2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah iyiliğini kahkaha attım amuda da az kalkmadik be hamile kalmaya çalışırken

Evet canım ablamında sezeryan sonrası duş aldıktan sonra sütü gelmişti. Etkili bir yöntem.

Benim 2 gündür çok olmaya başladı henüz ilaç almıyorum ama alacağım galiba, çünkü bu akşam epey zor oldu diyebilirim..

Benim 2 gündür çok olmaya başladı henüz ilaç almıyorum ama alacağım galiba, çünkü bu akşam epey zor oldu diyebilirim..
Ben de soda ile idare ediyorum canım baya iyi geliyor soğuk soda çok zorlanirsam da rennie içiyorum

Umut fakirin ekmegidir O günleri hatırlamak hiç istemiyorum ya İkinciye korunurken hamile kalcaz inşallah
Inşallah ben de öyle düşünüyorum çünkü stres yok en büyük etken olursa olur olmazsa olmaz zaten Allah bir tane vermiş diyecez bi bakmışız olmuş. Sonra bizde ayy korunuyorduk ama oldu deriz havalı havalı

En sevdiğim sonunda hamile olduğumu hissetmek oldu, seninde yazdığın gibi saç dökülmesi son buldu, bebeğim için yaptığım alışverişlerdeki heyecanım oldu en top olarakta cinsiyet partisi olmuştu
Sevmediğim ise bütün kışı hep eşofmanla geçirmek oldu, diğer hiçbir kıyafetle rahat edememek, makyaj yapmamak içimden gelmemesi ve günde en az 3-4 defa iç çamaşırı değiştirmek en sevmediğimse fetal dna test sonucunu beklemek olmuştu-kabuslar görüyordum

Nooo özel çaba harcamam yani bunun kadar Allah nasip ederse artık olur ikinci çünkü beni süreç çok yipratmisti hele ki çocuğum varken tekrar o stresleri yaşayamam çünkü en son terapi alıyordum
Seninki aşılama bebeği idi sanırım di mi unutuyorum kusura bakma

Nooo özel çaba harcamam yani bunun kadar Allah nasip ederse artık olur ikinci çünkü beni süreç çok yipratmisti hele ki çocuğum varken tekrar o stresleri yaşayamam çünkü en son terapi alıyordum
Canım senin olmamasının bir sebebi var miydi? Biz de yedi ay uğraştık her ay ayrı stres daha fazla uğraşanlara Allah yardım etsin gerçekten zor bir süreç

Canim ben lavaboya egilip goguslerimi sadece yikamistim.

Kesinlikle dün gece bir uyandım sırtüstü yatıyorum bebek çılgınlar gibi tekmeliyor beni rahatsız oldu herhalde uyandırdı dön dedi resmen bana sola dönünce tekmeyi kesti

Tabi ki en sevmedigim baslardaki yoğun mide bulantisi ve agiz tadi degisikligi. En en sevdigim bebegimin hareketlerini hissetmek, eşime baya baya trip atmak onun da etrafimda dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…