- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
Ben de öyleyim bacaklarım kollarım kalçam yüzüm her yanım şişti ödemdir inşallahYaa canımcım ama senin boyun var benim boy 158 küçük şişko bir patates gibiyim şu an bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleyim bacaklarım kollarım kalçam yüzüm her yanım şişti ödemdir inşallahYaa canımcım ama senin boyun var benim boy 158 küçük şişko bir patates gibiyim şu an bile
Bize de gönderDeniycem canım mutlaka difrizde taze yaprak var yazın almıştım hepsini saricaz annemle ctsi
Ödemdir o ödemBen de öyleyim bacaklarım kollarım kalçam yüzüm her yanım şişti ödemdir inşallah
Benimde yataktayken oldu uyuyordum uyandım istemsizce gerindim esnedim. Normal yani birden sol baldırıma kramp girdi hala ağrıyor sanki birisi vurmuş oraya da morarmiş gibi. Magnezyum disporal var toz ama içemiyorum onu kabız oluyorum duphalac kullanıyorum ikisini birden içince de ishal oluyorum bu sefer. Ben de hemoroid olduğu için magnezyumdan vazgeçmek zorunda kaldım. Kabızlıktan çok çektim daha da çekmek istemiyorum kramplara katlanıyorum şuan resmenOff aynı şeyi yaşıyorum 3 gündür sağ baldırıma giriyor hep aynı yere. Doktora söyledim dün magnezyumu günde 2ye çıkarttı. Bir de gerinme dedi gerçekten farkettim sabah yatakta gerinince girdi kramp farkında olmadan yaptım sonrası pişmanlık
Ya insallah her şey yolunda gider canım keske bu kadar erken gelmese miydi ki acaba valla ben kimseye tahammül edemiyorum ve bu tahammülsüzlük de zaman geçtikçe artıyor şimdiden doğduktan sonra insanları nasıl cekicem onu düşünüyorum umarım herkes düşünceli ve anlayışlı davranır bu süreçteSelam kızlar, ben de geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. 2 gündür iç bacağıma ağrı girdiği için yürüyemiyorum da. Bel fıtığım da var, ağrıdan duramıyorum. Kendimi engelli gibi hissediyorum Karnımı gören de doğum yakın diyor. Bu hafta kayınvalidem de gelecek, hastaneye gittiğimizde evde oğlumun yanında durması için çağırdık. Annemi de doğum zamanı çağıracağım. Kayınvalidemi de bir aksilik olmazsa doğum zamanı göndereceğim. İlk doğumumda yapmadığını bırakmadı, annemle de tartıştılar. O yüzden sırayla gelsinler istedim. Kayınvalidem geldiğinde de konuşmadan durmayacağı için beni strese sokacak, ben de o stresle doğururum heralde
Ödemdir inş ben de öyleyim hayırlısı diyorumBen de öyleyim bacaklarım kollarım kalçam yüzüm her yanım şişti ödemdir inşallah
Herkes tecrübesini yazıyor bende kesinlikle ameliyathanede klima omuzlarıma vuracak vaziyetteyse kesinlikle omuzlarımı kapatmalarını söyleyeceğim onun acısını 30 gün çektim dikişim hiç ağrımadı ama omuzlarımdan kokumu kaldıramadım çocuğumu alamadım kucağıma hep ağladım günlerce o ağrı yüzünden. Birde ameliyat girmeden sonda takıyorlar ya rica edeceğim ben uyutulduktan sonra taksınlar. Çok kötü hissetmiştim kendimi o zaman bileGüzel haberlerini bekliyoruz canım, bebislerini doğar doğmaz hemen göreceksin o güzel kavuşma anini dusun birde ufak bir tavsiye yanına hastaneye bol bol nescafe al sutsuz. Bir iki saatte bir iç, spinal epidural sonradan çok baş ağrısı yapabiliyor. Ben o şekilde hiç baş ağrısı yaşamadım
Ufak bir şey daha paylaşmak isterim. Keşke bana sezeryan öncesi soyleseydiler dediğim bir şey, bebisi cikarttiklarinda böyle anlik olarak kalp ağrısı gibi ama değil, nefes alamama gibi durum olabiliyor. Ben o an kalp krizi geçiriyorum diye cok korkmuştum. Meğerse normalmiş çünkü bebekleri cikarttiklarinda organlara baskı bir anda azalınca anlık oluyormuş ve çok normalmiş. Öyle bir şey yaşarsanız hiç endişelenmeyin. Keşke bana da önceden söyleseydiler dediğim tek şey bu oldu o yüzden paylaşmak istedim
Güzel haberlerle sizi bekliyoruz
Of çok zor canım ya magnezyumu 2ye çıkardık bakalım bana da ne tür etki edicek bilmiyorum ishal yapabilir dedi dr. Yaparsa 1e düşürürüm tekrar artık :/Benimde yataktayken oldu uyuyordum uyandım istemsizce gerindim esnedim. Normal yani birden sol baldırıma kramp girdi hala ağrıyor sanki birisi vurmuş oraya da morarmiş gibi. Magnezyum disporal var toz ama içemiyorum onu kabız oluyorum duphalac kullanıyorum ikisini birden içince de ishal oluyorum bu sefer. Ben de hemoroid olduğu için magnezyumdan vazgeçmek zorunda kaldım. Kabızlıktan çok çektim daha da çekmek istemiyorum kramplara katlanıyorum şuan resmen
Ben de sarip atiyorum hep, sorun olmuyor bence de. Gayet guzel ve calisan bir kadin icin cok pratik. Annem gelince bolca yapiyor atiyor sagolsunDeniycem canım mutlaka difrizde taze yaprak var yazın almıştım hepsini saricaz annemle ctsi
