İnşallah canım sağlıklı olsunlar da benim en başından beri takıntım hiç olmadı hep süreç ne getirirse o dedim bebek iyi olsun da artık napalim biz gerekirse ameliyat acısı çekeriz 2-3 güncanım arkadaşım asla ultrason ölçümlerine inanmıyorum kaç tane insana bu bebek 4500 kg diyip çok daha düşük kglarda doğan bebekler var. Ortalama tahmin verdiğini düşünüyorum. Bende çok normal doğum takıntılıydım ama şuanda kendimi çok rahatlattım olmıcaksa olmıcak biz naparaak yapaalım belki sezaryen daha güzel olucak. Yine de inşallah hepimize nasip olsun normal doğum yapmak. Bebekle alakalı sıkıntı yoksa dediğin gibi kan akışı vs. Kafana takma hiçbişeyi ama işten çıkman konusunda eşini haklı buldum arkadaşım
Ben ikisini de kullandım ayni ilac canim bunlar bi fark yok ikisi de etki ediyor yani o yönde bı kuşkun olmasınKızlar normalde trioid için eutrox 25 mg kullanıyorm. Sağlık ocağında yazdırdım az önce bunu yazmış kafasına göre ne alaka anlmadım var mı kullananınız bunu? Bide idrara baktırdım az önce bi arkadaş yAzmıştı bulamadım mesajı sağlık ocağında ki
Doktor yanma yoksa eğer akıntın karışmış olabilir dedi gerçekten de yanmam koku vs. Yok
Eki Görüntüle 3201294
Kızımın adı sen de koy adaş olsunlar beşik kertmesi yapalımAtlas çok güzel ama yegenimizin ismibizim begendigimiz tüm isimler ya eşimde ya bende yegenlere konulmuş. Ekin i bende beğeniyorum . Sanırım unisex isimler daha çok hoşuma gidiyo
Sorma canım bedenen de bayaaa büyüdümYaa sen çok büyümüşsün canım masallahcok az kalmış nasil bebis
Aynen canim ya insan dogalini istiyor ama malesef sartlar.uymuyor. Cok sukur ki boyle alternatif dogum sansimiz var eskilere yazik yaniBenim de öyle ya üzülüyorum kendini hazırlıyor minik kuşum ama hayırlısı olsun hepimiz için napalım
13 14 yaş oluyor mu ki hiç denemedimEvet gerçekten harika 55 tlye falan sweatler vardı kendime de 13-14 yaş alıyorum bazengeleceğe yatırım kızım da büyüyünce benimkileri giyer belki
Sağlıkla gelsin de annesi yeter ki nasil geldiği önemli değil o duygu şimdiden bende bile var kızımla cok özel bir şey paylaşıyoruz gibi hissediyorum doğunca kamuya açılacak sanki çocukSorma canım bedenen de bayaaa büyüdümBi de iri bebek olunca taşıması iyice zorlaştı benim için Bebiş iyiydi en son 35+3te gördük, nst falan güzel. Son günlerde yalancı sancılarımız arttı. Kafamız büyük olduğu için bir türlü kanala giremiyoruz :/ Bakalım artık normal mi olacak sezaryen mi olacak pazartesi belli olur diye düşünüyorum. Heyecanlı ve fazlasıyla duygusalım bu günlerde Bi yandan kavuşalım istiyorum bi yandan aynı bedende olma hissi çok güzel geliyor..
Kesinlikle canım benim yeter ki sağlıkla gelsinler de belki de hayırlısı böyledir bizim için deAynen canim ya insan dogalini istiyor ama malesef sartlar.uymuyor. Cok sukur ki boyle alternatif dogum sansimiz var eskilere yazik yani
164 ten kısa boyluysan oluyor canım benim boyum 158 hep çocuk reyonundan alırım bir şeyler13 14 yaş oluyor mu ki hiç denemedim
Kesinlikle öyle.. Sağlıkla gelsinler inşallahSağlıkla gelsin de annesi yeter ki nasil geldiği önemli değil o duygu şimdiden bende bile var kızımla cok özel bir şey paylaşıyoruz gibi hissediyorum doğunca kamuya açılacak sanki çocukannelik böyle bir şey demek ki
Kesinlikle canım benim yeter ki sağlıkla gelsinler de belki de hayırlısı böyledir bizim için de
164 ten kısa boyluysan oluyor canım benim boyum 158 hep çocuk reyonundan alırım bir şeyler
İnşallah hemen geçer de bunu stres yapmayız dogurana kadar sürekli stresteyizBenimde pazartesi kontrolüm bakalım neler olcak belki de sonlarda sık karşılaşılan bi durumun içindeyiz kızlarama idrara akıntı karışmasını mantıklı buldummya en azından yanma kaşıntı vs olmadığı için
Mavi çok güzelmiş hangi marka yazar mısınızBen 1-3 ay aldim çok beğeniyordum bu tarz şeyleri içimde kalmasin dedim. Önümüzdeki kış için de mont ve sweat falan da aldim. Çok güzel indirimler vardı varken alayım dedim şu ikisini şimdiden aldim erken mi bilmiyorum ama indirimdeyken dursun dedim
nasıl olsa çıkıcaksınız diye önemsememiştir maaş durumunu. ya da yerinize bakacak eleman var ise eğer biran önce çıkmanız için boşa 2 elemana maaş ödememek için yapmış olabilir. ihtiyacınız varsa bence çalışın 37.haftaya kadar.tabi sağlığınız elveriyosa o zmana kadarHaram zıkkım olsun emeklerimiz inan emeğime fedakarlığima ve dürüstlügüme üzülüyorum başka bişey değil
Düşüncem canım ama bi sekilde bunun acısını cikaricam onlardan
Kuzu iste bu hastaliklar birden çıkmıyor zaten topluma karışan insanlar sayesinde zamanla güçlenip çoğalıyorlarBen artık çok sıkıldım ülkemde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmekten. Eskiden insanların devlet hastanesi diye bir seçeneği vardı artık o da yok adım atılmıyor sıra gelmiyor hiç birimize. Ama bu Suriyelilerin suçu da değil yanlış göç politikası uyguluyanların suçu. Sıfır denetim, sıfır takip. Allah sonumuzu hayretsin.
