2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
maşallah canım saglıkla gelsin inşallah. şaşırdım acıkcası, yaklasık 35 haftalıksın daha zaman var neden dogum pozisyonuna girmesi zor anlamadım, hani ters duruyor olsa neyse de başı zaten aşağıdaymış. hayırlısı olsun inşallah ikiniz de saglıklı olun da normal sezaryen önemli değil
Suyu fazla olduğu için kafasının sabit bir pozisyonda olması mümkün değilmiş. Sürekli hareket edecek yani. İlerleyen haftalarda suyu azalırsa belki dedi. Aynen öyle normal deneyimlemek isterim tabiki ama hayırlısı neyse o olsun canım 🙏

kızlar slm bi kaç gündür giremiyorum telefonumun ekranı kırıldı pc den de pek giremedim. Herkes iyidir inşallah :) şimdi ben bu ay sonu çıkmayı düşünüyorum yarın tam 32+0 oluyor ve dr. um gel çalışabilir raporu vereyim dedi. Ben şimdi o raporu alıp şirkete vereceğim. Ay sonu da çıkış için dr dan rapor almam gerekir mi yoksa şirkete dilekçe mi yazıp vereceğim çıkıyorum diye ?

kızlar slm bi kaç gündür giremiyorum telefonumun ekranı kırıldı pc den de pek giremedim. Herkes iyidir inşallah :) şimdi ben bu ay sonu çıkmayı düşünüyorum yarın tam 32+0 oluyor ve dr. um gel çalışabilir raporu vereyim dedi. Ben şimdi o raporu alıp şirkete vereceğim. Ay sonu da çıkış için dr dan rapor almam gerekir mi yoksa şirkete dilekçe mi yazıp vereceğim çıkıyorum diye ?
Raporunu doktor başlatıyor canım tekrar rapor alacaksın

O durumu ben hiç anlayamıyorum ya nasıl oluyor 🙄 insan korunurken nasıl hamile kalabilir, mantigima oturmuyor desem 🫣
Ben de onu pek anlamiyorum da daha yakin zamanda bir arkadas spiral taktirdigi halde hamile kaldi doktor mucize bir sekilde kalmissin dedi. Ben.oglumda korunmadim ama hemen olmadi. Bu ikincisinde hic dusunmedim hep korundum. ilk korunmasiz da hemen oldu. Eşimi uyarmistim oysa ki test yapmadan zsten anladim hamile kalmis oldugumu korkumdan bir sure test yapmamistim😁

Midem çok yanıyor uyku uyuyamıyorum gün içinde bile hic rahat değilim baharatli falan da yemiyorum rennie çiğneme tableti işe yarıyor ama belli bir süre sadece soda falan da 1 tane içiyorum günde asla rahatlamiyor cozumu bulan var mi
Doktorun onay verirse panto kullanabilirsin. Mide yanmasına iyi geliyor.

Selam kızlar,
Ben şeker için diyet yaptığımda 1 haftada 2 kilo aldım. Diyetten çok bunalınca birkaç gün eski düzenime döndüm. 1 kilo vermişim. Diyet yapınca kabız oluyorum. Bırakınca da bağırsaklarım çok iyi çalışıyor. Sizlerde de böyle bir durum var mı?

