Merhaba arkadaşlar
Halimi hattını soran merak eden herkese çok teşekkürler
Ben iyiyim çok şükür ilk günleri biraz ağır geçirdim çoğul gebelik ve ikinci sezeryan karışımı bir durum olduğu için doktor normal dedi simdi bende biraz daha toparladım çok şükür darısı bebeğini bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla ve ağrısız sizisiz kavuşun yavrularınıza inşallah
Bebisler kuvezde hala aslında kiloları da fena değil ama galiba artan çocuk hastalıklarından kaynaklı daha da tedbirli davranıyorlar haftada 1 görebiliyorum kuzularımı ve 5 dk toplamda
çıkma durumları da belirsiz hastalıklar sebebiyle çocuklar geri geliyor biz de daha dikkatli davranıyoruz dediler sanirim iyice emin olunca verecekler kuzularımı
Bendeki durumlar böyle yokluğumda umarım bebisler annelerinin gobusunde bekliyordur sıralarını en azından şubat ortası başlasın doğumlar ne kadar anne karninda kalirlarsa o kadar hazir gelirler kucaginiza
Hepinizi öpüyorum kocaman Allah hepinize güç kuvvet versin yardımcı olsun
bakabildikçe yazarım sizlere kendinize iyi bakın
Oyyyy
Çok geçmiş olsun canım.. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah kuzucuklarlaaaa
Tüm güzel dileklerine amiinnnn
minseo
canim ben de yanima su alirim, aynen o elektrikli kahve makinasi var kucuk cezve gibi onu alicam. Hem ses yapmaz. Ben dogumhaneyi gezdigimde insanlar cok ozenliydi. Herkes sessiz olmaya calisiyordu. Hayalimde de aglayan bebekler-anneler falan vardir diyordum ve kizimi yanima almasam mi falan diyordum ama o kadar huzurluydu ki... Sessizlik vardi...
Mama konusuni soran biri olmus. Ben yanimda kucuk kutu almistim. Hastanede oluyor evet ama hani icerik kendi istedigimi yesin derseniz alin bence. Kizim hemen memeyi yakalamadi. 30cc mama icmisti ilk gun, sonra icmedi ama sut uyudum uyandim geldi
Hastanedeki mamalar iyidir diye bir kaide yok. Doktorlar firmalarla anlasiyor ona gore yaziyorlar. Ben hastanede calisirken gorseniz vitaminciler surekli odama geliyordu, hastalara vitamin onereyim diye... Tatil hediyeleri mi hediye ceklerimi oooo...
Benim de kayınvalide o minik su ısıtıcılarından getirmişti. Çay kahve falan yapmıştık. Kahve içmiştim bol bol..
Benim bebiş de sürekli emmişti ama tabi ucunu ancak. Bir de doyamadığı belliydi sürekli ağlıyordu. Mama takviyesi yapmışlardı. Hipp vardı hastanede. İlk tecrübe tabi mama falan götürmemiştim ben. Hipp de iyimiş şansımıza. Bu sefer götüreyim ben de iyi hatırlattın. İlk onun tadını alınca da sonra yine ara aa verdiğimde de onu vermiştim. Hipp tatsız ama iyi diyorlar. Çocuk o tatsıza alışınca sonra tatlısını da içmiyor :)
Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
Sert bişeyler :) Şekersiz sütsüz falan :)
Ben de bebekle birlikte çıkmak istiyorum. Bebeğin işi bittikten sonra ne kadar durdunuz daha ameliyatta? Bekletsek üşür mü acaba. Ben oğlumla ilk karşılaşma anlarını görmek istiyorum.
Yaaaa.. Ben de onu görmeyi çok istiyorum.. Hatta göremeyeceğim diye ağlayasım geliyor hep.. Şimdi yine aklıma geldi
Bekletme gibi bir durum yoktu bizde. Öyle bekletelim falan deme şansım yoktu yani. Zaten ilk doğum tabi bilmiyordum ama sanmıyorum öyle bizim dememizle oluyor mu ki..? Şöyle olmuştu; bebeği gösterdiler soğunca, yanak teması ten teması vs. Eşim de yanımdaydı hatta. Sonra bebek gitti. Ne zaman gitti bilmem. Dikilirken eşim de gitti tabi. Hatta kanamam olmuş biraz uzun sürdü benim dikilmem, belki 20 dakika yarım saat
Bebişi hemşire temizleyip giydiriyor camekanlı bir yerde. Aile onları izliyor. Çok şükür ki Allah razı olsun bir arkadaşımız videoya çekmiş o anları. Ben sonradan izledim
Eşim de o sırada bebişe yetişmiş. Sonra beni odaya çıkardılar. Aile de oradaydı. Bebişi de bir 10-15 dakika içinde yanıma getirdiler. Doğduğunda ağlamadığım kadar yanıma getirince ağlamıştım
Oy kuzucuğum beniimmm.. yine duygulandım bak.. ama maalesef şöyle bir senaryoda aile bebeği bekliyor ya.. Onların içinde oğlum da olacak... Eee.. Ben göremden onlar karşılaşacaklar
Tabi Allah sağlıkla kavuştursun da.. Eşime dedim birine o anı videoya çekme görevi vereceğim ama sakın haa sakın atlamamalı. Peşlerinde olmalı asla kaçırmamalı
Biri de yine üzeri giydirilirken çeksin mutlaka.
@Ffbaci Ben doğum değil ama polip ameliyatında spinal oldum. Çektiğim baş ağrısi felaketti her akşam serum aldım neredeyse. Kahve içiyorum ama faydasizdi. Korkmuştum anestezi yaparken bi zarar mı geldi diye. Yaklaşık 10 gün aynı derece ağrı yaşadım. Sadece yattığımda iyiydi ayağa asla kalkamadım. Spinal anestezi de bu yaşanıyor ama yaşamayan da olabilir tabi. Şimdi aklımda sezaryen olursa hangi anesteziyi olucam sorusu var. Bebeği doğduğu ilk an görmek istiyorum ama o ağrıyı çekip bebeğimle ilgilenememek de korkutuyo
Ben de spinal oldum ama baş ağrısı çekmedim çok şükür Allah'ımm
ki migrenim var normalde.. Çok korkmuştum ama atlattım şükür. İnşallah yine böyle ağrısız geçer..
Çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım da öyle 10 gün çekmişti.. Kahve içmiş miydin? Bol kahve ve bol su öneriyorlar. İnşallah bu sefer olmaz senin dee
Günaydın Kızlar dün 32+0 da doktoruma gittim ve çalışabilir raporumu aldım . Bebeğim 2150 gr 44 cm olmuş
Herşey çok güzel ilerliyor çok şükür. Valiz içi hurç almıştım hastane için dün onlar geldi artık yıkayıp ütülemeye başlayabilirim...
Doğum ücretini sordum ilaçlar ve tahliller hariç 9 bin lira dediler..
Dün ilk defa Nst ye girdim çok sıkıcıymış gerçekten 20 dakika tavanı izledim tek başıma sancım çıkmadı hiç. 2 hafta sonra tekrar çağırdı ondan sonrada her hafta dedi. Bakalım zaman geçmez oldu sanki ...
Dün gece baldırlarımın ağrısından uyuyamadım gece zaten 4-5 defa tuvalete kalkmaktan bi hal oldum yeter dedim oturdum ağladım sonrada dedim Allah'ım yanlış anlama sen içimi biliyorsun valla isyan etmiyorum sadece çok canım yanıyor diye daha çok ağladım.. Aşırı duygusalım bu aralar..
Zaman geçmez oldu sanki sizde de oluyor mu hiç görmedim henüz kucağıma almadım emzirmedim ama çok özlüyorum kızımı
Maşallaahh canıımmm
Ben de bugün 32+0'ım. Bugün gittim. Benim de 2 kg ve 44 cm
Sağlıkla zamanında gelsinler inşallaahh
Dün ben de kıyafetleri yıkadım. Bir posta ütüledim. Çanta için orginizer almıştım. Daha gelmedi. Gelsin başlayacağım yerleştirmeye inşallah ben de
Bir de isimli hastane çıkışını bekliyorum. Kendim için de bir kaç eksiğim var.. Ayy stres oluyorum düşündükçe
Bir an önce bitseydi şu işler hhiihih :)
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz.. Ben de her sağa sola dönüşte uyanıyorum. Binlerce rüya görüyorum. O taraf sönsem o bacak, öbür tarafta diğer bacak ağrıyor.. Oğlumda hiç böyle şeyler hatırlamıyorum. Yoruldum bu sefer ya.. Sağlıkla gelsinler deee.. Ben hazırlıklarım bitsin, zaman sonra hızlı geçsin istiyorum
Bir an önce hKızlar selam
Ne güzel sohbet ediyorsunuz bi türlü yakalayamıyorum
umarım herkes iyidir. Bizde çocuklarin hastalık kervanına katıldık. Kızımda dirençli ateş ile başlayan hastalık sinüzit bronşit ve bademcik iltihabı ile devam ediyor malesef
Kac gündür perişan haldeyiz bende hasta oldum üşüttüm sanırım öksürük başladı.
Sizlere 2 sorum var
Öksürük olunca hangi ilaç, takviye ve bitki çaylarından alıyorsunuz
Sol mememde dünden beri sızlama oluyor, 34. Haftadayim normal mi sizlerde de var mi
Çok geçmiş olsuunnn
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşuurrr