- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.582
Doğru evdekiyle tabiki farklı çıkabiliyor. Üstümüzden kaynaklı.Asıl evdeki baskülüme güveniyorum, orada kendimi anlatmaya çalıştım benim baskül doğru ölçer filan diye
Evet üzerim, botum, karın tokluğu filan hepsi vardı. Bana hızlı kilo almışsın biraz dedi hatta. 66 idim, 62 oldum şimdi 70
Ay o zaman öpüp başıma koyayım bariBilmiyorum ki sezeryan sanırım, ama çoğu hastanede normal-sezeryan ayrımı yapmıyor artık fiyat verirken. Seninki iyi geldi o yüzden
Yaa çok tatlı olmuş masallahTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsunnerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
bana da aynı şeyi dediEvet üzerim, botum, karın tokluğu filan hepsi vardı. Bana hızlı kilo almışsın biraz dedi hatta. 66 idim, 62 oldum şimdi 70
güle güle kullan canım, fiyata göre dönüşümlü alırız artık bundan sonra hangisi indirimdeyseKızlar hepsiburadadan şu deterjanı aldım diğerlerinden daha uyguna geliyor gramajı fazlaminseo nun attığı deterjan ve yumuşatıcı da cok mantıklı ama
Bu arada premanın paylaşımlarına baktım granül sabun önermemişiçerisinde hangi tür sabun kullanıldığını bilemeyiz kesinlikle önermiyorum yazmış.
bu pozdan ben de çekilcem her hamilenin olmalıYaa çok tatlı olmuş masallahbeni de eşim 21.haftada cekmisti bir de sonlarda aynı pozu vermeyi düşünüyorum ben de
bence deAy o zaman öpüp başıma koyayım bari
Ben doğum paketi almıştım 13500 doçent fiyatı şu an bakıyorum da iyi ki öyle yapmışımKızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuşzorunlu sezaryen de 12500 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
450₺ diye hatırlıyorum en son 500 mü olmuşTesadüfe bak bende oraya gidiyorum canımdoktor ek ücret istemiyordu ama şuan nasıl bilmiyorum semte göre değişmiyor diye biliyorum canım. Bu arada muayene 350₺ ydi şuan 500 ₺olmuş haberin olsun
Fotocularda da zaten.duz duvar kullaniyorlarValla bende oda yok düz duvar işimi gördü
evet eşim de ne fotolar çektim bee diyor ama açıyı buldurana kadar ömrümü yediFotocularda da zaten.duz duvar kullaniyorlar
Bunlar için benin 36. Haftayı beklememe gerek yok ki şimdiden başladı bile bendeBaşkasının yardımı olmadan yerinden kalkamama, çoğu işini tek başına yapamama, çişini tutamama.. diye uzar
benim 2022 fiyatım 15bindiKızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuşzorunlu sezaryen de 12500 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
Aynen canım makat geliş deniyorPopo aşağı makat geliş oluyor değil mi
Yok benimki babayla oynarken ben biblo gibi yanında durup ona bakıcam tek görevim o, uzanmak iş yapmak yok anne gelll otuyy bakkkBir taraftan da isime geliyor,esim kizla ilgilenirken bol bol dinleniyorum
Doçentler zaten daha da pahalı onları sormadım bileBen doğum paketi almıştım 13500 doçent fiyatı şu an bakıyorum da iyi ki öyle yapmışım
Daha yeni arayıp sordum canım. Maalesef gittikçe artıyor. Ben gittiğim de en son 350₺ydi. Bian önce doğum vakti gelsin de kurtulalım450₺ diye hatırlıyorum en son 500 mü olmuşHer ay zam geliyo biz doğum yapana kadar doğum ücretleride zamlanmasa bari
Normal doğum mu o fiyattı? Hangi hastane?benim 2022 fiyatım 15bindi
aynen canım muayene ücretleri doğum ücretleri efsane arttı ben özele sigortam olduğu için gidiyorum ama yine de devlete de gidiyorum kaydım olsun diye ne olur ne olmazTesekkur ederim canım düşüncelerini paylastıgın için oyle yapacagım sanırım bende , doktorun tanıdık olması mantıklı gelıyor . 9 una randevu aldık doktorun kızı olan arkadasım ile birlikte gidecegız muayeneye inşallah artık takiplerimi orada yaptıracagım. Ya muayene ücretleri dahi okadar artmışki cidden soygunculuk fırsatcılık yaptıkları
canım ben devlette çalıştığım için bilemiyorum süreç nasıl işliyorBen bu konu hakkında çok cahilim kızlar ya bilen arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur.Şimdi biz 37 hafta da izne ayrılırsak işsizlik maaşı olan ücreti mi alıyoruz sigortadan,son aldığımız maaş üzerinden hesaplanmıyor mu alacağımız ücret dört ay boyuncaben home ofis çalışan biriyim zaten,bu sebeple dışarda çok fazla iş yüküm olmuyor günlük bir iki saat dışında,37.haftaya kadar bekleyeceğim sonrasında rapor alıp çalıştığım firmaya yollayacağım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor biri tane tane anlatabilir mi
ayy çok tatlış maşallahTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsunnerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak