- 26 Mart 2016
- 628
- 1.128
- 38
1. Saat cnmTokluk 1. Saat mi 2. Saat mi bu degerlerde cikiyor.
Selam kızlar moralim bozuldu birazKan akışı hareketler vs her şey iyi fakat karın çevresi 2 hafta geride çıktı. Doktor belli bir sebebi yok hamilelikte geçirilen kovid grip bile sebep olabiliyor dedi. Sıkı takip edecek bundan sonra eğer gerileme devam ederse 37-38 gibi alırım dedi
ayy maşallaahh cok az kalmıs ya,
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzu, hayırlı evlat olsun
amıııınnn cok amınnnn...
evet cok haklısın Rabbım en ıyısını bılır ..
tabı yazarım yıne
canımmm çok sagol, Allah razı olsunn.. amiiinnnCanım ben seni hatırlıyorum, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tamamına erdirsin çok sevindim
Ben de sizi hatırlıyorum cok sevindim sizin için Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallahcanımmm çok sagol, Allah razı olsunn.. amiiinnn
canımmm cok sagol evet bende senı hatırlıyorum,Ben de sizi hatırlıyorum cok sevindim sizin için Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederim canım ilaç hiç kullanmak istemiyorum şuan
Rica ederim canım aynen ilaç kullanma bence de bol su ve idrar yolunu temizleyen gebelikte yenebilecek şeyleri tuket bence yeter sonra idrar testi yine ver yada kültür. Ben idrarda Dr kan var dedi ama değerler arasındaydı ve önceki testlerinde de aynı sonuç vardı. Monurol kullandım kontrol için idrar verdim hop enfeksiyon oldu. Sanırım monurol idrar yollarını açtı enfeksiyona hazır hale geldi. Bilmiyorum bende böyle düşünüyoru.Benim de idrarda bakteri cikti (50) ama ne kasinti ne koku bir sey yok monurol verdi doktorum ama kullanmadim.Doktorum idrarda glikoz,nitrit ve proteinin cok onemli oldugunu soyledi.Lokosit ve bakteri cok yaygin bir sekilde gorulurmus.
Oyy gösterdi mı minnoşGünaydın kızlar nst deyim şuan inşallah yüzünü gorebiliriz
Ohh ya hazırlığın tamamlanması kadar rahatlatan bişey yok inşallah bende yapicamKızlar ben akşam bebisin çantasına koyacağım kıyafetleri ayarladım.
Bir arkadaşımdan gördüğüm şekilde yaptım bu sefer. Kloroplast in bu kilitli poşetleri var buyuk boy. Onlardan aldım eşyaları parça parça üzerine not alarak içine koydum. Birinde ameliyathaneye verilecek olan takım, yedek takim yenidogan, yedek takım 3 ay, yedek uzun kol zibin, çorap-agiz silme bezleri - yedek alt - şeklinde poşet poşet yapıp üstüne yazdım o şekilde çantaya koyacağım. Sezeryan olacağı için eşimde hiç anlamayacağı için bu tarz şeylerden bu şekilde poşet poşet çok kolaylık olacak benim için. En azından aradığın şu poşetin içinde dediğimde tüm çantayı talan etmez..bugünde biberon ve sut makinasina bakacağım evdeki eksik parçası var mı diye
Onları da steril ederim duruma göre. Kenara koyarım. Dün bebek bezlerinin almıştım kargodan gelir herhalde
Bana da Dr son doğum tarihi 15 Mart dedi ama bebeği hastaneye götürürken ne giydircem diye düşünüyorum böyle pofidik kundaklar var ama battaniye den farksız sadece dikili ama bı tulum tarzı bişey de almak istiyorum kış geç geldi erken gitmez heralde. Bulursak böyle güzel uygun fiyatlı bişey paylaşalım birbirimize0-3 ay için ben de almadım, bu gönderdiğimin 18 aylık olanından aldım önümüzdeki kış için :) ama hala mart nisan ayları için kalın bir tulum alsam mı diye düşünüyorum. bir arkadasım kundaklı battaniye tarzı birşey verdi belki onunla idare ederim diye dusundum.
