Çok iyiymiş indirimde bulursak alalım bir kutu ondan o zaman çantaya atalımhahahah şişe camı takarsın artık
valla canım içerik olarak iyilerden golden goat var ben goat alıcam. hipps te palm yağı ve soya lesitini var, smada da soya lesitini var mamalarda olmaması gereken bir maddeymiş bu. golden goat en temizi bir de inek sütü içermemesi en büyük artısı
eve onu almak lazım ben de alayım aklımdayken ama acele etme erken doğum olabilirÇok iyiymiş indirimde bulursak alalım bir kutu ondan o zaman çantaya atalım
Bu bilgiyi bilmiyordum,kizimda hipps onermislerdi iki hafta kadar kullanmistik.Ben de arastirayim goatihahahah şişe camı takarsın artık
valla canım içerik olarak iyilerden golden goat var ben goat alıcam. hipps te palm yağı ve soya lesitini var, smada da soya lesitini var mamalarda olmaması gereken bir maddeymiş bu. golden goat en temizi bir de inek sütü içermemesi en büyük artısı
Tek tek tüm hastane ve özel muayene doktorlarının arayıp soruyorum test yapıyorlar mı diye . Ama randevular doktorların dolu. Birkaç doktora mesaj attım dönüş bekliyorum....Sen boşver testini yaptır kafan rahat olsun zaten basit bir test bazen kafanın dikine gitmek en iyisi bu tarz durumlarda en azından virüs ya da bakteri neyse ona uygun antibiyotik kullanırsın iyileşmesi hızlanır yazık çocukta sürünüyor uzaktan teşhis konulmaz ki odur o değildir diye. Bakalım bugün nasıl seyredecek ateşi ama sen bi özele falan götür hemen baksınlar hangi virüs olduğuna
bi bak canım ama baby goat ile karıştırma golden goatBu bilgiyi bilmiyordum,kizimda hipps onermislerdi iki hafta kadar kullanmistik.Ben de arastirayim goati
iyi bari çok şükür bulmuşsun nasıl ateşi şimdi ?Tek tek tüm hastane ve özel muayene doktorlarının arayıp soruyorum test yapıyorlar mı diye . Ama randevular doktorların dolu. Birkaç doktora mesaj attım dönüş bekliyorum....
Derken haber geldi bir doktordan randevu buldum saat 1 de gideceğiz. Ordaki testlere göre eksik olanları da başka yerde yaptıracağım herhalde. İçime sinmezse.
benim rüyamda ebe bebeği alıp gidiyordu arkasından bağırıyordum bi gösterseydin bari diye
Eczanelerde var mi? Bebek sarilik olmasin diye cok yuksek ihtimal ilk haftalar mama veriliyor bu sebeple temiz icerikli mama alip yanimizda goturmek sart.bi bak canım ama baby goat ile karıştırma golden goat
ben filtre kahve istedim eşimden şimdiden , hani biraz da doyasıya kahve beklemişliğim de var alsın gelsin hastaneye kahvecidenGünaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
golden goat, baby goat, evolvia, similac , sma, hipp diye araştırdım canım ben ( biraz sıralama gibi ) . ama şu var tabii ki en iyi içeriği bulmaya çalışıyoruz da bebeğin bünyesinin nasıl tepki vereceği artık şans meselesi. inşallah şakır şukur sütler gelir de gerek kalmazHangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok
Bizimki de bundan, arkadaşım 2.5 yaşına kadar kullandığını söylemişti. İlerde en alt kademeye indirir; içinde oyun alanı da oluşturabiliriz. Yalnız bizde kenar korumalıklarını annem ayrıca yapıyor. Bu model de korumalıkta varsa cok büyük rahatlık. İnşallah oğluşlarımız keyif içinde uyurHerkese merhaba
Ben oğlumun beşiği için son kararımı vermek üzereyim ama sizlere de sormak istiyorum.Bebeğine beşik alan ya da öncesinde deneyimi olan anneler yazarsa sevinirim.Aklımda olan ve bugünlerde alacağım ürün görselini aşağıya ekleyeceğim.İki-üç yaşına kadar max kullanılır sonrasında değiştiririm diye düşünüyorum.Tekerlekli ve yatağı kademeli bir ürün bu,anne yanı için de uygun.Sizce de iyi mi bu modeller?
