- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
K kadinca1234 listeye park beşiğide senin adına not aldım canımArkadaşlar K kadinca1234 arkadaşımız park yatak alacakmış bu yüzden para göndermeyecek, yarın para transferi yapacak 3. Arkadaşımız bana yazsın lütfen.
Kızlar bana da adres gönderir misiniz?Kızlar alacaklarınızı lütfen beni etiketleyerek yazın ki hiç birini gözden kaçırmamış olurum
Özelden attım canım. Adanada olduğun için belki kargo sıkıntı olabilir duruma göre bi bakarsın canımKızlar bana da adres gönderir misiniz?
Elimde gönderebileceklerim var ama Adana'dayım ve kargolar çalışacak mı bilemiyorum. Listenin son haline göre ben de yardımcı olayım.
Kaçıncı haftadasin şuan? Güzel haberlerle gel sağlıkla al kucağına insallahKızlar yarın 11de kontrolüm var bu arada. Çatı muayenesi olacağımBi de doğurup geliyormuşum
Amin inşallahKaçıncı haftadasin şuan? Güzel haberlerle gel sağlıkla al kucağına insallah
Çatı muayenesini nasıl olduğunü yarın yazar mısın çok merak ediyorum ve cekiniyorum biraz ben de olucam da birkac güne benim 36+2 erken mi daha acabaAmin inşallah38+3 olduk
Adresi gönderdimKızlar şimdi gördüm mesajları ben adres alabilir miyim arkadaşımızın
Çatı kontrolü ilk gebelikler dışında da yapılıyor mu ? Ay belki yapılmaz diye düşünmüştüm. Değişebiliyor mu her gebelik için çatı durumuKızlar Allah herkesten razı olsun, birini bin etsin inşallah.
Canım ben bugün aldım trendyol'dan set halinde küvet kova ve maşrapa olarak..Küvetido_major almak istedi
Ben de bir adet listede olan alt açma minderi göndereceğim ama alt açma örtüsü bu tek kullanımlık olanlar mı?
Canim bugun liste bi tamamlansin. Ben de eksigi alayim. O yuzden beklemedeyim.Özelden attım canım. Adanada olduğun için belki kargo sıkıntı olabilir duruma göre bi bakarsın canım
Günaydın canım, ilk doğum vajinalse yapılmıyor. Sezaryen sonrası normal doğum düşünüyorsan bazıları yapıyor bazıları yapmıyor sanırımÇatı kontrolü ilk gebelikler dışında da yapılıyor mu ? Ay belki yapılmaz diye düşünmüştüm. Değişebiliyor mu her gebelik için çatı durumu