2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar benim gibi ismi netleşmeyen var miii eşim Ata istiyor sende bir isim seç iki isim olsun dedi. Başına hangi ismi koyacagimi bı turlu netlestiremedim. Çınar Ata, Çağan Ata, en favorim Ömür Ata , Ömür için uymuyo diyor sizce ?

Canım yanlış ölçmüş olabilir, birdahaki kontrolde içinin rahatlayacağını düşünüyorum, hem zaten öyle bile olsa 37.-38. Haftalarda bebek gelişimi tamamlanmış oluyor.
Benimde salı günü kontrolüm vardı, karın çevresi hep 2 gün geride çıkarken bu sefer 2 gün ileride çıktı, doktor gebelik şekeri geç başlamış olabilir dedi, cihaz alıp ölçümler yapıp yazmamı istedi, cihazı aldım ölçüyorum ve gerçekten hafiften şeker çıktı sanırım 2 gündür ne yiceğimi şaşırdım.

Protein karsisinda bir sey yaziyor ama eser miktarda demek istiyor galiba,o da bir sey ifade eder mi bilemedim,doktorun donmedi mi ? 13-9 ve ustu cikarsa mutlaka doktorunu bilgilendir,12-8 yuksek degil.

Ömür ata hiç uymuyor bencede canım. Ataya en uygun ön isim bence Yiğit Ata.

Çınar ata güzelmiş canım bence yiğit ata, yağız ata falan da güzel oluyor

Dikkat edicem kuzum inşallah bidahaki sefere gerilemiş olmaz daha da
Öyle canım artık kontrolleri baz alicaz napalim neyse ki bu haftalara kadar gelebildik
İnşallah canım inşallah demek ki isveren kısmı hepsi aynı haram zıkkım olsun demekten başka çare yok. Cesaretini de topla neden konusmayasin ki aglamayana emzik yok sen bi de yöneticisin. En azindan memnun olmadığını şikayetini dile getir.
10 kere falan ölçtü canım yanlış olduğunu çok sanmıyorum ama inşallah öyledir 2 gün çok sorun olmaz takma sen de dikkat edersin az kaldı zaten doğuma

Dün aklıma geldin yazacaktım hiç bugün yazmamissin diye. Bende aynı kasilmayla gittim nst de sancı hiç çıkmadı idrar verdim enfeksiyon çıktı hatta sertlesmeler hala devam. Bazen öyle bı ağırlık oluyo ki hareket edemiyorum. 3 kez idrar verdim 3 kez monurol icttim hala enfeksiyon var . Dün kültür verdim bakalım o ne çıkacak. Snn enfeksiyon yok sanki tam da anlamadım ama benim lökosit eser eritrosit 7 idrar rengi de yeşil diyo.

Benim de biraz belirsizlik var. Ben Çağan i sevemedim. Ama Çinar Ata guzel, Ömur Atan da guzel. Ömur hem kiza hem erkege kullaniliyor

Beslenme şeklime bir baktım gerçekten sabahtan akşama kadar hep şekeri yükseltecek besinlermiş. Ben nornalde pilavı makarnayı bile ekmekle yerim, şimdi aç yaşıyorum sanki. Keşke en başından beri dikkat etseydim, çok pişmanım.

Çınar Ata güzel bence de canım Bilmiyorum çevresinde erkek ismi olanlar olabilir ama Ömür bana kız ismi gibi geliyor, yanlış anlama, tabi seviyorsan da kimseyi dinleme
Olsun gerçekten de
Ben bu konularda çok çekinirim, zaten o yüzden de böyle geride geride kaldık işte.. Hemen strese girip gözlerim falan doluyor konuşurken. Ne diyeceğimi de tam bilemiyorum. Bir toparlayıp konuşmam lazım

Üzme kendini. 32 haftaya gelmişsin zaten. Bundan sonrasında dikkat edersin, her şey yolunda gider Stres yapmak en zararlı şey..

