2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah korusun umarım kötü bir durum değildir. Peki bunu daha erken anlayamadilar mi yani erken haftalarda amniyosentez ya da fetal dna önerilmedi mi ? bebeğin haftasi artık çok ileri çünkü. Kalbinde sorun yok demiş ama bu güzel bir haber umarım herhangi bir problem yoktur canım inan üzüldüm ben de

Canım başka bir doktora daha sor lütfen cok sasirdim ve üzüldüm bu zamana kadar nasil anlasilmamis anlamadım ben

36+0 da mi 37+0 da mi izne ayriliyoruz?
37+0 da canım
Kızlar 17 günde 600 gram almışım az mı acaba
ayy süper bence demekki hepsini bebişe almışsın
çok geçmiş olsun canım en kısa sürede toparlar inşallah sürekli farklı bir yerim ağrıyor canım bir kasığım bir göbeğim bir belim bence artık neremiz ağrısa normal gibi
canım ıhlamur iç boğazını ıslak tutmaya çalış ama çok fazlaysa doktoruna danış yine de kendini çok zorlama
ayy canım benim bebeklerine bir an önce kavuşursun inşallah teşekkür ederim bizleri de düşünüp haberdar ettiğin için
maşallah canım sağlıkla zamanında gelsin inşallah
çok sevindim canım sağlıkla büyüyüp zamanında gelsin inşallah senin yaşadığın bu durumun aynısını bende yaşadım önce kasım annelerindeydim bebeğimi kaybettim şimdi bak mart annelerinde doğumuma sayılı günler kaldı. zaman hızlı geçiyor sende bir bakmışsın vakit gelmiş
canım benim kızım 4,5 yaşında gündüz olursa götürürüm babasıyla bizimkilerle takılır gece olursa eğer doğum yapınca hastaneye getirirler çünkü kardeşiyle tanışma anını dört gözle bekliyor
Abisi iki isimli Ali Çinar. cevre vs herkes iki ismiyle hitap ediyorlar Onu hemen karar vermistik hatta.kimseye sormadik. Bunda kararsiz kaldik
canım yiğit ve han ı iki isim olarak koyabilirsiniz ister yiğit'i ister yiğit han'ı kullanırsınız.
canım önce yatış yapıp odaya aldılar sonra üzerimi değişip suni sancı verdiler ne zamanki açılma tamamlanıp bebişin kafası görününce doğum haneye götürdüler bakalım bunda nasıl olacak.

aynen canım tabiki elektrikli gibi olmaz farkındayım, sadece acil durumda ihtiyac olurmu kararsız kalmıstım ama almayacagım sanırım. bende hastane tipi elektrikli var düzenli onu kullanırım, mochi icin zaten sütü fazla olanlarda etkili yazıyor yorumlarda, benim ilkinde azdı, bunda erken sagmaya baslarsam belki artırırım diye umudum var bakalım kısmet. sagol yorumun icin

Ben lansinoh tekli elektrikli almistim. Ben begeniyorum. Kizim 8 aylik olunca bakici ile devam ettik. Yeterince sut sagiyordu kolayca ..yara da etmedi...

Benim suni sanciyi verdikleri oda farkliydi, Yatis farkli, dogumhane farkli. Acikcasi odanda sanci cekmek daha iyi. Dogum odasina yakindi ve ful bagirma dinledim. Hatta erken dogum riski olanlari da sezeryan olanlari da oraya getirdikleri icin onlar da duyuyordu. Insallah uygulama sizinki gibidir.

Izin 37+0 ise benimki 7 marta ay gecmez de zaman...