Afiyet olsun canım güzel günlerde inşallah çok güzel olmuş 🥰

Umarım annesi gibi düzenli bi hayatı olur 😆 Yoksa 💩 tık 😆😆😆😆

Sen onu bi de bize sor yapma kısmı kolay mı zor mu Ayseee1987 Ayseee1987 di mi 🤣
Tam 5 yılımı aldı😥😥😥 hemde hiç vazgeçmeden, gece gündüz aklımda olan tek şey buydu, bazı günler araştırmaktan gözlerim kan çanağına dönüyordu. Piskolojik olarak çökmüştüm. Etrafımda bana "daha çocuk yapmadınız mı" gibi soru soran insanları bir çırpıda silip atabilecek kapasiteye gelmiştim (niyetleri iyi bile olsa benim ruhum Piskolojim bu soruyu kaldırmıyordu).
Gitmediğim doktor kalmadı, çoğundan aldığım cevap "sana panodol bile vermem ben hormonların saat gibi çalışıyor-yapabilecek bir müdahalede gözükmüyor- çok sağlıklısınız zamana bırakın v.s" oldu.
Bunlara rağmen doktorların gerek görmediği halde kendi isteğimle histeroskopi bile oldum, bir sorun bulunamadı.
En son rutin yaptığım smear testi için sıradan bir doktora gitmiştim, prof doçent değildi, ona bahsettiğimde geçmiş hormon tahlillerimi istedi, ve şöyle dedi "prolaktin değerin sınırı geçmiyor evet normalde biz buna ilaç vermeyiz ama ya tedavi tutarsa bir deneyelim zararı olmaz diyerek (espri gibi) doxtinex hap vermişti. Hapı haftada 1 içiyordum ve 2. İçtiğimde hamile kalmıştım.
Velhasıl kelam çocuk yapmak benim için öyle zordu ki, Allahım bundan sonrasını kolay eylesin inşallah 🙏🙏🙏
Hayatımdaki en büyük tecrübelerimi bu yolda kazandım, bu çaba bu koca 5 yıl beni öyle büyüttü ki... Allahım düşmanıma yaşatmasın.
Biraz iç döküş gibi oldu kızlar, hüzünlendim kusura bakmayın uzun oldu.
Sizleri Seviyorum 🌷

