Geçsin ola çabuk çabuk ben çıksa da gözğmşn önünde olsa rahatlasam diyorum şimdi:)))
Evet canım hareketlendi çok şükür ne bileyim bu aralar tedirgin oluyorum. Doktorda etkiledi azalırsa eskidi gibi hareketli olmazsa hemen acil ben olmasam bile doktora git dedi. Herhalde uyuyordu dürtüyorum yine kıpırdamadı. Sabah sabah çikolata yedirtti bana gelde kilo alma
inşallah durulmaz hep böyle hareketli olur.
Hareketlendi canım fazla evham yapmaya başladım sanırım sonra yaklaştıkça.
Bwnim rüyalar gerilim aksiyon dolu. Hayır madem başka birini göreceğim babası olarak lüttfen tanımadığım birisi olsun saçma sapan salak salak insanları görüyorum rüyadan uyandığımda rüyaymış diyw şükrediyordum. Tuvalet fırçalamak nedir ya karnım burnumda leş gbi olmul tuvaleti fırçalıyordum
Uzandım etme di bende çikolata yedim meyvesuyu içtin ve bol su içtim öyle uzandım bi 15/20 dk sonra başladı oynamaya.
Kesinlikle çok katılıyorum arkadaşların nasıl zorlandığına şahit oldum bir de onlarda daha bebek ilgi alaka istiyorlar kucak istiyorlar
masal3487 nin çocuğu kaç yaşında bilmiyorum ama
Rheaa nın daha bebek sürekli hastalandı yavrucak onunla da uğraştı. Benim kız 11 yaşında iki tane annesi olacakmış gbi geliyor bana evde. Şimdiden evde bayram havası yaşıyor kardeşim olacak bakacağım ona diye:))) Allah çocuğu çok şükür olanların yardımcısı olsun. Çok yakın arkadaşımdan biliyorum ikisinde kreşe vermekle bulmuştu çareyi. Biri kız biri erkek aralarında 2 yaş bile yok. Kızcağız artık ağlıyordu onları taşımaktan dengesiz kaldırmaktan fıtığı patladı.
Ben de denedim gündüz hatta oturur vaziyete yakın uzanıyorum o zaman bile başlıyor az kaldı diye kendimi teselli ediyorum artık.
Çok şükür hareketlendi canım dürtünün halde hareket etmeyince korktum bi an. Çikolata da işe yaradı sanırım.
Normal sana da geçmesi inşallah sen hafif atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun dikkatli ol yine de.