2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar dogum 10 mart gibi gorunuyor ben de 32. Haftada calisabilir raporu aldm ancak okullar acildiginda 35. Haftada olacagim ancak 37. Haftaya kadar calisamaz raporu mu almaliyim yoksa 5+5 seklinde hastalik raporu mu almaliyim. Sonrasinda dogum onceki izni birlestirmek icin hangisi mantikli.

1500-2000 dolar aralığındaymis canım bir de yıllık saklama ücreti ayrı
Ovv gerçekten çokmuş sanırım bizi de aşar bu kadarı. Yine de doktoruma soracağım bi belki anlaşmalı oldukları bir kurum vardır bir fiyat alayım en azından

Kız 24.3 ° nedir Ben 23 °de afakanlar basıyor, 22-22.5 yapıyorum. 24.3 derece sıcak gelmiyor mu size yoksa sorun bende mi?

Ayyy deme öyle inşallah doğumdan sonra olur çok alıştım şimdi parmağım boş kalınca Bi tuhaf oldum vallahi
Bende takmamaya alıştım ama alyansimi çok seviyorum. Numarasını büyüteyim dedim olmuyormuş değişim yapmak lazım. Bende de bazı eşyalara özel anlam yükleme olayı var. Alyansimi değiştirmek istemedim, yerine yenisini alırım dedim ama o zamanlar da buna ek bütçe ayıramamistim öyle de kaldı işte

Benim de sol kolum ve elim sürekli uyuşuk, karıncalanma var. Sağda da oluyor ama sol kadar değil. Ödem başladığından beri arttı. Ben de tuzlu yemiyorum bol su içiyorum

2 hafta daha okula gitseniz olmaz mı durumunuz müsaitse. Doğum izinlerini ne kadar sonraya bıraksak o kadar kardır diye düşünüyorum. Benim 37. haftam 8 şubatta dolacak, 6-7 Şubat için ben de rapor düşünüyorum, vermezlerse de 2 gün önce başlatırım raporumu artık. O günler için Bursa’da kar gösteriyor, belki okullar tatil olur daha süper olur

Evet ben de çok üzüldüm sankş kızımın üzerine sanki başkası gelecek en çok onu seveceğim sankş kızım kıskanacaktım gibi düşündüm hep. Ama önderle hamileliğim ağır geçti bulantılardan 1 ay kız kardeşimde kaldım. Ablam kaza geçirmişti ona da kardeşler bakmıştık. Bu yüzden diyorum ki kardeş gerçekten de şart. Yarın birgün biz olmasak da en azından birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyorum. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım.

Ben de bebekle birlikte çıkmak istiyorum. Bebeğin işi bittikten sonra ne kadar durdunuz daha ameliyatta? Bekletsek üşür mü acaba. Ben oğlumla ilk karşılaşma anlarını görmek istiyorum.
Merhaba siz Acıbadem de doğum yapacaktınız Bursa’da acaba doğum için yani hastane çantası vb, neler gerekli konuştunuz mu?

Ovv gerçekten çokmuş sanırım bizi de aşar bu kadarı. Yine de doktoruma soracağım bi belki anlaşmalı oldukları bir kurum vardır bir fiyat alayım en azından
Bildigim sut dislerinde de kok hucre var. Onu kendimiz saklayabiliriz. Kiziminkini sakliyorum ben. Ama saklama kosullari nasil olmali hic arastirmadim.

Kızlar coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada bırakmayı söyledi ?? Bana 36. Haftada bırakmamı söyledi birde size sorayım dedim. Ben sadece coraspin kullanıyorum oksapar iğne kullanmıyorum.
Bende 36 da bırakacağım canım son iki hafta

Selam kızlar,
Bugün yine hastaneye gittim. Haftada iki gün sabahtan akşama kadar hastanede olacağım artık. Sonunda diyetisyene yönlendirebildiler. Diyetisyen yediklerimi sordu yediklerin gayet normal dedi ama idrarda şeker yüksek çıkıyor. Diyetisyenin verdiği listede günde 7-8 öğün yemek var. Her öğünde de ekmek var. Ana öğünlerde 3 er dilim ekmek, ara öğünlerde 1 dilim ekmek. Gece 24 te ve 03:00 te de öğün var. Bu listeyle şekerim artar diye düşünüyorum deneyeceğim artık. Ekmek yerine ceviz yiyebilir miyim diye diyetisyene sordum ceviz yağlı yiyemezsin dedi. Meyve şekeri yükseltiyor diye yemiyordum ama listede var. O yüzden listeden çok umudum yok. Doktorum bağırıp çağırmasın diye uygulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…