2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar doktorum bana 1 ay daha dayansak çok iyi olacak dedi kontrollerimi 2 haftada 1 şeklinde düzenledi 31+1 deyim bugün, dün doğum iznine de çıktım çoğul gebelikte dolayı, aslında 30 da çıkmam gerekiyordu ama heyet raporu bitmediği için böyle oldu. İnşallah 1 aydan fazla da dayanırız da küvez olayı hic olmaz 🤲🏻
Dinlenin bol bol ... Biz de Dua edelim insallah bir ay daha sabreder bebisler🙏💐

Kizlar bebegim odasi da hazir kiyafetlerini de yikadim dolapa astim. Geriye hastane cantami hazirlamak kaldi😍Odasinin gorselini atayim
Ay harika ya bnde su hazirliga erişmiş olmak istiyorum hala her işim duruyo dogum stresinin yerini aldi resmen 😑

Nioli yağını kullanmanıza Dr izin verdi mi, dün bende kontrole gittim tit te yaptırdım enfeksiyon cikti malesef 😪 monurol içtim ama geçirmedi mi diye korkuyorum serklajim var enfeksiyon açabilir diye çok endişeliyim, nioli yağını bugün doktoruma sordum gebelikte sonuçlarını bilmediğimiz için tavsiye etmiyoruz dedi 😬 farklı görüşler var mi acaba sizin Dr izin verdi mi

Ben ilaci içmedim henüz ama bugün çok ağrım var, yürüyemiyorum resmen. Dün asla böyle değildi. Bu akşam ben de munurolu içmeyi düşünüyorum. Nioli yi sordum doktora, ben hiç duymadım adını dedi. Ben fayda sağlayacağını düşünmüyorum dedi. Allah şifalar versin hepimize inşallah

Hiç korkma canım dediğin gibi zaten minicik oldukları için iki hamlede jilet gibi oluyorlar. Ben 3 partta bitirdim o da çamaşırların kurumasını beklediğim için. Yoksa daha erken de bitirebilirdim. Çok hafif bel ağrım oldu tabi ama dinlene dinlene yaparsan bir sıkıntı olmaz :) Bir de ne bileyim ilk diye çok hevesli yaptım sanırım, normalde hiiiççç sevmem ütü yapmayı 😬🤭

Sağol canım, ben daha yeni aldıklarıma başlayamadım. Kurutmadan Allah’a şükür iyi çıkıyor çamaşırlar. Çıkınca hemen bi posta Kazanlı ütüyle ütüledim pratik oldu. Öylece dolaba koydum. Biraz toparlanayım inşallah dolap düzenini de kurarım diyorum

Benim cihazım contour plus. Ama cihazı aldıktan sonra mutlaka diyabet bölümünde bir ölçüm yapın, çünkü hastane cihazı ve evdeki cihaz birbirinden farklı ölçüm yapabiliyor. Max min değerleri farklı olabiliyor
Kızlar bu şeker olayı nedir? Bana şeker yüklemesi yapmadı doktorum. Bir alet alıp ölçmek mi gerekiyor sürekli

Kızlar merhaba. 2 hafta önce Tsh değerim 4,19 çıkmıştı. 100 mcglik ilaç kullandım. Şimdi de 0,35 çıkmış. Sizce değer nasıl. Doktorum henüz cevap vermedi. Bıktım bu Tsh değerinden. Bi çıkıyo bi yükseliyo 🥲 Çok mu düşük şimdi de?

Kızlar bu şeker olayı nedir? Bana şeker yüklemesi yapmadı doktorum. Bir alet alıp ölçmek mi gerekiyor sürekli
Şeker onemli bi konu yani bnde bundan bi haberdim ama isin icine girince ciddiyeti anliyosun. Seker yuklemesi yapiliyor belirli saate kadar vucudun o sekeri tolere edebiliyo mu etmiyo mu ona bakiliyo riskli cikarsa oncelik diyet egzersiz ama duzene giriyo. Bazi dr lar seker yuklemesini gebe de risk yoksa yapmiyo ama bnce her gebeye yapilmasi gerek. Yuklemede sorun cikarsa zatn olcmek gerek sorun cikmazsa oh ne ala

X