Ben ezaneden almıştım ama internet alışveriş sitelerinde de vardır elbet.Nasıl temin edebilirim
Kuzu olcumler tam cikmiyor, o yüzden üzme kendini. Mesela doktorum bana doğumdan 2 gün önce kilosu 2.900 dedi çocuk 3.560 doğdu . Çok moralini bozma hersey yolundaymış kuzu. Kontrol aradıklarını sıklastirmasi iyi olmuş senin de aklın kalmaz.
Canım hiç endişe etme , her şeyi bizimle çok detaylı paylaştıkları için ufak tefek sapmalar, aksiliklik gibi görünen ama onların genelinde alışkın olduğu durumlar gebeyi strese sokuyor. Düşünmemek, takılmamakta elde değil ama 37-38 zaten doğumun gerçekleştiği haftalar , kontrollü bir şekilde ilerleyecek süreç. Sen sağ salim kavuşacağın güne odaklan. O ana odaklan, bunları düşünme
Aa çok sasirdim canim benim sıkma canını lütfen normalde böyle bir şey yoktu farkında olmadan bir enfeksiyon falan mi geçirdin acaba
canım sıkma canını sağlıkla gelecek minik kuzucuk inşallahzaten çok az kaldı son haftalar kontrolde sıklaşmış hem sen zaten hep minyon olacak gibi diyordun belki de sebebi odur doktorlar riske atmamak için her durumu değerlendirmek zorundalar 37-38 de normal haftalar zaten canım tüm gelişim tamamlanmış oluyor stres yapma yediklerine dikkat et daha besleyici şeyler yemeye çalış bakalım süreç nasıl gidecek
bana %70 zam yapmışlar canım önce kabul ettim bugün liste verdiler elime maaş ödemesi yapacağım bir baktım 3 yıllık personel 2 yıllık personel hep aynı zam oranları hatta daha yüksek olan var ben 6 yıllık personelim. Sinirlerim bozuldu valla artık konuşmak dahi gelmiyor içimden. 28 i çıkıyorum hala yerime personel bulamadılar. 2 kişi geldi 3. günlerinde yapamayız deyip ayrıldılar.. bana yaptıkları teklifi anlatmıştım size şuan personel bulamadıkları için ne zaman geri döneceğimi falan sordular dönmeyeceğimi söyledim..
Valla aynı durumdayız işe gelesim gelmiyor artık personel bulamamalarına da içten içe mutlu oluyorum. Gittikten sonra hiçbir telefona cevap vermeyeceğimi de açık açık belirttim. Daha önce bir kaç söylem olmuştu muhasebe en kolay personel bulunan bölüm vs. diye kariyerde eleman.nette falan aralığın 15 inden beri açık ilan henüz personel yok
canim isle ilgili sorununu takip ettim. Sana sunu soylemek istiyorum. Ben bir devlet universitesindeyim. Ve inan gebeligimin en zor aninda bile kimseye yansitmadim. Zaten 5.ay soyledim herkese gebeligimi. Ogrendikleri andan sonra her sey degisti. Nerde olumsuz bir durum var benim uzerimden nasilsa gidecek gozuyle cozmeye calistilar ki Ben gebeligimi ise hic karistirmadim. Yani devlet kurumu burasi maas, sartlar standart...ona ragmenen son Ben bugune kadar gebeyim su isi yapamam demedim. Burdaki herkesten fazla yaptigim is, sorun oldugunda neden akla Ben geliyorum, bu yapilan mobing dedim. Bir de kadiniz hepimiz, sizler bunu yaparsaniz pes dedim! Sonra dikkat ettiler. Insanlarin dogasinda bu var. Gercekten Hobbes dio ya insan insanin kurdudur Olay bu yani... Seninkinde isin icine bir de para giriyor, tabii ki daha da cirkinlesirler. Boyle durumlara serinkanli olup akillica davranarak olayi lehine cevirmek lazim ki gercekten bunu yapabilirsin
Canim insallah sonrakine iyi beslenerek git hemen fark eder .. benimki de Karin cevresi bir hafta geri. Doktor normal dedi. Sizin vucut yapiniz oyleyse onun da etkisi oluyor. Genel olarak iyi ise tek buna takilma bence...
