2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok iyiymiş indirimde bulursak alalım bir kutu ondan o zaman çantaya atalım

Bu bilgiyi bilmiyordum,kizimda hipps onermislerdi iki hafta kadar kullanmistik.Ben de arastirayim goati

Tek tek tüm hastane ve özel muayene doktorlarının arayıp soruyorum test yapıyorlar mı diye . Ama randevular doktorların dolu. Birkaç doktora mesaj attım dönüş bekliyorum....
Derken haber geldi bir doktordan randevu buldum saat 1 de gideceğiz. Ordaki testlere göre eksik olanları da başka yerde yaptıracağım herhalde. İçime sinmezse.

iyi bari çok şükür bulmuşsun nasıl ateşi şimdi ?

benim rüyamda ebe bebeği alıp gidiyordu arkasından bağırıyordum bi gösterseydin bari diye
sen o kadar dogur et ebe alip hic gostermeden gotursun ruyaya bak Oglum dogunca ebe kucagina almis.odaya cikarmak icin videosu var eşim soruyor anne nasil iyi mi ebe diyor iyi iyi hatta bebegin saclarinin rengi ne diye sordu diyor o an kala kala sac rengini sormusum.

Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
ben filtre kahve istedim eşimden şimdiden , hani biraz da doyasıya kahve beklemişliğim de var alsın gelsin hastaneye kahveciden
değilse nescafe gold da olur yeter ki kafein olsun
Hangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok
golden goat, baby goat, evolvia, similac , sma, hipp diye araştırdım canım ben ( biraz sıralama gibi ) . ama şu var tabii ki en iyi içeriği bulmaya çalışıyoruz da bebeğin bünyesinin nasıl tepki vereceği artık şans meselesi. inşallah şakır şukur sütler gelir de gerek kalmaz

Bizimki de bundan, arkadaşım 2.5 yaşına kadar kullandığını söylemişti. İlerde en alt kademeye indirir; içinde oyun alanı da oluşturabiliriz. Yalnız bizde kenar korumalıklarını annem ayrıca yapıyor. Bu model de korumalıkta varsa cok büyük rahatlık. İnşallah oğluşlarımız keyif içinde uyur

Bizimki de bundan, arkadaşım 2.5 yaşına kadar kullandığını söylemişti. İlerde en alt kademeye indirir; içinde oyun alanı da oluşturabiliriz. Yalnız bizde kenar korumalıklarını annem ayrıca yapıyor. Bu model de korumalıkta varsa cok büyük rahatlık. İnşallah oğluşlarımız keyif içinde uyur

canım ben french press ile de yapıyorum filtre kahveyi fena olmuyor, hani kahveci bulmaya uğraşmak istemezseniz yanında götürebilirsin. ben nescafeleri içemiyorum artık, hastanedeki kafeteryada vardır diye düşünüyorum ama bir bakıcam yoksa ben de yanımda götürürüm

mama olarak ben de araştırıcam biraz, ilk oğlumda bebelac gold dan sonra golden goat a gecmiştim pek sevmemişti, dedigin gibi bebegin bünyesi her mamayı kabul etmeyebiliyor duruma göre ilerleyeceğiz.

Ya canım benim insallah

Bana iyice göstermeden götürürlerse ortalığı yıkarım
Eczanelerde var mi? Bebek sarilik olmasin diye cok yuksek ihtimal ilk haftalar mama veriliyor bu sebeple temiz icerikli mama alip yanimizda goturmek sart.
Var canım gördüm ben babymall da civil de falan da görmüştüm

Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara

Canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir minik kuzu

Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
Bence her seyin sekersiziniyidir Ben her durumda kahve alicam yanima. Simdi de gunde bir fincan mutlaka, bazen 2 iciyorum

Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Bunun grisini arkadaşım hediye almış canım bana. Bebek arabasına asma aparatı var önünde biberon koymak icin üç tane ısı koruyuculu bölme var içi de çok geniş baya beğendim

Eklentiler

• B11E9B1C-8F72-4FCE-94F7-70DA79CB8B02.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…