maşallah valla ne güzel. ben de geceleri yemem zaten gec saatte yiyince mide kaynıyor sonra :) meyve bile yesem hızla kiloya dönüyor bünyem almaya cok yatkın sanırım. emzirme dönemi iştah açık olsa da enerji de cok harcıyorsun kilo almıyorsun aksine veriyorsun zaten.
canım benim de öyle gece yersem kötü oluyorum, ama yiyecek vakitn çok sıkntılı bende...7.15Ten önce eve giremiyorum, yemek yeme bazen 9a kalıyor oğlanın ödevleri onun yemeği kendime vakit bulamıyorum ya, ya da çok alel acele yiyorum ne yediğimi de anlamıyorum....sen yeme işini kaçta bitiriyorsun kaç kaç arası açlık durumndasın ?
kızlar bu arada size sormam gereken birşey var 29+2 de gittim son kontrole kızım 42 cm 1633 gr mı. imzada yazan kilo ve uygulamalarda görünen yaklaşık kilodan fazla geldi bana şeker olduğu zaman bu bebeğin iri doğmasına sebep oluyormuş. Sizlerde yaklaşık kilo neydi. canım çok sıkıldı:110: Çok dikkat edemiyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum
canım benim de bebek en son haftasından ileride çıktı, şeker testi yaptırmıştım çok iyi çıktı, doktor şeker olması mümkün değil bu değerle bu durumda önden giden bebeğe boylu pozlu olacak deriz dedi...belki senin de öyledir....suyun fala normal mi
Hastaneye ve doktora göre değişkenlik gösterir mi bilmiyorum ama normal doğum sonrası alttan kontrol olmuyor,benim olmamıştı. Taburcu olduktan sonra kontrole geliyorsun bir iki kere dikiş kontrolünü yapıyor doktor ve simir testi yapıyor. Ben gecelik giymemiştim . Ama bikaç yedekli gitmekte fayda var çünkü pijama altıma kan sızmıştı depend giymeme rağmen.
canım aynen, alttan kontrol olmuyor ama kanama çok olduğundan pijamalar batıyor, ondan gecelik daha rahat oluyor gibi...normalde ben de hiç gecelik giymem, hastanede giydirdikleri şeyi bile 2 gün üstüümden çıkaramamıştım uykusuzluk yorgunluk ve oğlandan...benimki bir de hiç emememişti tam bir kaostu 2 gün, ondan doğuma girdiğimle resmen 2 gün durdum....
Kızlar selam biz de kontrolden çıktık, cok şükür hersey yolunda 2 kilo 44 cm cikti miniğim. Doktor olcum yapmaya çalışırken öyle bir vurdu ki resmen rahatsız etme beni dedi :) doktorum bundan sonra 2 haftada bir çağırdı, demir takviyesini günde 2 ye çıkarmami istedi. Son haftalar artık, heyecanlı bekleyiş:)
canım ben de yarın gidiyorum inşallah. demiri falan belki benim de 2 ye çıkarır, ben de 31e giriyorum nerdeyse ama çok yorgun hissetmeye başladım kendimi, yarım saat yürüsem oturma ihtiyacı hissediyorum, arada içim geçiyor gibi oluyor....ilkinde hiç böyle değildim, daha çok kilo aldım diye mi oldu yaştan mı bilemiyorum.
Tabiki fırsat buldukça disari çıkarıp gerçek hayatla tanıştirıyoruz çocukları, en faydalisi bu ama kışın özellikle her gün çıkaramıyorsun, bu şekilde kartlarla kitaplarla dedigin gibi vakit gecirmistik biz de. Benim oğlum biraz geç konuştu ama konuşmaya başladığında direkt cümlelerle ve kelimeleri buyuk oranda düzgün telaffuz ederek konuşmaya başladı. Kreste ogretmenleri de kendini iyi ifade ettigini soyluyor. Bebeklik doneminde ister konuş ister hikaye anlat istersen bu şekilde kartları kullan sonucta önemli olan çocukla sürekli etkileşim halinde olmak, sanirim prema kendini yanlış ifade etti diye düşünüyorum.
ben genetik yatkınlığa da çok inanıyorum canım,, benim oğlum kadar gezen bebek yoktur belki...3 günlükten başladı, 1 haftalıkken okyanusa gittik düşün, 😂 kışın bile astronot montu ile bebek arabası ile hergün gezdiriyorduk, doktorumuz da yurt dışında hergün dışarı çıkacak diye yönlendirmişti.... çocuğun ömrü hep dışarda geçti...akrabalık ilişkilerimiz de iyidir hep insanlarla iç içeydi sevgi dolu büyüdü, bu yaşında daha bir sürü ülke şehir gördü ama gel gör ki çok geç konuştu, cümle kurması ciddi gecikti, konuşma terapisi vb. aldık ve hala 8 yaşında böyle akıcı bir şekilde anlatamıyor derdini....bu kadar uyarana bu kadar konuşmaya bu çocuk nasıl bu kadar geç konuştu, emekleyemedi normal mesela hiç anlamlandıramadım, bunu da kendimce bir tek genetik yatkınlıkla açıklayabiliyorum...
Iyi ki kağıt havlu var 😂😂yoksa ne yapardık
ben ped kullanıyorum ya, başka türlü rahat olmuyor, hem akıntı var hem de bazen bi anda sıkışıyorum kaçırabiliyorum...
Kızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?
ben kullanmıştım canım ilk bebekte iyiydi ama bu sefer görümcemin de tavsiyesi ile oyuncaklı ana kucağı aldım fisher price...dolaptan aldım 2. el ama temiz, onu kullanacağım...
Midem çok yanıyor uyku uyuyamıyorum gün içinde bile hic rahat değilim baharatli falan da yemiyorum rennie çiğneme tableti işe yarıyor ama belli bir süre sadece soda falan da 1 tane içiyorum günde asla rahatlamiyor cozumu bulan var mi
canım bende de aynı sorun var, ben şöyle yapıyorum bir gündüz bir de öğleden sonra doğal elma sirkeli su ve karbonatlı su içiyorum...o da beni rahatlatıyor...elma sirkesi de zaten mide asidini dengeliyor, yanmaya yardımcı oluyor...rennie de sıkıştırılmış karbonat sonuçta, karbonatlı su da bence aynı işi görüyor
Çok alırsam rennie bir sey olur mu diye korkuyorum dayanmaya çalışıyorum gece yatana kadar. Bebek daha dönmediği için mi oluyor bunlar 🤦
canım benim bildiğim sıkıştırılmış karbonat olduğundan zararı yok,
aynen sık sık az beslenme düzeninin dogru olduguna inanmıyorum, aralıklı oruca ben de alışmıstım ama hamilelikle birlikte maalesef ara öğün yapmak şart oldu. acaba insülin direncin olabilir mi oyuzden aclık yüksek cıkıyor olabilir. en iyisi dedigin gibi doktorla görüşsen iyi olur
ben de senin gibi düşünüyorum canım ama şu anda sanki ara öğünsüz ben de dayanamıyorum....dün hatta şöyle birşey oldu bağlantılı mı bilmiyorum öğlen de çok az yemiştim, akşam da 8e kadar birşey yemedim böyle kan şekerim düşer gibi bir garip hissettim kendimi....bir anda çok yemeye de kendimi alıştırmışım eskiden ifte falan..... hala ara öğün işi olmuyor, bu mideyle tek seferde çokta yenmiyor....ne yapacağımı bilemedim.

