2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada bırakmayı söyledi ?? Bana 36. Haftada bırakmamı söyledi birde size sorayım dedim. Ben sadece coraspin kullanıyorum oksapar iğne kullanmıyorum.

Sanıyorum ki yalancı doğum sancısı anlattıkların. Gerçek doğum sancısı sadece karın altı ve kasıkta olmazmış, sırt ve belden gelip kasıklara vururmuş. Valla benim de ikinci doğumum olacak ama çok tecrübesizim sürekli okumaya çalışıyorum. İlkinde suni sancı alarak doğum yaptım kendi sancım hiç olmadı öncesinde. O yüzden kendiliğinden gelişen nasıl bir şey bilemiyorum

Canım başka bir doktora daha sor lütfen cok sasirdim ve üzüldüm bu zamana kadar nasil anlasilmamis anlamadım ben
Gittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dedi

Gittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dedi
Çok üzüldüm ya. Bu ihtimal var dedikleri şeyi netleştiremiyor mu doktorlar. Ve arkadaşların da dediği gibi bu haftaya gelene kadar hiç şüphelenip testler istenmedi mi. Sadece küçük minyon bi bebiş olma ihtimali yok mu bu geri değerlerle

Canım çok geçmiş olsun inşallah denildiği gibi çıkmaz sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına. Daha önce fetal dna yaptırdın mi. Yanı bebek kilosu için bana da doktorum az kilo almış 1 hafta havuç suyu kırmızı et ve kaşar ye dedi.

Başka bir Dr daha gittik ama perinatoloğ değildi şekerim normal sınırlarda aslında. Suyum 11 civarlardaymış. Moral olarak çok kötüyüm ama toparlamaya çalışıyorum
Onu da sordum ne kadar içerde kalsa o kadar iyi dedi. Dedim eğer düzelecekse Doğum olsun ama yok dedi 37 de alırız demişti 38 de alırız dedi

Bilmiyorum başka doktora gittim o daha olumsuz konuştu.

2li 3lü tarama yaptırmamıştım onun için kızdı neden yaptırmadın dedi. Şekerim var yiyemiyorum hiç birşey maalesef.

Bu beyindeki şey yeni oluşmuş duyumda yeni çoğalmış 9.5 - 10 civarıydı. Ama yükselmiş

Kızlar coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada bırakmayı söyledi ?? Bana 36. Haftada bırakmamı söyledi birde size sorayım dedim. Ben sadece coraspin kullanıyorum oksapar iğne kullanmıyorum.
Doktoruna sor canım yinede bırakmadan önce. Ben 35+3 te bıraktım ama oksapar kullanıyorum

En sevdiğim göbeğim ve bebeğin hareketleri en sevmedigimse çatı ağrısı kramp kramp kramp insanın çorap giyerken ayağına kramp girer mi ya

Çok üzüldüm canım bu genetik sıkıntılar bu zamana kadar yapılan testlerinde belli olmadı mı? İkili test detaylı ya da atıyorum fetal dna testleri yapılmadı mı? Bu zamana kadar neden bekletildi neden bir belirti olmadı şimdi doğsa yaşayacak olan bebek için hasta olabilir kalbini durdurabiliriz diyorlar? Ben gerçekten anlamadım bu durumu. Rabbim inşallah sağlıkla devam ettirir bütün kaygılar inşallah boşa çıkar. Ama insan merak ediyor doktorunuz nasıl takip yaptı? Genetik sıkıntı olma ihtimali olsa bike söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…