36+6 ya denk geliyor 37+0 itibariyle izinli görünüyorum canımKızlar 32de rapor alanlar ; rapor bitiş tarihi 37nin 37+6sına mı denk geliyor bir kontrol edebilir mi?
Sekretere o kadar izah etmeme rağmen Sgk ayarlıyor bizlik bir şey yok deyip durdu. Benim bildiğiniz 38 de rapor bitiş tarihim36+6 ya denk geliyor 37+0 itibariyle izinli görünüyorum canım
Sanıyorum ki yalancı doğum sancısı anlattıkların. Gerçek doğum sancısı sadece karın altı ve kasıkta olmazmış, sırt ve belden gelip kasıklara vururmuş. Valla benim de ikinci doğumum olacak ama çok tecrübesizim sürekli okumaya çalışıyorum. İlkinde suni sancı alarak doğum yaptım kendi sancım hiç olmadı öncesinde. O yüzden kendiliğinden gelişen nasıl bir şey bilemiyorumGünaydın kızlar
Ben bugun çok şiddetli bi çatı ağrısıyla uyandım
Yürüdükçe kasıklarımda sancı da oluyo bi yere tutunarak yürüyebiliyorum çok canım acıyo
Bebeğim de gece sürekli kasıldı taş gibi oldu hep tekme yerine sertleşmeler yaşadım.
Şimdi yine aynısı oluyo sürekli sertleşiyo tekme falan yok.
Bunlar yalancı sancılar mı oluyo?
Devam ederse doktora gitmem gerekir mi?
Gittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dediCanım başka bir doktora daha sor lütfen cok sasirdim ve üzüldüm bu zamana kadar nasil anlasilmamis anlamadım ben
Çok üzüldüm ya. Bu ihtimal var dedikleri şeyi netleştiremiyor mu doktorlar. Ve arkadaşların da dediği gibi bu haftaya gelene kadar hiç şüphelenip testler istenmedi mi. Sadece küçük minyon bi bebiş olma ihtimali yok mu bu geri değerlerleGittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dedi
Canım çok geçmiş olsun inşallah denildiği gibi çıkmaz sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına. Daha önce fetal dna yaptırdın mi. Yanı bebek kilosu için bana da doktorum az kilo almış 1 hafta havuç suyu kırmızı et ve kaşar ye dedi.Gittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dedi
Başka bir Dr daha gittik ama perinatoloğ değildi şekerim normal sınırlarda aslında. Suyum 11 civarlardaymış. Moral olarak çok kötüyüm ama toparlamaya çalışıyorumCanım çok geçmiş olsun, başka bir perinatologtan daha randevu alıp onunda görüşünü alın mutlaka. Amniyon sıvının diyetle toparlanabiliyor ama toparlanmadigi durumlarda karından su alınıp normal sınıra indiriliyor. Suyun fazla olması başka sorunlara sebep olabilir bunu tekrar bir başka doktora da danışın mutlaka. Üzüntü sizi ve bebegimizi daha da strese soracaktır, hep iyi düşünün
Onu da sordum ne kadar içerde kalsa o kadar iyi dedi. Dedim eğer düzelecekse Doğum olsun ama yok dedi 37 de alırız demişti 38 de alırız dediCok gecmis olsun. Cok uzuldumgerilik olmasindan da dogum gerceklesse daha iyi olmaz miymis? Bilmedigimden soruyorum... Yani Eger bu daha iyi ise zaten 33 haftadasiniz belki daha hayirli olur... En az 2 doktora daha gidin derim... Her seyi soyluyor bazi doktorlar hemen moralinizi bozmayin.... Allah im buyuk insallah sagliklica dogar
Bilmiyorum başka doktora gittim o daha olumsuz konuştu.Çok üzüldüm ya. Bu ihtimal var dedikleri şeyi netleştiremiyor mu doktorlar. Ve arkadaşların da dediği gibi bu haftaya gelene kadar hiç şüphelenip testler istenmedi mi. Sadece küçük minyon bi bebiş olma ihtimali yok mu bu geri değerlerle
2li 3lü tarama yaptırmamıştım onun için kızdı neden yaptırmadın dedi. Şekerim var yiyemiyorum hiç birşey maalesef.Canım çok geçmiş olsun inşallah denildiği gibi çıkmaz sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına. Daha önce fetal dna yaptırdın mi. Yanı bebek kilosu için bana da doktorum az kilo almış 1 hafta havuç suyu kırmızı et ve kaşar ye dedi.
Bu beyindeki şey yeni oluşmuş duyumda yeni çoğalmış 9.5 - 10 civarıydı. Ama yükselmişÇok üzüldüm ya. Bu ihtimal var dedikleri şeyi netleştiremiyor mu doktorlar. Ve arkadaşların da dediği gibi bu haftaya gelene kadar hiç şüphelenip testler istenmedi mi. Sadece küçük minyon bi bebiş olma ihtimali yok mu bu geri değerlerle
Detaylı ultrason yaptırmış miydin?2li 3lü tarama yaptırmamıştım onun için kızdı neden yaptırmadın dedi. Şekerim var yiyemiyorum hiç birşey maalesef.
İnşallah sağlıkla doğar yavrun. Rabbim büyük dualarını eksik etme. Ya şafi ismine sığın.Bilmiyorum başka doktora gittim o daha olumsuz konuştu.
Doktoruna sor canım yinede bırakmadan önce. Ben 35+3 te bıraktım ama oksapar kullanıyorumKızlar coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada bırakmayı söyledi ?? Bana 36. Haftada bırakmamı söyledi birde size sorayım dedim. Ben sadece coraspin kullanıyorum oksapar iğne kullanmıyorum.
En sevdiğim göbeğim ve bebeğin hareketleri en sevmedigimse çatı ağrısı kramp kramp krampEee kızlar hamileliğin sonuna yaklaşırken bu hamileliğinizde en sevdiğiniz ve sevmediğiniz şey ne olduAz önce duşta bunu düşündüm en sevdiğim kısmı kesinlikle bebeğin hareketlerini hissetmek ve saçlarımın hiç dökülmemesi ve gürleşmesi oldu En sevmediğim de bel ve çatı ağrısı
Doktorum 36 dedi canım belirttim yazımda. Sormadan bırakırmıyım hiçDoktoruna sor canım yinede bırakmadan önce. Ben 35+3 te bıraktım ama oksapar kullanıyorum
Çok isterdim ama rakamlar gerçekten çok yüksekKızlar kök hücre saklatmayı düşünüyor musunuz?
Çok üzüldüm canım bu genetik sıkıntılar bu zamana kadar yapılan testlerinde belli olmadı mı? İkili test detaylı ya da atıyorum fetal dna testleri yapılmadı mı? Bu zamana kadar neden bekletildi neden bir belirti olmadı şimdi doğsa yaşayacak olan bebek için hasta olabilir kalbini durdurabiliriz diyorlar? Ben gerçekten anlamadım bu durumu. Rabbim inşallah sağlıkla devam ettirir bütün kaygılar inşallah boşa çıkar. Ama insan merak ediyor doktorunuz nasıl takip yaptı? Genetik sıkıntı olma ihtimali olsa bike söylüyorlarGittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dedi