Herkese çok geçmiş olsun. Çok şiddetli bir depremdi. Allah’a şükür biz iyiyiz. Bir yere sığındık artçıların geçmesini bekliyoruz. Evde kırılan dökülen çok fazla ama çok şükür can sağlığımız yerinde önemli olan o.
Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah.. Çok üzüldüm
Biz de aslen Adanalıyız. Adana'da Osmaniye'de akrabalarımız var.. Çok şükür iyilermiş ama hala ablamların, annemin bazı ulaşamadığı arkadaşları varmış. Herkes iyidir inşallah.. Allah bu soğuklarda herkesin yardımcısı olsun
Hastanedeyim hala. Haftaya pazartesi çıkabilirsin belki dedi. Cuma araştırmadaki doçent detaylı ultrason yaptı karın çevresi 2 hafta 1 gün geri çıktı suyumuz 260 ml çıktı yani fazla. Kan değerlerim (trombositlerim) düşmüş biraz. Perşembe 34 haftamız dolacak ve ecopirin kesilecek. Ecopirin kesilince bakalım çocuğa kan akışı nasıl olacak? Günde 2 defa nts ye giriyorum cuma günü 1835 gr olmuştu inş yarın 2 kiloyu bulmuş olur. Burnumda hafif kanamaya başladı akmıyor ama burnum tikanıyor ve temizleyince hep kan oluyor genzime bile kan oluyor. Şekerimde açlık yüksek tokluk düşük çıkıyor herşey birbirine girdi bende. 2 gündür kar altında burası yollar tıkalı eşim Adıyaman’da ben Malatya’da kaldım acil birşey olsa gelemiyecek bile. Dr 37 dolunca alalım dedi ama 37 ye kadar idare edebilir miyiz bilmiyorum. Oğlumu da çok özledim
Herkese çok geçmiş olsun. Çok şiddetli bir depremdi. Allah’a şükür biz iyiyiz. Bir yere sığındık artçıların geçmesini bekliyoruz. Evde kırılan dökülen çok fazla ama çok şükür can sağlığımız yerinde önemli olan o.
ya hepsi çok güzel güle güle giyin ben de bakayım bunlara. bir de şey sorucam doğumun nasıl olacağına nasıl karar verdiniz kaçıncı haftadasın. bi de gecelik şeklinde olanları da tavsiye ediyorlar sezaryen olanlar için de daha rahat diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum hiç
kızlar bu doğum şekli kaçıncı haftada neye göre belirleniyor? benim şuan hiçbir sorunum yok normal doğum istiyorum doktor şimdilik bir engel yok ama yapabilir misin dedi, herkes yapıyor ben de yapabilirim dedim ama 2 ay vajinusmu yaşadığımı belirttim atlatalı 2 sene oldu yine de ebeler muayene etsin dedi. yani bu ebeler nasıl muayene ediyor bana rahatsız edici geliyor birkaç şey okudum da. şuan vajinusmus değilim ama geriliyorum o muayene bir bana mı korkunç geliyor
Ebeler muayene ederken sadece 2 parmağı ile muayene ediyor, milletin öldüm bittim laflarına bakma.
Doğum şekline aslında sadece bebek karar veriyor, benim doktorum son ana kadar bekleyeceğiz, sancı yoksa suni veririz gelmezse sezeryan demişti.
İlk doğumum da bu şekilde oldu gece sızıntı şeklinde suyum geldi ama ben akıntı sandım tecrübesizlikten sabah doktor kontrolünde doktor bu su, bebeğin başına değiyorum dedi, hemen suni sancı verildi sonra mutlu son
Malatya da olan arkadaslar vardi,insallah bir sıkımti yoktur Benim ailem de orda,cok fazla bina yikilmis,haberleri izleyemiyorum bile,cok uzucu.Bu karda kista Allahim yardimcilari olsun.
Kızlar elinde fazla bebek bezi olan fazla stok yapan varsa bu süreçte deprem bölgelerine gönderebilir aklınızda olsun. Özellikle hijyenik ped,bebek bezi,bebek maması bunlar çok lazım oluyor
Kızlar elinde fazla bebek bezi olan fazla stok yapan varsa bu süreçte deprem bölgelerine gönderebilir aklınızda olsun. Özellikle hijyenik ped,bebek bezi,bebek maması bunlar çok lazım oluyor
Evet canım valilikler paylaşmış ben bugun evden battaniye,ped,bebek bezi alıp ulastırıcam valiliğe. Kuru gıdaya da cok ihtiyaç oluyormus marketten alınıp yollanabilir.
Depremden etkilenen tüm canlarımıza geçmiş olsun can kaybı artmasın çoğunlukla güzel haberler alalım inşallah rabbim yar ve yardımcıları olsun bu soğukta karda kışta
İyiyim elhamdülillah çok kötüydü gece beşik gibi sallandı belim karnım ağırdı birazcık ama sonra geçti bütün gece uyumadık sersem gibiyim başım ağrıyor allah tüm herkese yardım etsin inşallah
İyiyim elhamdülillah çok kötüydü gece beşik gibi sallandı belim karnım ağırdı birazcık ama sonra geçti bütün gece uyumadık sersem gibiyim başım ağrıyor allah tüm herkese yardım etsin inşallah