Ömür ata hiç uymuyor bencede canım. Ataya en uygun ön isim bence Yiğit Ata.
Çınar ata güzelmiş canım bence yiğit ata, yağız ata falan da güzel oluyor
Teşekkürler kızlar ikinizin de aynı ismi söylemesi yiğit ismini pek sevmiyorum valla hiç düşünmedim bile . Çınar Ata herkesin onayinda bakalım yeni fikirler gelecek mi

Teşekkürler kızlar ikinizin de aynı ismi söylemesi yiğit ismini pek sevmiyorum valla hiç düşünmedim bile . Çınar Ata herkesin onayinda bakalım yeni fikirler gelecek mi
Ben Atlas ve ekin düşünüyordum erkek icin Atlas ata nasil Atlas ismi 100 farklı ülkede falan aynı anlama geliyormuş ilerde yurtdışına giderse hiç sıkıntı yaşamaz bebis

Geçmiş olsun canım. Benim de 1 hafta önceki idrarda lökosit ++ çıktı. Monurol kullandım ama hala idrarda koyuluk var ve yeşil akıntı. Yanma kaşıntı vs yok. Yani bi kurtulamadık şu enfeksiyondan Benim de kasılmalarım arttı bebek bi yerde toplanıp sertleşiyor bi 10 dk sonra falan gevşiyor. Braxton hicks kasılmaları sanırım bunlar. Ama dediğin gibi enfeksiyon da sıklaştırmış olabilir. Bol bol su da içiyorum ne yapacağımı şaşırdım Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

minseo canım arkadaşım asla ultrason ölçümlerine inanmıyorum kaç tane insana bu bebek 4500 kg diyip çok daha düşük kglarda doğan bebekler var. Ortalama tahmin verdiğini düşünüyorum. Bende çok normal doğum takıntılıydım ama şuanda kendimi çok rahatlattım olmıcaksa olmıcak biz naparaak yapaalım belki sezaryen daha güzel olucak. Yine de inşallah hepimize nasip olsun normal doğum yapmak. Bebekle alakalı sıkıntı yoksa dediğin gibi kan akışı vs. Kafana takma hiçbişeyi ama işten çıkman konusunda eşini haklı buldum arkadaşım

Kızlar normalde trioid için eutrox 25 mg kullanıyorm. Sağlık ocağında yazdırdım az önce bunu yazmış kafasına göre ne alaka anlmadım var mı kullananınız bunu? Bide idrara baktırdım az önce bi arkadaş yAzmıştı bulamadım mesajı sağlık ocağında ki
Doktor yanma yoksa eğer akıntın karışmış olabilir dedi gerçekten de yanmam koku vs. Yok

Ben Atlas ve ekin düşünüyordum erkek icin Atlas ata nasil Atlas ismi 100 farklı ülkede falan aynı anlama geliyormuş ilerde yurtdışına giderse hiç sıkıntı yaşamaz bebis
Atlas çok güzel ama yegenimizin ismi bizim begendigimiz tüm isimler ya eşimde ya bende yegenlere konulmuş. Ekin i bende beğeniyorum . Sanırım unisex isimler daha çok hoşuma gidiyo

öyle düşünme canım, bebekte ciddi bir sorun yok. bundan sonra dikkat edersin doguma kadar. moralini yüksek tut, açık havada yürüyüş yap o da iyi geliyor şekeri düşürmeye, hamilelikte hareketli olmak da onemli

Bn eutrox kullanıyorum canım bunu kullanmadım açıkçası farklı bı Dr a gittiğimde tiroid için hangisini kullanıyorsun diye soruyorlar önemli mi bilmiyorum ama Dr una sor yada eczanede belki aynı etken den dolayı verildi. E nabiza yada sağlık bakanlığından gelen mesaja bak hangisini yazmış ona göre değiştirirsin.
Akıntının karisabilecegini bn yazmıştım bı Dr da bunu söylediyse ve kültürde bişey çıkmazsa muhtemelen akıntı karışıyor. Yani daha ne yapmak gerek enfeksiyon çıkmaması için anlamadım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…