ultrason ölçümleri çok yanıltıyor hiç kafanı takma buna canım, herşey yolundaymıs. belki bebegin yapısı öyle olacak. artık son haftalara geldik, 37-38 gibi alsa zaten normal süreç, doğumdan sonra da toparlar moralini yüksek tut, doguma kadar da yemek düzenine daha çok dikkat edersin
Tek tek yazamadım kızlar işim daha yeni bitti iki kere nst ye soktu dr nst m iyi bir sorun yok bebek iyi kan akışı beyin vs her şey normal. Sadece karın çevresini 2 hafta geri görünce sıkı takip edelim dedi pazartesi tekrar gidicem 2-3 güne bir takibe alacak. Eşim pazartesi izne çık işyerinde hem yoruluyorsun hem stres oluyorsun hem de beslenmene dikkat etmiyorsun 1-2 haftanın hesabını yapma diyor. Pazartesiye baslaticam raporumu inşallah şimdi işyerine dönüyorum söylücem onlara da. İlk hedefim 37 yi geçirmek eğer böyle giderse süreç. Normal doğum istediğim için suni sancı verebilirim istersen dedi dr ama ben eğer bu yüzden erken doğum yapacaksam istemiyorum dedim. Bebeği ekstra strese sokmak istemiyorum kendimi de tek amacim sağlıkla doğması çünkü. İnşallah süreç olağan seyrinde ilerler hiçbirine gerek kalmazÜzme kendini canım, kilo aldıracak şeylere yüklen bakalım. Gerekirse işten erken ayrılıp kendi beslenme odaklan. Bazen genetik de olabiliyor, sen de fazla kilo almadın belki onla da ilgilidir. Lütfen her zaman iyi düşün
Canım bı öneride bulundu mu Dr ne yapmak gerekir beslenme ile duzelebilecek bişey mi. Benim Dr her kontrolde önce karın çevresini ölçüyor karşılaştırıyor küçük çıkınca balıkla beslen demişti. Belki onunla ilgilidirSelam kızlar moralim bozuldu birazKan akışı hareketler vs her şey iyi fakat karın çevresi 2 hafta geride çıktı. Doktor belli bir sebebi yok hamilelikte geçirilen kovid grip bile sebep olabiliyor dedi. Sıkı takip edecek bundan sonra eğer gerileme devam ederse 37-38 gibi alırım dedi
aynen canım ben de o pofidik kundagın icine yine de kalın bir tulum alsam mı diye düşünüyorum. hem hastane icin, hem de oglumu kreşe getir götür yaparken mecbur dısarı cıkıcam, bebek arabası icinde battaniyeler korur mu emin degilim. zaman yaklassın o zamanki hava durumuna göre de karar vericem, zaten sipariş versek 2 güne geliyor, haberleşirizBana da Dr son doğum tarihi 15 Mart dedi ama bebeği hastaneye götürürken ne giydircem diye düşünüyorum böyle pofidik kundaklar var ama battaniye den farksız sadece dikili ama bı tulum tarzı bişey de almak istiyorum kış geç geldi erken gitmez heralde. Bulursak böyle güzel uygun fiyatlı bişey paylaşalım birbirimize
En iyisini düşünmüşsün canım kafan rahat olur herseyine daha dikkat edersin herşey de normal ilerler bu sayede inşallah zamanında sağlıkla gelsin bebişTek tek yazamadım kızlar işim daha yeni bitti iki kere nst ye soktu dr nst m iyi bir sorun yok bebek iyi kan akışı beyin vs her şey normal. Sadece karın çevresini 2 hafta geri görünce sıkı takip edelim dedi pazartesi tekrar gidicem 2-3 güne bir takibe alacak. Eşim pazartesi izne çık işyerinde hem yoruluyorsun hem stres oluyorsun hem de beslenmene dikkat etmiyorsun 1-2 haftanın hesabını yapma diyor. Pazartesiye baslaticam raporumu inşallah şimdi işyerine dönüyorum söylücem onlara da. İlk hedefim 37 yi geçirmek eğer böyle giderse süreç. Normal doğum istediğim için suni sancı verebilirim istersen dedi dr ama ben eğer bu yüzden erken doğum yapacaksam istemiyorum dedim. Bebeği ekstra strese sokmak istemiyorum kendimi de tek amacim sağlıkla doğması çünkü. İnşallah süreç olağan seyrinde ilerler hiçbirine gerek kalmaz
