2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah.. Çok üzüldüm

Biz de aslen Adanalıyız. Adana'da Osmaniye'de akrabalarımız var.. Çok şükür iyilermiş ama hala ablamların, annemin bazı ulaşamadığı arkadaşları varmış. Herkes iyidir inşallah.. Allah bu soğuklarda herkesin yardımcısı olsun

Ah canım İnşallah iyisinizdir.. İyi haberlerini bekliyoruz

Kızlar deprem bölgesinde olan depremi yaşayan hisseden herkese geçmiş olsun. İyi misinz?

Ebeler muayene ederken sadece 2 parmağı ile muayene ediyor, milletin öldüm bittim laflarına bakma.
Doğum şekline aslında sadece bebek karar veriyor, benim doktorum son ana kadar bekleyeceğiz, sancı yoksa suni veririz gelmezse sezeryan demişti.
İlk doğumum da bu şekilde oldu gece sızıntı şeklinde suyum geldi ama ben akıntı sandım tecrübesizlikten sabah doktor kontrolünde doktor bu su, bebeğin başına değiyorum dedi, hemen suni sancı verildi sonra mutlu son

Ben sosyal medya ve tv acamiyorum. Cok duygusalim. Haberi gorunce cocuklar falan, agladim zaten ...
Etkileniyorsan hiç izleme canım, ben de bir kaç şey baktım başım çatlıyor resmen
Malatya da olan arkadaslar vardi,insallah bir sıkımti yoktur Benim ailem de orda,cok fazla bina yikilmis,haberleri izleyemiyorum bile,cok uzucu.Bu karda kista Allahim yardimcilari olsun.
Ailen iyi demi canım

Kızlar elinde fazla bebek bezi olan fazla stok yapan varsa bu süreçte deprem bölgelerine gönderebilir aklınızda olsun. Özellikle hijyenik ped,bebek bezi,bebek maması bunlar çok lazım oluyor
Evet canım valilikler paylaşmış ben bugun evden battaniye,ped,bebek bezi alıp ulastırıcam valiliğe. Kuru gıdaya da cok ihtiyaç oluyormus marketten alınıp yollanabilir.

Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle.. Allahım tekrarından korusun

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…