2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doğru evdekiyle tabiki farklı çıkabiliyor. Üstümüzden kaynaklı.

Teyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsun nerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
Yaa çok tatlı olmuş masallah beni de eşim 21.haftada cekmisti bir de sonlarda aynı pozu vermeyi düşünüyorum ben de

Eklentiler

• B538FF3E-4A55-4B30-82BA-1A05F9AAF491.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar hepsiburadadan şu deterjanı aldım diğerlerinden daha uyguna geliyor gramajı fazla minseo nun attığı deterjan ve yumuşatıcı da cok mantıklı ama
Bu arada premanın paylaşımlarına baktım granül sabun önermemiş içerisinde hangi tür sabun kullanıldığını bilemeyiz kesinlikle önermiyorum yazmış.

Eklentiler

• 96C57E54-8FDF-4EA9-96FF-8205DCE7E2A5.png
    170,9 KB · Görüntüleme: 111
güle güle kullan canım, fiyata göre dönüşümlü alırız artık bundan sonra hangisi indirimdeyse

Yaa çok tatlı olmuş masallah beni de eşim 21.haftada cekmisti bir de sonlarda aynı pozu vermeyi düşünüyorum ben de
bu pozdan ben de çekilcem her hamilenin olmalı ama kardeşimi bekliyorum onun odası boydan perde yanında önünde bişi yok orda çekecek beni

Kızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuş zorunlu sezaryen de 12500 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
Ben doğum paketi almıştım 13500 doçent fiyatı şu an bakıyorum da iyi ki öyle yapmışım

Tesadüfe bak bende oraya gidiyorum canım doktor ek ücret istemiyordu ama şuan nasıl bilmiyorum semte göre değişmiyor diye biliyorum canım. Bu arada muayene 350₺ ydi şuan 500 ₺olmuş haberin olsun
450₺ diye hatırlıyorum en son 500 mü olmuş Her ay zam geliyo biz doğum yapana kadar doğum ücretleride zamlanmasa bari

450₺ diye hatırlıyorum en son 500 mü olmuş Her ay zam geliyo biz doğum yapana kadar doğum ücretleride zamlanmasa bari
Daha yeni arayıp sordum canım. Maalesef gittikçe artıyor. Ben gittiğim de en son 350₺ydi. Bian önce doğum vakti gelsin de kurtulalım

aynen canım muayene ücretleri doğum ücretleri efsane arttı ben özele sigortam olduğu için gidiyorum ama yine de devlete de gidiyorum kaydım olsun diye ne olur ne olmaz
canım ben devlette çalıştığım için bilemiyorum süreç nasıl işliyor
Teyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsun nerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
ayy çok tatlış maşallah bende istiyorum bu hafta inşallah kızımda da 7 aylık çekinmiştim bunda da istiyorum zaman bulabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…