Akisina birakmak 🤣🤣 Benim ilk kizim tup bebekle oldu diye ikinci de hic korunmadik olursa olur diye,kizim 22 aylikken hamile kaldim,hatta fark ettigimde 9/10 haftalik olmustu bile🤣
Benim ki de büyük ihtimal akışına bırakmaktan oldu galiba😂 nasıl olsa tüp bebeğe başladık diye salmıştık artık 2-3 günde bir görev gibi olan ilişkiyi o ay sadece 2 kez yapmıştık, Allahın işi işte tutuverdi😂
Şimdi de bebek küçükken olmasın kafasındayım böyle bi korku oluncada kesin kolayca olacağı tutar diyorum ki sen de de öyle olmuş😂 bi de 10 haftalıkken öğrenmişsin😄 neyseki 22 ay sonra olmuş canım güzel bi vakitte olmuş bence😍
Daha kolay ??? Sizi 1 gün bize davet edelim 😄🤣🤣 kolaylığı izleyelim 🤣🤣🤣
Yalnız bizim apartmanda genelde yaşlı teyzeler vs var. Torunları evlenecek yastalar öyle diyim. Genç olarak 5 kişiyiz 😁 5 hanenin 3 tanesinin 2 tane çocuğu var, 1 i Tek çocuk bende 1.5 diyelim 😄daha doğmadı malum.. 2 çocuk olan ailelerin hepsi psikolojik destek alıp ilaç kullanıyor 🤣🤣🤣🤣
Psikolojik destek mi😂 o kadar mı diyosunn ayy belki sessiz, sakin, uslu olur benim ki🤭 aksi olursa zaten ben kesin oturur ağlarım🤣🤣 en çok korktuğum şey de kolik bebek olması. Öyle bi durumda ben de psikolojik destek almak zorunda kalabilirim🤣
Hadi sizi şimdi biraz korkutayım küçük bir hikaye anlatayım.. 🤣🤣 bizim daha doğrusu annemelrin mahallede bir gün gezerken annemler yaşında (annem o zamanlar 53 yaşında felandi) bir kadın yanında 5 tane cocuk var. Biri 2iz diğeri 3uz araları da pek yok. Annemde ayak üstü laf attı ayy dedi ne güzel torunları gezdiriyorsunuz. Kadın demesin mi onlar benim çocuklarım 🙈🙈 bir utandık bir utandık. Meğerse kadının yıllarca çocuğu olmamış. Tüp bebekler aşılamalar vs hiç tutmamış. Sonra son kez tüp bebek deniyorlar tutuyor 2iz. Neyse tabi bunlar rahat doktor demiş tedavisiz olmaz vs diye. Tabı 39-40 li yaşlarında ikizleri olmuş kadının. Tabi bunlar rahat nasıl olsa olmuyor diye Sonra kadının bir gün karın ağrıları vs çok oluyor doğru doktora, demiş menopoza girdim o yüzden bu ağrı zaten çocukta olmuyor ya ihtimal dahilinde değil 🤭🤭 bir ultrason kontrol hooop 4 aylik 3 lere hamile teyzemiz 😄😄😄🤣 ben kendimi menepozlu sanırken megerse hamileymis kadın. Sonuç yıllardır tedavi oldu olmadı sonrasında 40 li yaşlarında 5 cocuga bir anda sahip oldu 🤗o yüzden işi şansa bırakma bence canım, eğer düşünmüyorsan başka cocuk tabi...
Ben şoookk birer tane de değil ikiside çoğul gebelik😳😳
Herşey nasip işte bi an da 5 yavrusu olmuş kadının, işi çok da salmamak gerekiyo işte🤭
Ben de şuan salmaktan yana değilim en az 1,5 yıl yine önlemimi alırım diyorum sonrasında akışına bırakırım😬 bizim de tedavisiz olması biraz zor deniliyodu çünkü ama nasip kafa rahatlayınca belki yine kendiliğinden oluverir😄

