2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay ben 37+0 da ekmegi tamamen biraksam mi diye düşünüyorum... Kabizlik cidden son zaman cok zor bir de her an dogabilir minnos...
Ben de bu ara kabızlık başladı, çok sıkıntıya sokuyor beni. Kayısı koyuyorum geceden 1 bardak sıcak suya sabah ac karnina once suyunu içip sonra kayisilari yiyorum, o rahatlattı biraz. Bir de duphalac alacağım

Canım A101 lerde vardı gecen hafta gördüm hatta, tekli cam şişelerde ama elma karışıktı sanırım dimesin. Birde metro markette ya da baska markette exotic marka var havuç suyu
İste gelsinden exotic alıyordum ben orda var mı bilmiyorum ama. Benim aldığım portakal havuç karışıktı ama sadece havuç var mıydı bilmiyorum. Evet metro marketlerde de oluyor bi de

Canım A101 lerde vardı gecen hafta gördüm hatta, tekli cam şişelerde ama elma karışıktı sanırım dimesin. Birde metro markette ya da baska markette exotic marka var havuç suyu
CarrefourSA da exotic migrosta havuc portakal karışık bulabilmistim simdi ikisinde de stok yok😐 A101 e hiç bakmadım canim
bence de kendin sık daha iyi canım, hem taze hem daha ekonomik
Eşime söyledim gelirken alicak 2 kilo havuç sıkıcam bakalım kaç havuçtan 1 bardak cikacak merak ediyorum 😅

İste gelsinden exotic alıyordum ben orda var mı bilmiyorum ama. Benim aldığım portakal havuç karışıktı ama sadece havuç var mıydı bilmiyorum. Evet metro marketlerde de oluyor bi de
Sade havuç bulunmuyor ya hep karışık ama olsun o da fayda ediyor metro uzak getirde de bulamadım 2 lt stoğum var şimdi eşim de alacak gelirken bunlar bitince sıkıp denicen bı hoşuma giderse kendim sıkar içerim 😅

Ben de bu ara kabızlık başladı, çok sıkıntıya sokuyor beni. Kayısı koyuyorum geceden 1 bardak sıcak suya sabah ac karnina once suyunu içip sonra kayisilari yiyorum, o rahatlattı biraz. Bir de duphalac alacağım
Benim doktor o ilaci yazdi ama 3.gun de ihtiyacini gideremezsen kullan. Bebege zarari yok ancak bunyen alisirsa kroniklesir kabizlik dedi. Ben de korkudan cok az kullandim.

Canım akıntıdır o telaş etme. Eğer için rahat edecekse doktoruna bir yaz istersen zaten perşembe günü kontrolün varmış 😘😘

Bana doktorum dedi ki son haftalarda altına kacirabilirsin hic farkinda olmayabilirsin hemen panik olma takip et eğer tekrari olmazsa idrar ya da akintidir ama aynı şekilde gelmeye devam ediyorsa haber ver. Ki çoğu zaman su zaten az az gelmez birden çok gelir anlarsın dedi

su devamlı gelir canım, sızıntı şeklinde de olsa sürekliliği olur. bir de su daha berrak oluyor. akıntı biraz daha kıvamlı oluyor kremsi gibi.

Su her ayağa kalktığımda geliyordu benim, ve akıntı daha koyu kıvamlıyken su bildiğimiz su kıvamında
Kızlar doktor yazdıktan sonra birdaha tuvalete gittim biraz daha gelmiş akıntı geldim hastaneye şimdi alttan muayene ettiler su değilmiş akıntıymış ama nst bağladılar ağrı çıktı orda. Şimdi doktora bilgi veriliyor. Ben ağrı falan hissetmiyorum ama anlamadım yani.

