2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
annewith annewith anlamadım derecesi düşük olanlar mı takabilir. Ben müdahale olmuştım anesteziili kaç defa lensler takılıydı bende bunu lens takan herkes doktoruna sorabilir mi acaba rica etsem canım. Benim yüksek derecede değil ama çıkartmayı unutuyorum sezeryan olacağım içinde ameliyattan sonra takmak için uğraşmayayım diye düşünüyorum😃
Sanırım derecesi düsük olanlar takabilir canım doktor çünkü derecen yüksek önermiyorum dedi yine de gözü bozuk arkadaşlar doktorlarına sorup teyit etsin bence. Bana sezeryan yolları gözüktü 😬

Üç buçuk icin sıkıntı olacağını sanmıyorum ama sormak lazım 🤔

Ya bunu hiç düşünmemiştim lensi takmazsam çocuğumu düzgün göremicem aaaaa😀😀 gözlüklerimi götüriyimmm 😀
Yine de normal doğum olmaz da acil sezeryana alınırsa lens sorun olur , hiç riske atmamak lazım. Herkes gözlükle gitsin lensi fotoğraf çekimi için yanına alsın bence :KK70:

Yine de normal doğum olmaz da acil sezeryana alınırsa lens sorun olur , hiç riske atmamak lazım. Herkes gözlükle gitsin lensi fotoğraf çekimi için yanına alsın bence :KK70:
Beni ilk dogumumda apar topar sezaryene götürdüler o arada lensi kimse sormadı canim. Yine alın isterseniz gozluk ama ameliyattan sonra o gözlük aklına gelir mi bir yerde unutulur filan bilemedim

Gözlüğü de o kadar sevmiyorum ki bugulanıyor sinir ediyor beni :KK70:
Bugulaninca sinir ediyor gercekten... Benimki 0.75 uzak, ama sanirim gebelikte artti. Zaten bozukluk da ilk gebeligimde olmustu. Kiminde kalici oluyormus. Benim gebelikler hep gozume hasar birakti. Ben de takmicam. Dogumda gozlukle durulmaz bence :)

Bugulaninca sinir ediyor gercekten... Benimki 0.75 uzak, ama sanirim gebelikte artti. Zaten bozukluk da ilk gebeligimde olmustu. Kiminde kalici oluyormus. Benim gebelikler hep gozume hasar birakti. Ben de takmicam. Dogumda gozlukle durulmaz bence :)
Acaba benim de gebelik yüzünden mi arttı üç buçuktu beş buçuk olmuş sol gözüm dört buçuktu altı olmuş sağ gözüm 🙄🙄🙄

Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?

Sanırım derecesi düsük olanlar takabilir canım doktor çünkü derecen yüksek önermiyorum dedi yine de gözü bozuk arkadaşlar doktorlarına sorup teyit etsin bence. Bana sezeryan yolları gözüktü 😬
canım senin derecen çooook yüksek riske atma bence doğumdan sonra bi de derecen yükselir 10 numara falan olursun :KK70:

minseo minseo canim ben de yanima su alirim, aynen o elektrikli kahve makinasi var kucuk cezve gibi onu alicam. Hem ses yapmaz. Ben dogumhaneyi gezdigimde insanlar cok ozenliydi. Herkes sessiz olmaya calisiyordu. Hayalimde de aglayan bebekler-anneler falan vardir diyordum ve kizimi yanima almasam mi falan diyordum ama o kadar huzurluydu ki... Sessizlik vardi...

Mama konusuni soran biri olmus. Ben yanimda kucuk kutu almistim. Hastanede oluyor evet ama hani icerik kendi istedigimi yesin derseniz alin bence. Kizim hemen memeyi yakalamadi. 30cc mama icmisti ilk gun, sonra icmedi ama sut uyudum uyandim geldi 🙂 Hastanedeki mamalar iyidir diye bir kaide yok. Doktorlar firmalarla anlasiyor ona gore yaziyorlar. Ben hastanede calisirken gorseniz vitaminciler surekli odama geliyordu, hastalara vitamin onereyim diye... Tatil hediyeleri mi hediye ceklerimi oooo... 🤷🏻‍♀️
bana da mantıklı geldi canım ben de öyle yapıcam şimdi ne mama verecekler bilemeyiz su temiz mi vs. onları düşünmektense işi garantiye almak en iyisi. zaten dediğin gibi süt hemen inmiyor %70 olasılık mama takviyesi yapıcaz ilk günler küçük kutu alıp koymakta fayda var

bana da mantıklı geldi canım ben de öyle yapıcam şimdi ne mama verecekler bilemeyiz su temiz mi vs. onları düşünmektense işi garantiye almak en iyisi. zaten dediğin gibi süt hemen inmiyor %70 olasılık mama takviyesi yapıcaz ilk günler küçük kutu alıp koymakta fayda var
Hangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok🤔

Kızlar şu an bu kitabı okuyorum açık ara çocuk gelişimiyle ilgili okuduğum en iyi kitaplardan diyebilirim ilgisi olan varsa mutlaka baksın😊

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 57
Ahahahahha hüdaverdi gibi olmam inş 🤣🤣🤣 lazer yaptırcam ya bu böyle gitmeyecek 😁
hahahah şişe camı takarsın artık :KK70:
Hangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok🤔
valla canım içerik olarak iyilerden golden goat var ben goat alıcam. hipps te palm yağı ve soya lesitini var, smada da soya lesitini var mamalarda olmaması gereken bir maddeymiş bu. golden goat en temizi bir de inek sütü içermemesi en büyük artısı

Dogumhaneden sonra odaya cikinca bu baska bebek benim degil diyormusunuz🤣Ya kazlar zaten size bebegi taaa uzaktan gostermezler her sey yani basinizda o hengamede ugrasmayin gozlukle falan😀Gozluksuz girin dogumhaneye
benim rüyamda ebe bebeği alıp gidiyordu arkasından bağırıyordum bi gösterseydin bari diye :KK70: :KK70:

X