2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim Ben de onden dugmeli pijama takimi ile emzirme sutyenini alayim. Onlar eksik sanirim. Y yazosey 42 beden aliyorum. Sutyeni hangi beden almaliyim? Bir de adresi bana atar misiniz? Ya da arkadaslar olan biri ozelden adresi atabilir mi?
Canım üst bedeni için L beden göğüs 85 falan demişti yanlış hatırlamıyorsam. Adresi atıyorum şimdi.

Canımmm Geriden geliyorum ama :) hayırlı olsun yavruşunuz.. Gözünüz aydın.. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.. Evinize de mutluluk bereket getirsin Eve de çıkmışsınız.. Maşallah sen de iyiymişsin.. Her şeyin yolunca olmasına çok sevindim

Ay seninle aynı günümüz Ben de heyacan yaptım şimdii :) Maşallah canım bebişinee
Benim doktor kontrolüm daha haftaya. Hiç doğum falan konuşmadık, o da haftaya konuşulur. Ben de Mart ortası olur diye düşünüyordum.. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinleerr

Ben 1 no molfix pure soft gönderebilirim

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah . Sizlere hayırlı bir evlat olsun . Bende ayın 24 nde doğum yapacağım sezeryanla

Park yatak gönderen kişi ölçülerini paylaştı mı içine alınacak nevresim çarşaf açısından belki bilgi gerekir, içinde sünger yatağı var mı acaba?

Haklısın canım benim aldığım sleepy naturaldi bu arada Maviesil23

Geç görüyorum yazılanları. Sık giremiyorum. Çok çok geçmiş olsun Korkmakta çok haklısın. Maalesef yaşananlar kabus gibi.. Allah'ım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun yavruna inşallah Sonrasında da kısa zamanda eski hayatınıza dönmenizi dilerim Yapabileceğimiz bir şey varsa söyle lütfen

Çok kötü şeyler yaşadınız Psikoloji nasıl normal kalsın, bizim burada bile psikolojimiz sarsıldı. Yavrunuz size uğur getirsin, bereket getirsin inşallah Sağlıkla kavuşun Yaralarınızı en kısa zamanda sarmanızı diliyorum.. Kalben hep yanınızdayız Elimizden gelen varsa mutlaka söyleyin

Haklısın canım benim aldığım sleepy naturaldi bu arada Maviesil23
Sleepy bio ve sleepy natural bir de molfix var.
Eğer ihtiyaç olursa bu markalar dahilinde gidilebilir ya da en kesini prima care geliyor aklıma.
Bunları ikinci planda değerlendirme yaparız
Ben de kargoya çıkıyorum şimdi

Güzel bir hafta olsun herkese, sağlıkla doğum haberleri alalım

Kızlar yarın 11de kontrolüm var bu arada. Çatı muayenesi olacağım Bi de doğurup geliyormuşum
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Hemen doğurmazsın bence :) ama emin olmamakla birlikte çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor diye söylüyorlar Benim muayeneden bir kaç gün sonra nişanım gelmişti. Sonra da doğum oldu :) He tabi zamanı da gelmiş oluyor zaten, tesadüf de oluyordur illa ki..

Günaydın canım normalde 9.30 du ama dün saat 2 ye aldılar. Öğleden sonra gidicem dua edin güzel haberler olsun
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım Bekliyoruz

Kizlar Allah sizden razi olsun ne diyecegimi bilmiyorum rabbim sizi korusun hayirli evlatlar doguar nasip etsin mutluluktan agliyorum cok tesekkur ederim allah sizinle karsilastirdi ya beni sizide hep iyilerle karsilastirsin
Çok çok geçmiş olsun Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahhh Tüm yaralarınız sarılsın.. Allah bundan sonra güzel ailenizle güzel musmutlu günler yaşamak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…