2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar son günlerde ellerimde ciddi bi uyuşma var. Karıncalanma, kasılma gibi özellikle sağ elimde. Dün elimdeki su bardağını tutamadım düşürdüm. Ödemden mi oluyor bu acaba çok tuzlu da yemiyorum aslında ama. Sizde de var mı bu durum?

Kizlar bugun calisabilir raporu aldim,insallah bir sorun olmaz da 37. Haftaya kadar calisabilirim.Bu arada 35 de gel dedi doktor.Siz 32 den sonra kac haftada bir kontrole gittiniz?
Benim nst de hala ufak ufak sancılarım çıktığı için her hafta kontrole gidiyorum. Geçtiğimiz perşembe gittim bidaha bu hafta çarşamba gidicem.

Karpal tünel olabilir canım benim de sol kolumda oluyor uyuşuyor böyle parmaklarimi ağır çekimde açıyorum sanki sonra düzeliyor

canım 32+0 da gittiğimde 35 de çağırdı sonrasında da 37 de gideceğim muhtemelen ondan sonra da her hafta çağırır gibi

Beni de 35 de çağırdı canim sanirim 35 den sonra 2 haftada bir çağıracak
Demekki rutini bu,ilk gebeligim riskli oldugu icin 32 den sonra uc gunde bir kontrole gidiyordum ondan normal mi diye merak ettim
Ben simdilik iyiyim cok sukur,hatta calismak daha iyi geliyor,son haftalarda hareketli olmak seker tansiyon acisindan da cok iyi.İnsallah bir saglik sorunu yasamayiz da devam ederi.Sen de 6 marta kadar calisacaksin o zaman
31 de gitmiştim, 34 ve bu hafta 36 da çağırdı tekrar
Kizlarin cogu bu sekilde demekki bir problem yoksa rutin devam ediyor surec.İnsallah her sey yolunda gider hepimiz icin

Alerji bende nasıl oldu gümüş kapak ile. Hani deniyor ya gümüş kapak göğüs yarasını iyileştirir diye bende kullandim. E goguslerden sut sızıyor, gümüş kapakta da hava almayınca hoooppp bir anda isilik gibi kabardı tüm göğüs ucu hem yara hem enfeksiyon hemde alerji oldu aynı anda. Geçirmek için kortizonlu kremleri kullanmam gerekti..

Benim nst de hala ufak ufak sancılarım çıktığı için her hafta kontrole gidiyorum. Geçtiğimiz perşembe gittim bidaha bu hafta çarşamba gidicem.
Kacinci haftadasin? Benim sancim olmadi ondan nst istemedi galiba.Riskli bir durum yoksa nst kacinci haftada giriliyor ki acaba

2li 3lü tarama yaptırmamıştım onun için kızdı neden yaptırmadın dedi. Şekerim var yiyemiyorum hiç birşey maalesef.
Keşke tarama testlerini yaptirsaydiniz demek bu süreçten sonra malesef ise yaramıyor ama umarım hersey düzelir canım özel alana girmek gibi olmazsa tarama testlerini yaptirmamanizin özel bir sebebi var mıydı?

Ben ilk gebeligimde kullanmistim hic oyle bir sey yasamadim,gunde bir iki saatten fazla kullanmamak gerek sen uzun sure mi taktin acaba

2li 3lü tarama yaptırmamıştım onun için kızdı neden yaptırmadın dedi. Şekerim var yiyemiyorum hiç birşey maalesef.
Butun yiyecekler sekeri yukseltmiyor ki,saglikli yiyeceklerden doyana kadar yiyebilirsin.Benim gittigim diyetisyen fonksiyonel tip egitimi almis,beslenmem de gluten ekmek yok ama saglikli yiyeceklerden de porsiyon bakmadan doyana kadar yiyorum.

Ben bu hamileliğimde mide bulantılarımı, mide yanmalarımı, kramplarımı, bel ağrılarımı, ödemlerimi, kaburga ağrılarımı, hastanede sabahtan akşama kadar bekleyişlerimi, zor nefes almayı hiç sevmedim.

Selamlar kızlar nasılsınız? Ben çalışabilirimi aldım, size sormak istediğim bir şey var tecrübeli annelere özellikle. Şimdi ben Sata göre 33 haftalığım ama bebek 10 gün önden gidiyor doktor 34 olarak düşünelim dedi. Çok şükğr sağlıkla gelsin inşallah Ben bundan sonra doğum zamanını düşündüğümde 34e göre mi plan yapıp düşünmeliyim?

