2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Herhalde alyansimi en son 2020 şubatta takmıştım çok idem olmusru i zaman bir daha asla olmadı. Doğumdan sonra da girmedi parmağıma, sonra tekrar hamilelik hala alyanssiz devam ediyorum bakalım nereye kadar
Ayyy deme öyle inşallah doğumdan sonra olur çok alıştım şimdi parmağım boş kalınca Bi tuhaf oldum vallahi

Ben de aynı durumdayım, suni sancı olduğu için kendi sancım gelse anlamam diye korkuyorum

Kızlar yürüyüşleri kaç dakika yapıyorsunuz? Aşırı soğudu hava yürüyüş yapıcam diye hasta olmak istemiyorum. Acaba avm gidip mi dolansam diyorum yarım saat her akşam
Ben YouTube leslie açıp yürüyorum canım, hava soğuk bir de şimdi hasta olmayayım.

Hareketli bir işim yok güya.. Ara ara şehir dışı vs işler çıkıyor ve aşırı yoruluyorum da doğuma kadar gitmem artık diye düşünüyorum. Yok, zaten dayanamam bence Şu halde bile biraz merdiven falan çıkıyorum, nefesim kalbim bitiyor.. O yüzden pek hareketlenecek halim yok Her haftasonu evde hazırlık yapıyoruz. Oğlanın eski mobilyalarını ara ara pembelere boyadık bu hafta da.. Kıza çevirelim accık dedim. Oğlanın kendi dolabını da yeni aldığımız mobilyaya uydurmak için antrasit boyadım falan.. Perde yıkama. Yine toparlanma, onu yıkama, bunu hazırlama vs derken.. 2 gün burnumu dışarı çıkarmadım ve evde bittim artık dün gece nasıl yattım bilmiyorum. Saat 1'i geçmişti zaten yine.
Vesselam çalışmamayı tercih ederdim net Daha bir sürü ıvır zıvır işim var :) Tabi inşallah sağlıkla geçer bu süreç
Benim oğlan hep 2-3 hafta ilerde gitti ama hiç ona bakmadık canım. Sezaryenle 38'de oldu doğum. Gerçi nişanım gelmişti zaten ama.. Doktorlar yine sat'ı alıyorlar. Benim doktorum öyleydi yani.

Kızlar yürüyüşleri kaç dakika yapıyorsunuz? Aşırı soğudu hava yürüyüş yapıcam diye hasta olmak istemiyorum. Acaba avm gidip mi dolansam diyorum yarım saat her akşam
günde 20 dk falan hiiiç yürüyemedim ben düzenli gün içinde rutin ne kadar yürürsem o. ama bence avm yorucu olur ben avm ye gidince bacaklarım kopuyor resmen zemin hep elektrik döşeli olduğu için sanırım beni çok yoruyor sarın sarmalan açık havada yürü

Ben ilk hamile.oldugumu ogrendigim de ben de eşim de oğlumuzun uzerins nasil baskasini sevecegiz diye uzulduk cok degisik duygulardi. Ama daha dun aksam esime soyledim iyi ki oglumuz bu yasta iken kardesi oluyor bakiyorum hastaliklar vs derken oglum yanliz kaliyor kuzenleri hep hasta gorusturemiyorum ve bir gun biz olmazsak oglumun bir kardesi olsun bu hayatta yanliz kalmasin. Kardessiz kesinlikle olmuyor. Bazen anne baba ile paylasamadiklarini kardesleriyle cok guzel dertlesip konusuyorlar. Kizinin bir.kizkardesi olmasi cok guzel olmus. Kizkardes candir bambaska gercekten

Canim cok uzuldum ama baska doktora git cunku bazen bazi.doktorlar oyle sacma sapan olmayan seyler soyluyorlar ki sonradan bakiyorsun hic bir sey yokmus. Sen Bir kac doktora daha git muhakkak.

Siz ve eşiniz yapısal olarak minyonsa onunla ilgilide olabilir, belki minyon bebek olacak. İnşallah her şey çok güzel olur

Evt ya avmde de hasta olmak bence daha yüksek ihtimal
Ben YouTube leslie açıp yürüyorum canım, hava soğuk bir de şimdi hasta olmayayım.
Yaaa nasıl aklıma gelmediii evetttt

Gittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dedi
Bu hafta boyle olmus.olabilir. Arkadasimin da tam bu haftalarda bebekte gerilik oldu.cok fazla uzuldu. Baya dikkkat etti yeme icmesine sekeri vardi onunda. 1 hafta sonra doktora gitti bebek ataga gecmisti. Insallah senin de oyle olur canim.

Benim gece uyurken oluyor sürekli
Kacinci haftadasin? Benim sancim olmadi ondan nst istemedi galiba.Riskli bir durum yoksa nst kacinci haftada giriliyor ki acaba
34te başlıyor benim doktorum nst için

Detaylı ultrason yaptırmış mıydın peki , çok üzüldüm
yaptırmış canım, zaten tek arter oldugu orda belli olmus sonrasında hep perinatalog görmüş takiplerde. şeker çıktıgı için diyet de yapıyormus. sonradan oluşan bir durum da olabilir. ikili üçlü test değil de bence fetal dna testinde belli olurdu, onu da doktor önermedikçe kendiliğinden gidip yaptıran çok azdır, genelde ileri yaş gebelere öneriyorlar

canım sat a göre kızımda hep 10 gün önden gidiyordu ama sat ı baz aldı doktorum 38+3 de doğdu bunda da 1 hafta önden gidiyor ama tahmini doğum tarihim sat a göre hesaplandı.
canım sabah işe başlamadan 15-20 dk öğle arası fırsat bulursam 30-40 dk kadar yürüyorum ben günlük hedef olarak 10.000 adım atmaya çalışıyorum parçalı olarak.

Çok iyi maşallah yaaaa ben yürüme işini biraz salladım galiba

Ben de kendim yapamıyorum canım zaten eşim yapıyor bakamıyorum bile dediğin gibi göbek çok sert son zamanlarda daha zor yapıyor hatta neyse bu kadar dayandık az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…