2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bunun grisini arkadaşım hediye almış canım bana. Bebek arabasına asma aparatı var önünde biberon koymak icin üç tane ısı koruyuculu bölme var içi de çok geniş baya beğendim
Güzelmiş, güle güle kullan bende acaba deri mi alsam kıyafetlerle de uyumlu olur diye düşündüm ama deri olanlar 700 den falan başlıyor. Kararsız kaldım

Ben en iyi apdamil diye biliyorum ama kullanmadik biz... Seker tadi oldugu icin reddetmiyorlar. Anne sutune benzermis tadi... Bir kutu almistik, actik ilk gun bir defa kulkandik, sonra cope gitti insallah gene cope gider :) bu arada insallah herkesin bol sutu olur, mama fiyatlari da ucmus

Aynen canım öyle aşırı şiddetli değil ama sanki @minseo nun dediği gibi her an reglim sökülecekmiş gibi bi his. Gelip geçiyor şimdilik bakalım şiddetlenirse belki kontrole giderim
Evet canım o artarsa ben de doktoruma soracağım sancılarım iyi normal çıkıyor çünküx yalancı sancılarda olabilir.

Ateşi yükselmesinden 1.gun önce ben idrar tahlili yaptirmistim. Arada çişini tutamıyor diyem hiçbir şey çıkmamisti canım.
Crp si nasıl peki canım? Ona da baktırmıştır doktorlar mutlaka. Bugün nasıl oldu prenses daha iyidir inşallah canım ç

Evet ya artık sığmıyorlar cidden resmen ayağını tutuyorum elimle o derece sert tekmeler yiyiorum sağ tarafıma

Şanslısın çizdirmişsin benim kuzenim çizdiremyorda doktor saba faydası olmaz demiş. Neyse o zaman ben de lensle girmeye devam ederim. Olayın alırım ya da gözyaşı damlası kuruluğa karşı ne olur ne olmaz kurursa rahatsız etmesin.

Bugulaninca sinir ediyor gercekten... Benimki 0.75 uzak, ama sanirim gebelikte artti. Zaten bozukluk da ilk gebeligimde olmustu. Kiminde kalici oluyormus. Benim gebelikler hep gozume hasar birakti. Ben de takmicam. Dogumda gozlukle durulmaz bence :)
İlk doğumda bende de oldu. Hamilelik öncesinde gözlerimde hiçbir sorun yoktu doğuma girdiğimde bir gözüm 3.5 diğeri 3 tu. Doğumdan 6-7 ay sonra yavaş yavaş geriledi. Gözlüksüz araba kullanabiliyordm ama eskisi kadar net değildi görüşüm. Geçen doktora gittim yine fluu görmeye başladım diye 0.75 le 1.0 çıktı. Uzak görüş yok umarım düzelir.
Acaba benim de gebelik yüzünden mi arttı üç buçuktu beş buçuk olmuş sol gözüm dört buçuktu altı olmuş sağ gözüm
Benim gebelik kaynaklı hormonlardan dolayı arttı.

Kızlar benim son iki haftadır vajinal akıntım sarı ve daha yoğun olmaya başlamıştı doktora söyledim ama alttan muayene yapmadan vajinal sürüntü örnek almadan donaxyl vajinal tablet verdi, 6 gece kullanacağım. Kullanan oldu mu bu ilacı, bir de sadece benim beyanımla ilaç vermesi ne kadar doğru bi soru işareti kaldı kafamda, hamilelikten önce sürüntü alınıp ona göre ilaç verirlerdi.

İdrar testi kültür falan versen daha için rahat eder sanki canım

bakmadan vermesi bende de soru işareti oluşturdu canım, ağrı kaşıntı vs bir şikayetin varmı

Selam kızlar nasılsınız. Ben son olarak biberon siparişi vereceğim ne olur ne olmaz aventin tercihimdir kızımda da kullandım. Çok şok memnun kalmıştım. Bu nasıl sizce bir de cam olanı da var. Cam ağır olur uykusersemi çocuğa çarpar vurur diye korkuyorum. O an yaşayanlar bilir az uyuya kalmıyorduk emzirirken elimizde olmadan. O yüzden diyorum ki siz neyi tercih ettiniz

Eklentiler

• 8984DDC3-CC62-461C-B730-279B5E2A6F41.png
    158,3 KB · Görüntüleme: 64
Canım ben aventin cam biberonunu aldım ama diğer plastik gibi olan daha mantıklı gibi sonradan düşününce o aklıma yattı almış bulunduğum icin bir şey de yapmadım sonradan

Şunu aldim

Eklentiler

• F562C4E5-9C93-4C20-82FC-F03A06CA1EFC.png
    147,9 KB · Görüntüleme: 63
Bana iyice göstermeden götürürlerse ortalığı yıkarım
Ameliyathane çok soğuktu. Doğdu bana gösterdiler hemen sonra doktor annenin görebileceği bir alanda çocuğun ilk kontrollerini yapıyor. Asisini hemen vuruyor felan. Sonra el ayak izi alıyorlar, sonra giydiriyorlar. Bekleyelim dediler. Dedim icersi çok soğuk eşim kapıda bekliyordur, ona teslim edin. Kapıda hemen eşime verdiler.

ben de özellikle aptamil almak istemedim, sanki bebeklere hızlı kilo aldırıyor gibi geliyor bana, prima gibi cok reklam. benim sütüm azdı maalesef oyuzden mecbur mama destekli ilerledik, bunda da yine kullanırım gibi geliyor bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…