2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla bu kütleyle dönebilmeleri de cok zor aslında :) yanlıs yonlendirmek istemem yine doktoruna danısırsın, bağdaş kurup oturmak, squat yapmak gibi hareketler bebişi dogum pozisyonuna yonlendirmek icin faydalı olabilir canım.
off ya zor mu döner diyosun :KK70: ne güzel baş aşağıydı şimdi yan gelmiş yatıyor zilli

bunu ben de gördüm canım farklı markalarda da var bi bakıcam ben de illa fisher price olmasına gerek yok, acaba halı kısmı dar mı yoksa iyi mi ona karar veremedim ben bebekler kaç ay kullanıyor acaba bu halıları
Emeklemeye baslayinca hatta yuvarlanmaya 🐣😍 dikkatlerini baska sey cekti mi birakip gidiyorlar. Ama bence 15dk falan oynasa bir anne icin buyuk nefes 🤭 3-6 ay arasi cok ideal. Hatta Ben tiny love anakucagi var ya canim onu kurturici Ilan etmistim. 4 aylikken almistim bin pisman oldum once almadigima. Anne ile rahat goz temasi edebiliyor ya yemek falan rahat yapiyorsun...

bunu ben de gördüm canım farklı markalarda da var bi bakıcam ben de illa fisher price olmasına gerek yok, acaba halı kısmı dar mı yoksa iyi mi ona karar veremedim ben bebekler kaç ay kullanıyor acaba bu halıları
ben yookido gymotion isimli bir halı almıstım ama suan satısta yok, dolapta gördüm geçen gün. 3 farklı şekilde kullanılabiliyordu. 4 aylıkken almıstım çok ilgisini çekmişti, genişti halısı ama en fazla 1 yaşa kadar kullanmısızdır o da oyuncaklarıyla oynamıstır ama tek basına cok uzun süre bebeği oyalayabilecek birşey degil. 3-8 aylık arası ortalama kullanılır bence, çok para vermeye gerek yok canım. bendekini dolapta satmıstım şimdi tekrar alıp almama konusunda kararsızım, daha farklı şeylerle oyalayabilirim

Valla bu kütleyle dönebilmeleri de cok zor aslında :) yanlıs yonlendirmek istemem yine doktoruna danısırsın, bağdaş kurup oturmak, squat yapmak gibi hareketler bebişi dogum pozisyonuna yonlendirmek icin faydalı olabilir canım.
Benimki dogum pozisyonundaydi, gecen hafta dondu. Hickiriginin yeri bile degisti. Ama ben cok rahatladim. Dogum pozisyonundayken zordu. Surekli wc, genital agri, baski, yumeyi zorlastoryor falan... Insallah gene doner tabi :KK70: bi de boyle kaliyormus :KK70: Ben sezeryan...kismet nasip tabii ki de sezeryandan korkuyorum iste ben de...

Kızlar bizim de isimli takımımız geldi 😍 Giydirmek için sabırsızlanıyorummm🙃

Eklentiler

• IMG_20230116_152308.jpg
    IMG_20230116_152308.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20230116_152326.jpg
    IMG_20230116_152326.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 83
Benimki dogum pozisyonundaydi, gecen hafta dondu. Hickiriginin yeri bile degisti. Ama ben cok rahatladim. Dogum pozisyonundayken zordu. Surekli wc, genital agri, baski, yumeyi zorlastoryor falan... Insallah gene doner tabi :KK70: bi de boyle kaliyormus :KK70: Ben sezeryan...kismet nasip tabii ki de sezeryandan korkuyorum iste ben de...
evet hıçkırık tutunca anlıyorsun pozisyonunu aslında :) döner inşallah merak etme canım, dönmezse de nasip hayırlısı boyleymiş. herkes bildiginde rahat demekki ben de sezaryenden hiç korkmuyorum :)

Kızlar merhaba bende 6,5 aylık üçüz bebek annesi olcam inşallah 🤗doğumum Mart gibi olabilir.
Bişey sorcam emzirme sütyeni ve hamile külodu işe yarıyor mu?
İlk doğumum olcak nasipse tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌼🐣
Emzirme sutyenini ebebekten aldım şu anda da kullanıyorum çok rahat hamile külodunu Nbb marka aldim ondan da çok memnunun çok rahat tavsiye ederim 😀

Herkese merhaba. Uzun zamandir bakamamistim buralara. Herkes eksikleri tamamlamis oyuncaklara gecmis :) biz daha bebek arabasini anca aldik. Kocam magaza calisanlarina eziyet ettigimizi dusunuyor denerken. O yuzden calisanlarin gosterdigini hemen alip cikiyor beni deli ediyor :) chicco one4ever aldik. Alan kullanan var mi? Iyi midir? Hic arastirmadan aldirtti her zaman oldugu gibi.
Ben de ilk kez nst ye girdim cumartesi gunu bana da tatli ye meyvesuyu ic diyen olmadi ama benim kizim cok hareketi hic durmuyor yerinde kipir kipir gece gunduz zaten :)

Kızlar piyanolu oyun halısı babymall da indirimli fiyatı baya baya iyi alacak olan arkadaşlara duyurulur :spor:

Son düzenleme:
X