CRASRP pcfl Bu gördüğümüz muamelenin tek sebebi kadın olmamız başka bi açıklaması yok. Bi noktadan sonra insandaki dürüstlük duygusunu da törpülüyorlar. Emek değer görmüyor malesef. Ama her davranışın da bir bedeli ve geri dönüşü var. Bana da %65 zam yapmış ama kidemsizlerle aranda 250 500 lira fark olduğunu görünce kan beynine sıçrıyor. Ne halleri varsa görsünler. Bizimkiler de bulamadi iste birini icerden depocuyu koydular 6 ay idare et diye etsinler bakalım:)
Sürekli okul yolu olucaksa battaniye yetmez bence snn için de pratik olur iki çocukla battaniye sarmayı dusunmezsin.aynen canım ben de o pofidik kundagın icine yine de kalın bir tulum alsam mı diye düşünüyorum. hem hastane icin, hem de oglumu kreşe getir götür yaparken mecbur dısarı cıkıcam, bebek arabası icinde battaniyeler korur mu emin degilim. zaman yaklassın o zamanki hava durumuna göre de karar vericem, zaten sipariş versek 2 güne geliyor, haberleşiriz
Kac haftaliktin canim? Burda cok yazdim yine yazayim ilk gebeligimde 5 haftalik gerilik vardi kizim saglikli dogdu,minik bebekler daha guzel gelisiyorlar hic korkma.Selam kızlar moralim bozuldu birazKan akışı hareketler vs her şey iyi fakat karın çevresi 2 hafta geride çıktı. Doktor belli bir sebebi yok hamilelikte geçirilen kovid grip bile sebep olabiliyor dedi. Sıkı takip edecek bundan sonra eğer gerileme devam ederse 37-38 gibi alırım dedi
Valla beslenme ile çok alakası yok biz bunun sebebini sorgulamiyoruz zaten bizim için önemli olan kan akışları bebeğin hareketlerinin iyi olmasi dedi. Geçirilen bi enfeksiyon bile sebep olabiliyormuş ama ben yine de dikkat edicem beslenmeme canım en azindan bebek hızlı kilo alsin erken doğum riskine karşılık diyeCanım bı öneride bulundu mu Dr ne yapmak gerekir beslenme ile duzelebilecek bişey mi. Benim Dr her kontrolde önce karın çevresini ölçüyor karşılaştırıyor küçük çıkınca balıkla beslen demişti. Belki onunla ilgilidir
İnşallah canımEn iyisini düşünmüşsün canım kafan rahat olur herseyine daha dikkat edersin herşey de normal ilerler bu sayede inşallah zamanında sağlıkla gelsin bebişDr baya detaylı da konuşmuş he güzelce bilgilendirmis snn isteğini de göz önünde bulundurmus bence herşey yolunda gidecek moralini bozma
Yarın 35+0 olucaz kuzum. Dr da öyle dedi böyle bebekler doğumdan sonra cok hızlı serpiliyor onu hiç kafana takma dediKac haftaliktin canim? Burda cok yazdim yine yazayim ilk gebeligimde 5 haftalik gerilik vardi kizim saglikli dogdu,minik bebekler daha guzel gelisiyorlar hic korkma.
Ohoo sen masallah 35 e geldiysen hic sorun yok,benim gerilik 29. Haftada baslamisti ona ragmen 37 ye kadar dayandik.Valla beslenme ile çok alakası yok biz bunun sebebini sorgulamiyoruz zaten bizim için önemli olan kan akışları bebeğin hareketlerinin iyi olmasi dedi. Geçirilen bi enfeksiyon bile sebep olabiliyormuş ama ben yine de dikkat edicem beslenmeme canım en azindan bebek hızlı kilo alsin erken doğum riskine karşılık diye
İnşallah canım
Yarın 35+0 olucaz kuzum. Dr da öyle dedi böyle bebekler doğumdan sonra cok hızlı serpiliyor onu hiç kafana takma dedi
İdrarda enfeksiyon gozukmuyor sanki.Kızlar dünden beri idrarımda yanmam var ve rengi koyulaştı kasılmalarım çok arttı sancı sertleşme toplanma oluyor 40 dkda bşr oluyor doktora gittim idrar testi istedi. Nst de çok sancım çıkmadı ama her an her şey olabilir dedi. Magnesium dispaoral kullan devam ediyorsa günde 2 kez kullan eğer sancıların devam ediyorsa haftaya da sezaryene alabilirim dedi. İdrar sonucunu size de yolluyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Eğer idrarda enfeksiyon varsa o da kasılma yapabiliyormuş. Ona göre tedavi veririm dedi.