Tam 5 yılımı aldı😥😥😥 hemde hiç vazgeçmeden, gece gündüz aklımda olan tek şey buydu, bazı günler araştırmaktan gözlerim kan çanağına dönüyordu. Piskolojik olarak çökmüştüm. Etrafımda bana "daha çocuk yapmadınız mı" gibi soru soran insanları bir çırpıda silip atabilecek kapasiteye gelmiştim (niyetleri iyi bile olsa benim ruhum Piskolojim bu soruyu kaldırmıyordu).
Gitmediğim doktor kalmadı, çoğundan aldığım cevap "sana panodol bile vermem ben hormonların saat gibi çalışıyor-yapabilecek bir müdahalede gözükmüyor- çok sağlıklısınız zamana bırakın v.s" oldu.
Bunlara rağmen doktorların gerek görmediği halde kendi isteğimle histeroskopi bile oldum, bir sorun bulunamadı.
En son rutin yaptığım smear testi için sıradan bir doktora gitmiştim, prof doçent değildi, ona bahsettiğimde geçmiş hormon tahlillerimi istedi, ve şöyle dedi "prolaktin değerin sınırı geçmiyor evet normalde biz buna ilaç vermeyiz ama ya tedavi tutarsa bir deneyelim zararı olmaz diyerek (espri gibi) doxtinex hap vermişti. Hapı haftada 1 içiyordum ve 2. İçtiğimde hamile kalmıştım.
Velhasıl kelam çocuk yapmak benim için öyle zordu ki, Allahım bundan sonrasını kolay eylesin inşallah 🙏🙏🙏
Hayatımdaki en büyük tecrübelerimi bu yolda kazandım, bu çaba bu koca 5 yıl beni öyle büyüttü ki... Allahım düşmanıma yaşatmasın.
Sizleri Seviyorum 🌷
Sonu çiçek dolu oldu ama şükür bugünümüze :KK200: Çok zor tecrübeler insanı büyütüyor olgunlaştırıyor şükretmeyi ve sabrı öğretiyor. Allah isteyen kimseye aratmasın gerçekten her yiğidin harcı değil o yollarda koşturup bataklıkta inci aramak. Yeri geldi bi ilaçtan medet umduk yeri geldi bi ovülasyon testinden yıllaaar yılları kovaladı. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK68::nazar:

Oğlumu cok.istemistim eşim de varikosel varmis. Neyse cok hasret kalmadan hamile kaldim nasil sevindim nasil anlatamam.halen o gunu hatirladikca icim bir hos oluyor😁Bunda ise korunurken tamamen istemeden oldu nasil ağladim nasil😂Allah hemen vermiyor uzuluyoruz hemen veriyor yine uzuluyoruz😂Kendine mukayet ol ilkinde zorlukla hamile kalanlarun 2. ler cok aceleci hemen genelde hamile kaliveriyorsun😁
Ahaaa kazara hamile kalan bir anne😂😂 kazara olsun ya istiyorum ama 1,5-2 yıl sonra olsun😂 herkes genelde ilki zor olunca 2.si kolay olur diyolar o yüzden temkinli olmakta fayda var😬

Kızlar kontrolden çıktım. Nst sıkıntısız. 34+4üz ama 36-37 uyumlu dedi doktor. Kilomuz 2750 gr olmuş. Suyum hala fazla ve başı sol kasığımda. Hala pozisyonda değil ve girmesi zor gibi dedi dr. Normal olması zor duruyormuş. Normal için 38+3e kadar bekleriz en fazla sonrası riskli olur dedi. Su fazlalığı şekerle ilgili olabilirmiş şekerli her şeyi kes dedi. Bizde haberler böyle şimdilik🙏🌸 Haftaya tekrar çağırdı
şeker yüklemesi yapılmamış mıydı o kadar konuştuk burada ama hatırlamadım ben. Yeni mi fark edildi suyun fazlalığı zaten baya ilerlemiş gebelik. Hayırlısıyla gelsin bebiktooo :*