Geçmiş olsun canım hepimiz sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz son zamanlarda. Doğum yaptığında kv gelsin belki görmek ister o zaman ama evine gelmez kendi evine gider eşine de ayıp olmasın sonra üzülür o da tatsızlık yaşanmasın görmek istiyorsa doğumda gelir görür. Ama gider evinde kalır rahat edemiyorum dersin olut biter. Keşke böyle şeylere gerek kalmasa hiç herkesin gönlü olsa.Selam kızlar, ben de geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. 2 gündür iç bacağıma ağrı girdiği için yürüyemiyorum da. Bel fıtığım da var, ağrıdan duramıyorum. Kendimi engelli gibi hissediyorum Karnımı gören de doğum yakın diyor. Bu hafta kayınvalidem de gelecek, hastaneye gittiğimizde evde oğlumun yanında durması için çağırdık. Annemi de doğum zamanı çağıracağım. Kayınvalidemi de bir aksilik olmazsa doğum zamanı göndereceğim. İlk doğumumda yapmadığını bırakmadı, annemle de tartıştılar. O yüzden sırayla gelsinler istedim. Kayınvalidem geldiğinde de konuşmadan durmayacağı için beni strese sokacak, ben de o stresle doğururum heralde
Esinizle bi konussaniz. Fayda etmez mi?Selam kızlar, ben de geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. 2 gündür iç bacağıma ağrı girdiği için yürüyemiyorum da. Bel fıtığım da var, ağrıdan duramıyorum. Kendimi engelli gibi hissediyorum Karnımı gören de doğum yakın diyor. Bu hafta kayınvalidem de gelecek, hastaneye gittiğimizde evde oğlumun yanında durması için çağırdık. Annemi de doğum zamanı çağıracağım. Kayınvalidemi de bir aksilik olmazsa doğum zamanı göndereceğim. İlk doğumumda yapmadığını bırakmadı, annemle de tartıştılar. O yüzden sırayla gelsinler istedim. Kayınvalidem geldiğinde de konuşmadan durmayacağı için beni strese sokacak, ben de o stresle doğururum heralde
Sadece magnezyum ishal yapmadı bende duphalac kullandığım için ikisi etki etmiyor ishal oluyorum hemde bildiğin hasta gibi oluyorum tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor. Duplalacı bırakıp sadece magnezyumu kullandım mahvoldum kabızlıktan. Resmen taşa çeviriyor wc ye girmeye korkuyorum.Of çok zor canım ya magnezyumu 2ye çıkardık bakalım bana da ne tür etki edicek bilmiyorum ishal yapabilir dedi dr. Yaparsa 1e düşürürüm tekrar artık :/
keşke gönderebilsem valla, doğumdan sonra buyrun gelin yiyelim hep beraberBize de gönder
çok geçmiş olsun canım. doğum esnasında ve sonrasında seni strese sokacağını düşündüğün herkesi uzaklaştır kim üzülür kim kırılır diye de düşünme günün sonunda olan anneye ve dolaylı yoldan da bebeğine oluyor. önemli olan seni süreci huzurlu geçirmen.Selam kızlar, ben de geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. 2 gündür iç bacağıma ağrı girdiği için yürüyemiyorum da. Bel fıtığım da var, ağrıdan duramıyorum. Kendimi engelli gibi hissediyorum Karnımı gören de doğum yakın diyor. Bu hafta kayınvalidem de gelecek, hastaneye gittiğimizde evde oğlumun yanında durması için çağırdık. Annemi de doğum zamanı çağıracağım. Kayınvalidemi de bir aksilik olmazsa doğum zamanı göndereceğim. İlk doğumumda yapmadığını bırakmadı, annemle de tartıştılar. O yüzden sırayla gelsinler istedim. Kayınvalidem geldiğinde de konuşmadan durmayacağı için beni strese sokacak, ben de o stresle doğururum heralde
Çok pratik oluyor sarın tabi canım şimdiden kolay gelsin canımDeniycem canım mutlaka difrizde taze yaprak var yazın almıştım hepsini saricaz annemle ctsi
Ben dün akşam farkettim göbeğimin altı çatlamış orayı ihmal etmişim sanırım sen çatladın miKızlar imzalanan (çatlayan) var mı ?
İnşallah canım. Okullar tatil olacağı için oğlumu hastane ortamına götürmek istemiyorum. Sabahtan akşama kadar hastanede bekliyorum. Oğlum hastanede o kadar duramaz. Acil bir durum olursa da bırakacak kimsem yok. Eşim de çocukla birlikte benimle ilgilenemez. O yüzden mecbur kayınvalidemi çağırıyorum. Yoksa hiç istemiyorum. Annem de demiyor ben gelip bakayım. Annemi şimdi çağırsam sonrasında durmaz. Kayınvaliden de baksın diyor. Zaten benimki tek yumurta ikizi olduğu için 28. haftadan itibaren doğum riski var. Hem şeker hem protein kaçağı olduğu için de erken doğum riski var malesefYa insallah her şey yolunda gider canım keske bu kadar erken gelmese miydi ki acaba valla ben kimseye tahammül edemiyorum ve bu tahammülsüzlük de zaman geçtikçe artıyor şimdiden doğduktan sonra insanları nasıl cekicem onu düşünüyorum umarım herkes düşünceli ve anlayışlı davranır bu süreçte