2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar kontrolden çıktım. Nst sıkıntısız. 34+4üz ama 36-37 uyumlu dedi doktor. Kilomuz 2750 gr olmuş. Suyum hala fazla ve başı sol kasığımda. Hala pozisyonda değil ve girmesi zor gibi dedi dr. Normal olması zor duruyormuş. Normal için 38+3e kadar bekleriz en fazla sonrası riskli olur dedi. Su fazlalığı şekerle ilgili olabilirmiş şekerli her şeyi kes dedi. Bizde haberler böyle şimdilik🙏🌸 Haftaya tekrar çağırdı

Midem çok yanıyor uyku uyuyamıyorum gün içinde bile hic rahat değilim baharatli falan da yemiyorum rennie çiğneme tableti işe yarıyor ama belli bir süre sadece soda falan da 1 tane içiyorum günde asla rahatlamiyor cozumu bulan var mi
Ben rennie duo şurubu kafama dikiyorum resmen 🤐 koca bir yudum bir kaç saat iyi idare ediyor sonra başladığı anda yeniden şurup . Başka çare bulamadım. Baharat asit, kızartma hamurisi tatli kahve onlar yok yangın yeri yapıyor resmen bende.

Ben rennie duo şurubu kafama dikiyorum resmen 🤐 koca bir yudum bir kaç saat iyi idare ediyor sonra başladığı anda yeniden şurup . Başka çare bulamadım. Baharat asit, kızartma hamurisi tatli kahve onlar yok yangın yeri yapıyor resmen bende.
Çok alırsam rennie bir sey olur mu diye korkuyorum dayanmaya çalışıyorum gece yatana kadar. Bebek daha dönmediği için mi oluyor bunlar 🤦

Çikolatamız geldi teyzeleri sağlıkla yemek nasip olsun❤️🙏🏻
çok güzel canım allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin :)
O durumu ben hiç anlayamıyorum ya nasıl oluyor 🙄 insan korunurken nasıl hamile kalabilir, mantigima oturmuyor desem 🫣
valla ben de anlamıyorum bilenler bilmeyenlere anlatsın bence :KK70: korunmadan kasıtları geri çekilme ya da yumurtlama günleri hesaplayıp harici ilişkiye girme bence ki ikisi de korunma yöntemi değil :KK70:
Kızlar kontrolden çıktım. Nst sıkıntısız. 34+4üz ama 36-37 uyumlu dedi doktor. Kilomuz 2750 gr olmuş. Suyum hala fazla ve başı sol kasığımda. Hala pozisyonda değil ve girmesi zor gibi dedi dr. Normal olması zor duruyormuş. Normal için 38+3e kadar bekleriz en fazla sonrası riskli olur dedi. Su fazlalığı şekerle ilgili olabilirmiş şekerli her şeyi kes dedi. Bizde haberler böyle şimdilik🙏🌸 Haftaya tekrar çağırdı
bebiş sağlıkla gelsin de canım gerisi önemli değil inşallah az kaldı sorunsuz bitecek sürecin

Çok alırsam rennie bir sey olur mu diye korkuyorum dayanmaya çalışıyorum gece yatana kadar. Bebek daha dönmediği için mi oluyor bunlar 🤦
Valla olsaydi kesin bana olurdu çünkü her gittiğimde bi 5-6 şişe yazdırıyorum 🙈 kızımda da öyleydi. Midem yangın yeri ağzıma acı su geliyor bazen hatta bir tek rennie rahatlatıyor ne yapayım. Rennie bildiğim kadarıyla vucutta emilmiyor direk atılıyor.

benim çok mide yanmam olmuyor ama olduğunda da sanki ejderha gibi hissediyorum kendimi öyle bi yanma beni en çok ferahlatan kafaya soda dikmek 1 şişe sodayı 2 yudumda falan bitiriyorum eşim şok oluyor :KK70: :KK70:

