2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
alerjik ürünler olduğu için doktoruna bi danış canım mutlaka, ben hamile kalmadan evvel çok tükettim ama hamileyken hiç denemedim. çok geçmiş olsun bu kış gripler koronadan daha beter geçer oldu valla :KK43:
Ben de yillardir tuketiyorum canim hamile olunca biraktim da hastalik donemi de iyi geliyorlardi ondan sakincasi yoksa kullanayim dedim de riske atmayayim en iyisi. Ilk gunler daha iyiydim gun gectikce artti azalacagina

evet zaten iyi niyetli gelmedi bana da 2 kuruşun hesabını yaparak seni gözden çıkarmışlar suyuna gitmeye çalışmışlar ama senin yerinde olsam atıyorum 10 senedir mi burda çalışıyorsun eksik yatan sigorta primlerinin de ödemesini talep ederdim. ayrıca kıdemini bankaya yatandan değil kendi maaşın üzerinden hesaplattır. sen niye mağdur olasın ki ? zaten yıllardır hakkını sömürmüşler ağırlığını koy, hakkını iste canım. bir de attıgın imzaya çok bağlama kendini neyi iddia edecekler ki ? sen de başka şeyleri iddia edersin görürler o zaman dünya kaç bucak.

yeğenin için sevindim canım, inşallah çok daha iyi olur alerjisi de bir an önce çözüme kavuşur bu kadarla atlattığına şükür
evet belki de bir avukata danışsan iyi olur bu konu hakkında CRASRP CRASRP

evet zaten iyi niyetli gelmedi bana da 2 kuruşun hesabını yaparak seni gözden çıkarmışlar suyuna gitmeye çalışmışlar ama senin yerinde olsam atıyorum 10 senedir mi burda çalışıyorsun eksik yatan sigorta primlerinin de ödemesini talep ederdim. ayrıca kıdemini bankaya yatandan değil kendi maaşın üzerinden hesaplattır. sen niye mağdur olasın ki ? zaten yıllardır hakkını sömürmüşler ağırlığını koy, hakkını iste canım. bir de attıgın imzaya çok bağlama kendini neyi iddia edecekler ki ? sen de başka şeyleri iddia edersin görürler o zaman dünya kaç bucak.

yeğenin için sevindim canım, inşallah çok daha iyi olur alerjisi de bir an önce çözüme kavuşur bu kadarla atlattığına şükür
şuan zaten sancım oluyor gelmiyorum normalde doktor kontrolünden sonra işe gelirdim son kontrolümde bütün gün gelmedim falan yani zaten kovulmuşum neden uğraşayım ki artık :halay: ben bütün donelerimi topladım ben izindeyken ne olur belli olmaz doğum iznim rapor ücretsiz izin vs. hepsi bittikten sonra bakacağım duruma artık..

şuan zaten sancım oluyor gelmiyorum normalde doktor kontrolünden sonra işe gelirdim son kontrolümde bütün gün gelmedim falan yani zaten kovulmuşum neden uğraşayım ki artık :halay: ben bütün donelerimi topladım ben izindeyken ne olur belli olmaz doğum iznim rapor ücretsiz izin vs. hepsi bittikten sonra bakacağım duruma artık..
iyi yapmışsın, zaten ne istersen vermek zorundalar şu aşamada. gitmeyerekte iyi yapıyorsun boşver gelene de kendileri öğretsin işi. onlar sana hangi niyetle yaklaşıyorsa sen de o niyetle yaklaş onlara.