Aynı biz ya şansımıza :/Yok canim yaaa nerdeee.... en ufak bir gripte gidiyor yatıyor, çocuk yanına gidiyor ben hastayım al çocuğu modu. Kimse ona dokunmasın, anne hasta olunca hem ev işi hem yemek hem çocuk dinlenmeye vakit yok
canım ben french press ile de yapıyorum filtre kahveyi fena olmuyor, hani kahveci bulmaya uğraşmak istemezseniz yanında götürebilirsin. ben nescafeleri içemiyorum artık, hastanedeki kafeteryada vardır diye düşünüyorum ama bir bakıcam yoksa ben de yanımda götürürümben filtre kahve istedim eşimden şimdiden , hani biraz da doyasıya kahve beklemişliğim de var alsın gelsin hastaneye kahveciden
değilse nescafe gold da olur yeter ki kafein olsun
golden goat, baby goat, evolvia, similac , sma, hipp diye araştırdım canım ben ( biraz sıralama gibi ) . ama şu var tabii ki en iyi içeriği bulmaya çalışıyoruz da bebeğin bünyesinin nasıl tepki vereceği artık şans meselesi. inşallah şakır şukur sütler gelir de gerek kalmaz
bence Türk erkekleri ortalama yüzde 70 böyledir, çocuk gibiler :/Aynı biz ya şansımıza :/
Ya canım benim insallahben filtre kahve istedim eşimden şimdiden , hani biraz da doyasıya kahve beklemişliğim de var alsın gelsin hastaneye kahveciden
değilse nescafe gold da olur yeter ki kafein olsun
golden goat, baby goat, evolvia, similac , sma, hipp diye araştırdım canım ben ( biraz sıralama gibi ) . ama şu var tabii ki en iyi içeriği bulmaya çalışıyoruz da bebeğin bünyesinin nasıl tepki vereceği artık şans meselesi. inşallah şakır şukur sütler gelir de gerek kalmaz
Bana iyice göstermeden götürürlerse ortalığı yıkarımsen o kadar dogur et ebe alip hic gostermeden gotursun ruyaya bak Oglum dogunca ebe kucagina almis.odaya cikarmak icin videosu var eşim soruyor anne nasil iyi mi ebe diyor iyi iyi hatta bebegin saclarinin rengi ne diye sordu diyor o an kala kala sac rengini sormusum.
Var canım gördüm ben babymall da civil de falan da görmüştümEczanelerde var mi? Bebek sarilik olmasin diye cok yuksek ihtimal ilk haftalar mama veriliyor bu sebeple temiz icerikli mama alip yanimizda goturmek sart.
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir minik kuzuKuzum 4 saatte bir parasetamol - ibuprofen dönüşümlü olarak veriyoruz ama ilaçtan sonra 3.saate gelince
hop Yükselmeye başlıyor yinede. Hastanede zaten çok zor düştü tam düşmedi bile 38.0 ile taburcu olduk reçete ilaçlarına başladık. Ama ben pert ben iptal geçen gece 0 uyku, bugün gündüz sadece 2.5 saat uyudum, akşam yine uykusuz sabah 1-1.5 saat uyudum. Ateş düşürücüyü verdim biraz bekliyorum kahvaltı hazırlayıp arada antibiyotiği vereceğim.
Bence her seyin sekersiziniyidirGünaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
Bunun grisini arkadaşım hediye almış canım bana. Bebek arabasına asma aparatı var önünde biberon koymak icin üç tane ısı koruyuculu bölme var içi de çok geniş baya beğendimBebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?