Valla olsaydi kesin bana olurdu çünkü her gittiğimde bi 5-6 şişe yazdırıyorum 🙈 kızımda da öyleydi. Midem yangın yeri ağzıma acı su geliyor bazen hatta bir tek rennie rahatlatıyor ne yapayım. Rennie bildiğim kadarıyla vucutta emilmiyor direk atılıyor.
Benim ilk gebeliğim her zorluğu gördüm mide bulantısı kusma yanma nefes darlığı ve sürekli ishal 😂 bazıları prenses gibi hamile oluyor ben hep aski memnu final bölümündeki nihal gibi yatıyorum 😂

valla ben de anlamıyorum bilenler bilmeyenlere anlatsın bence :KK70: korunmadan kasıtları geri çekilme ya da yumurtlama günleri hesaplayıp harici ilişkiye girme bence ki ikisi de korunma yöntemi değil :KK70:
Bencede değil, zamanında bir tanıdığım vardı korunurken hamile kaldım vs diye bize anlatıyordu sonra öğrendik ki kadın çok istiyormuş cocuk ama eşi hiç istemiyormuş. Gizlice kondomlarin üstünü iğneyle delmişte oyle hamile kalmis 🫢

Benim ilk gebeliğim her zorluğu gördüm mide bulantısı kusma yanma nefes darlığı ve sürekli ishal 😂 bazıları prenses gibi hamile oluyor ben hep aski memnu final bölümündeki nihal gibi yatıyorum 😂
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kahkaha attım resmen,.Kız deme öyle kızımi daha yeni uyuttum sesime uyancak.diye 3.5 attım resmen zor tutuyorum kendimi 🤗

çok güzel canım allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin :)

bebiş sağlıkla gelsin de canım gerisi önemli değil inşallah az kaldı sorunsuz bitecek sürecin
Canım benim hepimizin minnosları sağlıkla gelsin inşallah 😍🙏🏻❤️

Şahsen benden daha fazla su içen biri olduğuna inanmıyorum 🥲 su ile yaşayan biriyim ben günde 3 litre kesinlikle içiyorum,yaz aylarında bu daha da artıyor.sadece sabah uyandığım zaman uzun süre aç kalmış oluyorum,çünkü bi önceki öğünle sabah kahvaltısı arası 12 saat filan oluyor o da en az.Çok yoğun bir açlık da hissetmiyorum uyandığımda,hamile kalmadan önce alıştırmıştım kendimi aralıklı oruca faydasını hala görüyorum,bünyemi alıştırdım.Sık sık az beslenme olayına çok inanan biri değilim ama kendimi öyle aç bırakayım kafasında hiç değilim hele hamilelikte ☺️
aynen sık sık az beslenme düzeninin dogru olduguna inanmıyorum, aralıklı oruca ben de alışmıstım ama hamilelikle birlikte maalesef ara öğün yapmak şart oldu. acaba insülin direncin olabilir mi oyuzden aclık yüksek cıkıyor olabilir. en iyisi dedigin gibi doktorla görüşsen iyi olur

maşallah canım senin ufaklık büyümüş iyice zaman da az kalmış sağlıkla gelsin minik kuzucuk :nazar: :KK200:

valla bi bize denk gelmedi o kazalar :KK70:

nasip olur mu bee :KK70:

yetişkin başlığı da varmış en kötü kendime kullanırım dedim ben de

evet aslında hiç olmadı kendimize kullanırız törpüyü :KK70:

hadi bakalım hayırlısı desene 4 hafta sonra bebiş kucakta :emir_bebek:zaman nasılda geçti gitti :)

maşallah canım saglıkla gelsin inşallah. şaşırdım acıkcası, yaklasık 35 haftalıksın daha zaman var neden dogum pozisyonuna girmesi zor anlamadım, hani ters duruyor olsa neyse de başı zaten aşağıdaymış. hayırlısı olsun inşallah ikiniz de saglıklı olun da normal sezaryen önemli değil

X