Ben de yillardir tuketiyorum canim hamile olunca biraktim da hastalik donemi de iyi geliyorlardi ondan sakincasi yoksa kullanayim dedim de riske atmayayim en iyisi. Ilk gunler daha iyiydim gun gectikce artti azalacagina
evdesin di mi canım ? bol bol dinlen c vitamini al bir de solunum yollarını açık tutmaya çalış canım ev nemli olsun mutlaka. tavuk suyu-et suyu çorba tüket bol limonlu karabiberli. parol da içebilirsin biliyorsun zaten. ağır hastalığı ilaçsız atlatmak çok zor valla koronayken ölü gibi yatıyordum ben de :KK43:

Kızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?
Canım piyanolu olanlar öneriliyor genelde ayaklarını da çalıştırdığı için onlardan bak bence ablamın oğlundan vardı ben onu kullanacağım

Nasıl başladı nasıl gidiyor akımında bugün😂 73 ile yarışa devam ediyorummm 64 ile başlamıştım🙋🏼‍♀️😌
aynıyız canım bende 64 ile başladım 73 ü gördüm bu sabah :kızgın: :halay:
Kızlar kaçtane 0-3 ay takım aldınız ? Ben 8 tane alayım dedim ama çok mu olur acaba ??? 1700 tl civarı tutuyor
canım ben 0-3 ay takım 4 tane aldım ayrıca 3-4 tane tulum aldım kızımdan da kalanlar var bence 6 tane falan alabilirsin duruma göre hemen sipariş verirsin yada eşin gider alır ben kızımda o şekilde yapmıştım çünkü kızıma gelen yenidoğan hediyelerin hiçbiri olmadı kaç kg doğacağını da bilemiyoruz.:super:
Afiyet olsun yarasin minnosa 🥰Yedim bugün dun de et yedim yarin oglen de yiyebilirsem balik yicem kombo yapip bebeyi tombullastiricam 😀 valla düşük dedi 2 kilo bekliyomus bebeyi. Haftaya bakalim ne olacak yazarim buraya.
canım ben 32+0 da gittiğimde 2 kilo olmuştu yeni gelişimi gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi bu doktorları anlamak da çok zor gerçekten :KK43:
İte kaka işte yumurta falan yemeye çalışıyorum kırmızı et tavuk pek sevmezdim hamilelikte iyice sogudum🥴
ben normalde tavuk severdim ama hamilelik ile ikisini de görmek istemiyorum Allahtan balık seviyorum haftada 1 gün kuruyemiş vs tüketmeye çalış canım birde yogurtlu soslu köfte falan tüketebilirsin çünkü sade et tavuk zorluyor insanı az kaldı dayanacağız artık :halay:
Kızlar 30. Haftadan sonra ne kadar sıklıkta kontrole çağırıyor doktor acaba
canım ben 32+0 da gittiğimde 35. haftada gel dedi sonrasında da 2 haftada 1 çağıracakmış.
Kizlar gecen lcw nin outleti ne drnk geldim 100 150 tl ye gecelik sabahlik falan vardi bnde aynisiintte 200 den asagi olmuyo diye aldim nede olsa cok giymicem biraz tuhaf geldi gozume 😁 sizce nasil hastaneye gecelik olarak goturucem bi de ince sabahlik almak gerekir mi totoyu cok belli ediyo sabahlik yumoş bisey sicak olur heralde.
Bi de emzirme atleti kullanan arkadaslar destekli mi olsun desteksiz mi ve eger desteksiz olacaksa icine emzirme sutyeni giyilir mi gecen ay e bebkten desteksiz atlet ve sutyen aldim yeni deneyebildim. Sutyenler iyi ama atlet bi tuhaf oldu yani destek olsa sanki daha iyi.
canım geceliğin güzelmiş iyi günlerde kullan :nazar:

ben lcw dan dolgulu atlet aldım evde giymeye, ebebektende dolgulu sütyen aldım ikisinden de memnun kaldım ama deneyince tabi kesin bilgi verilebilr :KK70:
gece 4-5 defa tuvalete kalkıyorum ve kalktıktan sonra tekrar uykuya dalmak çok zor geliyor... Dün gece 3 te kalktım 5 te uydudum 6 da kalktım bidaha uyumadım hazırlandım kahvaltı yaptım işe geldim.. Son bir haftadır hep böyle.. :110:
Aynen canım ya son bir haftadır gece maksimum parça parça uyuduğum 3-4 saat :110: Uykusuz gecelere şimdiden mi başlıyorduk:63:
72 ile hamile kaldım şuan 77,7 kiloyum canım :anneadayı:

ben 29. haftada gittim kontrolüm o zamandı 32. haftada çalışabilir raporu için tekrar gideceğim. O zaman belli olur tekrar çağıracağı tarihten.. NST ye ne zaman almaya başlıyorlar kaçıncı haftada
uyku durumu bende de aynı canım gece çok fazla uyanmaya başladım dönmek bile mesele olduğu için uykuya dalmak çok zorluyor insanı vücudumuz kendini hazırlamaya başladı galiba
:KK70:
maşallah canım az kilo almışssın :nazar:

32. haftada gittim 35. haftada çağırdı ve nst ye başlayacağım canım.
kızlar bu arada size sormam gereken birşey var 29+2 de gittim son kontrole kızım 42 cm 1633 gr mı. imzada yazan kilo ve uygulamalarda görünen yaklaşık kilodan fazla geldi bana şeker olduğu zaman bu bebeğin iri doğmasına sebep oluyormuş. Sizlerde yaklaşık kilo neydi. canım çok sıkıldı:110: Çok dikkat edemiyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum
canım 30+0 da 1700 gr çıktı bence o kadar iri değil seninki de doktorum normal dedi genetik de olabilir kızım 38+3 de 3600 doğdu doktorum bu da ablası gibi olur muhtemelen dedi.
Selam kızlar ⛅ Kontrolden çıktık biz de 1880 gr. 44 cm olmuşuz 32+1 çıktı her şey yolunda dedi dr suyum vs. de çok iyiymiş şükür bebeğin de keyfi yerindeydi. Senin kilon da güzel böyle devam dedi. Nst ye de bağladılar o da çok iyi çıktı 🤍
maşallah canım sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla gelsin minik Ekin'imiz:nazar:
Kızlar selam biz de kontrolden çıktık, cok şükür hersey yolunda 2 kilo 44 cm cikti miniğim. Doktor olcum yapmaya çalışırken öyle bir vurdu ki resmen rahatsız etme beni dedi :) doktorum bundan sonra 2 haftada bir çağırdı, demir takviyesini günde 2 ye çıkarmami istedi. Son haftalar artık, heyecanlı bekleyiş:)
maşallah canım zaman az kaldı artık büyüyor miniklerimiz :nazar:
Merhaba kızlar 🌸

Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarım 🥰 benimkiler hala benimle çok şükür 👍 cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım 🙈🤣

Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyaya 😊🌸 sizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın 😘🥰🌸🌸
Maşallah canım iyi geldin bu günlere Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah sana güzel haberlerini bekliyoruz senin ve minik kuzucukların :emir_bebek::nazar::KK200:
hangi modeli canım piyanolu olanlar var onlar daha mı iyi acaba
canım ben kızımda piyanolu almıştım çok kullanışlı oldu sonrasında piyanosunu çıkarıp kullandık çok uzun zaman kullandı. şimdi de onu kullanacağım.

ben normalde tavuk severdim ama hamilelik ile ikisini de görmek istemiyorum Allahtan balık seviyorum haftada 1 gün kuruyemiş vs tüketmeye çalış canım birde yogurtlu soslu köfte falan tüketebilirsin çünkü sade et tavuk zorluyor insanı az kaldı dayanacağız artık :halay:
aynen canım soslu falan o şekilde yiyorum ben de. canım daha çok acılı ekşili şeyler çekiyor kısır, ekşili acılı dolma gibi gibi proteine dair bişi çekmiyor hiç :KK70:
maşallah canım sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla gelsin minik Ekin'imiz:nazar:
amin teyzesi hepsi sağlıkla gelsin inşallah :KK68:
canım ben kızımda piyanolu almıştım çok kullanışlı oldu sonrasında piyanosunu çıkarıp kullandık çok uzun zaman kullandı. şimdi de onu kullanacağım.
oy birliği ile piyanolu halıda karar verilmiştir :KK70:

