2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sanırım derecesi düsük olanlar takabilir canım doktor çünkü derecen yüksek önermiyorum dedi yine de gözü bozuk arkadaşlar doktorlarına sorup teyit etsin bence. Bana sezeryan yolları gözüktü

Yine de normal doğum olmaz da acil sezeryana alınırsa lens sorun olur , hiç riske atmamak lazım. Herkes gözlükle gitsin lensi fotoğraf çekimi için yanına alsın bence

Yine de normal doğum olmaz da acil sezeryana alınırsa lens sorun olur , hiç riske atmamak lazım. Herkes gözlükle gitsin lensi fotoğraf çekimi için yanına alsın bence
Beni ilk dogumumda apar topar sezaryene götürdüler o arada lensi kimse sormadı canim. Yine alın isterseniz gozluk ama ameliyattan sonra o gözlük aklına gelir mi bir yerde unutulur filan bilemedim

Gözlüğü de o kadar sevmiyorum ki bugulanıyor sinir ediyor beni
Bugulaninca sinir ediyor gercekten... Benimki 0.75 uzak, ama sanirim gebelikte artti. Zaten bozukluk da ilk gebeligimde olmustu. Kiminde kalici oluyormus. Benim gebelikler hep gozume hasar birakti. Ben de takmicam. Dogumda gozlukle durulmaz bence :)

Bugulaninca sinir ediyor gercekten... Benimki 0.75 uzak, ama sanirim gebelikte artti. Zaten bozukluk da ilk gebeligimde olmustu. Kiminde kalici oluyormus. Benim gebelikler hep gozume hasar birakti. Ben de takmicam. Dogumda gozlukle durulmaz bence :)
Acaba benim de gebelik yüzünden mi arttı üç buçuktu beş buçuk olmuş sol gözüm dört buçuktu altı olmuş sağ gözüm

Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?

Sanırım derecesi düsük olanlar takabilir canım doktor çünkü derecen yüksek önermiyorum dedi yine de gözü bozuk arkadaşlar doktorlarına sorup teyit etsin bence. Bana sezeryan yolları gözüktü
canım senin derecen çooook yüksek riske atma bence doğumdan sonra bi de derecen yükselir 10 numara falan olursun

bana da mantıklı geldi canım ben de öyle yapıcam şimdi ne mama verecekler bilemeyiz su temiz mi vs. onları düşünmektense işi garantiye almak en iyisi. zaten dediğin gibi süt hemen inmiyor %70 olasılık mama takviyesi yapıcaz ilk günler küçük kutu alıp koymakta fayda var

Hangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok

Ahahahahha hüdaverdi gibi olmam inş lazer yaptırcam ya bu böyle gitmeyecek
hahahah şişe camı takarsın artık
Hangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok
valla canım içerik olarak iyilerden golden goat var ben goat alıcam. hipps te palm yağı ve soya lesitini var, smada da soya lesitini var mamalarda olmaması gereken bir maddeymiş bu. golden goat en temizi bir de inek sütü içermemesi en büyük artısı

Dogumhaneden sonra odaya cikinca bu baska bebek benim degil diyormusunuzYa kazlar zaten size bebegi taaa uzaktan gostermezler her sey yani basinizda o hengamede ugrasmayin gozlukle falanGozluksuz girin dogumhaneye
benim rüyamda ebe bebeği alıp gidiyordu arkasından bağırıyordum bi gösterseydin bari diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…