Sizleri Seviyorum 🌷
Ahh neyseki sonu çok güzel bi kavuşma olacak canım🥰🥰🥰
Ben de 3 yıla yakın uğraştım, doktorlara gittim, aktardan karışımlar, ilaçlar, ovulasyon testleri artık büyükler acaba bi hocaya mı gitsek bile dediler. Bi de dediğim gibi etraftkilerin çocuk yok mu çok beklemeyin yaşınız geçiyo vs diyip soru sormaları işkence gibiydi resmen.
Hele bir de etraftan alınan hamilelik haberleri kimin hamile olduğunu duysam Allah affetsin hep kendimi ağlarken bulurdum, onları tebrik ederken de bana Rabbim sanada nasip etsin denmesi bile beni üzmeye yetiyodu, iyilikle dua ediyo ama işte insanın içi burkuluyo😔
bi keresinde eşimle dertleşirken bile birlikte ağlayacak duruma gelmiştik, sadece sarılıp kendimizi tuttuk ama eşimin o gözlerinin dolmasını asla unutamam🥲
Ahh her ay aldığım hamilelik testleriyle doğum masrafımı çıkarırdım herhalde😄
Velhasıl kelam Rabbim hiç beklemediğimiz bi an da mucizemizi bağışlıyo bizlere çok şükür🤲🏻 herşeyin bi vakti zamanı vardır bizim de vaktimiz bu zamanmış🥰
Hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görmekte nasip olur inşaAllah kuzum🤲🏻🥰

Ben de 3 yıla yakın uğraştım, doktorlara gittim, aktardan karışımlar, ilaçlar, ovulasyon testleri artık büyükler acaba bi hocaya mı gitsek bile dediler. Bi de dediğim gibi etraftkilerin çocuk yok mu çok beklemeyin yaşınız geçiyo vs diyip soru sormaları işkence gibiydi resmen.
Hele bir de etraftan alınan hamilelik haberleri kimin hamile olduğunu duysam Allah affetsin hep kendimi ağlarken bulurdum, onları tebrik ederken de bana Rabbim sanada nasip etsin denmesi bile beni üzmeye yetiyodu, iyilikle dua ediyo ama işte insanın içi burkuluyo😔
bi keresinde eşimle dertleşirken bile birlikte ağlayacak duruma gelmiştik, sadece sarılıp kendimizi tuttuk ama eşimin o gözlerinin dolmasını asla unutamam🥲
Velhasıl kelam Rabbim hiç beklemediğimiz bi an da mucizemizi bağışlıyo bizlere çok şükür🤲🏻 herşeyin bi vakti zamanı vardır bizim de vaktimiz bu zamanmış🥰
Hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görmekte nasip olur inşaAllah kuzum🤲🏻🥰
Ne kadar benzer hikâyelerimiz aslında hepimizin inşallah hepimiz tüm hamileler sağlıcakla alalım kucağımiza ve sağlıkla büyütelim bebeklerimizi 😍😍

Ahaaa kazara hamile kalan bir anne😂😂 kazara olsun ya istiyorum ama 1,5-2 yıl sonra olsun😂 herkes genelde ilki zor olunca 2.si kolay olur diyolar o yüzden temkinli olmakta fayda var😬
Buna katılıyorum, ben Eylül 2022 gibi hamile kalmayı planlıyordum okul kapanınca doğar diye 😀. Çünkü; 9 yıl doğum kontrol hapı kullandım hemen asla olmaz dedim, Mayıs'ta hapı bıraktım 1 kere regl oldum, hiç dikkat etmedim açıkçası ilişki gününe vs ilk seferde oldu çok şaşırdım biraz da üstüne düşmeden psikoloji rahat olmalı sanırım

Bu yazdıklarının hepsini tek tek yaşadım canım.
İnan o kadar iyi anlıyorum ki, erkek kardeşimin eşi hamile kalmıştı 2 yıl önce, sevindim ama bir tarafım çok burukluktu ağladım da benim neden olmuyor diye sitem ettim ( bu duygu asla kıskanmak değil, yazıyla anlatılacak birşey hiç değil, yaşayan bilir sadece) hatta içten içe böyle düşündüm diye bunu onlara izah etme gereği duydum beni affedin diye... sanki o duygumu anlamazsam hain bir abla gibi hissedecektim kendimi. Neyseki beni çok iyi tanıdıkları için çok normal karşıladılar. En büyük destekçimdir gelinimiz 😍 kızlarıda Ahsen neşe kaynağımız oldu resmen😍😍

X