Kızlar merhaba bende 6,5 aylık üçüz bebek annesi olcam inşallah 🤗doğumum Mart gibi olabilir.
Bişey sorcam emzirme sütyeni ve hamile külodu işe yarıyor mu?
İlk doğumum olcak nasipse tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌼🐣
Emzirme sütyenini şuan bile kullanıyorum bence doğumdan sonra da kullanışlı olacak aynı şekilde atlet de. Ama külotlardan memnun kalamadım ben. En büyük bedeni bile sıktı beni. Anca hamileliğin başlarında giyilir bence. Ben e bebekten almıştım tabi belki başka markalarda daha büyük bedenler vardır onlar için bişey diyemem canım. Bendeki XL bedendi

Kızlar merhaba bende 6,5 aylık üçüz bebek annesi olcam inşallah 🤗doğumum Mart gibi olabilir.
hayırlısı olsun saglıkla gelsinler inşallah :)
emzirme sütyeni ilk dogumdan sonra uzun süre kullandım tavsiye ederim, hamileyken de kullanabiliyorsunuz.
hamile kulodu almıstım ama sevemedim beni rahatsız etmişti bu sefer hiç almadım ama sezaryen sonrası giymek icin birkaç tane yüksek bel kulot almayı düşünüyorum

buarada grubumuzda Q qizemli arkadasımızın üçüzleri var, 34 haftalıkken 18 ocak ta doğumu olacak inşallah, sorularınız olursa belki size yardımcı olabilir :) ama onun da son zamanları biraz sıkıntılı geçiyor pek giremiyor buraya

ayy maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah.

emzirme sütyeni kesinlikle çok konforlu birşey ama hamile külodu ben almadım o yüzden yorumum yok doğum sonrası da yüksek bel kullandım kızımda külot olarak hem toparlayıcı görevide görüyor.

Emzirme sütyenini şuan bile kullanıyorum bence doğumdan sonra da kullanışlı olacak aynı şekilde atlet de. Ama külotlardan memnun kalamadım ben. En büyük bedeni bile sıktı beni. Anca hamileliğin başlarında giyilir bence. Ben e bebekten almıştım tabi belki başka markalarda daha büyük bedenler vardır onlar için bişey diyemem canım. Bendeki XL bedendi
Anladım. Sezeryandan sonra kullanırım diye düşünüyordum ama sıkıyorsa hiç gerek yok. teşekkürler 🌺

hayırlısı olsun saglıkla gelsinler inşallah :)
emzirme sütyeni ilk dogumdan sonra uzun süre kullandım tavsiye ederim, hamileyken de kullanabiliyorsunuz.
hamile kulodu almıstım ama sevemedim beni rahatsız etmişti bu sefer hiç almadım ama sezaryen sonrası giymek icin birkaç tane yüksek bel kulot almayı düşünüyorum
Amin inşallah cümlemizinki 🤗
Emzirme sütyeni gerekli olabilir öyleyse 👍

buarada grubumuzda Q qizemli arkadasımızın üçüzleri var, 34 haftalıkken 18 ocak ta doğumu olacak inşallah, sorularınız olursa belki size yardımcı olabilir :) ama onun da son zamanları biraz sıkıntılı geçiyor pek giremiyor buraya
Evet onunla özelden mesaj yaşıyoruz ona çok soru sordum biraz da buraya yazayım dedim 😁

ayy maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah.

emzirme sütyeni kesinlikle çok konforlu birşey ama hamile külodu ben almadım o yüzden yorumum yok doğum sonrası da yüksek bel kullandım kızımda külot olarak hem toparlayıcı görevide görüyor.
Amin hepimizin ki inşallah 🥰
Teşekkür ederim sütyen genelde kullanılıyor sanırım 👍

Canım hayırlı olsun bebişlerin benimde ilk doğumum inşallah 🙈 emzirme sütyeni çok kullanışlı arkadaşlarım doğuralı 6 ay oldu hala emzirme sütyeni kullanıyorlar. Zaten ilk zamanlar bebek full göğüste olucak. Ama hamile kilodu bana gereksix geldi

X