2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allahım sabır ve kolaylık versin bizlere. Benimde bu ara nefesim yetmiyor sanki darlanıyorum bazen

Yalnız değilsin canım benimde el parmaklarım şişti ve şuan kuyruk sokumum ağrısı bacağıma vurdu kitlendi orası canım çok acıyor

Ayy bizde tatile çıkacağımız ay öğrendik 7.ayda hamile kaldım bende tatil daha Bi güzel geçmişti stresten uzaklaşalım diye gidecektik o düşünce bile iyi gelmiş bize demek ki.

Hamileliğin en güzel kısmı içimde hareket ediyor olması kıpırdanması hanii bazen böyle geriniyor ya dönüyor gibi oluyor balık kayıyor gibi oluyor falan öyle bişiyler iştee ya yazarken bile heyecanlı oluyor bu kız beni aptala çeviriyor bazen
En zorlu tarafı da ilk zamanlar bulantıydı sonra hareketlerini az hissetmek oldu sanırım o zaman çok zorluyordu psikolojik olarak. Onun haricinde fiziken çok aşırı zorlamadı beni diyebilirim

Canım keşke bir yol gösterenin olsaymış o zamanlarda en çok ona ihtiyaç duyuyoruz .benim sütümde aşırı fazlaydı dediğin gibi yatak ıslanıyordu sabah uyandığımda ve tazyikten bebek ememiyordu sonra araştırdım vs ön sütü sağıp poşetlerle buzluğa attık hem tazyiği azaldı bebeğim rahatça emdi hem son sütü aldığı için kilo alımı çok çok iyiydi üstelik dediğin gibi doğuştan süt alerjisi vardı onunla birlikte 13 ay süt süt ürünleri tüketemedim. Neyseki hepsi geçti ama böyle zor zamanlarda bilinçli yönlendirecek birilerinin varlığına inanılmaz ihtiyaç duyuyor insan

Herkese iyi geceler ben de sonunda hastane çantamı hazırladım. Çok heyecanlı gerçekten. ikinci olmasına rağmen ilk defa anne oluyormuşum gibi bir his umarım ablası bu duruma çabuk adapte olur. Ben en çok o konuda endişeliyim.

Bir de hala işe gidiyorum ama bu saat oldu uykum yok sabah nasıl kalacağım bakalım. normalde 9 şubatta izne ayrılacağım ama salı günü kontrolüm var doktora söyleyeceğim o kadar dayanamayacağım gibi duruyor.

Kesinlikle günü gününü tutmuyor bigün içerde halay çekiyor bigün sabahtan akşama kadar yatıyor

kızlar ben dışarı çıkıp dışarda zaman geçirip eve geldikten sonra vajinada aşırı ağrı oluyor adım bile zor atıyorum bu normal mi? ne zaman dışarı çıksam hep aynı şeyi yaşıyorum

sütün çabuk gelmesini en iyi sağlayan şey sık emzirmek kesinlikle 2 saat dolmadan emzirirdim ben uyandırıp sık sık memeyi ağzına dayayınca hem sarılık olmuyorlar hem süt çoğalıyor bide duş alma imkanı olmayanlar saçlarını göğüslerinin üzerine koyup tarasın demişlerdi bana amaç süt kanallarını harekete geçirmemiş bilimsel gerçekliği varmı bilmem ama aşırı mantıklıydı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…