Oyyyy
Çok geçmiş olsun canım.. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah kuzucuklarlaaaa Tüm güzel dileklerine amiinnnn
Benim de kayınvalide o minik su ısıtıcılarından getirmişti. Çay kahve falan yapmıştık. Kahve içmiştim bol bol..
Benim bebiş de sürekli emmişti ama tabi ucunu ancak. Bir de doyamadığı belliydi sürekli ağlıyordu. Mama takviyesi yapmışlardı. Hipp vardı hastanede. İlk tecrübe tabi mama falan götürmemiştim ben. Hipp de iyimiş şansımıza. Bu sefer götüreyim ben de iyi hatırlattın. İlk onun tadını alınca da sonra yine ara aa verdiğimde de onu vermiştim. Hipp tatsız ama iyi diyorlar. Çocuk o tatsıza alışınca sonra tatlısını da içmiyor :)
Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
Sert bişeyler :) Şekersiz sütsüz falan :)
Ben de bebekle birlikte çıkmak istiyorum. Bebeğin işi bittikten sonra ne kadar durdunuz daha ameliyatta? Bekletsek üşür mü acaba. Ben oğlumla ilk karşılaşma anlarını görmek istiyorum.
Yaaaa.. Ben de onu görmeyi çok istiyorum.. Hatta göremeyeceğim diye ağlayasım geliyor hep.. Şimdi yine aklıma geldi Bekletme gibi bir durum yoktu bizde. Öyle bekletelim falan deme şansım yoktu yani. Zaten ilk doğum tabi bilmiyordum ama sanmıyorum öyle bizim dememizle oluyor mu ki..? Şöyle olmuştu; bebeği gösterdiler soğunca, yanak teması ten teması vs. Eşim de yanımdaydı hatta. Sonra bebek gitti. Ne zaman gitti bilmem. Dikilirken eşim de gitti tabi. Hatta kanamam olmuş biraz uzun sürdü benim dikilmem, belki 20 dakika yarım saat Bebişi hemşire temizleyip giydiriyor camekanlı bir yerde. Aile onları izliyor. Çok şükür ki Allah razı olsun bir arkadaşımız videoya çekmiş o anları. Ben sonradan izledim Eşim de o sırada bebişe yetişmiş. Sonra beni odaya çıkardılar. Aile de oradaydı. Bebişi de bir 10-15 dakika içinde yanıma getirdiler. Doğduğunda ağlamadığım kadar yanıma getirince ağlamıştım Oy kuzucuğum beniimmm.. yine duygulandım bak.. ama maalesef şöyle bir senaryoda aile bebeği bekliyor ya.. Onların içinde oğlum da olacak... Eee.. Ben göremden onlar karşılaşacaklar Tabi Allah sağlıkla kavuştursun da.. Eşime dedim birine o anı videoya çekme görevi vereceğim ama sakın haa sakın atlamamalı. Peşlerinde olmalı asla kaçırmamalı Biri de yine üzeri giydirilirken çeksin mutlaka.

Ben de spinal oldum ama baş ağrısı çekmedim çok şükür Allah'ımm ki migrenim var normalde.. Çok korkmuştum ama atlattım şükür. İnşallah yine böyle ağrısız geçer..
Çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım da öyle 10 gün çekmişti.. Kahve içmiş miydin? Bol kahve ve bol su öneriyorlar. İnşallah bu sefer olmaz senin dee
Maşallaahh canıımmm Ben de bugün 32+0'ım. Bugün gittim. Benim de 2 kg ve 44 cm Sağlıkla zamanında gelsinler inşallaahh
Dün ben de kıyafetleri yıkadım. Bir posta ütüledim. Çanta için orginizer almıştım. Daha gelmedi. Gelsin başlayacağım yerleştirmeye inşallah ben de Bir de isimli hastane çıkışını bekliyorum. Kendim için de bir kaç eksiğim var.. Ayy stres oluyorum düşündükçe Bir an önce bitseydi şu işler hhiihih :)
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz.. Ben de her sağa sola dönüşte uyanıyorum. Binlerce rüya görüyorum. O taraf sönsem o bacak, öbür tarafta diğer bacak ağrıyor.. Oğlumda hiç böyle şeyler hatırlamıyorum. Yoruldum bu sefer ya.. Sağlıkla gelsinler deee.. Ben hazırlıklarım bitsin, zaman sonra hızlı geçsin istiyorum
Çok geçmiş olsuunnn İnşallah bir an önce sağlığına kavuşuurrr

Son adet tarihine göre :) bebek önden de gitse geriden de gitse son adet tarihine bakıyor doktorlar

Bunu ben de sormuştum doktoruma çünkü biz de 2 hafta önden gidiyoruz. Ama sata göre oluyormuş doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…