çok üzüldüm, mutlaka baska bir doktor görüşü alın canım, belki de hiçbişeyi yok çünkü kalbinde de sorun yokmus. ayrıca kalbinde beyninde sorun görünenler sonradan düzelebiliyor ciddi bir sorun olmuyor

Benim de 8 Mart günler uzuyor sanki yalnız şunu farkettim iznimizin bitişi kurban bayramı tatiline geliyor bir iki gün erken ayrılma şansımız olursa eğer iki üç gün kar edebiliriz

Kizlar ben halen isime karar veremedim kapi susunu falan siparis edemedim. Yani Yiğit olacak ama Yiğithan mi Yiğit mi karar veremedim. Ailede kimisi Yiğit guzel kimisi Yiğithan guzel diyor oyle kaldim
Canim sizin icin fark eder mi bilmiyorum ama Yigit ile han ayni anlama geliyor. Eger fark etmez ise bence de Yigithan guzel. Ama ayni manaya gelen iki sey derseniz, Yigit de guzel Han da. Yigit her durumda olacaksa yanina alternatif dusunebilirsiniz... Bizimki de Teoman Alp olacak biz karar kildik ... insallah siz de karar verirsiniz

Canım çok geçmiş olsun, başka bir perinatologtan daha randevu alıp onunda görüşünü alın mutlaka. Amniyon sıvının diyetle toparlanabiliyor ama toparlanmadigi durumlarda karından su alınıp normal sınıra indiriliyor. Suyun fazla olması başka sorunlara sebep olabilir bunu tekrar bir başka doktora da danışın mutlaka. Üzüntü sizi ve bebegimizi daha da strese soracaktır, hep iyi düşünün

Cok gecmis olsun. Cok uzuldum gerilik olmasindan da dogum gerceklesse daha iyi olmaz miymis? Bilmedigimden soruyorum... Yani Eger bu daha iyi ise zaten 33 haftadasiniz belki daha hayirli olur... En az 2 doktora daha gidin derim... Her seyi soyluyor bazi doktorlar hemen moralinizi bozmayin.... Allah im buyuk insallah sagliklica dogar

Benimde Dışarda çok ayakta durduğumda öyle ağrı oluyor canım

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi haberler alacağınız şeyler duyarsınız farklı doktorlara danışın görüş alın inşallah

Bende geçen gün zor çıkınca parmağımdan korktum çıkarttım canım
Ay evet ya az kaldı ama sabır diye diye

Nooo özel çaba harcamam yani bunun kadar Allah nasip ederse artık olur ikinci çünkü beni süreç çok yipratmisti hele ki çocuğum varken tekrar o stresleri yaşayamam çünkü en son terapi alıyordum
Ben de düşünmüyordum ama insan çocuğu yalnız kalsın istemiyor zamanla. Ona haksızlık yaptığını düşünüyor. Ama sankş kızımın üzerine gül koklayamam dedim hep kendime. Bilmiyorum 2.çocuk yapanlar böyle düşündü mü hiç merak ettim açıkçası. İnsan tuhaf hissediyor. Kızımdan başkasını bu denli sevemem diyorum herhalde sonra düşünüyorum o da benim kızım resmen psikolojik sorunlar yaşıyordum içimde.
Bu arada benim bu hamilelikte en sevdiğin şey bu zamana kadar sağlıkla gelebilmesi oldu, onu hissetmem oldu. Umudumuzu kaybetmeye başlamışken birden mucize oldu hem fe hiç beklemediğimiz zamanda oldu.
En sevmediğim şey saysam mı
Çok çektirdi bana bu hamilelik sürekli yatmaktan bunaldım,
İlaçlardan. İğnelerden bulantılarımdan kramplarımdan mide yanmalarım kabızlığım reflümden hepsi hamileliğim boyunca yakamı bırakmadı diyebilirim. Şimdi de en ufak şeyde bek ağrılarım başlıyor tutuluyor gibi oluyorum . Gördüğüm saçma sapan rüyalarda cabası

Canım artık çoğumuzda oluyor bu sertleşmeler ve ağrılar. Benimde dün gece çatı ağrım vardı hatta bacağıma vurmuştu ağrı topalladım resmen wcye giderken Çok oluyorsa doktoruna yazabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…