ben de uğrastım ve dedigin gibi olmadıkca daha cok istiyor insan, ikisinde de tüp bebek dediler ama normal yolla oldu cok şükür. bence tüm anneler 2. olurken aynı duyguları yaşıyordur, ben de düşünüyorum küçüğü nasıl seveceğim diye, oğluma haksızlık mı ediyorum acaba düşünceleri.. dediğin gibi maddi imkanlar açısından ikisine de, hatta biz de abla da var 3, yetebilecek miyiz. pandemi olmasa ben de daha erken düşünürdüm ama şimdi iyi ki beklemişiz diyorum, ben de kaldıramazdım. araları 5 yaş olacak ve oğlum hala kuzu bana kalırsa, ilgi bekliyor. yani bunun dogru zamanı aileden aileye değişir, uzmanlar en az 4 yas olmalı diyor ama daha az yas farkı olanlar da cok mutlu. oğlumun ablasıyla arası 7.5 yaş mesela, çok gibi görünse de çok iyi anlasıyorlar, yaşları büyüdükçe paylasımları artıyor, ileride bu yaş farkının cok anlamı olmayacak, kardeş candır. şuan çok düşünmek istemiyorum, duygularım karmakarışık, doğduktan sonra akışa göre ilerleyeceğiz :) Allah isteyen herkese sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah