaydım ya :/ Ama iyiydim o zaman eve dönünce farkettim yavaştan hasta olduğumu. Daha kötü hissedersem acile falan giderim olmadı hastane yakın allahtan
Baktin düzelmedin canım yarın doktorunu bilgilendir o seni yönlendirir en azından hızlı bir iyileşme süreci olur. Inşallah gerek kalmaz sabaha iyi olursun🙏

Benim ilk olcum 130-86 cikti biraz dinlendim 12-8 cikti cok sukur dusmus.Kardiyoloji randevusunu iptal edecegim biraz daha takip edecegim.Ama benim de bas agrim devam😔 odem takip ediyorum,hafta ici de idrar baktiracagim.
Baş ağrınız var tansiyonunuz var preeklampsi başlamış. Hemen doktora görünmeniz iyi olur . Kardiyolojiden randevuya gerek yok kadın doğuma acile gitmeniz lazım . Ben de daha önce eklemsi krizi geçirerek erken doğum yaptım bu yüzden uyarmak istedim sizi . Ama yarın ilk işiniz acile gitmeniz iyi olur .

X