Mavi çok güzelmiş hangi marka yazar mısınız
Zara yazıyormuş ,sorry :)Ben 1-3 ay aldim çok beğeniyordum bu tarz şeyleri içimde kalmasin dedim. Önümüzdeki kış için de mont ve sweat falan da aldim. Çok güzel indirimler vardı varken alayım dedim şu ikisini şimdiden aldim erken mi bilmiyorum ama indirimdeyken dursun dedim
Trace eser miktar anlamindaymis canım ama ne kadar zararlı Dr un söyler direkt pozitif çıkmamış sonuçtaBen de enfeksiyon gözükmüyor evet 3/4 lökasit normal 6 yo geçinde enfeksiyon var diyor doktorlar. Bakalım inşallh protein değildir canım
Ayyy ciddenİnşallah canım sağlıklı olsunlar da benim en başından beri takıntım hiç olmadı hep süreç ne getirirse o dedim bebek iyi olsun da artık napalim biz gerekirse ameliyat acısı çekeriz 2-3 günYeterki onlar iyi olsunlar
Ben ikisini de kullandım ayni ilac canim bunlar bi fark yok ikisi de etki ediyor yani o yönde bı kuşkun olmasın
Kızımın adı sen de koy adaş olsunlar beşik kertmesi yapalım
Zaradan 300 tlye almıştım şuan stokta var mı bilmiyorum arada geliyor hemen tükeniyorduZara yazıyormuş ,sorry :)
Hiç üzülme bu genelde yaşanıyor olumlu düşünSelam kızlar moralim bozuldu birazKan akışı hareketler vs her şey iyi fakat karın çevresi 2 hafta geride çıktı. Doktor belli bir sebebi yok hamilelikte geçirilen kovid grip bile sebep olabiliyor dedi. Sıkı takip edecek bundan sonra eğer gerileme devam ederse 37-38 gibi alırım dedi
İnan hiç anlamıyorum, o kadar antibiyotik neden fayda etmez. En son bna gynobiotic vermişti ama gene aynıYa şey olabilir mi mesela idrar örneği verirken akintimiz da var ya o karisiyo olabilir mi idrar belli olur mu testte acaba. Dün kültür verilirken genital bölgeyi temizlemek için gazlı bez verdiler onunla iyice silin dedi. Benim aklıma da bu geldi eğer. Kültürde bişi çıkmazsa artık akıntı karisiyo derim yani
Bende hiç bekleyemem 40 hafta falan, aşırı daraldımValla ne yalan söyliyim ben de öyle istiyorumPazartesi 37+3 oluyorum acaba sezaryen için tarih verir mi Tabi normal doğum hala zor görünüyorsa.. Zaman daraldıkça heyecanlanmaya başladım aslında normalde soğukkanlıyımdır. Artık hareketler de iyice kısıtlanmaya başlayınca insan bunalıyor. Zamanında gelsin inşallah ama benim hiç 40a kadar falan bekleyesim yok
Aynen degisiyor gercekten...Canım yanlış ölçmüş olabilir, birdahaki kontrolde içinin rahatlayacağını düşünüyorum, hem zaten öyle bile olsa 37.-38. Haftalarda bebek gelişimi tamamlanmış oluyor.
Benimde salı günü kontrolüm vardı, karın çevresi hep 2 gün geride çıkarken bu sefer 2 gün ileride çıktı, doktor gebelik şekeri geç başlamış olabilir dedi, cihaz alıp ölçümler yapıp yazmamı istedi, cihazı aldım ölçüyorum ve gerçekten hafiften şeker çıktı sanırım2 gündür ne yiceğimi şaşırdım.
Evet cnm üstüne yazmak bana ve yanımdakine büyük kolaylık olacaktüm hazırlıklar tam gaz devam ediyor desenebende yıkadım ama ütülenip valize konacak bence de dediğin çok mantıklı canım ben organizer almıştım ama sonra kullanayım üstüne yazmak daha mantıklı geldi bana da hem yanımızdaki kişiye de kolaylık olur. Sterilizasyon işi benim de duruyor süt sağma mak. biberon emzik çok iş var çok bitse kafam rahatlayacak ama bitmiyor bir türlü