2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da benim en başından beri takıntım hiç olmadı hep süreç ne getirirse o dedim bebek iyi olsun da artık napalim biz gerekirse ameliyat acısı çekeriz 2-3 gün Yeterki onlar iyi olsunlar
Ben ikisini de kullandım ayni ilac canim bunlar bi fark yok ikisi de etki ediyor yani o yönde bı kuşkun olmasın
Atlas çok güzel ama yegenimizin ismi bizim begendigimiz tüm isimler ya eşimde ya bende yegenlere konulmuş. Ekin i bende beğeniyorum . Sanırım unisex isimler daha çok hoşuma gidiyo
Kızımın adı sen de koy adaş olsunlar beşik kertmesi yapalım

Yaa sen çok büyümüşsün canım masallah cok az kalmış nasil bebis
Sorma canım bedenen de bayaaa büyüdüm Bi de iri bebek olunca taşıması iyice zorlaştı benim için Bebiş iyiydi en son 35+3te gördük, nst falan güzel. Son günlerde yalancı sancılarımız arttı. Kafamız büyük olduğu için bir türlü kanala giremiyoruz :/ Bakalım artık normal mi olacak sezaryen mi olacak pazartesi belli olur diye düşünüyorum. Heyecanlı ve fazlasıyla duygusalım bu günlerde Bi yandan kavuşalım istiyorum bi yandan aynı bedende olma hissi çok güzel geliyor..

Sağlıkla gelsin de annesi yeter ki nasil geldiği önemli değil o duygu şimdiden bende bile var kızımla cok özel bir şey paylaşıyoruz gibi hissediyorum doğunca kamuya açılacak sanki çocuk annelik böyle bir şey demek ki
Aynen canim ya insan dogalini istiyor ama malesef sartlar.uymuyor. Cok sukur ki boyle alternatif dogum sansimiz var eskilere yazik yani
Kesinlikle canım benim yeter ki sağlıkla gelsinler de belki de hayırlısı böyledir bizim için de
13 14 yaş oluyor mu ki hiç denemedim
164 ten kısa boyluysan oluyor canım benim boyum 158 hep çocuk reyonundan alırım bir şeyler

Kesinlikle öyle.. Sağlıkla gelsinler inşallah O mis kokuyu duymak için sabırsızlanıyorum

Selam kızlar, insülin ve diyet sayesinde şekerimi düşürmeyi başardım. Açlık 70-80 arası çıkıyor. Tokluk 90-105 arası çıkıyor. İnşallah idrarda da keton çıkmazsa şeker sorununu halletmiş olacağım. Tabiki doğuma kadar diyet ve insüline devam. Tansiyonum genelde 10, 11 çıkıyordu. Bugünlerde 12-7, 12-8 çıkıyor. Umarım daha da yükselmez.

Mavi çok güzelmiş hangi marka yazar mısınız

nasıl olsa çıkıcaksınız diye önemsememiştir maaş durumunu. ya da yerinize bakacak eleman var ise eğer biran önce çıkmanız için boşa 2 elemana maaş ödememek için yapmış olabilir. ihtiyacınız varsa bence çalışın 37.haftaya kadar.tabi sağlığınız elveriyosa o zmana kadar

Mavi çok güzelmiş hangi marka yazar mısınız

Zara yazıyormuş ,sorry :)

Ben de enfeksiyon gözükmüyor evet 3/4 lökasit normal 6 yo geçinde enfeksiyon var diyor doktorlar. Bakalım inşallh protein değildir canım
Trace eser miktar anlamindaymis canım ama ne kadar zararlı Dr un söyler direkt pozitif çıkmamış sonuçta

Ayyy cidden unisex ismin cazibesi valla koyabilirim hiç belli olmaz geliriz İzmir'e kahve içmeye 1,2 gün içinde netleştirmek lazım çikolata veremedim daha

Hiç üzülme bu genelde yaşanıyor olumlu düşün

İnan hiç anlamıyorum, o kadar antibiyotik neden fayda etmez. En son bna gynobiotic vermişti ama gene aynı
Bende hiç bekleyemem 40 hafta falan, aşırı daraldım

Aynen degisiyor gercekten... minseo totalde kac kiloymus kizin cnm?

Kızlar Türkiye de doğum parası ne kadar veriyorlar? Ve bu fiyat devlet hastanesi yada özelde yapılan doğum şekline göre değişiyor mu?
Burda devlette doğurursan 8 bin küsür özelde doğurursan 13 bin küsür ödüyorlarmış, neden özelde doğum yapınca daha fazla ödüyorlar merak ediyorum.

Evet cnm üstüne yazmak bana ve yanımdakine büyük kolaylık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…