Muayeneden cikinca bizi haberdar etmeyi unutma canım 🙏

Bu surecte kabiz olmamaya çalış canım, kayısı suyu, prebiyotik , kefir tuket bol bol. Halen geçmiyorsa doktoruna danışın dulcasoft kullanabilirsin ben onu kullanmıştım bazen de magnesie caalcine veriyor oda kabızlığı engelliyor. Ama mutlaka doktoruna danış canım.
Dikkate alacağım yazdığın herşeyi arkadaşım, yok doktora sormadan adım atmam zaten korkarım öyle şeyfen 😞 inşallah hemen geçer kremle de başka bir şeye ihiyacım olmaz 🤲🤲😞😞

Kızlar doktor yazdıktan sonra birdaha tuvalete gittim biraz daha gelmiş akıntı geldim hastaneye şimdi alttan muayene ettiler su değilmiş akıntıymış ama nst bağladılar ağrı çıktı orda. Şimdi doktora bilgi veriliyor. Ben ağrı falan hissetmiyorum ama anlamadım yani.
Korkma canım düzenli çıkmadıysa sancılar

SON GÜNCEL LİSTE

Kıyafet Harici
Alınmayan Eksikler

Alt açma bezi
Emzirme Yastığı
Göğüs Kremi

—Eksik kalan ay aralığı olan kıyafetleri kargo teslimlerinden sonra belirleyip göndermek daha uygun olacaktır.
—Buraya yazmadan adres isteyip gönderen arkadaşlarda çıkacak muhtemelen o yüzden kıyafet alımını şimdilik durdurduk.
—Yine de kıyafet almak isteyen olursa, yenidoğan ve 1-3 ay arası kısa kol zıbın,
1-3 ay arası patikli tulum,
1-3 ay arası sadece üst giyim
1-3 ay arası sadece alt giyim ve
1-3 ay arası mont eklemesi yapılabilir.
Merhabalar,Alt açma bezi,emzirme yastığı ve göğüs kremi alınmadıysa alabilirim.

Yazarım tabi. Erken sanki canım doktorun mu istedi bu haftada bi sebebi var mı?
Evlendigim ilk 2 ay vajinusmus sıkıntısı yaşamıştım 2 seneden fazla olsu atlattim. Normal doğum yapabilir miyim diye sordum o da ebeler muayene etsin eğer tolerans gösterirsen neden olmasın dedi sanırım o yüzden istedi muayene

SON GÜNCEL LİSTE

Kıyafet Harici
Alınmayan Eksikler

Alt açma bezi
Emzirme Yastığı
Göğüs Kremi

—Eksik kalan ay aralığı olan kıyafetleri kargo teslimlerinden sonra belirleyip göndermek daha uygun olacaktır.
—Buraya yazmadan adres isteyip gönderen arkadaşlarda çıkacak muhtemelen o yüzden kıyafet alımını şimdilik durdurduk.
—Yine de kıyafet almak isteyen olursa, yenidoğan ve 1-3 ay arası kısa kol zıbın,
1-3 ay arası patikli tulum,
1-3 ay arası sadece üst giyim
1-3 ay arası sadece alt giyim ve
1-3 ay arası mont eklemesi yapılabilir.
Sadece alt ve örme 1 yelek ve Hırka kargo yapacağım yarın ben de.

Ay kızlar ne olur yardım edin, etrafında olan var mı bir bilen vardır belki. Hemoroid oldum. Hiçbirşey yokken bir anda. Doktorum normal bu haftalarda doğum sonrası geçer dedi bir pomad verdi ama çok acı veriyor. Dışarıya meme yapmış. Oturamıyorum kalkamıyorum. Kanama yok ama çok acı var. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum, daha önce yaşayanınız bileniniz var mı? Çok acı vericiymiş.
Benim sıkıntım var ondan yana hatta doğumdan sonra da ben çektim normal doğum olduğundan daha da tetikledi. O krem falan bende rahatlama yapmıyordu ben kantaron yağı sürdüm her WC gittiğimde öylelikle sakinletmiştim. Şimdi yine başladı doğum yaklaştıkça 🥴

Geçmiş olsun canım, aman haberdar et bizleri

X